Tala Fou

Pepa pisinisi mai lau 'upega tafaʻilagi - le pa

Masalo i nisi lalolagi sili atu e leai ni tuaoi ma ni pa, ae peitai, i le taimi nei ua latou i ai. Afai o lea, ona tatau lea ona e faia se mea manaia ma tele pe itiiti foi lona aoga.

O le mea lea, o pa puipui taitasi e le na o se pa, ae o se faaauauina foi o le mamanu o le laufanua, o se ata e fausia ai le auivi atoa.

E lata i papuipui ma talanoa atili. E pei o lea, o le pa o se elemene taua, e faʻapipiʻi ai le saite atoa ma o se vaega taua.

Avanoa sili

E tele ni filifiliga faʻavae, ona tatau lea ona faʻamaopoopoina le filifiliga i lau 'upega tafaʻilagi.

Sili pe'āfai o loʻo iai se lanu paʻu ma le taualuga o le fale, poʻo nisi vaega taua o le 'upega tafaʻilagi.

O lea la, o filifiliga autu o:

  • le filifili-filifili;
  • piliki ma sima;
  • fale faʻapolofesa;
  • polycarbonate;
  • laupapa
Faʻalagolago i mea na faʻaaogaina, ua filifilia le faavae. O le māmā o le meafaitino, o le faigofie o le faavae, e mafai ona faʻaaoga le kolin. O pa tetele, mo se faʻataʻitaʻiga, faia i piliki ma sima, e manaʻomia ai faʻasalalauga tetele.

Fale laupapa

O se mea sili ona manaia o nei filifiliga o le pa o shtaketnikov, lea e faʻapipiʻi i luga o lagolago o pou uʻamea. O lea pa o se fale mausali, e manaʻomia se faavae faʻavae mo lagolago, e manaʻomia ona eli i pou uʻamea ma faʻamalosia faavae. E tatau ona faia le taamilosaga mai pupuni o le vaega tele.

O faʻamatalaga auiliili iinei o le manaʻoga e faʻaogaina mea eseese o laupapa, e tatau ona e faʻaaogaina se paluga mai le pala, atonu o varnishes poʻo se mea faapena..

E le gata i lea, e tatau ona e amanaʻia le mafai ona teuteuina o le pa laau, lea e mafai ona faʻapipiʻiina i fugalaau eseese, e mafai ona faʻaopoopo mai luga poʻo luga o itu o le pa. E le gata i lea, e tatau i se tagata ona faia se nofoaga tauaso mai lalo ina ia mafai ai ona faʻafefe susu mai le fafie.

Faiga faʻamalosi

O latou foi o se filifiliga masani ma o se tasi o mea lauiloa i le taimi nei o se tuufaatasiga o le fausaga o le fausaga ma le fola o le fale.

O le mamanu o loʻo mulimuli mai:

  • o le faavae o se faʻamaufaʻailoga uamea ma lagolago ma se "mamanu" o sulu uumi;
  • o le pito i tua o le fale faʻapipiʻi, lea o loʻo faʻalauteleina i le tasi itu o le faʻailoga uamea.

I le avea ai o se tulafono, o se pou o le uamea ma se vaega o le koluse e 60 i le 60 e faʻaaogaina e fai ma lagolago. O le isi, o le lautele (lua, luga ma le pito i lalo) o le tusa ma le 40 miliva i le pito i lalo e faʻatuina.

I luga o sea ituaiga o faʻalapotopotoga ua faʻapipiʻi (welded) elemene uʻamea e sili ona teuteuina, e mafai ona e filifilia le mamanu ma le auala o le faʻaleleia o nei elemene..

O le lelei o lenei mamanu o le malamalama malamalama ma i le taimi e tasi le malosi malosi. O le uʻamea e fausia ai se fausaga mausali e foliga malosi, ae e tele avanoa avanoa i le va o le uamea.

Afai e te le manaʻo i fafo atu e faʻaalia i luga o lou lava avanoa, mai le itu o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻapipiʻiina le polycarbonate, lea e maualalo.

O le i ai o le polycarbonate iinei o se avanoa foi. I le tasi itu, o lenei mea e matua faʻaalia ai le malamalama, ma i le isi itu, e aofia uma ai lou avanoa patino mai manatu ma fatuina se teritori.

E tatau ona lauiloa i le taimi nei i ni lanu eseese o le polycarbonate, lea e mafai ai e oe ona filifili le filifiliga sili e faavae i ou manaoga ma mea e te manaʻo i ai.