Faatoaga faatoaga

E faʻapefea ona iloa se tala mai se fafine

E le o se mea faalilolilo o tane ma fafine e le o manaʻomia e manaʻomia tulaga faʻapitoa o le taofia ma le tausiga, e ese mai le tasi. O le fuafuaina o le feusuaiga o nei manulele i le amataga o le matua e matua faigata lava mo se faifaatoʻaga masani. Ae ao latou matutua, latou te maua eseesega eseese i foliga vaaia, amioga, ma e oo lava i le timeta o le leo. O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i auiliiliga.

Eseesega mai fafo

O le tama e sili atu le lapoa nai lo le fafine. O le mamafa o lona mamafa e ave i le 5-6 kilokalama, ao le peʻa e itiiti ifo i le 3 kilokalama. O le drake ei ai le uumi mafiafia, o le mana malosi, o apaʻau malosi, o le muaulu lapopoa, o le ulu ulu tele. O le pato e foliga sili atu ona matagofie, o lona tino e le o atinaeina.

I luga o paʻu ma lanu

O le paʻu i luga o le ulu o se mea uiga ese foi. O le paʻu o le tama o loʻo i ai se lanu mumu sesega, i le paʻi e sili atu ona mafiafia ma gaogao, o loʻo i ai foi se vaega tautau, lea e ufitia ai mata.

E taua! O vaʻaiga e tupu aʻe i luga o latou gutu.

O fafine ei ai le paʻu paʻepaʻe, ma o le vaeluaga o mata, lea e le maua ai le fulufulu, e ufiufi ai o latou mata.

O le fuluina o le drake e sili atu le susulu, ma o le tamaʻitaʻi o le malamalama ma e le mafaamatalaina. E tofu lima tagata ma o latou ua, fausia i ni fulufulu uumi, faapea foi ma se ava, lea e aveesea ai ni pato. O fusi i luga o le siʻusiʻu o sui o le sili atu le malosi o feusuaiga e faia ai se foliga lapotopoto, aʻo tamaʻitaʻi, e lamolemole ma saʻo.

E te iloa? E mafai e le vao vao ona tafe atu i le loloto o le 6 m i le taimi o se tulimanu.

E ala i amioga

Vaʻaloga i le 7-14 aso o le olaga e amata ona faʻaalia le osofaʻiga.

O loʻo latou faʻamaualuga, ma e le gata i le fesoʻotaʻi atu i tagata taʻitoʻatasi o latou tausaga, ae faapena foi io latou uso matutua. O paʻu e sili atu le toʻa ma le matamuli - latou te natia mai tagata, tane malolosi ma isi meaola e le musuia ai le talitonu.

O le a aoga foi mo oe e te aoao ai e uiga i mea e tutupu i le tuputupu ae o mea e maua mai, pe faapefea ona fafagaina le fale i le fale, pe faapefea ona fafagaina mea e maua, pe a amata ona fanau mai, pe faapefea ona faʻaleleia fuamoa, pe a tipiina le meaʻai mo aano o manufasi.

I le taimi o femalagaaiga ma ao latou matutua, ua suia e tama a latou amioga. Latou te faʻatagaina pea tamaitai e agai i luma, e tusa lava pe aau. E mafai ona i luma o se peʻa se tataga pe afai e misi ona mata. E tupu lenei mea i le taimi o le faʻaosoina.

I le leo

E ese foi le ese mai le tasi i le isi i le leo.

E taua! E le mafai e tamaʻi tamaʻitaʻi ona le gafatia ona suʻe.

O tamaitai, o se tulafono, e filemu ma faia naʻo le uiga lelei o le "uk". Drakes tata i taimi uma. Afai latou te lagona le lamatia, o le faateleina o le faateleina o le faateleina.

Faailoaina o Tane

E tolu auala autu mo le fuafuaina o le sex of indoutok, lea e oʻo i ai le au faifaatoaga faʻatoʻaga:

  1. Ave le pato i le lima. Faʻaoga ou tamatamailima e faʻagasolo le tatalaina o le fagaloa, faʻalautele agai i le tuʻuina o le penis. Afai e te vaʻavaʻai i se mea itiiti (faʻasologa o le 2 mm i le lapopoa), ona taofi lea o le tama i ou lima, ma afai e te le vaʻaia pseudopenis, o le fafine.
  2. Taofi le pato i luga o paʻu agai i lalo. O le a amata le faʻataʻitaʻiga i taumafaiga e tilotilo solo, ao taʻalo le pato, fefe e alu.
  3. O le auala tuai o le iloa o le leo. Latou te ave le manulele io latou lima ma faalogo i leo o faia. Afai e na o le pau o le mea e faʻalogo ai, o le tane o loʻo i ou lima, o le male o le tamaʻi fafine o le fafine.

E le o se mea faigofie le fuafuaina o le itupa o se itupa, ae e tatau ona faia i le amataga o le matua - a leai o le a le fiafia oe.

E te iloa? Ole mafai ona lele lele i luga ole 100 mita / h.
O le le lelei o le manulele e mafai ona mafua ai ona latou faia ulugalii tutusa. O fafine e mafai ona avea ma puleʻaga ma amata ona amio faʻamalosi.

O le mafuaʻaga lea e taua tele ai le taulaʻi atu i le faʻamaoniga o tamaʻitaʻi o le pato.