Incubator

Aotelega o le incubator mo fuamoa "Universal-55"

O se tasi o mea e sili ona taatele ma lelei (e aofia ai le tele o siʻitia) o le Universal-55. O lona gaioiga e faʻatagaina ai oe e faʻatupulaia le tele o moa maloloina ma ola maloloina. E le gata i lea, o le tausia o lenei iunite ao faagasolo le taotoga e le manaʻomia ai le tele o punaoa a tagata, lea e matua laveaiina ai tupe.

Faʻamatalaga

O le lauiloa i le Universal 55 incubator ona o se tuufaatasiga o le faigofie ma le lelei. O lona uiga autu o le i ai lea o potu eseese e lua mo le fausiaina ma mo le faʻasiliina, lea o le a vaevaeina i ni vaega. Faafetai i lenei vavaeese, o faagasologa uma i totonu o le iunite o loʻo faʻatino lelei ma saogalemu. Ae ui i lea, o le telē tele o le masini e na o tagata o loʻo i ai le tele o faatoaga o loʻo ola. E pei foi o isi masini, "Universal-55" ua fuafuaina mo le fausiaina o ituaiga eseese o manulele. Faʻasaina o le laina "Universal" o loʻo gaosia i le aai o St. Petersburg o le Russian Federation talu mai le taimi o le USSR. O nei iunite o loʻo gaosia e tusa ai ma tulaga o le GOST ma maua se vaitaimi faʻamaonia 2 tausaga.

E te iloa? O uluaʻi osofaʻiga na aliali mai i le fia afe tausaga talu ai i Aikupito anamua. Na taʻua e le tusitala Eleni anamua ma Eleni Heroot lenei mea.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le telē ma le gafatia o le iunite o loʻo lisiina i le laulau - eseese mo le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o iunite:

FaailogaVaevaega faʻasiliVaega o galuega
Aofaʻi o gaʻo gaʻo480008000
Malosiaga o le kapeneta, avanoa avanoa160008000
Lapoʻa maualuga pito maualuga, avanoa avanoa80008000
Umi uumi52801730
Tele, mm27302730
Maualuga m22302230
Lisi o le potu manaomia, mm30003000
Le faʻaaogaina o le mana, kW7,52,5
Le numera o fuamoa i le 1 mita m3, pcs.25971300
Fuainumera o fuamoa i le 1 m2 nofoaga, pcs.33301694
Le numera o kamera i le mataupu31
Faʻasologa lautele, mm14781478
Ulu maualuga, mm17781778
Mo le faʻamaonia saʻo, o le voltage network e tatau ona 220 volts, ao le malosiaga o le eletise lava ia e 35 watts.

Gaosiga o uiga

O le numera i le faʻataʻitaʻiga o igoa o loʻo taʻu mai ai le numera o fuamoa (i le faitau afe) e fetaui i ai. O le mea lea, o le iunite "Universal-55" e taofia ai le 55,000 o fuamoa moa. O loʻo tuʻuina i totonu o fata, lea e faʻapipiʻiina i le fesuiaiga o paʻu (i le vaega o le faʻaaogaina). O masini komepiuta taʻitasi e aofia ai le pu, ua mamanuina mo le 104 api. O lona suiga e mautinoa ai le faʻafefeina o fuamoa. Ona fua lea o fuamoa i le mea o loʻo i ai, i le mea e tuʻu ai fata i luga o fusi faʻapitoa.

Faitau e uiga i le faʻalavelave o le faʻafefeteina o fuamoa o moa, goslings, poults, pato, turuki, salu.

Malosiaga o le tasi fata (numera o fuamoa, fasi pepa):

  • moa - 154;
  • salu - 205;
  • pato - 120;
  • kusi - 82.
E faʻavae i luga o faʻasalalauga o loʻo taua i luga, e mulimuli mai e le o faʻaaogaina le incubator "Universal-55" mo le faʻaaogaina i totonu o se tamai faatoaga. O ia ituaiga e faʻaaogaina i faatoaga poʻo fale gaosi oloa.

Faʻaaogaina o le Incubator

O le iunite e faia i mea aupito maualuga:

  1. O le pito i lalo e faia i laupapa, i luga o luga o luga o paʻu ua faʻapipiʻi ai paʻu paʻu.
  2. O le pito i totonu o le faʻavaa ua faʻapipiiina i pepa uʻamea.
  3. O elemene uma e fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi lelei, ma o faʻamalama e togafitia i mea e le susu.

O le masini o loʻo i ai faiga faʻapipiʻi nei:

  1. Puleaina o le vevela (ia faatumauina le siosiomaga o le lotoifale, o masini uma lava ua faʻapipiʻiina ma se faʻaleleia o le faʻaleleia o le ea lea e faʻagaoioia ma le fesoasoani a tagata faʻalelei ma lagona e tali atu i le vevela).
  2. Faatonutonuina o le maualuga o le susu (faaaoga vai vai).
  3. Liliuina o fuamoa (e vave lava ona faia i le 60 sekone, ae mafai ona suia lenei tau pe afai e manaʻomia e tulaga ma tekinolosi).
A tatala le faitotoʻa o le potu, o le ea, faʻavasegaina ma le faʻavelaina o masini e otometi lava ona tapunia. Ina ia faʻamautinoa ma faʻatautaia lelei uma auala, e faʻapipiʻi le incubator i se faʻaaliga faʻapitoa. E mafai ai e oe ona mataʻituina faʻamaoniga o le vevela o vaega taʻitasi. O le faʻaalia foi o loʻo faʻaalia ai le taua i totonu o potu taʻitasi. O le incubator e faʻapipiʻiina i se faʻalogologo faʻalogo.

Na ia tuʻuina atu savali nei:

  1. "Faʻamafanafanaina" - faʻafesoʻotaʻi le afi i le atoatoa.
  2. "Norma" - ua faʻaaogaina pe faʻaaogaina elemene faʻamafanafana i le 50% malosiaga.
  3. "Fiafia" - o loʻo faʻamafanafanaina, o le a vevela.
  4. "Matagofie" - o le susu e aofia ai.
  5. "Faalavelave" - Faʻalavelave faʻalavelave i se tasi o kamela.
E te iloa? O lapisi faʻatasi ai ma le tulu e lua e le talafeagai mo le fausiaina o moa - latou te le mafai. I totonu o le tasi atigi falesa ua tumu tele.

Le lelei ma le le lelei

O mea taua e aofia ai mea nei:

  • saogalemu ma le faigofie o mamanu;
  • o le auala mo le tausia o moa ua maeʻa faʻaaogaina;
  • i le tasi le taamilosaga, e mafai ona e tupuina se numera tele o moa;
  • "Universal-55" e faigofie ona mama, lea e mafai ai ona faʻaaogaina fomaʻi e puipuia ai faʻamaʻi pipisi;
  • o le faʻaaogaina o lenei incubator e mafai ai ona e ola e le gata o moa, ae o sui foi o le vao;
  • o manu felelei uma na faʻaalia le maualuga o le gaosiga.

E ui i le numera tele o tulaga matuia, o lenei masini e tele ni mea le lelei:

  • mamafa tele ma mamafa tele, lea e le aofia ai le avanoa i femalagaaiga e taavale laiti;
  • pe a faatusatusa i le tele o mea fou faʻaonaponei faʻaonaponei, o le Universal-55 e foliga mai e le o iai;
  • maualuga tau.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Mafaufau i le auala e faʻaaoga lelei ai le incubator.

Saunia o le incubator mo le galuega

Aʻo leʻi faʻaaogaina le incubator, e tatau ona faʻamamāina pe a uma ona faʻaaoga muamua. O le mea e sosoo ai e tatau ona e setiina tulaga manaomia o le vevela, faʻafefeteina, ma faʻapipiʻi le saoasaoa o fuamoa e liliu.

E taua! Afai e faagaoioi le incubator mo le taimi muamua i le maea ai o le tauaofiaga, e tatau ona tofotofoina, o lona uiga, ia galue "i luga leai se aoga. "
O le olaga paie o aso e tolu. A o faagasolo lenei vaitau, e tatau ona mataʻituina lelei le faʻaogaina o le iunite. Afai i le gaioiga o galuega poʻo mea sese na maua i le taimi o fetuutuunaiga, e tatau ona faʻamavae ma fetuunai. O se elemene taua i le sauniuniga mo le galuega o le faʻatonuina lea o tagata faigaluega. O tomai ma malamalamaaga o le aufaigaluega o le a mafai ona iloa faʻaletonu i le taimi ma faasaʻo. I le isi, e tatau ona e siaki le tele o le tapunia o faitotoa, lea e tatau ona tapunia ma faigofie ona tatalaina. E taua tele le siakiina o le tulaga o paʻu paʻu uma e taʻavale ai elemene tutotonu. E taua foi le siakiina o elemene uma e faʻaaogaina ina ia mafai ai ona vaʻavaʻai i vaʻavaʻavavega ma mafai ona afaina ai le tagata lava ia.

Lauina o le fala

Ina ia lelei le tuʻuina o fuamoa i totonu o le incubator, e tatau ona e filifilia le taimi sao. E faʻalagolago i tulaga o le a ola ai moa. Afai e mafai, e tatau ona faia le faʻataʻitaʻiga i le afa lona lua o le aso, talu ai i lenei tulaga o le a fanau mai moa muamua i le taeao, ma isi mea uma - i le aso atoa.

Faaulu

E 4 laasaga autu o le faʻafefe:

  1. I le laasaga muamua, lea e amata mai i le taimi o le faataatiaina o fuamoa seia oo i le aso lona fitu, e amata ona gauai le atigi o le okesene i totonu o pusa o le atigi.
  2. O le isi taimi e faʻafefe ai o le faʻavaeina o le ponaivi i manu felelei. I moa, ua maeʻa lenei vaitau i le aso 11.
  3. E muta e le moa a latou tulaga, latou te maua ai le fesuisuiai ma amata ona latou faia o latou leo ​​muamua. E le fautuaina le liliu o fuamoa i lenei vaitau, o lea latou te o ese ai mai le potu e faʻafefeteina ai i totonu o le paʻu.
  4. O le mea mulimuli o le faʻavevelaina o le fanau mai o moa, e pei o le faʻasaʻolotoina mai le atigi.

Hatch chicks

Hatching o moa o loʻo tupu i le fa o le taimi o le faʻavevela, pe a uma ona faʻavae lelei o latou tino ma ufiufi i lalo. O le faailoga muamua o moa ua sauniuni e faʻaumatia le atigi o foliga mai o leo mai fuamoa.

E taua! E le tatau ona faʻafefe ia moa i le taimi lea ma vave tuʻuina atu ia i latou muamua le fafaga faʻatasi.

Tau telefoni

I le taimi nei, o le incubator "Universal-55" ei ai lona tau e sili ona taugata, pe a ma le 100,000 rubles. I le tau o tala, o le tau o le iunite e tusa ma le 1,770 tala, ma i UAH - 45,800.

O le a manaia le iloa pe faʻapefea ona e faia le masini komepiuta mai le pusaaisa oe lava.

Faaiuga

"Universal-55" ua faatuina o ia o se fesoasoani lagolago i le totoina o manulele. E ui lava i le telē tele ma le tau, o se mea faʻapena e faʻaalia ai le maualuga ma le lelei o le moa na maua. E tatau ona maitauina o lenei iunite e faigofie ona faʻaleleia ituaiga eseese, lea e mafai ona faʻapupulaina lona gaosiga.