Faatoaga faatoaga

E mafai ona tuʻuina moa moa

O le tele o faifaatoaga moa ua matauina o moa e faaalia ai le tele o le alofa mo le polystyrene, e ai i le tele o mea pe afai e iloa. O nisi tagata e pulea e le manatu afai e filifilia e manulele lenei mea e avea ma meaai, ona faamalieina ai lea o manaoga o le tino o le manulele. Ae peitaʻi, afai e te faʻafesoʻotaʻi saʻo le mataupu, o le oloa e le o faʻatatau mo le faʻaaogaina o tagata, e le mafai ona manuia le tino. Sei o tatou taumafai e iloa po oa mafuaaga e ai ai moa, o mea e mafua ai ona afaina, ma pe oa ni taunuuga e ono maua pe a faaaoga e manufelelei lenei mea.

Faʻamama mea leaga

Polyfoam o se mea fale. Ma o lona pau lea o lona faamoemoega. O le masalosalo o meafaitino e faʻaaogaina i le fausiaina ma le toe faʻaleleia e mafai ona faʻamaonia o ia lava o se mea valea. E 'ai e chickini le tele o mea, e foliga mai, e le o faamoemoe mo meaʻai - atigi figota, iliili, puʻupaʻa palapala, penisina. Ma o nei mea e aoga ma e talafeagai foi mo manulele, aʻo latou faʻavasegaina le galuega o le gastrointestinal tract, fesoasoani i le vave vave ma le maeʻa o le 'aina o meaai. E ui lava o meaola ma isi elemene e faʻasaʻo ma totogi ona o le leai o ni minerale, o kalave o se mea e le o ni meaola e fesoasoani i le faʻavavevaveina o meaʻai i le manava o le taifau. O nisi o faifaatoaga moa e talitonu o le puafiti e tutusa le galuega e pei o le iliili. Ma talu ai o mea uma e lua e le lelei, o le faʻaaogaina o le pulufana e mafai ona talia pe manaʻomia foʻi mo moa. Peitai, e le o le tulaga lenei. A maeʻa uma, o kalave e masani lava, natura moni, e le o iai ni toxins ma ni vailaʻau oona, e le faʻapalapala, e le faʻafefiloi le kesi. E le gata i lea, o manulele e masani ona masani ona faʻamamaina ni iliili, e aunoa ma le faʻafefiloi o le oneone, palapala po o mea faʻaleagaina o mea faʻapipiʻi, mea tau alamanuia.

Saili pe aisea e toto ai moa fuamoa.

O le Polyfoam e lauiloa foi o le polystyrene foam - o se mea e gaosiga i mea tau fale, gaosia, gaosia e ala i vailaʻau faʻamaʻi ma e aofia ai le tele o mea e afaina i se tino ola. I le avea ai ma se faʻavevela, o lenei mea e matua manaʻomia ona e aʻafia ai le galuega o le vavalalataina o le potu na tuʻuina i ai, e ui lava o le fesili o lona saogalemu mo se tagata ao galue i totonu o le fale e tumau pea.

E te iloa? Styrofoam - o se mea e leai se mea e ola ai, talu ai e leai lava ni meaʻai, o meaola laiti e pei o siama ma sigi e le mafai ona tupu i luga.

O le faʻaleagaina o le fofo polystyrene e mafua mai nisi mea.

  1. O le meafaitino e aofia ai le styrene, o se vailaʻau faʻasaʻo matautia matautia, oona o le vasega lona tolu o lamatiaga, lea ei ai le tino o le carcinogenic, mutagenic ma le afaina. E matua faigofie lava le faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamalolo i le ea e oʻo lava ile potu vevela. Ma e ui lava e maualalo lona faʻatonuga ma e le mafai ona afaina ai se tagata, afai e te le maua le fesootaʻiga faifai pea ma mea e faʻaaogaina, e 'ai saʻo lava ia manulele. I aso nei, e leai se suʻesuʻega auiliili o le aʻafiaga o le paolo i luga o moa, e le o iloa pe o lenei mea e tolopoina i le tino o manulele, ae e talafeagai le manatu e mautinoa e le aumaia ai le manuia ma atonu o le a tumau i aano.
  2. E iai foi le tele o isi mea oona o loʻo faʻamalosi tele i le taimi o le faʻamafanafana. O mea nei e pei o formaldehyde, phenol, toluene, benzene, acetophenone, ethylbenzene ma le tele o isi. O nei mea uma lava o mea matautia ma matautia i se meaola ola.
  3. Ae maise lava o le mumu tuai matautia, ma o le tele foi o le matua, o le sili atu lea ona matautia. O lenei mea, ona o le faʻaogaina o le oxidation i taimi uma, e matua suia ai lona tuufaatasiga kemikali. O ona meatotino e leʻi maeʻa suʻesuʻeina, ma e faigata tele ona taʻu mai uiga le lelei o le moa tuai o loʻo maua, ae o le maualuga o le styrene o loʻo alu malie ma mautinoa e tupu ma atonu e sili atu i le fua faatatau saogalemu e mafai ona faʻasaoina mo mea e faʻaleleia.
  4. Talu ai ona o le tuufaatasiga o le tino o le foam, o loʻo i ai le masalosalo e uiga i lona faʻaoga saogalemu e oʻo lava mo le faʻaoʻoina o fale, aemaise lava mo mea i totonu. Ma afai o lenei tulaga ua tatou talanoa na o le faaleagaina e aunoa ma se faʻaaogaina o le meafaitino, o le a la se mea e mafai ona tatou fai atu e uiga i le faʻaleagaina e mafai ona tupu pe a oʻo i totonu o le mea o le meaʻai o le tagata ola.
E taua! Fofo e manatu saogalemu e na o le taimi lava e faʻaaogaina e pei ona faatonuina. - mo galuega toe faaleleia. Soʻo se isi lava faʻaaoga (i le olaga i aso faisoo, mo meaʻai, mo le fausiaina o masini ma faʻaaoga i totonu o le fale, e pei o se paʻu mo le moe, pe tusa lava pe masani ona fesootaʻi ma le paʻu) e lamatia ai le ola maloloina.
O le mea lea, e ui lava i le alofa o moa mo lenei mea, e leai se mea e tatau ona talanoa ai e uiga i le saogalemu, ae itiiti ifo a latou soifua maloloina.

Mafuaʻaga mo le taumafataga o meaʻai

O le mea moni, e leai se mafuaaga manino manino mo lenei mea matautia. O le tulaga o moa e 'aina le polystyrene, o le mea e sili ona faigata, ma e faigata tele ona fai mai po o fea oi latou e manumalo.

Faia se fagaoa moa i le fale, ma fai le meaai saʻo.

Cheating

E iloa e moa le moa. O lenei vailaau e aoga i lo latou soifua maloloina, aua e le gata o se punavai faaopoopo o le konisini, lea e ono tele ai le manaoga o manu felelei. O le mea o loʻo faʻaogaina e faʻaaogaina ai le meaʻai, e fesoasoani i le faʻavavevaveina o le fafagaina o fualaʻau, lea e puipuia ai le saoasaoa o le meaʻai e ala i le vaega o meaʻai ma fesoasoani e aloese ai mai faʻafitauli i le faʻafefeteina. O le Polyfoam e foliga mai o le lime. E mafai e pou ona faigofie ona ave o ia mo le mea e le o ia.

Malamalama

E le gata i lea, o loʻo i ai se tala e uiga i tomai mafaufau. O nei manulele e valea, e le mautonu, ma e mafai ona latou 'ai uma lava mea uma o loʻo taoto i lalo oo latou vae. O le fia iloa, latou te le o taofi foi. Ma o le fofo polystyrene o se mea manaia, susulu, felafolafoaʻi, faʻavae pei o se fatu. E masani lava o manulele pupuu e taumafai e tofo i ai.

Faitau foi pe faapefea ona tuʻuina moa moa, aano o manufasi ma ponaivi ma falaoa.

Fomaʻi vailaʻau

E le gata o moa, ae o le ostriches ma e tusa ma tamai togitogi na maitauina pe a fafagaina. E maitauina e faʻapea o manu, i le tofoina o le foam polystyrene, e le mafai ona toe teenaina, ma o le a sili ona fiafia i fualaau mumu i soʻo se isi lava mea faapena ma e le afaina.

E taua! I totonu o le polystyrene ua faalauteleina o loʻo i ai mea faʻalavelave - pentane. O le gas lea ei ai lona aʻafiaga nakoti.
A lele se manulele i luga o le pulufana, ona tatala loa lea o le pentane i le ea, e manava ai le manu, ma e atiina ae se tulaga e tutusa ma aafiaga o nakoti po o le inupia. Ma o lenei aafiaga e fai ma vaisu ma tuleia ia manulele e saili mo "fualaau faasaina". O le mea lea, a maeʻa le faʻamaina muamua o lenei mea fale i manulele, e tatau ona tuʻuesea mai manu felelei, aloese mai le faʻaaogā faifai pea.

Suamalie

O se tasi o mafuaaga sili ona leaga mo manufelelei e 'ai ai i lenei mea fale o le i ai lea o le masima i totonu o le pulu. Titi - o se tasi o mea e tatau ai le tino. E manaʻomia e chickini sina mea itiiti, ma o se aofaiga tele e afaina i le oona ma le oti, ae o le masima e manaʻomia pea mo le klusham.

O le a manaia le iloa poʻo le a le ituaiga o fafaga mo moa.

Ma e naʻo le fesoasoani a manu felelei faʻamalama e mafai ona faʻatumu lenei manaʻoga. Ae le o le auala sili lea e totogi ai le leai o lenei mea i totonu o le tino, ona o le faateleina o le polystyrene, i le mea muamua, e afaina ai ia lava, ma lona lua, o le tuuina atu o masima i lenei tulaga e le pulea. E mafai ona 'ai e chickini se aofaiga talafeagai o le "paʻepaʻe paʻepaʻe", lea o le a avea ma se vaega le lelei mo lo latou soifua maloloina.

Fuga foliga

O le taamilosaga o le fatu o le puao e foliga foliga foliga tutusa ma e oo lava i lanu i le saito. O le fatu o se meaai lelei mo manulele. O le mea lea, e mafai ona latou fenumiai le tasi ma le isi, ma ave ni fale maʻalaʻau maʻalaʻau mo fagalaʻau.

E te iloa? O avelaʻau e ave i aso uma. Mo le fausia o le atigi figota o le fuamoa e tasi e manaomia ai le 2 g o le calcium, ae o le tino o le moa e le silia ma le 30 mg o lenei elemene. O le vaega totoe o le tupe talafeagai e faʻaaogaina ma le manino le suia o isi vailaʻau i totonu o le calcium, ma o lenei tulaga e le i maeʻa ona suʻesuʻeina.

Taunuuga

O le faatosinaga o le puafiti i luga o le ola maloloina o moa e le o malamalama atoatoa i ai. Ae o le tuufaatasiga o sea "feed" e le aofia ai se elemene taua e tasi. Faatasi ai ma paʻu paepae paʻepaʻe, o mea leaga matautia e aʻafia ai le tino o le moa. E le o iloa e saienitisi pe o nei mea oona e tumau pea i aano o aano o manufasi po o le tino ua faʻamamāina, ma latou teʻa ma fecesi. Afai o le 'ai faʻamafa o le polystyrene o se tasi taimi, e mafai ona manatu e le o se mea e afaina ai le manulele po o tagata o le a latou' aiina aano aano. E ui lava e sili le lelei le matamata i se tasi o le susuga mo sina taimi ma ia mautinoa o mea uma e lelei ia te ia ma e le maʻi. Afai o le faʻaaogaina o le fale e masani ma tumau, o se mafuaaga lea e mafaufau ai i le maualuga o aano o manu a lenei manulele, aua o le mea e ono tupu i meaola o lona tino e matua maualuga lava. O le 'ai o nei aano o manu e le saogalemu mo tagata. O fualaʻau o lenei mea e le mafai ona faʻaaogaina, e toetoe lava a le faʻafefeteina ma o le mea lea e le alu ai i luga o le manava, aua nei o ese ma feces, pei o le mataupu i le atigi papa poʻo le iliili.

E taua! E avea le Polyfoam ma mafuaʻaga o le fugaina o le puletini ma le gaogao o moa, lea e mafua ai le faʻalavelave ma mafua ai le oti o le manulele.
Pe a oʻo mai lenei faʻafitauli, o le manulele e avea o le lethargic, vaivai, ma le maumaututu, ma i le faʻapipiʻiina o le kulupu e faigofie ona faʻapipiʻi. O nisi taimi o le moa e mafai ona faʻaolaina pe afai e te vave faʻamalamalamaina le tagata taʻavale mai mea leaga, ae mafai ona fai pe afai e te vave galue ma pe afai e le lautele tele. Ae i le tele o tulaga, i lenei setete, ua auina mai le manulele mo le fasiga, ma e le o se auala sili lea ona lelei mai le tulaga, mafaufau pe o le a le lamatiaga o le soifua maloloina o le moa lea e pipii i le filo filo.

Aoao pe faʻapefea ona totoina le saito mo le tuʻuina o sens.

O le polystyrene ua faʻalauteleina o se meafaitino lea e fesiligia ai lona saogalemu e tusa lava pe leai se fesoʻotaʻiga faifaipea ma ia. O le taumafaina o le polystyrene klushki ua mafua ona o lo latou soifua maloloina ma le fesuiaiga o le pata, mea e faalagolago i le tino, ma le mafuaaga e le saogalemu ai aano o manufasi mo le taumafaina e tagata ona o mea oona o loo i ai.

Vitio: fofiti - o se meaʻai mo moa

Faʻamatalaga:

Polyfoam, faia (galo tonu) i luga o le faavae o sina masima. Ua na o se mea e tasi. Tatou te avatu uma le omea, atigi gutu, ma isi. E le tatau ona popole. O le manulele e le o se vale, o le a gauai i mea e manaʻomia.
LAV
//fermer.ru/comment/147120#comment-147120

E leai se afaina o au moa, e mautinoa o le a le aoga. Ma e mafai ona afaina ai le soifua maloloina ma sili atu i luga o le gaosia o fuamoa o moa.
Makarych
//www.lynix.biz/forum/davat-li-penoplast-maram#comment-72074