Faatoaga faatoaga

Neta mo le pato ole fale ua faia e oe lava ia

O le gaosia o ponaivi e mafai ona avea o se galuega lelei: o a latou meaʻai e manaia ma e le o gaʻo, o ni manoa lelei ma se atinaʻega faʻaosoina. O le mea taua o manu felelei o loʻo i ai se faʻafefe fiafia, ma pe faapefea ona fai ma faʻapalapalaina, sei o tatou tilotilo i lenei tusiga.

Faʻasologa lautele o manaʻoga

O le ki i le faʻaolaina manuia o le a mulimulitaʻi i le tele o mea taua mo le faigofie o le tuʻuina atu o le tui, le nofoaga ma le faʻatulagaina o le faamoega:

  • nofoaga e tatau ona leai se vaaiga, ma le moli susulu, filemu (mamao mai le fafaga);
  • maualalo o le paepae i tafatafa o le mata ina ia mafai ai ona taʻavale mai fuamoa;
E te iloa? O le tagata Marie ei ai le tapuaiga o le pato. O le manulele ua taua o matua o le lalolagi: o ia lea, e tusa ai ma talitonuga lauiloa, na avea ma ava a le atua o le faititili, o Ukko, na faataatia se fuamoa-o le Lalolagi.
  • sina mamao po o le vaeluaga o vao, ina ia le faʻaalia ai e le manulele osofaʻiga i le tasi;
  • leai ni pepa;
  • suamalie e faʻafefe meafaitino;
  • se vaega o le mea e faʻaaoga ai mea e faʻaaogaina e le itiiti ifo i le 20 cm;
  • faiga faʻavavevave;
  • tumama.

    Auala e faia ai se faamoega mo ponoa fai oe lava ia

    O le mamanu o le tatou togitogi o le a pei o se foliga faʻapipii faitofa, ua fuafuaina mo le tolu hens.

    Aoao pe faʻapefea ona fai se foga mo moa ma se fuamoa fuamoa.

    Mea e manaʻomia

    Mo le gaosiga o le a manaʻomia:

    • plywood;
    • laupapa laupapa - 4 pcs. 120 cm le umi, 4 pi. 55cm taʻitasi, 4 pi. 40 cm;
    • sikola faʻapipiʻi;
    • jigsaw;
    • sikulifili;
    • meafale meafale;
    • roulette ma penitala.

    Faʻasologa

    O vaega o le a faʻataʻitaʻiina, sei vagana ai le lautele, ua fuafua i luga o ni nofoaga se tolu:

    • maualuga - 40 cm;
    • lautele - 120 cm;
    • loloto - 55 cm.
    Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i le auala e faia ai se vaituloto i luga o se fasi fanua mo kusi ma pato, faʻapea foi ma le auala e fausia ai se falesa mo ponaivi i ou lava lima.

    Gaosiga

    O le gaosiga o pisinisi e faapenei:

    1. Matou te faia ni avanoa se fa mai se laupepa o le plywood: pito i luga, pito i tua, tua ma tua o le puipui ma le maualuga o le 40x120x55 cm.
    2. Ma le isi, ia saunia ni avanoa se lua i luga o itu o le fausaga ma lua i luga o fevaega i totonu ma le maualuga o le 40x40x55 cm.
    3. Mai faʻavae laupapa e faʻapipiʻi ai le faavaa, faʻapipiʻiina i sikilima.
    4. I le sauniuniga o le puipui pito i luma, matou te tosoina se liʻo mo le ulufale atu i se penitala; matou te faia uma ia liʻo taʻitasi e tutusa lelei le tasi mai le isi.
    5. Oti le faitotoa.
    6. Matou te aoina uma avanoa, faʻapipiʻi i le pito i lalo i sikuea, ma tuʻu ai le pito i luga.
    7. I totonu tatou te vaevaeina le avanoa i ni foga tutusa tutusa e tolu ma vavaeeseina i latou i ni vaega.
    8. Mo le faʻaogaina o le sui o le paluga ma le faʻamamaina o le faʻaologa i le lumanaʻi, o le pito i luga e mafai ona faʻaogaina e ala i le faʻamalosia i luga o meafale.
    Vitio: auala e fai ai se faamoega mo pato

    Faatulagaga

    E le fautuaina le Hay e avea o se mea faʻaputu: e oʻo lava i le vevela, vave faʻapotoina le susu i le paolo. O le peʻa o le a sili ona lelei le filifiliga: o le malupuipuia o le malulu, ma o loʻo i ai foi le malosi e gauaʻi ai le manogi. I le toesea o ia mea e talafeagai lelei ma le vaomago po o le vao.

    O le laulau o le taotoga i le taumafanafana e tatau ona le itiiti ifo ma le 20 inisi le maualuga, i le tau malulu e manaomia e faateleina ai i le 30 cm.

    Matou te fautua e faitau pe o le a le tele o le taimi e momoe ai le pato i fuamoa mo le pulou, pe fia le tatau ona 'ai le ponai ao leʻi fasia ma pe faapefea ona fai se pato, pe aisea e tafe ai le pato,

    O fea e tuʻu ai

    E mautinoa lava e le tatau ona tu i luga o le mea e ulufale ai le faʻaologa i luga o le faitoʻo: Muamua, o se ata faataitai; lona lua, pisa ma le le mautonu. O manulele i le taimi o le faʻalavelave e manaʻomia le filemu ma le filemu, latou te le fiafia i le tele o le gauai ma le va, e mafai ona latou tuua fua. O le mea lea, e le tatau ona nofo latalata ane nofoaga e nonofo ai ma nofoaga malolo o tagata o totoe o le fale. E tatau ona avea ma tulimanu malupuipuia ma faʻasalaga faʻafefe, filemu ma le le mafaamatalaina.

    E taua! O le paʻu o palapala ma le paʻu e mafai ona faigata ai ona filifili se nofoaga e puʻe ai, o lea ao leʻi faʻavasegaina se fale, mafanafana i totonu ma fafo, faʻaitiitia soʻo se susu.

    E faʻapefea ona aʻoaʻoina se tilo i le faamoega

    O le tulafono muamua o aʻoaʻoga manuia mo le faamoega o lona masini ao lei amataina le laititi o tagata taʻitoʻatasi. Ona mafai lea ona e faʻaleleia le moa e ala i le tuʻuina o se faʻataʻitaʻiga o le fuamoa. E mafai ona e tuu fuamoa faalenatura, sui i latou fou mai lea taimi i lea taimi. Afai e fiafia le pato i le nofoaga, o le a amata ona faʻapalapalaina, ma faʻamafanafanaina lona lava malosi.

    Le numera sili ona lelei o nusi

    Afai e toʻatele lau faitau aofaʻi, o le numera o togitogi e le tatau ona faitau i ai: masani e tasi mai le tolu e avea ma semoa. Ae, i luga o le fautuaga a tagata tomai faapitoa, o se nofoaga ese o le pulou e manaomia mo taʻiala taʻitasi. Afai o se fale tele mo le tele o nofoaga, e tatau ona vavaeeseina i latou uma i se vaeluaga. Afai o ni fale eseese i le tasi nofoaga, ona tatau lea ona tu i se mamao mamao mai le tasi ma le isi, talu ai e mafai e manu felelei ona fusi ma fusi le tasi i le isi.

    E taua! I totonuI le taimi o le puʻupuʻu, e le mafai ona faʻatagaina le tileti ua leva ona puʻeina ina ia mafai ai ona faʻaoga i totonu o le faamoega. E mafai ona ofi e le moa ona fua ma amata ona tausia ma tausi ia pato.

    Nest Inspection Procedure

    O le asiasiga o le faamoega ma lona faamamaina e amata i le lua vaiaso talu ona aliali mai le pipi. E le mafai ona e faia se asiasiga ao nofo le pato: e le tatau ona e iloa pe faapefea ona e paʻi atu i le paʻu, a le o lea e mafai ona lafoina. Mai lea taimi i lea taimi e ofoina e le moa le meaʻai, inu ma savali - ona faʻataunuʻuina lea o le taualumaga. I luga o le suʻega, latou te aveesea le palapala eleelea, fesuisuiai, fuamoa na momotu, fufulu mama, suia le mea tuai. E manaʻomia le maka uma o fuamoa o totoe: o nisi taimi latou te lafoina a latou fanau i totonu o se isi tagata. Afai ei ai ni faailoga, e mafai ona iloagofie isi tagata ma ave i luga.

    E te iloa? I le ata faa-Saina o feng shui, o le lua o fuainumera o manoa mandarin o le a tosina mai ai le fiafia ma le alofa i totonu o le fale.
    I le faaiuga: pe a fafagaina ni pato, e taua le manatua o manulele e mafatia i tulaga le mama, susu ma le pisa. O le pisa e mafai ona faʻafefe ai manu felelei - e tatau ona mafaufauina e le gata i le taimi e teu ai, ae o le fale lava ia. E masani ona manaʻomia le suia o moega ma le faʻapalapalaina.