Fualaau aina

Sugar Flavored Small Tomatoes - Tomato F1 Nastya Slastena

O a tamato na folau i luga o le saite? Mo faifaatoaga uma ei ai se fale gaogao tele tele ma e mananao e totoina se seleselega vave o sina tamato suamalie laiti o loʻo i ai se ituaiga uiga ese e puipuia ai le suiga o le tau ma o loʻo iai se malosi malosi e puipuia ai i le paʻu. Ua taʻua o ia o "Nastya Sweeten".

O le ituaiga na fafagaina e tagata atamamai i totonu o le fanua o le faatoʻaga i le 2000. E aofia ai i totonu o le Setete o le Setete o se ituaiga mo fanua tatala ma fale puipui. Na vave ona avea o ia ma se tasi e sili ona fiafia i ai i le va o tagata iloga o tamato faapelepele ma o loo agavaa pea i lona nofoaga i le lisi o ituaiga suamalie. Faitau atili e uiga i ai ia tatou mea.

Tomatoes "Nastya Sweetena" F1: faʻamatalaga o le ituaiga

Tomato "Nastya Sweeten" F1 - o se ituaiga muamua i fuaitau o le vevela, e tatau ona e faatali 90-95 aso mai le toe totoina i le eleele e fua i fua. O le laʻau faʻamaonia, shtambovy, e oʻo atu i le 100-110 cm, i le itu i saute i greenhouses e mafai ona tupu e oʻo atu i le 130 cm. E maua mai lelei lelei uma i le eleele e le puipuia ma i totonu o se falemalama puipuia. E i ai le malosi o le tetee atu i aʻa, o le mea enaena enaena ma ua leva ona paʻu.

Faʻasoa ma le faaeteete ma le faʻaofuina mai se tasi togavao e mafai ona aoina 2-2.5 kilokalama. I le talafeagai. m fautuaina ia totoina le silia ma le 3-4 laau. E oʻo atu i le 8 kilokalama, i le itu i saute e mafai ona oʻo i le 10 kilokalama. O se faailo lelei tele lea o gaioiga. Faatasi ai ma mea eseese o le eseesega, o le aufaatoaga faifaatoaga ma le aufaifaatoaga e matauina le manaia malie o le ituaiga "Nastya Sweet Sweets". E toatele e pei o le laʻitiiti. E tatau foi ona maitauina se fua lelei lelei, gaioiga faauo ma vave le matua.

Tomatoes "Nastya Sweeten" e tele ni mea lelei:

  • tamai fua suamalie;
  • talafeagai mo 'au e faʻasaoina;
  • le le mautonu i suiga o le tau;
  • faapalepale mo mea leaga palapala palapala;
  • umi le teuina;
  • lelei le tetee atu i faʻamaʻi.

Faʻatasi ai ma mea faʻalavelave faʻafuaseʻi, o loʻo matauina ai e le masani ai tagata masani o le taumafanafana ona i ai ni faigata i le taofiofia, teuteuina o le ogalaau ma lagolagoina i latou i lalo o lala. Manaomia ni greenhouses.

Uiga

Fua atoatoa fua o le mumu mumu, e oo lava i le paʻu. O le foliga o se peleti laitiiti laititi, e laʻititi le faʻaloloa, ae o sina mea laitiiti lava. O le paʻu e paʻu, e manaia, o le tino o le palasitika ma le tino. Mea manogi e maualuga, o le tofo e manaia, suamalie-suamalie, masani o vine pele. O fua e tele lava laʻititi mai le 30 i le 50 kalama, faatasi ai ma le seleselega muamua e mafai ona oʻo i le 70 kalama. Le numera o le potu 4, o le mataupu o mea matagogo o le 6%. O le seleselega o le seleselega na te talia lelei le umi o femalagaaiga ma e matua lelei lava, pe afai e te aoina muamua i se taimi muamua atu nai lo le aso e gata ai.

O fualaau suamalie laiti ma suamalie "Fuga o le suamalie" e lelei mo le gaosiga faʻatasi. Aua o le piko o nei piko e le talafeagai. I se foliga fou e lelei tele le faʻaaoga i ipu muamua, faʻatasi ma isi fualaau 'aina. Ona o le maualuga o meaʻai o vitamini ma le gaʻo paleni, latou te maua ai se vai maloloina lelei ma suamalie. E mafai ona e gasolo i luga o le ketchup ma le lecho.

Vaega o le tuputupu ae

O lenei ituaiga e sili atu ona fetaui lelei mo le itu i saute, o loʻo i ai le fua maualuga. E fetaui ma Astrakhan, Volgograd, Belgorod, Kherson, Crimea, le Caucasus ma le Territory Krasnodar. I isi nofoaga mafanafana ma i le vaeluagalemu, o le seleselega e lelei foi. I totonu o itulagi o Sasaʻe Sasaʻe, i Siberia ma Urals, i totonu o greenhouses e maua ai foi tau maualuga.

E totoina fatu mo fatu laau i le faaiuga o Mati. Fufulu lelei le faʻatinoina i le vaega 2 laʻau moni. O le ogalaau o le laau e tatau ona faʻamalosi i laau poʻo le paʻu, o ona lima mamafa e manaʻomia le lagolago. E tatau ona faia muamua le pusi muamua pe a oʻo atu le laau ile 20-30 cm.

Afai o le "Nastya Sweeten" ua totōina i totonu o se fale suauu, o le togavao ua faia i le lua stalks, i le avanoa tatala i le tolu. e le manaʻomia e le fanua se sauniuniga faapitoa, o le vanu e le faʻafefeteina i le tuufaatasiga o le eleele. I laʻasaga uma o le tuputupu aʻe, e tali lelei i mea masani ma vailaʻau faʻamalosi ma mea e faʻaleleia ai le tuputupu ae.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le Tomato Sugar Nastya e le mafai ona afaina ma isi faʻamaʻi. E mafai ona mamae se laau pe afai e le o faia ni fuafuaga faʻafefe. Ina ia aloese mai na faafitauli, i le taimi o le togavao e tatau ona faʻavavevave le potu o loʻo ola ai au tamato ma puipuia ai le eleele mai le faʻamamago poʻo le faʻavave. Ia mautinoa o le tatalaina ma le tatau lelei o le palapala.

Faʻaitiitia faʻavavega o le vevela e le afaina ai lenei meaola, ae e tatau lava ona mataʻituina le moli ma le vevela i totonu o le kiona. I le ogatotonu o laʻau e mafai ona mafua ai le tele o mea leaga i nei vao. O loʻo latou tauivi ma le aveeseina o vao ma fufuluina o moega i le lime, fatuina o se siosiomaga e le faʻafetaia mo o latou nofoaga. O le tele o tagata fai togalaau masani ua fautuaina e faaaoga oneone lapoʻa, lapisi palapala ole nati poo fuamoa, e tatau ona salalau faataamilo i laau e fatuina ai le pa puipui manaomia.

O se tagata e le masani ai e asiasi mai i le ogatotonu ma le itu i saute o se aphid gourd, ma o le Bison foi ua faʻaaogaina. E pei o le tele o isi ituaiga o tamato e mafai ona faʻaalia i le greenhouse whitefly, o loʻo latou tauivi ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Confidor".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻapitoa i le tausiga o le ituaiga "Nastya Sweetena", ae e matua le mafai lava, e lava le mulimuli i tulafono faigofie o le tausiga. Fai se vaitau matagofie o togalaau.