Lafumanu

Faʻafefea ona faʻaaoga Sanoflay mo povi

Faatasi ai ma le amataina o pusa mafanafana, e amataina ai e le au faifaatoaga ituaiga galuega eseese e tausia ai lafumanu. O se tasi o galuega autu i lenei taimi o le puipui lea o manu mai iniseti leaga ma siama, lea e mafai ona avea ma avega o faʻamaʻi sili ona lamatia, ma le faʻamalosia o povi ma le gasegase tumau.

O se tasi o fualaau faʻamalosi o le faaluaina o gaioiga o Sanoflay. I luga o le auala e faʻaoga ai le meafaigaluega i povi, faʻasologa ma puipuiga e toe tautala atili.

Faʻavae ma le tuʻuina atu

Mama (Sanofly) - o se vailaʻau faʻatau ma mea iniseti, faʻaaoga mo solofanua ma povi. O le igoa faavaomalo o le gaioiga galue o le cyfluthrin, o se vailaau faʻamaʻi pipisi mai le vaega o pyrethroids. O lenei vailaau e maua i le maualalo o le faʻamaʻi (tulaga lamatia IV) ma pe a tausia le vailaau, e matua saogalemu lava mo le manu.E le mafua ai ona suia le tino i le tino, e le afaina ai le faaletonu ma le faaletonu o le fetal pe a faʻaaogaina i le heifers, e le solia ai le galuega a le tino puipuia, e le faʻapogai ai i le vave amata.

E te iloa? I le averesi, o laumei o ituaiga eseese e ola i le 30 aso, o le taimi lea latou te puleaina ai le silia ma le 3000 fuamoa.

O vailaʻau mai le vaega o pyrethroids o mea faʻapitoa o le vailaʻau o vailaʻau o loʻo iai i fugalaau o le aiga o Astrovye.

O le tuufaatasiga o le 1 ml o le vai:

  • 10 mg cyfluthrin;
  • 50 mg o le dimethyl sulfoxide;
  • 20 mg polyvinylpyrrolidone;
  • 50 mg o le alcohol isopropyl;
  • 10 mg o le valebitan oleate;
  • polyethylene glycol (faavae, o isi).
Sanoflay o loʻo maua i le tulaga o se faʻamalamalama manino ma le malamalama samasama mo le faʻaaogaina o le laupepa. O le vai o loʻo faʻapipiʻiina i vailaʻau o le polymer ma tufatufa o 50, 100, 250 ma le 500 ml, i totonu o pulu polymeli tetele o le 1 ma le 5 lita ma pulou, faʻapea foʻi ma pipettes i le gaosiga o le 1-5 ml.

Saili po o le a se isi mea e mafai ona togafitia i se povi e puipuia ai mai iniseti.

Fale faʻamaloilo

O Sanoflay ei ai se faʻafesoʻotaʻi (faafoliga) ma le iniseti-acaricidal (faʻaleagaina) le aʻafiaga o iniseti miti ma arachnids. Lelei e faasaga i parakalafa nei: ogatotonu, laʻau le mautonu, galo ma galo, lice ma flears, tiketi mai le Ixodidae.

O le gaioiga malosi o loʻo galue i luga o le faʻalavelave o iniseti, e taofia ai le faʻaliliuina o aʻafiaga o le nasu, ma o se taunuuga e mafua ai le leiloa o le faʻamaopoopoina, paʻu ma le maliu o le parasite. A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le paʻu, e tufatufa atu le vailaau i luga o le epithelium, e faʻamaʻaloina e le paʻu, ma maua ai se puipuiga i totonu o le 28 aso i le maeʻa ai o le talosaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E faʻaaogaina le mea faigaluega i mataupu nei:

  • puipuiga o povi ao latou nonofo ai i meaʻai, faʻapea foi i le taimi o le sologavaga a le iniseti;
  • puipuiga o faamai e afua mai i gaʻo ma liona o iniseti ua lisiina;
  • togafitiga o le arachnoentomosis i povi, solofanua.

Faatonuga mo le faaaogaina

Mo faamoemoega faʻasolosolo, e tatau ona togafitia povi i le 1-1.5 masina, i le taimi lava e maeʻa ai le suamalie. Mo le 10 kilokalama o meaola manu, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e 0.3 ml. O lona uiga, mo se povi e mamafa le 500 kilokalama o le ae manaomia 15 ml o vailaʻau. E tatau ona faʻaaogā faʻasili i se fasi manifinifi i le pito i tua mai le amataga o le uaea i lalo o le siʻu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuleiina le fulufulu ma faʻaaoga saʻo vailaʻau ile paʻu. Afai o le tele o le oloa e maua i luga o le paʻu, e mafai ona mafua ai se mu.

E taua! Afai e tatau ona togafitia se faitau aofaʻi tele, e fautuaina e suʻe le fualaau oona i se vaega toʻaitiiti o meaola. Afai i totonu o le 24 itula e leai ni faʻafitauli, e mafai ona togafitia le lafu atoa.

Tausiga mo le tumama ma le saogalemu o le tagata lava ia

I le tulaga aoao, o fua puipuia pe a galue i lenei vailaʻau e le ese mai i latou pe a galulue ma isi mea faapena. E faʻatagaina e galue faʻatasi ma sauniuniga i na o ofu faʻapitoa faapitoa (laei, tapuni paʻu pupuni, pulou) ma totigilima lima. Inu, ulaula, 'ai meaai i nofoaga ma fale e faʻasaina ai le gaosia o lafumanu. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le lagona, e faʻasaina le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma le vailaʻau.

A uma togafitiga, e tatau ona fufuluina lima i le vai mafana ma le fasimoli. Afai e faʻafuaseʻi ona maua e le vailaʻau le paʻu poʻo le mucous membranes, e tatau ona fufulu lelei i lalo o le vai tafe. I le tulaga o faʻamaʻi faʻafuaseʻi pe afai e faʻafuaseʻi ona ulu atu Sanoflay i totonu o le tino, e tatau ona vave ona alu i se falemaʻi, ma maua ai faʻamatalaga mo vailaʻau poʻo le pepa e faʻapipiʻi ai.

Faitau le auala e togafitia ai faʻamaʻi maʻi.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O le toesea e iloa ai lava ia i le atuatuvale ma faateleina le salivation (hypersalivation) o le manu, lea e pasi atu i le taimi e aunoa ma le faʻaaogaina o togafitiga. O le faʻamaʻalogaina e mafai foi ona tupu i le taimi o le togafitiga muamua poʻo le maeʻa foi o le fualaau faasaina. O togafitiga mo lenei tulaga e le manaʻomia. I le tausisia o fuainumera maoti, tekonolosi ma taimi o togafitiga, e leai ni mea e le manaomia ma le le fiafia e masani ona matauina. I tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai le faʻalauteleina o le malamalama i vaega o le oloa, o mea nei e mafai ona matauina:

  • tulaga atuatuvale;
  • hyperexcitability;
  • mūmū o le paʻu;
  • tiga i le nofoaga o le faaaogaina o vailaʻau.

E te iloa? Saili i lena meaO le toto o manu ma tagata e na o namu masani lava e mafai ona faia. E 'aina e tamaloloa fua ninii o fugalaau ma vine o vao.

Contraindications:

  • faʻaoga tutusa o Sanoflay ma isi pyrethroids;
  • togafitiga o le susu, manua, palapala palapala;
  • tali a tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau, inosia.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

Mea e teu ai Meaʻai:

  • e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i totonu o le 24 masina mai le aso o le gaosiga;
  • e tatau ona teuina i totonu o le afifi muamua, e aunoa ma le faʻaalia i le susulu o le la, ese mai meaʻai;
  • tulaga lelei o le vevela - + 8 ... 25 ° С;
  • e le tatau i tamaiti ona maua le vailaʻau;
  • pe a uma le aso e muta ai, e le taliaina le faaaogaina o le mea faigaluega.

Tau o le 100ml o le vailaʻau e tusa ma le 300-350 rubles.

E taua! O le faʻaaogaina o koneteina mo fualaau mo soʻo se faʻamoemoe e faʻasaina! O le afifiina (faʻapea foi ma le faʻamaʻiina o vailaʻau) e tatau ona lafoaʻi.

Faatasi ai ma ē e ona povi, solofanua ma taifau, e mafai ona e maua ni iloiloga o se faʻafitauli faʻafefe i le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae ui i lea, o se mea faapena e mafai ona mataituina i nisi o tagata maaleale e faʻaaogaina ai fualaau faasaina. O le mea lea, o le fualaau faasaina e tatau ona muai tofotofoina i se vaega toaitiiti o meaola. O le mea lautele, ua faatuina e Sanoflay ia lava e avea o se auala aoga mo le puipuia o povi mai iniseti ma e oso i osofaiga.