Berry

Faʻamatalaga ma ata o vave, i le vaeluaga ma le tuai o le faʻamalo o fualaau

O fugalaau e mafai ona taʻua o se tasi o togalaau e sili ona aoga ma taua. E i ai le tele o mea taua o le soifua maloloina ma meaʻai, ma ua manatu tagata o se faailoga o le umi o le soifua maloloina ma le soifua maloloina lelei. E le o se mea e ofo ai, i lo tatou taimi, o loo i ai na o se tele o fualaʻau e faavae i luga. I le taimi o lenei aganuʻu, o le tele o ituaiga na fafagaina. Uiga o ituaiga o le kulupu e aofia ai le taimi e matua ai, gaosia, tetee i faʻamaʻi, tofo ma isi faʻaaliga e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o aganuu. O ituaiga eseese e fesuisuiai i tulaga eseese o le tau, e taua tele le iloa o le a le ituaiga fugalaau e totō i lau togalaau. O le isi, tatou te vaʻavaʻai atu i ituaiga sili ona lelei o le fusi, vave, ala, ma le tuai.

Fualaau suamalie o le vave ona matua

Raspberries, aemaise lava i taimi muamua, e masani lava ona i ai fua maualalo. Ae o le le lava o laau e totogi mo isi mea lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fua muamua o le ripisi e talafeagai lelei i tulaga e le mafaamatalaina i le tau, o lea e lelei atoatoa ai mo le tuputupu aʻe i le eria o tulaga o le tau e suia tele.

"Palesama"

O lenei ituaiga na fafagaina i le laasia o le fusi "Rubin Bulgarian" ma le "Newburgh" ma o se togavao, o le togavao, e oo atu i le 1.8 cm le maualuga. E mafai ona fatuina e oo atu i le 20 lapa i le mita. Vaovao i le togavao e enaena, pupuu ma faigata. Toto - avega. O le seleselega mai le tasi togavao e le tele tele, ma lona maualuga maualuga e 2.5 kilokalama. Eseese "Balsam" o loʻo i ai ni lapopoa lapopoa, paʻepaʻe ma paauli e mafai ona faigofie ona vavae ese mai le aʻa. E mafua mai i ituaiga o le malulu, lea e mafai ona tupu i le toetoe lava o soo se tau.

"Sputnitsa"

O fualaau 'eseʻese "Sputnitsa", na maua e ala i le sopoʻia o ituaiga "Ottawa" ma "Ruby Bulgarian", o le mea lea, i le faʻamatalaga o lenei ituaiga o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga masani. Faatasi ai ma se taimi tuai o taumafaE maua ai fua lelei ma e tusa ma le 2-2.5 kilokalama o vine e mafai ona seleseleina mai le tasi togavao. "Sputnitsa" o loʻo faʻamatalaina e ala i se vavao saʻo ma malosi, e oʻo atu i le maualuga o le 1.8 mita ma le maualalo o le malosi e fai ai ni vaʻa (e oʻo i le 10 togi i le mita e masani lava ona maua). O vao i totonu o le vao o loʻo i luga o le eleele. E pupuu, lamolemole ma faigata, ma fai lanu lanu viole. O lenei ituaiga o laʻau mūmū o le olive, tele-lapopoa, mafiafia. O le teteʻe o le kiona e maualuga, o le mea lea e mafua ai le maualuga o le aʻafia o le paʻu. O le vailaʻau e teteʻe i anthracnose ma pusi moli, e ui lava e mafai ona aʻafia i le paʻu lanu enaena.

"Sailia Sailia"

O fualaau 'eseʻese "Faʻailoga Sailia" e faasino i le vao o le vave ona matua. O loʻo i ai ni aʻa malolosi e mafai ona tupu i le maualuga o le 2 mita. E faʻapupulaina lelei totogo, e mafai ona sili atu ma le 10 oi latou i luga o le tasi togavao. O le ituaiga "Scarlet Sails" o loʻo i ai sina fua maualalo - na o le 1.5 kilokalama o le fusi mai le tasi vao. O vine o loʻo i ai se foliga lapopoa, ma latou susulu le lanu vavalalata i le autumn. O le teteʻe o le kiona e lelei, ma i taimi o matagi mataʻutia, o fualaau fugalaau e faia i tumutumu axillary. E pei o le tele o isi fualaau kulimi o le taumafanafana, o lenei ituaiga e mafai ona maua ai se apogaleveleve po o se fusi mite, ae i le taimi lava e tasi e sili ona puipuia i maʻi funga.

"Maualuluga"

O le ituaiga "Aotelega" e faatatau i ituaiga laumei tetele. O se vaovao malosi, vaeluaina e tupu ile 2 mita ma e leai ni vao tuitui. O lenei fugalaau e matua fua tele ma e oo atu i le 4.5 kilokalama o vine e mafai ona seleseleina mai le tasi togavao o lenei ituaiga. E tele ona fua tele, e foliga mai o latou foliga, ma o le lanu e mumu, susulu. Mai le vavae e vavaeese faʻavalea. "Maualuluga" faigofie ona faapaleni gutu ma tafe lelei i faʻamaʻi eseese.

Faʻanofo

O lenei ituaiga vine na fausia e avea ma se taunuuga o le sopoia o le Kaliningrad ma Rubin Bulgarian ituaiga. Bush i le "Cascade" srednerosly, ma lona maualuga maualuga pe a ma le lua mita. O laulaau o lenei ituaiga o le tele o le lapopoa, o le pubescent i le pito i luga, lanumeamata, paʻepaʻe, faʻasalalauga mai lalo. O le malosi e fatu ai pupuvaʻa e maualuga. E i ai ni mitiiti, pupuu, e le o ni mea faigata, o loʻo i luga o le fana i lona umi atoa. Ma le tausiga lelei, e mafai ona e maua ni fua lelei - 3.5 kg mai le tasi vao. O fua o lenei vine kulupu e tele, lanu mumu, foliga faʻalelei. Latou te matua faʻasao i le hani, ae le faʻafefeina le lamala. O faʻamaʻi faʻamaʻi e le pagatia, e ui lava e ono afaina ai le laʻau mosaic.

Faʻamatalaga o ituaiga o fua o loʻo faʻatoʻaga

O fualaau 'eseʻese o le fuaina o laufanua e sili ona talafeagai mo le tuputupu aʻe i le dacha. Latou te fua mai i le amataga, maua ni fua lelei, e le lelei i la latou tausiga ma maua ai se puipuiga lelei tele.

"Brigantine"

O le eseesega o le vaitau o le taumafa "Brigantine" o loʻo faʻaalia e se laau faʻasaina e oʻo i le maualuga o le lua mita. O le mafai ona faia o pupuvao o le ala (e oʻo i le 20 taʻapa i le mita). O laulaau, o laʻau ua faʻaaogaina e lanu lanumeamata lanumoana. I luga foi o le vaomatua o loʻo i ai se vaega itiiti o le pupuu, mafiafia, laʻau violē. O lenei ituaiga vine e maua ai se seleselega tele ma e mafai ona e pikiina i le 2.5 kilokalama o vine mai le tasi togavao. O fua o fualaau lapotopoto, lapoa, lanu ulaula. "Brigantine" - o se togafiti e tetee atu i le kiona ma le paʻu vyprevaniya, e le faigofie i vaʻavevele mites, anthracnose, faʻapea foi i le lanu mumu.

"Tarusa"

O le fualaau vine "Tarusa" o loʻo i ai le faʻamatalaga lenei: o le vao e oʻo i le 1.5 mita le maualuga ma e faʻaalia e le maualuga le mafai ona fai ai ni vaʻa (e oʻo i le 10 togi ma e oʻo i le 5 aʻa aʻa i mita). O lenei fusi ei ai lapopoa, laʻau faʻasolosolo, lanumeamata lanumeamata i le lanu, faʻatasi ai ma moa i autafa o pito. Afai o loʻo e suʻe fua o fualaau aina e sili ona tele, ona mafai ai lea e Tarusa ona gaosia i le 4 kilokalama o vine, ma le faaeteete, e mafai ona faaluaina le fua. O loʻo i ai ni fua lapopoa, lauulu mafiafia, lanu mūmū sesega e mafai ona faigofie ona aveeseina mai le aʻa. O le tofo o le kulupu vine "Tarusa" e suamalie ma e malosi malosi le fugalaau. E le malolo ile -30 ° C, peitaʻi, afai e paʻulalo le vevela, e fautuaina e faʻapipiʻi le tipi i le eleele ma ufiufi i le kiona. E sili atu ona latalata i le faaiuga o Setema, faatasi ai ma laulaau. Ae o meaola faalafua ma faamai pipisi, o le fusi "Tarusa" e maualuga lona tetee.

Hercules

Fugalaau "Hercules", ma le faʻamatalaga o lenei ituaiga e tatau ona amatalia ma ona malosi malosi, ma o lea na ia maua ai lona igoa - o se togavao lau-laau toto e lua mita le maualuga. Faia se aofaiga atoa o 4 pi (tasi vao). E saʻo, malosi, lanumeamata. O le vaega o fualaau aina o lenei ituaiga e ave ai le afa o le mama. O loʻo i ai ni auala, faʻafefeteina, lau lanu lanumeamata. Toa - lamolemole, manifinifi, faigata ma ufiufi le ata atoa. O le fua o le vao e maualuga tele ma e mafai ona oʻo i le 3 kilokalama. O vine e leʻo faʻasolosolo, lapoa, lanu mumu-lanu mumu. Afai o manogi suamalie suamalie e tele naua mo oe, ona maua lea e Hercules se tofo fiafia. Faatasi ai ma le tele o fulufulu, e tele lava le tetee atu i le kiona, o lea e sili ai ona tipi ma ufiufi puʻu mo le taumalulu. O lenei ituaiga o fusi e le aʻafia i faʻamaʻi.

"Aborigine"

O fualaau lapopoa tetele e eseese tele, ma o le "Aborigine" e le na o latou sui. O lona malosi, sina pupuʻu, saʻo-ola, vao e leai ni vao tuitui e mafai ona ola e oʻo i le 2 mita le maualuga, ma faʻafetai i fua maualuga, e oo atu i le 7 kilokalama o vine e mafai ona aoina mai se tasi o togavao. O fua o loʻo i ai se foliga faʻafiafia, sili atu, lanu mumu. Eseesega tetee o ituaiga "Aborigine" - o le averesi.

"Finau"

O le talatalanoaga o se fualaau aina tele tele. O le vaomatua e malosi, maualuga aʻa, e leai ni vao tuitui. O le "Faʻamasinoga" e manaia, aua o le tasi vao e mafai ona e aoina mai le 6 kilokalama o le fusi, ma le tausiga lelei, o le tele o le seleselega e masani ona faalua. O vine e lapopoʻa, faʻasolo foliga, lanu uliuli lanu, faigofie ona aluese mai le aʻa. O lenei ituaiga e faʻaalia i le malosi o le kiona ma le maualalo o le faʻafitauli i faʻamaʻi.

Faʻasoʻoto ituaiga vine

O fugalaau e i ai foi ituaiga tuai. E iloga i latou i le maualuga o gaioiga ma e sili atu ona puipuia i le kiona. O mea nei e sili ona taatele mo le totoina i le atunuu.

"Tagaloa"

O le fualaau vine "Taganka" e faatatau i ituaiga o vaitau o le gaosiga ma ua fai ma sui o laau uumi e aunoa ma ni vao tuitui. O le fua o lenei ituaiga e maualuga ma ma le tausiga lelei mai se togavao e mafai ona aoina i le 5 kilokalama o vine. O fua o lenei fusi e lapopoa, lanu mūmū ma maua ai se foliga faʻafiafia. O le faifai pea e matua leaga lava. O le manumalo i le "Taganka" e le o se mea e fefe tele, ae mafai ona malulu ile gutu. E i ai foi le maualuga o le puipuiga i faʻamaʻi.

"Stolichnaya"

O le kulupu vine "Stolichnaya", o loʻo faʻatusalia e laau malolosi, faʻasaina, uumi-uumi e aunoa ma vao tuitui. O lenei vailaʻau e faʻaalia i le maualalo o le malosi e fatuina ai taʻalo, e ui lava o le fua o le seleselega e maualuga tele ma e oo atu i le 4 kilokalama o vine e mafai ona seleseleina mai le tasi togavao. O fua e umi, e laititi, lanu mumu. Faʻamataʻu faʻavave ona aveeseina. O lenei ituaiga vine e sili ona malosi i le malulu ma o loʻo faʻaalia i se tulaga maualalo o le faʻamaʻi.

"Kirzhach"

"Kirzhach" - ituaiga fualaau aina e masani ai. Na mafai ona ia maua e ala i le sopoia o ituaiga o fugalaau "Carnival" ma le "Promis". O se ogalaau umi, o lona maualuga maualuga e mafai ona oʻo i le 2.5 mita. E malosi o ia, tuusao, lelei ona atiaʻe. O le malosi e faia ai pupuu e maualuga, ma e oʻo atu i le 25 paranesi e mafai ona i le mita. Ma le isi, e tatau ona maitauina, ma maualuga le maua. "Kirzhach" o loʻo faʻamatalaina e ala i le i ai o fualaʻau mūmū tele-tetele, faʻatasi ai ma le lautele lautele o foliga. E matua le talafeagai lava le saogale ma le malulu, e ui lava o loʻo i ai se tulaga lamatia o le aʻafia i se fusi tipisi poʻo le kanesa aʻa.

Mirage

I le vao o le tuai o le taumafa e aofia ai ituaiga ituaiga vine e pei o le "Mirage". O vaʻaia nei o le tuputupu ae o vao e maua ai le malosi gafatia e fatuina ai aʻa (e oʻo i le 11 togi i le vao). E lua tausaga le matutua o fugalaau e mama, saʻo, lanu lanu enaena, e taatia i luga o le fana. O fualaau aina o lenei ituaiga e lelei le lago. O le fua o le rasipi "Mirage" o le ala, o fua e umi ma lapoa, e vali mumu. O lenei vailaʻau e aʻafia mai le malulu, o lea e le fautuaina ai e ola i nofoaga e masani ona paʻu ifo ai le vevela lalo ifo. O le lelei o le laau o se puipuiga lelei, lea e le mafai ai ona fefefe i meaola faalafua ma faamaʻi.