Incubator

Aotelega o le incubator mo fuamoa "Stimulus-4000"

Mo le manuia o le fausiaina o moa i luga o se fua tele, o le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapolofesa e taua tele. O nei masini e faʻatagaina ai oe e faʻateleina le lelei ma le aoga o mea o manufelelei, faʻamaonia le gaosia o le fanau, faʻapolopolo le tele o le taimi. O se tasi o ia masini o le gaosia i totonu o le fale o le Stimul-4000 telefoni feaveaʻi, lea e le maualalo mai i latou o loo faaulufale mai. O le isi, tatou te iloiloina auiliiliga o foliga o meafaigaluega, o ona faʻataʻitaʻiga ma mea e faʻatino ai, faʻapea foʻi ma le faagasologa o le faʻafefe o fuamoa i totonu.

Faʻamatalaga

O le Stimul-4000 faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e gaosia e le kamupani Rusia NPO Stimul-Ink, lea e atiina ae ma gaosia ai meafaigaluega faʻavevesi. O lenei masini e mafai ona faʻaaogaina i le faatoaga mo le faʻaaogaina o fuamoa o ituaiga uma o moa.

Faitau le faʻamatalaga ma faʻaaliga o le faʻaaogaina o na mea e aofia ai le "Egger 264", "Kvochka", "Nest 200", "Universal-55", "Sovatutto 24", "IFH 1000" ma le "Stimulus IP-16".

O le iunite e aofia ai se faʻavevela ma le vevela potu, o le tuʻuina o fuamoa e mafai ona faʻatinoina i le taimi lava e tasi pe faʻaopopo i le taimi mulimuli, pe a maeʻa se taimi, lea e mafai ai ona e faʻaauau pea le faʻaogaina faʻaletausaga i le tausaga. O lenei masini ua mamanuina e galue i se vevela i le potu i le va o + 18 ... +30 ° C i se vasa o le tau. O le faʻavaa o le fausaga e faia i panini sandwich sandwich ma le mafiafia o le 6 cm. O pito i fafo e faia i le uʻamea, ma o le foamulu polyuréthane o loʻo faʻaaogaina e pei o le faʻamalama. O lenei tuufaatasiga o meafaitino e mafai ai ona ausia le maualuga ma faatumauina se microclimate sili ona lelei. O faitotoʻa ma fata e faia i le palasitika.

E taua! O le incubator e faʻapipiʻiina i se masini faʻaleleia o fuamoa, peitaʻi e mafai ona fai lenei mea i le faiga o le tusi lesona.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻamatalaga autu autu o le masini:

  1. Faʻasologa (L * W * H, cm) - 122.1 * 157.7 * 207.
  2. O le mamafa o le 540 kilokalama.
  3. O le aofaʻiga o le faʻaaogaina o le eletise e 3 kW, ao 50% o loʻo paʻu i luga o le eletise, 1 kW i luga o le motusia taavale afi.
  4. Meaʻai e sau mai se fesoʻotaiga o le 220/230 V.
  5. O le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le 40-80%.
  6. O le maualuga o le vai faʻaaogaina i le lio e 1.5 kupita mita.
  7. O le vevela e otometi lava ona teuina i le maualuga o + 36 ... +39 ° C (e mafai ona vaelua itu uma e 0.2 ° C).
  8. Mo le malulu, e faʻaaoga le vai i le vevela o +18 ° C.

Gaosiga o uiga

O le incubator e talafeagai mo le faʻaleleia o fuamoa o manulele uma a le aiga: moa, ituaiga o suavai, salu, turkeys ma ostriches. O le mamafa aupito sili ona faatagaina o fuamoa e le tatau ona sili atu i le 270 kg.

E tāua tele le faʻamautinoa lelei o le mea e manaʻomia, ia amanaʻia ona uiga ma manaʻoga. Mafaufau i le auala e filifili ai le fale saʻo fale.

O faʻasologa o pusa faʻapipiʻi:

  1. Pusa mo fuamoa. Latou te fuaina 43.8 * 38.4 * 7.2 cm. I le seti atoa o loʻo iai 64 fata, e aofia uma ai fuamata 63. Aofaʻi 4032 fasipepa e mafai ona tuʻu.
  2. O fata mo 'aila o salu. E i ai le maualuga o le 87.6 * 35 * 4 cm. E 32 fata i le seti atoa, o ia mea e 310 fuamoa ua tuʻuina. Aofai e mafai ona faʻaaogaina le 9920 pi.
  3. Alalaʻau mo le patoʻi, kusi, fuamoa o le turuki. E i ai le maualuga o le 87.6 * 34.8 * 6.7 cm O le numera o fata o lenei ituaiga e 26 vaega, e mafai ona faʻafeiloaʻi le 90 keke ma 60 fuamoa siose. I le aofaiga atoa, e 2340 lekini ma le 1560 fuamoa o le fugala ua maua. I luga o fata e tasi o loʻo i ai oloa ostrich, o le maualuga e mafai ona faʻaaogaina 320 fasi vaega.

Faʻaaogaina o le Incubator

O loʻo i ai i le masini elemene eletise e 2, faʻapipiʻi foi ma le valu-blade fan (300 rpm), faʻamafanafana ma faʻavelaina le tino, o se faiga mo le tausia o le faʻamafanafana ma le fesuiaiga o le ea. Ua faʻapipiʻiina i se eletise eletise, se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi ma se faʻalavelave faʻalogo e mafua i le vevela i luga o le 38.3 ° C.

E te iloa? O le spermatozoa o le Rooster e tumau pea le aoga mo le tele o vaiaso, e sili atu nai lo le luaselau fuamoa e mafai ona faʻafefete.

E i ai le lua eletise vevela ma le tasi mea e iloa ai le manogi. E faʻamaua le suavai e ala i le faʻamamaina o le suavai lea e maua mai i se pulu i luga o le taualuga o le fale. Ole fesuiaiga ole fesuiaiga e mafua ona o ni pu se lua ma ni pu faapitoa ile taualuga ma le pito i tua o le fale.

O le a faʻaaogaina ia fata i taimi uma, ae o fata o le solo e faʻapipii i le 45 ° i itu uma e lua mai le tulaga muamua.

Le lelei ma le le lelei

Faʻapitoa o lenei faʻataʻitaʻiga:

  1. Faʻaaogaina - e mafai ona faʻaoga le masini i faʻalapotopotoga eseese.
  2. E i ai sona faʻatusatusaga laitiiti. E le gata i lea, e mafai e le kamupanī ona tuʻuina atu le masini i se mea e le o faʻaaogaina (faʻapipiʻi ma faʻataʻapeʻape potu).
  3. E faʻaaogaina ai sina siʻitaga eletise.
  4. O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i masini faʻaonaponei faʻatasi ai ma le ono mafai ona faʻafoeina polokalame faʻaleleia o auala, lea e matua lavelave ai le taimi mo le tautuaina o le incubator. O loʻo avanoa foi le faʻatonutonuina o le tusi.
  5. O le mataupu ma vaega e faia i mea e sili ona lelei e puipui ai le avanoa i totonu mai afu ma faʻamaʻi pipisi, maua ai le malosi, teteʻe atu i vailaau faʻamaʻi, tetee i le faaleagaina.
  6. Atonu o le mana o le puletaofia, lea o le a mautinoa ai le le faʻalavelaveina o le masini i le taimi o le malosiaga.
  7. O le ono mafai ona faʻaauau pea fua o fuamoa mo le tele o masina.
E faigata tele ona faʻavasega ia faʻaletonu o lenei faʻataʻitaʻiga, talu ai o loʻo i ai se fua faʻatatau maualuga o le tau. O le mea moni, e le fetaui mo faatoaga tumaoti ma faatoaga laiti.

E te iloa? E ui i le mea moni o fuamoa faʻatasi ai ma se kulimi lua e taatele, o le a le galue lava moa mai ia i latou. O Chicks o le a le lava le avanoa mo le atinaʻe i totonu.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

O le faʻaosoina o le faagasologa e aofia ai laasaga autu e fa.

Saunia o le incubator mo le galuega

Afai o loʻo e faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, ua fautuaina e fua le vevela i vaega eseese o le incubator, o oscillations e tatau ona itiiti ifo i le 0.2 ° C. Afai e lelei mea uma i le puleaina o le vevela, e mafai ona e alu e vaʻaia le masini.

O le a aoga le iloa pe faʻapefea ma pe faapefea ona vaʻaia le incubator ao leʻi tuʻuina fuamoa.

Mo lenei faʻamoemoe, faʻaaoga soʻo se vailaʻau vailaʻau talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, "Ecocide", "Brovadez-Plus", ma isi). Manaomia le taulimaina o galuega uma, fata, faitotoa. E manaʻomia foi ona aveese otaota ma otaota mai vailaau muamua o fuamoa.

Lauina o le fala

Filifili oloa e tusa ai ma taʻiala nei: fua laugatasi, mama, saoloto mai mea leaga, tupe meataalo, tuputupu aʻe. E le sili atu i le 10 aso o la latou ola. Seʻi oʻo i le taimi o le faailoga tusi, e mafai ona teuina i le vevela o + 17 ... +18 ° C i totonu o se potu e maualuga le maualalo. E leai se mea e le mafai ona tuʻu ai fuamoa malulu. Muamua ma manaʻomia le faifai malie (!) Faʻafeʻeteʻe e saunia mo le vevela.

E tatau i faifaatoaga faifaatoaga ona faamasani i latou lava i tulafono mo le tausia o goslings, pepe pato, poults ma moa i totonu o se incubator.

Pe a faʻatonu, ia manatua o le fuamoa o le fuamoa e tutusa tonu lava ma le umi o le taimi e faʻaaoga ai. O le mea lea, o le faailoga tusi e faia i le auala lenei: Muamua, o faʻataʻitaʻi sili ona tele, pe a mavae le 4-5 itula, e laʻititi, ma o le pito mulimuli o le mea sili ona itiiti.

Pe a filifilia se metotia tusi (laina / tapulaa), mulimuli i le tulafono: laiti ma mea laiti e naʻo luga o le itu i luga, ma fuamoa mumu, o fuamoa tetele (ostrich, goose, pepe) o loʻo taoto faʻatasi.

Vitio: Faʻailoga incubator-4000 fuamoa fuamoa

Faaulu

O lenei vaitau e faʻataunuʻu i le 20-21 aso, lea e fa taimi. I le 1-11 aso, e tatau ona faatumauina le 37.9 ° C o le vevela, faʻafefeteina - i le maualuga o le 66%, faʻafaʻi faʻamau faʻi fa aso i le aso. E leai se mea e manaʻomia mo le vaalele. I le vaitau lona lua, 12-17 aso, o le vevela e faʻaitiitia i le 0.6 ° C, o le faʻaitiitia o le manogi e oʻo i le 53%, o le numera o paʻa tutusa, e faʻaopoopo le ventilation mo le 5 minute faalua i le aso.

I le taimi lona tolu, i le lua aso e sosoo ai, o le vevela ma le numera o le suiga e tutusa, o le faʻaitiitia o le susu e sili atu - e oo atu i le 47%, o le umi o le faʻaleleia o le ea e oʻo atu i le 20 minute. I le 20-21 aso e faʻaalia ai le vevela o le 37 ° C, faʻateleina le faʻaleleia o le susu i le uluai 66%, o le vaalele e faʻaitiitia i le 5 minute faalua i le aso. O fata i le taimi mulimuli e le liliu.

E taua! E le mafai ona fufulu fuā mo le faʻatoʻaga i totonu o le incubator!

Hatch chicks

Pe a faʻamalosi pepe e faatagaina i latou e faʻamago ma na o le ave mai le incubator, talu ai ona o tulaga oi ai e le fetaui mo mea o manufelelei.

Tau telefoni

O le tau o lenei faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 190,000 rubles (e tusa ma le 90,000 UAH, 3.5,000 tala). E uiga i le ono mafai ona faʻaitiitia le tau e tatau ona fiafia i le kamupanī. E ono mafai ona tuʻueseese se mea faʻalavelave poʻo se faʻamalosi. O meafaigaluega e feaveaʻiina e le tutusa, faʻaopoopoina faʻamatalaga mo fonotaga.

E mafai foʻi e tagata faigaluega o le kamupani ona faʻataʻoto ma fetuutuunai le galuega a le incubator e aunoa ma se totogi, faʻasoa lau aufaigaluega i foliga o le galuega.

Atonu o le ae fiafia e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fai se masini faʻapipiʻi mo moa faʻamaʻi ma ou lava lima, ma aemaise lava mai le pusaaisa.

O fua o le gaosiga, o le tele o le laumei ma le maualalo o le malosi o le eletise e faʻaaogaina ai le mea faʻapipiʻi o lenei faʻataʻitaʻiga o se filifiliga sili ona lelei mo le laʻititi o le faatoʻaga ma le faʻaaogaina o alamanuia O lona uiga e tutusa ma analogues mai fafo.

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e toe gaosia ni moa i si laʻititi laʻititi, e talafeagai le suʻesuʻeina o le "Stimul-1000", e aofia ai ituaiga fale, ma le tau e 1.5 ona maualalo.