Incubator

Toe iloilo le incubator mo fuamoa "TGB 280"

O le faʻatoʻaga faʻatoʻaga o loʻo faʻafoeina e le tele ma le itiiti o faatoaga tumaoti. O lenei gaoioiga e manaʻomia ai le toe faʻaleleia faaletausaga o le faitau aofaʻi o le falesa, aua o le masini mo maso o manulele e sili ona talafeagai. O se tasi o nei masini o le incubator TGB-280.

Sei o tatou tilotilo totoa i uiga o lenei masini, saili pe toafia chicks le masini "faʻapipiʻi" i le taimi e tasi.

Faʻamatalaga

  1. O le gaosiga o nei masini mo le susunuina o moa o le kamupani Rusia mai le vaega Tver "Electronics for the Village". O le faʻatinoga o lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ua fuafuaina mo le lima tausaga o faʻaaogaina.
  2. O lenei mea faufale ua mamanuina e faʻafefe ai le 280 fuamoa moa. O le masini e 4 fata, e tofu ma le 70 fuamoa moa. Goose, pato, swan po o le ostrich e sili atu ona itiiti, ma o fuamoa o moa po o pigeons e mafai ona faʻaoga atili.
  3. O le TGB-280 e galue i le liliu o fata ma fuamoa i le 45 °. I lenei tulaga, e fesuiaʻi fuamoa i se moli e mumu ai se eseesega. O le taimi lena e faʻapipiʻiina i le masini i le 120 minute. O lenei mea e fesoasoani e faʻamafanafana ai le vela o fuamoa. I faʻataʻitaʻiga talu ai, mo le fesuiaiga o fuamoa na taliina le masini, faʻamalosi e le uaea. O lenei uaea e masani ona solo ma vaʻaia. I le TGB-280, o lenei vaega na suia i se filifili uʻamea malosi, ma o le mea lea na matua faʻatuatuaina ai le masini liliu.
  4. Faatusatusa le siata o le vevela - o lona uiga o le itula muamua i totonu o le incubator o le vevela o le vevela ua sili atu le maualuga e + 0.8 ° o le po o le + 1.2 ° le maualuga nai lo le seti i luga o le laina o le vevela. O le isi 60 minute o le vevela i totonu o le masini o le a tutusa lava i le numera tutusa o tikeri i lalo ifo o lena seti i luga o le vevela. O sea faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona taofiofia le vevela o le vevela i totonu o le incubator pei o le vevela vevela. O nei fesuiaiga o le vevela e le afaina ai le taimi o le susunuina o fuamoa, ae sili atu le faʻaleleia o le faʻalelei. Faatasi ai ma se mea e manaia ai le manava, o le polotini ma le embryo o loo i ai, o le avanoa faaopoopo e aliali i totonu o le fuamoa - pe a feaveai le okesene i totonu o le atigi. O le mea tonu e faʻafeagai ma sina siʻitaga laʻititi i le vevela i le incubator. O le faateleina o se taunuuga o le vevela o mea o loʻo i totonu o le fuamoa e aʻafia ai le carbon dioxide e ala ile atigi. O le eseesega o le vevela e maua mai ai le faʻaogaina o tulaga faʻasalaga i le natura masani - liliu le moamoa ma sosoʻo fuamoa ina ia latou mafanafana ma malulu. E mafua lenei mea i le mea moni o le moa e susunuina i le taimi e tasi e oo atu i le 20 fuamoa, ae o nisi e muta i le pito i luga o le faamoega (saʻo i lalo o le moa), ma isi i le pito i lalo. O le moa, faʻavevelaina o le tino ma lona tino, ia maua ai le vevela e oʻo atu i le + 40 ° C.
  5. Toe faʻaleleia vave - ua faʻapolokalameina le masini e faʻamafanafana ai fua mo le 15 minute tolu taimi i le aso. O lenei tulaga e taua tele mo le faʻafefe o le faʻafefe.

E te iloa? O le fuamoa laʻititi o se manulele manulele, o lona telē e tutusa ma le tele o se pea. Ole fua tele o manulele i se ostrich.

Faʻamatalaga faʻapitoa

  1. Liliuina o masini (otometi) - 8 taimi i le 24 itula.
  2. Malosiaga eletise - 220 volts ± 10%.
  3. Faʻaaogaina eletise - 118 Watts ± 5.
  4. Faʻasalaga faʻaopoopo (i le mm) - 600x600x600.
  5. Tau mamafa o le mamafa - 10 kilokalama.
  6. Galuega faʻamaonia - 12 masina.
  7. Soifuaga faʻamoemoeina o auaunaga - 5 tausaga.

Gaosiga o uiga

I le masini 4 mesh (mo mea uma e faʻataʻamilomilo ai) o fata mo fuamoa ua saunia.

Faʻasalaga oe lava i uiga o mea e faʻaaogaina mo le faifaatoaga faifaatoaga "TGB 140", "Сovatutto 24", "Сovatutto 108", "Nest 200", "Egger 264", "Laying", "Chicken Ideal", "Cinderella", "Titan" Blitz. "

O le faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe mo le faʻavevesi:

  • 280 fasi fuamoa moa lapoa o le tele (70 vaega i le fata);
  • 140 fuamoa o fuamoa o le siusiu o le laʻau tele (35 vaega i le fata);
  • 180 fasi fuamoa o leketi ole lapoʻa (45 fasi vaega i le fata);
  • 240-260 vaega o fuamoa o le kuluki i le laʻau tele (60-65 vaega i le fata).

Faʻaaogaina o le Incubator

  1. O le masini e mafai ona faatumauina le vevela mai le 36 ° C i le 39.9 ° C.
  2. E maua ai le vevela e fua le vevela i totonu o le incubator i se fua mai -40 ° C i le 99.9 ° C.
  3. O masini e faʻaalia ai le vevela o le ea i totonu o le masini, o lo latou saʻo e eseese ile 0.2 °.
  4. Eseesega o le vevela o le ea i totonu o le incubator i se auala ua tuʻuina atu. O lenei eseesega e 0.5 i itu uma e lua.
  5. Faʻamamaina le ea i totonu o le masini mai le 40 i le 85%.
  6. O le fesuiaiga o le ea i totonu o le masini e faia i le faʻaaogaina o le faʻaleleia o le ea. E le gata i lea, e toʻatolu tagata faʻamalo o loʻo galulue i totonu o le masini: e lua e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le incubator (i totonu o le vai malulu), o le tasi o loʻo pito i luga o le masini.

O le "Universal 45", "Universal 55", "Stimul-1000", "Stimul-4000", "Stimul IP-16", "Remil 550TsD", "IFH 1000" e talafeagai mo le faʻaaogaina o alamanuia.

Afai i le igoa o le masini ei ai faailoga tusi:

  1. (A) - masini faʻapipiʻi masini i le 120 minute.
  2. (B) - ua faaopoopoina mita mita mita i le faatulagaga.
  3. (L) - o loʻo i ai se tagata vaalele (Chizhevsky chandelier).
  4. (P) - malosiaga faʻasao o le 12 volts.

E taua! Incubators o le TGB-280 e lelei ona i le tulaga o le umi o le mana (mo le 3-12 itula), e mafai ona fesootai le masini i le masini o le taavale i le 12 volts, ma e le mafai ai ona tuu fua o fuamoa mo le fausiaina.

Le lelei ma le le lelei

Faʻapitoa o se faʻaopoopoga TGB:

Bioacoustic stimulator o le pulou - o leo nei (faʻalogo i nisi taimi) faʻataʻitaʻii latou na gaosia e le moa. O le masini e amata ona tatagi nei leo lata ane i le pito i tua o le masini nai lo le mea e faaosofia ai le taina o fuamoa mai totonu. O ia ituaiga o bioacoustics e faateleina ai le pasene o le gaogao o manu felelei.

Faʻafitauli o le TGB incubator:

  1. O le mamafa o le mamafa - o le masini ua maeʻa faʻapipiʻi (faʻatasi ai ma fata, tagata faʻaola, afi, vevela ma se masini mo le tuʻuina o masonry) e sili atu i le sefulu kilokalama. A tuʻuina fuamoa i totonu o le incubator, e le mafai ona faʻamaonia mo le tagata e toatasi.
  2. O le leai o se faamalama e mataituina ai mea o loʻo tutupu i totonu o le incubator e sili atu ai le faigata o le ola i le faifaatoʻaga. Pe a latalata atu le taimi o le moa, e tatau i le tagata ona pulea le tulaga i totonu o le incubator, ma o le masini o lenei mamanu e tatau ai ona aveese uma taimi, lea e fusifusia faatasi ai le ie. O le tatalaina o le mea faʻapipiʻi masani e masani ona mafua ai le vevela i totonu o le masini e faʻamafanafana ai.
  3. O le lavelave o le tausiga o le tino - o le uluai masini o le tino ua mafai ai ona faigofie le faamamaina o le mamafa o le masini ona o le mamafa o le puipui. Ae e le faigofie le tausia o le ufiufi, o nisi taimi pe a uma ona pipiʻi moa, vai tumau i luga o puipui i totonu o le incubator, vaega o le atigi - o nei mea uma e mafai ona faigofie ona aveeseina ma le fesoasoani a se fufuluina lima, pe a leai se tasi tulaga. O le elemene faʻavevela o lenei mea faʻapipiʻi o se faʻasologa lea o le ie, i totonu lea e moli ai le uaea faʻamafanafanaina ma e le manaʻomia le fufuluina i le vai.
  4. E i ai se mea leaga i totonu o atigi fuamoa - talu ai o fua uma e eseese lapopoa (o nisi e sili atu, o isi e laiti), o le mea lea latou te le faʻamautuina i le uaea, ma latou taʻavale le tasi ma le isi i le maualuga o le 45 ° pe a liliu le fata. Afai e le popole le faifaatoaga moa e feaveaʻi fuamoa i ni fasi mea vaivai i le va o latou lava (fulufulu afu, fulufulu mamoe), ona tele ai lea o fuamoa o le a faaleagaina e le atigi i le taimi o le osofaʻi (gau).
  5. O le i ai o se kesipala i luga o le ie - o le kilipa o se mea e le mafai ona faʻalagolagoina ma pe a maeʻa le tele o avanoa ma faʻapipiʻi e faʻavave. O le a sili atu le tatau ona saunia e le au atinaʻe mo le mataupu o se masini faʻapitoa i luga o le mataupu o le Velcro.
  6. O le pito i luga o le uʻamea - mo nisi mafuaaga, e le i saunia e le kamupanī se puipuiga mo le tagata faʻaaoga mai le faʻafesoʻotaʻi i luga o mea papa.
  7. Tau maualuga - faatasi ai ma isi faʻalavelave faʻatasi ma uiga tutusa, o le TGB incubator e maualuga lona tau. O lenei tau e sili atu nai lo analog i le 10-15 taimi. I lenei itu, e leʻo manino pe a totogi e lenei iunite lona tau ma faia se tupe mama.

I le faaopoopo atu i uiga o loʻo i luga, o lenei masini e leai se eseesega mai isi faʻalavelave. I latou taʻitasi o loʻo i ai le vevela ma le puleaina o le suamalie, o le mea autu mo le faifaatoaga moa o le tausisia lea o le taimi o le vevela o le faʻavevelaina, ona vaʻaia ai lea e le masini ia moa maloloina ma ola maloloina.

E taua! O le uʻamea uʻamea o lenei incubator o loʻo i ai le pito sili ona lelei. O le mea lea, i nofoaga e masani ona faʻafesoʻotaʻi ai i luga lima lima, e manaʻomia le faʻaogaina o le uʻamea uʻamea ma se faila pe afifi ai i mea e faʻaogaina ai le vevela.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Galuega faʻatau:

  1. Faʻapotopotoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tusa ai ma le tusi aʻoaʻoga faʻaopoopo.
  2. Fuafuaina o le nofoaga i le lumanaʻi o le masini.
  3. Le tufatufaina o fuamoa i totonu o fata.
  4. Faatumu le tane vai.
  5. Siaki le mautu o le mataupu.
  6. Le aofia ai o le masini i totonu o le fesootaiga.
  7. A uma le faʻavevelaina o le masini i le vevela e manaʻomia - faailogafaʻailoga o fata ua tumu mo le susunuina.
  8. Faʻaauau le usitaʻia o le faʻaogaina o le faʻatulagaga faʻapipiʻiina (faʻamalamalama i le aso ma le taimi o le faʻamalosia) mo se ituaiga ituaiga manulele.

Vitio: TGB Incubator Assembly

Saunia o le incubator mo le galuega

Iloiloina le nofoaga o le seti o le incubator:

  1. Faʻatonu le masini i totonu o se potu e teu malu ai le ea i totonu + 20 ° C ... + 25 ° C.
  2. Afai o le vevela o le ea i totonu o le potu e pa'ū i lalo ifo o le + 15 ° C pe maualuga i luga atu o le 35 ° C, ona le talafeagai lea o le potu mo se mea faʻapipiʻi.
  3. E leai se tulaga e tatau ona faʻasaina le susulu o le la i luga o le masini (o le mea lea e mafua ai le vevela i totonu o le masini), o lea afai ei ai ni faamalama i le potu, e sili atu le ufiufi.
  4. Aua le faʻapipiʻi le masini i tafatafa o se vaʻaia, faʻavela afi poʻo le vevela eletise.
  5. E le tatau ona tu le incubator i tafatafa o faitotoa tatala poʻo faamalama.
  6. E tatau i le potu ona maua lelei le ea ona o le tatalaina o le ea i lalo o le taualuga.

E te iloa? E tusa ai ma National Geographic, ua uma ona foia e saienitisi se finauga tuai: o le a le mea muamua, o le moa po o le fuamoa? O le toefaʻailoga na tuʻu ai fua mo le faitau afe o tausaga aʻo leʻi oʻo mai le moa. O le moa muamua na fanau mai i fafo o se fuamoa, na aveina e se meaola e le o se moa. O le mea lea, o le moa moa i lona foliga mai o le mea muamua.
Matou te tuufaatasia le masini

E faʻavae i luga o faatonuga e tuʻuina atu i masini, e tatau i le tagata faʻapitoa ona faʻapipiʻi le incubator. A maeʻa le faʻaiuga, e tatau ona e liliuina le faasologa o le faasologa o fesoʻotaʻiga o loʻo i le tulimanu pito i lalo o le faʻavaa (agavale) ma faʻatali seivagana e suia e le kāpili lona tulaga i le faʻatulagaina. O lenei ua saunia le masini mo le faʻatauina o fuamoa.

Lauina o le fala

  1. Aʻo leʻi amataina le tuʻuina o fuamoa i luga o le fata meli mo le faʻavevelaina - faʻapipiʻi le fata ile lava itu i luga, ina ia mafai ai ona faʻalagolago i se mea.
  2. O taʻai e taatia le pito i lalo.
  3. Pe a faʻatumu fata, o loʻo tuʻu faʻasolo manu faʻasolo manu i lo latou lima tauagavale, ma faʻaauau pea ona faʻatumu le fata ile lima taumatau.
  4. Afai, o se taunuuga o le faatumuina, o le mamao i le va o le fuamoa mulimuli o le laina ma le itu uamea o le fata e tumau pea, ona tatau lea ona faatumulia i se mea vaivai (afaina).
  5. Afai e laiti fuamoa ma o loʻo i ai se avanoa avanoa, ona e manaʻomia lea e faʻapipiʻi le limiter e faʻapipiʻi i le masini. Talu ai ona o felafolafoaiga o uaea i pito o sea vaevaega, o le tao e tumau lelei ona faʻapipiʻi i le uʻamea. Afai e faʻapipiʻi le vaeluaina i laina o fuamoa, ona tumu ai lea o le avanoa avanoa i se faamaufaʻailoga vaivai (faʻamafafusi faʻamaʻi poʻo isi mea).
  6. Afai e itiiti ni fuamoa, ona mafai lea ona faʻapipiʻi ia fata e pei ona taua i lalo: afai e naʻo le lua fata e tasi, ona tuʻuina lea o le tasi i le pito i luga ma le lua i le pito i lalo ole incubator.
  7. E mafai ona faʻapipiʻi se tasi poʻo le tolu ipu tumu i so o se poloaiga.
  8. Afai e le atoatoa le fata, e tatau ona i ai ona mea i luma ma tua, ae le o itu uma.
  9. Afai e itiiti ifo i le 280 fuamoa, ona mafai lea ona salalau solo i luga o fata uma e fa. E manaʻomia le tuʻuina atu ia i latou o se tulaga vaʻavaʻai ma le fesoasoani a paʻu mama.

Vitio: tuʻuina o fuamoa o salu i totonu o le incubator TBG 280

E te iloa? Mo le faitau afe o tausaga, sa faʻaaogaina ai pigeons e faʻauluina ai savali, e pei o taua taua a le militeli poʻo taunuʻuga o Taaloga Olimipeka anamua. E ui o le meli meli na iu lava ina leiloa lona lauiloa, ae na faʻaaogaina i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi e faʻaulu ai savali taua ma faalilolilo.

Faaulu

Aʻo leʻi faʻaofiina:

  1. E tatau ona liligi le vai mama i totonu o le tane.
  2. A maeʻa lena, o le incubator e aofia i totonu o le fesoʻotaiga.
  3. Faatali seia oʻo i le mea e manaʻomia ai le vevela.
  4. Nofoaga faʻatumu i totonu o le masini.
  5. Kuni le masini ma amata le masini.
  6. I le lumanaʻi, e manaʻomia e le faifaatoaga ona mataʻituina le faitauga o masini mo le vevela ma le susu.

I le faagasologa:

  1. Afai tatou te talanoa e uiga i le TGB incubator model, lea e le maua ai le rotate aunoa o le pipii, e manaʻomia e le faifaatoaga ona feliuaʻi faʻalua i le aso (i le taeao ma le afiafi) faʻatasi ai ma le fesoasoani a le lili o loʻo i ai nei.
  2. A maeʻa aso e 10 o le faʻavevelaina, e faʻapipiʻi le ufiufi o le tane vai i se matai alo.
  3. E ala i le fesuiaiga o le tusi, e le toe liliu le pusi, ma o fuamoa tetele (goose, ostrich) e faalua i le aso ona faʻamaʻaina i le suavai.

Tasi i le lua aso ao lei puʻeina:

  1. E talafeagai le aveeseina o le aloalo mai le tane vai.
  2. Siaki fuamoa ma se ovoscope ma aveese mea ia e leʻi atinaʻe ai le isumu.
  3. Saunia se pusa mafanafana lea o le a faʻafeiloaʻi ai pepe moa.
E te iloa? O le fuaitau masani e uiga i se tagata e 'ai sina mea itiiti, "e pei o se manulele" - e tatau ona i ai lona uiga faʻafeagai. E tele manulele e 'ai meaai i aso uma e faalua a latou lava mamafa. O le mea moni, o le manulele - mea sili ona taua.

Hatch chicks

  1. Pe a amata ona togi le atigi, e tatau ona latalata le faifaatoʻaga i le mea faʻapipiʻi ma taimi taʻitasi (taʻitasi i le 20-30 minute) ia tilotilo i totonu o le masini.
  2. O chickings chicks e tatau ona momoli atu i se pusa mafanafana ma mafanafana (o loʻo i lalo o le moli mo le faʻamafanafanaina).
  3. Chicks o loʻo taofia mai le vao e faigata tele i le atigi, e mafai ona fesoasoani i le faifaatoaga moa, talepeina le mea e faʻafefete ai siama. A maeʻa lena mea, e tuʻuina foi le manulele faatoa fanau i totonu o se atigipusa ma isi uma o moa ina ia mū ma mafanafana.

Aoao atili e uiga i le auala e fufulu ai fuamoa, pe faapefea ona vaʻaia se masini faʻapipiʻi, faʻamaʻi vailaau i luma o le faʻavelaina, pe faapefea ona tausia le moa pe a uma le faʻamafu.

Tau telefoni

  1. E mafai ona e faʻatau le TGB-280 incubator i faleoloa faʻapitoa i totonu o taulaga tele pe faʻatonuina mai se faleoloa i le initaneti. I luga o faʻamaumauga i luga o le initaneti ua tuʻuina atu (i le talosaga a le faʻatau): o le faʻatauina o oloa e ala i tinoitupe i le tuʻuina atu poʻo le totogiina e le faletupe.
  2. O le tau o lenei masini i le 2018 i Ukraine e mai le 17,000 hryvnia i le 19,000 hryvnia, pe mai le 600 i le 800 US.
  3. I Rusia, e mafai ona faatauina lenei ata o le incubator mo se tau e amata mai i le 23,000 rubles, faapea foi ma le 420-500 US.

O le tau o nei faʻaola e ono fesuisuiai e fuafua i le faʻatulagaga. I le Rusia, o nei faʻaola e sili atu ona taugofie nai lo Ukraine. O le faʻamatalaga lenei i le mea moni e faapea o latou gaosiga na maua mai e se kamupanī Lusia, o lona uiga o le tau e le aofia ai tau mamao mo felauaiga ma tiute faaleaganuu.

E te iloa? O le manulele o le manulele pe tusa ma le 50% o le ulu o le manulele, o mata o tagata e tusa ma le 5% o le ulu. Afai tatou te faatusatusa mata o se tamaloa ma se manulele, ona tatau lea ona avea le mata o le tagata ma le tele o se pesipolo.

Faaiuga

Aʻo tuʻuina atu mea uma o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le TGB incubator o se masini lelei mo le faʻaleleia o moa i le tele o mea, ae o loʻo i ai pea ni faʻafitauli. O se tasi o ana taotoga autu o le tau maualuga lea. E tele mea e sili atu le taugofie i luga o le faʻatau ("The hen", "Ryabushka", "Teplusha", "Utos" ma isi), o le latou tau e sefulu taimi e maualalo, latou te le toe leaga.

O le fafagaina o le faʻatoʻaga o se galuega sili ona manaia ma lelei. O le faʻatauina o se masini aoga e avea ma se fale e faʻatau ai le fale, o le faifaatoaga o manufeʻai e tuʻuina atu ia te ia lava se fesoasoani faʻalagolago mo le tele o tausaga e "faʻaleleia" ai moa. Aʻo leʻi faʻatau se mea faʻapipiʻi, e taua tele le fuaina o itu lelei ma le lelei o le ata filifilia.

Toe iloiloga ata o le incubator TGB 280

Отзывы о эксплуатации "ТГБ 280"

ДОБРЫЙ ДЕНЬ ТЕКСТИЛЬНЫЙ ЧЕХОЛ МОЖНО ПРОТИРАТЬ С МОЮЩИМ СРЕДСТВОМ НО СИЛЬНО НЕ МОЧИТЬ Т К ПО ВСЕМУ КОРПУСУ ИДЁТ НАГРЕВАТЕЛЬ ИНКУБАТОР У МЕНЯ УЖЕ ГОД ПРОВЁЛ 3 ВЫВОДКА ПРИ ПОЛНОЙ ЗАКЛАДКЕ ОЧЕНЬ РАД ЧТО Я ЕГО ПРИОБРЁЛ У МЕНЯ ПОЛНОЙ КОМПЛЕКТАЦИИ С РЕЗЕВНЫМ ПИТАНИЕМ С ЛЮСТРОЙ ЧИЖЕВСКОГО. ION SOFTWARE Ou te fiafia i se Igoa Igoa

LELEI LELEI I TULAGA UMA O LOU FAʻAVAE

VLADIMIRVladimi ...
//fermer.ru/comment/101422#comment-101422

Ae i nei mea uma, e ui i le mea moni e faapea o TGBshka o se mea ... e le tatau lava ona galo ia te oe le puleaina atili o le vevela ..., e ui lava e le leaga le mea sili ona leaga iina. Ou te tapunia le 2x zippers i le itu tauagavale (e le afaina, e matua faigofie lava ia te aʻu ...) ma i le taunuuga o le gaogao e uiga i le maualuga o kaseti ... Sa ou tuu i totonu o se masini siaki faafomai ... mo le saogalemu net.
Sergun60
//www.pticevody.ru/t1728p950-topic#544600

O loʻo i ai foi se tasi o aʻu tgb i totonu o aʻu, na faʻatauina i le tausaga talu ai mo le 280 fuamoa. O se vaega vaivai ma i latou o se taimi. Ae ua ou iloa e uiga i lenei mea mai isi iloiloga. Suia le uaea. Faʻamatalaga i luga o le fautuaga mai a matou fata faʻaopoopo i lea aso ma lea aso, suiga o nofoaga. O le tele o fata, o le faʻaleleia lelei o le ea pe a faʻatonu mea uma e le mafai ona ausia. Ma le isi, o le thermocontrast mode e galue. E leai ni faafitauli i Eggs. Ou te uuina i luga i sina itu i luma, o se mea na totōina. O le laina lona lua o fuamoa ua uma ona tuu i totonu o le moa na faia e ni fuamoa se lua e tu i autafa. O lenei mea e mafai ai ona e tuʻuina i totonu o le fata mea e sili atu i le 70 fuamoa lapoa. O le faʻaogaina o loʻo tuʻuina ai pepa mai lela o fuamoa. Taeao o le a ou taumafai e sfotat. O le mea lautele, ua faʻamalieina lana galuega, o mea e maua mai i le faaiuga e lelei.
klim
//pticedvor-koms.ucoz.ru/forum/84-467-67452-16-1493476217

Ou te faʻaaoga foi le TGBshka mo le 280 fuamoa, sapalai mo le 4 masina e aunoa ma le tapunia, e leai ni paʻu ma ni toilalo. Ma o le taimi nei ua 90 nei fuamoa moa o loo i ai. Na o le 3 aso ao lei pulou, sa ou tuu fuamoa i totonu o le puafiti. Mo lenei vaitau, na faʻafeiloaia aʻu e le TGB i le silia ma le 500 mask ma pulu faga. E matua fiafia tele le incubator. Latou te tipiina le moli, o lea na ia tulei ese ai mai le masini.
Vanya.Vetrov
//forum.pticevod.com/inkubator-tgb-t767.html?sid=151b77e846e95f2fc050dfc8747822d3#p11849