Incubator

Aotelega o le incubator mo fuamoa "Tagavai IP-16"

E i ai ituaiga o moa, e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mananaia lanumatua e faʻamamaina, o loʻo faʻalagolago i o latou tinā ma e le manaʻo e faʻatau fua. O isi lava o loʻo taumafai e faʻataunuuina ma le faʻamaoni o latou tiute faamatua, peitai o tulaga i fafo ua faalavelave. O le mea lea na faia ai e le tagata le incubator i se taimi talafeagai ma o lea na matua faateleina ai le faitau aofaʻi o le moa, lea e silia ma le tolu taimi le numera o tagata i luga o le paneta. Ma i le asō o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, tetele ma galuega. Ma i totonu o nei masini o loʻo i ai ni tagata sili atu ona alualu i luma.

Faʻamatalaga

O le siakiina o le eletise IP-16, o se iunite ua fuafuaina mo le susunuina o fuamoa o manu felelei uma. E aofia ai potu tapunia o se faʻatulagaga faʻatinoina, e pulea e se polokalame se tasi o tulafono faatonutonu faʻapipiʻiina o mea e faʻaaogaina.

Mo le faʻaaogaina i le faatoaga, ia faʻalogo i mea e faʻaaogaina "Remil 550TsD", "Titan", "Stimulus-1000", "Tuʻuina", "Hen Perfect", "Cinderella", "Blitz".

I le tulaga aoao, e vaevaeina i latou i:

  • muai po o le faʻaosoinalea e gaosia ai fuamoa i le faagasologa o le faʻavevega seia oʻo ina tosoina moa mai le atigi;
  • faʻaolape a tuʻuina mai moa mai le atigi ma faʻasaʻolotoina;
  • tuufaatasialea e tutupu uma ai nei laasaga i potu eseese.

"Taʻiala IP-16" e aʻafia i le uluaʻi amataga o le faʻamalosia, o lona uiga, ua faamoemoe mo le faʻavevela e oʻo i foliga vaaia o tamaʻi talavou, lea ua uma ona tupu i se isi mea faʻapipiʻi. O se kapeneta tele lava ma le mafanafana, moli, faʻaleleia, lea e tuʻuina ai fata o fuamoa i luga o laʻau faʻapitoa e tele ituaiga, e taʻua o kariota.

E le gata i lea, e le mafai ona faia e le incubator e aunoa ma:

  • masini e mataituina ma faatonutonuina le vevela o le ea;
  • tagata faʻamaualalo;
  • masini eletise;
  • masini e tausia ai le maualuga o le suavai e ala i tagata faʻalotomaualalo;
  • faʻalavelave;
  • fetuʻunaʻiga mo fuamoa fuamoa.

Aoao pe faʻapefea ona filifili se telefoni mo se mea faʻapipiʻi.

O foliga o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai:

  • o le avanoa e galue ai i se fuataga e tasi le fogafaleina, lea e mafai, ae ui i lea, e mafai ai ona faia ni pasila egg dozakladka;
  • le mafai gafatia o le iunite e aofia ai poloka na potopoto mai soʻo se tele o kamera;
  • le i ai i totonu o le mamanu o taavale e fa, e iai le galuega o le liliu o fata.

O lenei ata faataitai na maua i le taulaga o Pushkin i Moscow e le Faalapotopotoga o Suesuega ma Inisiua Stimul-Ink, lea ua uma ona maua se igoa tauleleia i le maketi e avea o se tagata gaosi oloa gaosi oloa, e iloga i tekonolosi fou ma le lelei o le gaosiga o galuega.

E te iloa? E ui lava o loʻo faanatinati le moaina o moa e aunoa ma le i ai o se moa i totonu o latou sosaiete, ae peitai, o lenei oloa e le fetaui mo faʻalavelave. E mafai ona maua ni fuamoa fou faʻatasi ma le auai i le gaioiga o taʻavale.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O lenei mea faʻapipiʻi o se mea manaia lea e toetoe lava o se tone, pe o le 920 kilokalama. E le gata i lea, o ona itu ua faamatalaina e:

  • 2.12 mita lautele;
  • loloto o le 2.52 m;
  • 2.19 m maualuga
I le tuufaatasiga o le tele o meafaigaluega ma masini e faʻaaogaina le eletise, o le iunite, e ui i lea, e leai se malosiaga e na o le 4.6 kW.

Gaosiga o uiga

O lenei mea e mafai ona faʻaaogaina i le taimi nei le numera o fuamoa:

  • 16128 moa;
  • salu - 39680 vaega;
  • pato - 9360 fasipepa;
  • kusi - 6240;
  • turuki - 10400;
  • Ostrich - 320 pcs.

E ui lava e faʻaaogaina e le iunite se faʻafanua e tasi le laasaga, atonu e faʻaaoga lelei le auala e faʻaopopo ai fua o fuamoa.

Aoao pe faʻafefea ona faʻafefiloi moa, pepe pato, poults, goslings, moa moa, salu, mea e leai.

Faʻaaogaina o le Incubator

Ina ia mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻataunuʻuina ma le manuia lana galuega autu (incubation), o isi galuega uma o le tuufaatasiga e tatau ona faʻamaopoopo, manino ma lelei:

  1. E naʻo le tasi le komipiuta e mafai ona faʻapipiʻiina le galuega o potu uma e faʻaaogaina, lea e faʻafaigofieina e le faʻaogaina o le faʻaogaina o le polokalama ma le faʻatonuina o le faasologa i le auala faʻapitoa. O faʻamatalaga uma e maua e uiga i gaoioiga a polokalama o le iunite o loʻo faʻatautaia vave, tusia ma faʻaalia i luga o le komepiuta i le tulaga o laulau ma ata, lea e mafai ai e oe ona mataʻituina le setete o toetoe lava o fata ma iunite i lona atoaga.
  2. O se faiga malulu e aofia ai se faʻasalalaʻau e lua vaʻaia, o le eletoni eletonika e faʻafoe le tafe o le vai ma pulea ai le faagasologa atoa o le manava.
  3. E tolu pulou eletise eletise, puipuia mai le faaleagaina e ala i se faʻapitoa faʻapipiʻi, fausia ai se masini faʻavevela e maua ai le maualuga o le vevela mo le atinaʻe atoa o embryos i fuamoa.
  4. O le suiga e mautinoa ai le liliu o fata ma fuamoa e oo i le 45 tikeri, lea e faʻamautinoa ai le masani masani o le faʻaosoina o le faʻaoga.
  5. Afai o le vevela o le ea i totonu o le potu ua siitia i le 38.3 tikeri, o le fesuiaiga o le ea e maualalo ai le vevela, i le tutusa le saunia o le fesuiaiga o le ea talafeagai ma le siosiomaga.
  6. O le suavai talafeagai i totonu o le potu e maua i le aveeseina o le suavai na maua e le paso.

Ou te maofa pe faʻafefea ona faʻaogaina fuamoa fuamoa.

Le lelei ma le le lelei

O uiga lelei o le faʻataʻitaʻiga "Taʻiala IP-16" e aofia ai:

  • le gafatia e otioti ai le taʻavale fata;
  • saogalemu auaunaga tau auaunaga i luga o le incubator;
  • uiga faʻamalosi;
  • saʻo le pulea o meaola, faʻaitiitia faʻamaʻi o fuamoa;
  • mamao ese o le faagasologa e ala i se komepiuta faigofie;
  • suauʻu fuafuaina lelei, faʻavevela ma potu malulu;
  • lelei fetuutuunaiga o se tino e aofia ai laupepa mo se nofoaga lelei o fuamoa, e tusa lava po o le a le tele;
  • le tumau ma le malosi o le mataupu;
  • faigofie faʻapipiʻiina o le iunite;
  • mafai ona sui le polokalama o le faʻaleleia o le ea e fuafua i manaoga o le tagata faʻaaogaina.
I le faʻamasinoina e iloiloga, e leai ni faʻafitauli matuia i lenei faʻataʻitaʻiga. O nisi faitioga e na o nisi taimi e feagai ai ma le faʻaogaina o le eletise eletise eletise.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

E ui lava o le tausiga o masini e le mafua ai ni faigata faʻapitoa, o lona faʻamaoni saʻo e manaʻomia ai le tausisia o nisi o tulafono, lea e fesoʻotaʻi faʻatasi ai ma mea taua o le fanau mai o se olaga fou i se fuamoa e leai se agaga.

E te iloa? O le kukaina o se fuamoa ostrich, e tatau ona kuka mo le 2 itula.

Saunia o le incubator mo le galuega

O le faagasologa o le sauniuni o le iunite mo le faʻaosoina e foliga mai o se masani masani, e masani ona masani ma e masani lava e le talafeagai. Ae ui i lea, o le mea moni, o lenei laasaga o le faʻaosoina o le faʻavae e fausia i luga o le tele o mea sese, na faʻavae tonu lava i le le amanaiaina o le laasaga sauniuni.

I aso nei, o tulafono masani e taliaina mo le saunia o moa mo meafaigaluega mo le faʻaaogaina o moa e aofia ai ni nai gaioiga:

  1. Fufuluina ma le faʻaaogaina o masini i totonu ma fafo. O lenei taotoga e tatau ona faia pe a maeʻa taʻiala taʻitasi.
  2. Faʻasaʻoina o le maualuga o le suamalie ile potu. O le maualuga o lenei susu e faalagolago i le manulele o ona fua o loʻo taatia i totonu o le laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o moa i le lumanaʻi e manaʻomia le 50% o le susu, ae tatau ona faʻaititia le 80% o loʻo i ai.
  3. Faʻasaoina o tulaga vevela e vaʻaia i vaitau eseese o le susunuina.
  4. Sauniuniga mo le tuʻuina o fuamoa, lea e tatau ona paʻu i totonu o fata, ona - i totonu o le potu ma fou, mama, pe tusa ma le tutusa ma se atigi lanu.

Lauina o le fala

O le iuga e faʻalagolago foi i le taimi tatau ma le tatau ona tuʻuina fuamoa i le incubator. Ma o iinei foi ei ai tulafono manino:

  1. E mafai ona faataatia laumei i le itu i luga po o le taamilosaga. O le tulaga mulimuli e faʻamalosia mo fuamoa o ituaiga o manulele e pei o le ostrich poʻo le pipi.
  2. O fuamoa moa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o masini faʻapipiʻi matala, e pei ona i totonu o le "Stimulus IP-16", o se pito i lalo.
  3. E fautuaina mo faailoga tusi taʻitasi e filifili se oloa e tutusa le tele.
  4. Pe a filifilia se makafaʻailoga, e aoga le faʻaaogaina o se vaaiga. E faapipiiina lima i luga o fata.
  5. Aʻo leʻi faʻatuina ni fuamoa, e tatau ona faʻamaʻiina i le malamalama o le ultraviolet.
  6. E le gata i lea ao le i faataatiaina e tatau ona faatumauina le faatumuina o le meaʻai i se potu ma le vevela o le 25 tikeri le vevela.
  7. A o lei tuʻuina le incubator fuamoa e tatau ona muaʻi faʻaleleia.
E taua! Aua le tuʻuina fuamoa i totonu o se mea malulu. O lenei mea e mafua ai ona afaina le micropores i totonu o le atigi, ma o lenei mea o le a mafua ai faafitauli i le atinaʻeina atili o atigipusa.

Faaulu

O le faʻagasologa o le faʻaogaina o ia lava e faʻalagolago i ni tulafono faʻapitoa e aʻafia ai le manuia o le iuga mulimuli, lea e mafai ona ausia 95% i le IP-16 Stimulus.

O le faʻavae muamua o le faʻavaeina e aofia ai laasaga autu e tolu:

  1. Muamua tulaga E tumau mo le 6 aso, lea e tumau ai le maualuga o le maualuga i totonu o le 65%, ma o le vevela e tumau i le va o le 37.5 ma le 37.8 tikeri Celsius. O lapisi i fata e fesuiaʻi ono pe valu taimi i le aso.
  2. Lona lua osofaʻiga pasi i le va o le 7 ma le 11 aso. I le taimi nei, ua faaitiitia le humidity i le 50%, ma o le vevela e tumau pea ona tumau i le 37.5 ... 37.7 tikeri. O le faʻasolosolo o fata o le mea pueata e faʻatinoina i le taimi lava e tasi.
  3. Laasaga lona tolu lele i le va o le 12 ma le 18 aso. O le vevela i le vaitau lenei e faʻaitiitia ai i le 37.5 tikeri, ma o le susu, i se isi itu, e faʻatuputeleina i le 75%, lea e maua i le faʻaleleia o fata mai le paso. I le aso 18, ua faasee atu fuamoa i le Stimulus IV-16 hatuper incubator.
E taua! O vavalalata i le va o itu o fata i totonu o se mea e faʻaogaina e le tatau ona sili atu i le 12 itula. Leitioa a moa e le moa i totonu o le faamoega o le falemoa moa fua e toetoe o itula uma.

Tau telefoni

Faatasi ai ma le tele o le le mautinoa o le Stimulus IP-16 incubator o loo lisiina atu i luga, o lona fua faatatau tau maketi e 9,5 afe tala (e tusa ma le 250,000 UAH poo le 540,000 rubles) ua manatu e taliaina.

Aoao pe faʻapefea ona fai se masini faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma se mea e sili ona lelei i ou lava lima.

Faaiuga

Afai e te mulimuli i iloiloga o le galuega a lenei incubator, ona mafai lea ona vaevaeina i ni vaega se lua:

  1. Tagata faʻatau e faʻaaoga meafaigaluega mo fale gaosi oloa, ia maitauina le vave vave totogiina o le incubator, lona uiga lelei, faʻamaoni ma se maualuga maualuga o le masini.
  2. Le faʻafeagai faʻafeagai oi latou na faʻatau le iunite mo le faʻaaogaina o le fale. Latou te faitio e uiga i lona maualuga malosi, lea o loʻo faʻaalia i le tele o le faʻaaogaina o le eletise ma le vai, ma - i luga foi o le masalosalo.
Mai lenei mea e mafai ona faʻauʻuina o le Stimul IP-16 e fetaui lelei ma atinaʻe laʻau tele ma faatoaga tele, ae le o faamoemoe mo ni fanua faifaatoaga i nuu i tua.

O loʻo faʻaaogaina le 'eletise faʻavaomalo o le "Stimul IP-16" o se masini atamai lea e mafai ona vave, manino ma tali lelei i manaoga o le ola fou fou ma fatuina tulaga lelei mo ia.

Incubator Reviews Stimulus Inc

E le gata i lea, o le locker mai Stimulus Inc. e le o se mea e le fiafia ai. O le amataga muamua o le vaitau. Success Reliable machine, faafetai i tagata
//fermer.ru/comment/1074656935#comment-1074656935

Ou te lagolagoina le dmitrij68. Ua ou i ai i le tele o faaaliga o mea taufaatoaga, o le a ou fai atu se mea e tasi, o ia mea uma na faia e tutusa lelei le fausia o uiga lelei, ma mea e faaosofia ai, e ui lava i mea sese uma, galue ae le lelei le galuega. A e ui i lea, afai e te tuʻuina se fuamoa mo le 250 tr, ona e valea lea e faʻalagolago lava i masini, e manaʻomia ona i ai i masini faʻapitoa, vevela ma masini eletise, o mea uma lava o loʻo i le faleoloa o mea eletise.
Petrov Igor
//fermer.ru/comment/1076451897#comment-1076451897