Faatoaga faatoaga

E faʻafefea ona tuʻuina atu "poutini" Metronidazole "turkey

O le tele o faifaatoaga e feagai ma faʻamaʻi manu e mafua mai i siama siama. Sei vagana ua faia faʻamalosia vave, o se pa'ū tele e le maalofia. O vailaʻau faʻamalositino o le auala sili lea e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga faigofie ma isi meaola leaga. O Turki poults i ia ituaiga tulaga e masani lava ona faatonuina Metronidazole, lea o le a talanoaina atili.

Faʻavae, faʻasalaga, afifiina

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o laumei po o granulili, paʻepaʻe poʻo le samasama.

Faatulagaga:

  • metronidazole (gaosiga galue);
  • microcrystalline cellulose;
  • calioum stearate;
  • pateta pateta.

E te iloa? O vailaʻau e lua ituaiga: o le muamua faʻaumatia siama (bactericidal), ma le lona lua e le mafai ai ona faʻateleina (bacteriostatic).

O loʻo i ai pusa i le faʻapipiʻi palasitika o le 250 poʻo le 1000 fasi pepa. O loʻo faʻapipiʻi le pusa i le 250, 500 ma le 1000 g.

Silasila o taga

"Metronidazole" o se vailaʻau vailaʻau faʻasaʻi vailaʻau. O lenei vailaau faʻamaʻi faʻamalosi e faʻamaogaina lelei ai meaola e le masani ai e pei o vailaʻau o le protozoan ma bacteria anaerobic.

O le mea galue malosi e faigofie lava ona faʻaaoga i totonu o le vaega o meaʻai. O loʻo gaosia i le ate, e faʻasaʻo ese (5-15%), ma faʻamalosi e fatugaʻo (60-80%).

Aoao pe faapefea ona lelei le fafagaina o pou, pe faapefea ona iloa le poults i luga o le fola, pe aisea e mimilo ai vae o pou, mea e fai pe afai e togi e poul le tasi.

O le a le fesoasoani

O lenei vailaʻau faʻamalosi e aoga i le i ai o faʻamaʻi nei:

  • talafaasolopito;
  • sinusitis;
  • afaina o le tino;
  • coccidiosis;
  • trichomoniasis;
  • tuberculosis.

Auala e tuʻu ai poults pou

Mo le togafitiga o manulele, e mafai ona e faʻaogaina metotia e lua - avatu ai pou pou ma ni pepa faʻamamaina pe faaopoopo ni palu i le fafaga.

E te iloa? Gastomoniasis e taʻua i nisi taimi "ulu uliuli". Ona o le malolo, o le paʻu i luga o le ulu ua avea ma uliuli-uliuli.

Fua i totonu o fualaau

"Metronidazole" ua gaosia i le ituaiga o laupepa ma le tele o mea galue malosi. O loʻo i ai papaa ma le 50% ma 25% o ana tusitusiga.

O le metotia e fuafua i luga o le mamafa o le ola o le tino ma e faalagolago ile aofaiga ole metronidazole:

  • 25% (0.125 mg) - tasi papalama mo 12.5 kilokalama o le mamafa o manu;
  • 50% (0.250 mg) - tasi papalama mo le 25 kilokalama o le mamafa.
E tatau ona tuʻuina atu faalua i le aso.

Vai vai

O le fufuluina o fualaau ile vai e mafai. O le vailaau e filifilia e faalagolago i le aofaiga o le metronidazole i le tuufaatasiga (ua tuʻuina atu le faʻatatauga i luga). Mo le tasi le kilokalama o le mamafa o le tino o le moa, e tatau ona ave le 0.1 mg o le mea galue.

E mafai foi ona sasaa i luga ole puʻu o se pipette poʻo se tuilaupapa pusa lapisi ma faaopoopo i le tagata inu. E sili atu le faigofie ona sasaa le vai i totonu o le tagata inu, ae e taua le manatuaina o le metronidazole e le mafai ona suauu i le vai (o loʻo tumau pea le palapala). E sili atu le sasaʻaina o pou i le gutu i totonu o le pipeni - o lea o le a avea ma faʻamaoniga o manu felelei uma lava o le a ave faʻamaʻi.

E taua! Gystomonosis o loʻo faʻaalia i tama laiti i lalo ifo o le tolu tausaga. E matua seasea lava ona lavea turkeys matutua.

Faaopoopo i le fafaga

O se auala faigofie ma mataalia o le faaopoopo lea o vailaʻau i le fafaga. O le faʻatusatusaga i le taimi e tasi o le a sosoo ai - 1.5 g o le gaioiga gaosi i le 1 kilokalama o fafaga. O lona uiga, 12 pusa e iai se mea e 25% pe 6 - mai le 50% i le kilokalama o meaʻai.

O le togafitiga, tusa lava po o le a le auala na filifilia, e 10 aso mulimuli.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o se tagata le faapalepale i le fualaau faasaina. I le tulaga o se faʻafitauli o le maʻi, e tatau ona taofi vave togafitiga, ma e tatau ona faʻaalia le manulele i le fomai manu.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

Teuina le vailaau faasaina e tatau ona i totonu o le afifi muamua, i totonu o le potu e aunoa ma se malamalama i le susulu o le la. O le vevela e ono mafai ona teuina ai mai le -10 ° C i le 40 ° C.

E lua tausaga le ola o le tamaoaiga.

Analogs

Analogues o lenei vailaau faʻasaʻi o mea ia e tutusa ma le gaioiga malosi - metronidazole, e pei o le:

  • "Trichopol";
  • "Metrovet";
  • "Metronid";
  • Flagyl;
  • "Stomorgil".

E taua! O le histomoniasis e mafai ona amata ona o le mea moni e faʻapea, ao leʻi faʻasoaina le poults, o le faʻamaʻiina o le fale moa na faia i le leaga o le faʻatuatua.

"Metronidazole", o se vailaau faʻasaʻo lautele, o loʻo tauivi lelei e faasaga i faʻamaʻi eseese. Ae ui i lea, aua le faanatinati e avatu i manulele. Naʻo se fomaʻi vailaʻau e tatau ona maua se faʻamaonia saʻo ma faʻatonu togafitiga.

Turkey togafitiga faʻamaʻi: vitio