Incubator

Aotelega o le aofaʻiga lautele mo fuamoa "Stimul-1000"

O se mea faʻapipiʻi e fuafua mo se fuainumera tele o fuamoa e ave ai le faifaatoaga moa i se fou, sili atu ona lelei, maualuga. O le faʻaaogaina o ia vaega e le gata ina mafai ona maua ai se aofaiga tele o moa, ae faʻamautinoa ai foi le lelei o le gafatia ma, mulimuli ane, o se tupe maua mausali. O le maualuga ma le gaioiga o le tele o ia ituaiga masini o le "Stimul-1000". E faʻapefea ona galue lenei iunite, ma pe o le a le uiga o le faʻafefe, faitau i lenei iloiloga.

Faʻamatalaga

O le manua-1000 ua fuafua mo le fafagaina o moa - moa, kusi, pato, mala. O le masini e pulea e le pulega eletoroni. E tuʻuina e le tagata faʻaoga fuamoa ma faʻapipiʻi laina o le faʻapipiʻi, faʻamautinoa le atinaʻeina o moa. E mafai ona faʻaaogaina le maʻaʻau-1000 i totonu o aiga poʻo faatoaga.

Siaki uiga o mea e sili ona lelei o fuamoa.

O le masini eletise-ituaiga o loʻo i ai ni vaega se lua ua fuafuaina mo le faʻafefeteina o fuamoa ma le vevela o talavou.

O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i:

  • liliu ia fata e 45 tikeri mai le vaalele (otometi);
  • suavai malulu e faʻaaogaina ai se pasi faʻapipiʻi i le taualuga o le potu;
  • suauu lele.

A maeʻa le polokalama, e faʻaaogaina le iunite i le faiga faʻapitoa. O le puleaina o le faagasologa e faia i le faaaogaina o masini. O loʻo i ai se faʻaoga o le puipuiga o luga o luga o luga o luga. O le laina o mea faʻavevesi e tuʻuina atu e le NPO Stimul-Ink.

O le kamupani e gaosia, atiina ae ma tuuina atu:

  • faatoaga ma fale gaosi oloa mo le totoina o ituaiga uma o moa;
  • meafaigaluega mo le tuputupu ae ma le galueaiina o moa.

O le faailoga Stimul-1000 o loʻo tuʻuina atu i ni suiga eseese se tolu:

  • "Stimul-1000U" - lautele, faʻapipiʻi i fuamoa 756/378;
  • "Manua-1000V" - felafoaʻi, tuufaatasi i fuamoa 1008;
  • Stimul-1000P o se muaʻi faʻamalosia o le ituaiga tuʻufaʻatasia mo fuamoa 1008.

Ua mamanuina le iunite amata e faʻafefe ai fuamoa mai le 1 i le 18 aso. I le aso lona 19, o fuamoa o loʻo faʻafeiloaʻi i luga o fata o le pulou hatchery i le mea e faʻailoa ai moa. Faʻatasi o lona uiga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina uma mo le faʻasūina ma mo chicking chicking.

E te iloa? O le moa vao vao a Ausetalia e le faʻafefeteina fuamoa. O le tamaloa o lenei manulele na ia fausiaina mo i latou se ituaiga incubator - o se lua i le diamita 10 m, tumu i le paluga o laau ma oneone. I lalo o le faatosinaga o le la, e totō ai vao ma avatu le vevela e manaʻomia. O le fafine e lalaga 20-30 fuamoa, e ufiufi e le tane ia vao ma fua i aso taitasi lona vevela i le gutu. Afai e maualuga, e aveese nisi o mea e ufiufi, ma afai e maualalo, e lipoti mai.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Tino mea - PVC faʻamaumauga. Faʻatulagaga e faia i paneta. O le asiasiga vevela e faia i le folasia polyuréthane. O le faʻavevesi ma le faʻafefe o fata e faia i le polymer. O le masini eletise eletise e pulea ai le faagaoioiga o le masini. O le masini e sui ai le mamanu ua mamanuina e sui ai fata e faatatau i le vaalele muamua i le maualuga o le 45 tikeri i le itu tauagavale po o le taumatau o le axis. O le tolu-blade fan e maua ai le fesuiaiga o le ea i le faʻatulagaga. O meafaigaluega e faagaoioi mai i lima ma le voltage e 220 V. E tele le taulaʻi atu i le kamupanī o tekinolosi e teu ai le malosi. O le faʻamafanafana faʻamafanafana e le sili atu ma le 30% o le taimi mai le faagasologa atoa o le faʻaaoga. O le faatumauina o le vevela i totonu o le potu e maua mai i se mea faʻavevela faʻavevela - alumini folasia. Afai o le eletise o le vevela e iloa lona paʻu i le 1 tikeri, o le a faʻavevelaina le mafanafana ma i ni nai minute e siitia le tau i le seti.

E te iloa? O fuainumera o loʻo tuʻuina atu e inisinia o auaunaga mo nofoaga mo le toe faʻaleleia o mea faʻapitoa, o loʻo fautua mai ai o faʻataʻitaʻiga taugata faʻapipiʻi e masani ona faʻateleina ma sili atu ona faigata ona faʻaleleia nai lo le taugofie. O le mafuaʻaga e faigofie - o le tele o le maelega mo paʻetonika o tagata atamamai i Sisifo e faʻalauteleina ai le lisi o faʻaletonu, lea e oʻo atu ai i se sui lautele o mea eletise taugata.

Gaosiga o uiga

Pusa faʻapipiʻi e aofia ai:

  • 1008 fuamoa moa;
  • 2480 - salu;
  • 720 keke;
  • 480 goose;
  • 800 - turuki.

Faʻaaogaina o le Incubator

O le manoa-1000 e faʻapipiʻiina i pusa paʻu ma pupuni. Le tele o le ata: 830 * 1320 * 1860 mm. Galue mai le upega tafailagi eletise masani. Ole a otometi lava ona pulea e le iunite le vevela o le ea, vevela, fesuiaiga o tau. O le pusa e aofia ai:

  • 6 masini ma 12 masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi;
  • 3 fata taʻavale.

O le vevela ole vevela e + 18-39 ° C. O le faʻavevelaina o le potu e faʻatinoina e se elemene mumu ma se mana o le 0.5 kW. E faʻamautuina le suavai e ala i le faʻaleleia o vaʻa vai, lea e tafe mai i le sprayer. O le faʻamafanafanaina e tuʻuina atu e ala i se faʻaleleia o le ea. O le faʻatinoina o le faʻatulagaina o le faʻamafanafana ma le faʻafefe o le faʻaaogaina o fualaʻau.

Matou te fautua e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faia faʻatasi mai se pusa mai le pusaaisa tuai.

O le vevela o le vevela ma le faʻafefe o le manogi e maua ai le mea e seti. O faʻamatalaga masani mo fuamoa moa e faapenei:

  • vevela - +37 ° C;
  • susu - 55%.
Le saʻo aʻiaʻi o faʻamaufaʻailogaina - e oo atu i le 1%. O le faʻaleleia e faigofie ona faʻaleleia ma faʻatinoina. Polokalame puleaina Incubator

Le lelei ma le le lelei

O le lelei o le Stimul-1000 Incubator e aofia ai:

  • le avanoa e faʻafefete ai fuamoa o manufelelei eseese;
  • faʻaogaina tutusa o se fuainumera tele o fuamoa;
  • fetuutuunai: faʻasalaga ma le toe alu i tua i le tasi iunite;
  • uiga o le faʻataʻitaʻiga: o le i ai o uili e faigofie ai ona faʻanofo le fausaga;
  • O le fofo o le polyurethane e faʻamautinoa ai lelei tulaga o le vevela ile totonu ole potu;
  • otometi matala o fata ma le pulea o le ea ma le malulu o le ea;
  • lelei faʻamalosi mea faʻapitoa o le mea pueata.

E taua! E tatau ona puipuia mai le masini eletise mai le eletise i le eletise eletise e faaaoga ai le eletise 220 V. e le mafai ona faʻalavelaveina le eletise. O le iunite e tutusa ma le maualuga o le voltage ma le taofiofia o le masini i le taimi o le malosiaga faafuaseʻi. Afai o nei mea e le masani ai e le masani ai i la outou eria, o lona uiga e tatau ona e tausia le i ai o se eletise eletise 0.8 kW.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

O le faʻamaoniga o se pasene maualuga o moa o le tausia o faatonuga mo le faʻaogaina o masini ma tuutuuga o le faʻavevesi, lea e ono eseese e ituaiga manu.

E mafai ona tuʻu le masini i soʻo se potu e maua ai le ea vevela i luga o le ea, e le o lalo ifo o le +16 ° C. O le vevela o le vevela e afaina ai le faʻaogaina o laina e lagolagoina ai le pulega i totonu o le incubator, faʻamalosia i latou e galulue malosi. Totonu, e tatau ona i ai le ea fou, talu ai e auai i le fesuiaiga o le ea i totonu o le faʻapipiʻi. E le manaomia le susulu o le la i luga o le incubator. O le faagasologa o le faʻaaogaina o meafaigaluega e aofia ai laasaga nei:

  • sauniuniga masini mo le taotoga;
  • faataatia fuamoa;
  • faʻaauau;
  • moa fafao;
  • tausiga o le iunite ina ua maeʻa.

VITIO: O LE FAATULAGAINA O LE TALIAINA O TALOSAGA I LE FAʻAMATALAGA "Faʻasologa-1000"

Saunia o le incubator mo le galuega

Ina ia mafai ona tumau le faʻaogaina o le faʻavae ma e le faʻalagolago i faafitauli i le faʻaaogaina o le pule eletise, ia mautinoa ia faʻatau se afi eletise. O le a mautinoa ai le faʻatinoga o le masini i le leai o se eletise. E fesoʻotaʻi atu i lima e ala i se vaega eletise eletise e le mafai ona faʻalavelaveina, o le galuega o le faʻasalalau lea o le taʻavale eletise.

Siaki le tulaga o le uaea malosi. Aua e te faagaoioia le iunite i le faaleagaina o le uaea malosi po o se leva i le mataupu. Incubator e aofia ai ma siaki le faʻaogaina o le masini feaveaʻi, faʻaleleia o masini ma le vevela ile ala le tumau. Faʻalogo lelei foi i le sao o faitauga. Afai e lelei mea uma, o meafaigaluega e vavae ese mai le upega tafailagi ma amata sauniuni mea mo le tusitusi. Afai e maitauina faafitauli - faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu.

E taua! E faasaina le tuʻuina o le mea faʻapipiʻi i totonu o se ata faataitai poʻo se mea e latalata ile afi mafanafana.

I le faʻamamaina o le tino mo le vevela o vai inu. E fafaga le vai i le paso

Lauina o le fala

Mo le faʻasusuina, o fuamoa mama e tutusa ma le tele lava o loʻo faʻaaogaina. O lenei mea o le a faʻamautinoaina le toetoe lava a faʻapipiʻi tutusa. O lapisi e tatau ona fou, ma se ola ola e le sili atu ma le 10 aso. Kopi e siakiina i se ovoscope aʻo le i tuʻuina, ona tuʻu lea i totonu o fata na tuʻuina i luga o le faʻailoga.

Ioe, o se siaki mo le siakiina o fuamoa e mafai ona faʻatau i le faleoloa, ae o le a le faigata ona e faia oe lava.

O le tele o laina o le a faʻamautinoa le saogalemu o fuamoa pe a faʻatupu. Afai a uma ona tuʻuina i totonu o le fata o loʻo i ai se nofoaga o loʻo totoe - e tuʻuina i le foam rubber ina ia faʻatautaia ai le faʻatalatalanoaga e leai se masei i le fata.

E aoga le aʻoga pe faʻapefea ona fufulu lelei fuamoa aʻo leʻi tuʻuina i totonu o le incubator.

Ona faʻapipiʻiina lea o se faʻailoga ma fata i totonu o le incubator. I le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻaalia ma le puleaina, o seti nei e setiina:

  • vevela o le ea mo le susunuina i totonu o le potu;
  • masima;
  • fuamoa fesuiaʻi taimi.

E le talafeagai le gaoioi pe liliu le fuamoa i le faagasologa o le faʻaosoina. Mo oe, o lenei mea o le a faia ai se masini rotate lea e fesuiaʻi uma fata i le taimi e tasi e faʻatatau i le taʻavale pe a uma se taimi atofaina. Kuni le incubator ma faʻaaoga. Faʻamaonia o loʻo galue le masini i le faʻatulagaga faʻamaonia.

Matou te fautuaina e te faitau tulafono mo le faʻatauina o fuamoa i totonu o se masini.

Faaulu

I le faagasologa o le faʻaosoina, o le mataʻituina taimi o fua o le vevela ma le faʻamafanafana, faʻapea foʻi ma le i ai o vai i totonu o le tino, e manaʻomia. I le taimi o le faʻasusu, o fuamoa e faʻateleina ona pulea i se ovoscope ma e le mafai ona faʻaaogaina (lea e leʻi amataina pe taofi). Taimi faʻatupu (i aso):

  • moa - 19-21;
  • salu - 15-17;
  • pato - 28-33;
  • kusi - 29-31;
  • turkeys - 28.

Hatch chicks

3 aso ao leʻi oʻo i le faaiuga o le faʻavevelaina, o fuamoa o loʻo faʻafeiloaʻi mai fata faʻavevela i pulou. O nei fata e le tatau ona tapeina. Laluina o moa e aunoa ma lau faʻalavelave. A maeʻa le pepe, e manaʻomia le 11 itula e malolo ai, pe a maeʻa e mafai ona ave i le "vasega pepe".

E taua! Afai o se vaega o moa na afaina, ma o se tasi ua tua, ona maua lea o le vevela i le incubator i le 0.5 tikeri. E faʻateleina ai le faagasologa.

Afai o le moa ua malepe i totonu o le atigi, pipiʻi lemu, tataʻi le atigi, ae le galo - avatu e tusa ma se aso ma o le a taulimaina ia lava, e sili atu lemu nai lo isi. Afai e leai se moa a le moa, ona mafai lea e le atigi poʻo le totini ona pipiʻi ma faʻalavelave i le moa. I lenei tulaga, o le a e manaʻomia lau fesoasoani: susu lima i le vai mafanafana, aveese le fuamoa ma faʻamama le ata. E le manaʻomia ona e puina oe lava.

O moa ua maeʻa, o loʻo gaoioi, e tatau ona aveeseina mai le incubator, ina ia latou le faʻalavelave ai i isi e faʻamalosi. I le faaiuga o le gaioiga, e fufulu le masini ma se omomi ma le vaifofo, o loʻo faʻaputu ma faʻapipiʻi fata.

Tau telefoni

O le tau o le Stimul-1000 Incubator e tusa ma le $ 2,800. (157,000 rubles pe 74,000 UAH). O le tau e faʻamaonia e pule o le kamupani gaosi oloa i luga o le upega tafaʻilagi o Stimul-In NPO poʻo i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani faʻatau.

Faaiuga

Pe a filifilia filifiliga e tatau ona faʻavae i luga o ou manaʻoga ma le faʻamalosia o le iunite na faʻatauina. O loʻo faʻaalia e le maualuga le maualuga o le faʻaaogaina-1,000 faʻafouina, 100% le faʻatulagaina o galuega faʻatulagaina, faʻamatalaga lelei a le tagata ma le tau o tau mo lenei ituaiga meafaigaluega. O foliga vaaia o le faʻapipiʻiina ma le lelei o ana mea e faʻaoga e le maualalo i tagata mai fafo, ma o le tau o le a sili atu ona vave totogiina nai lo masini e faaulufale mai. E mafai ona maua ni mea faʻapipiʻi i totonu o nai aso, e fuafua i le auala e tuʻuina atu ai ma le mamao o le itulagi. E le gata i lea, i le tulaga o le le lelei o meafaigaluega, e mafai lava ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu o auaunaga a le kamupanī ma maua ai fautuaga, lea e le mafai mo Europa iunite.

A e faʻatau se masini faʻapipiʻi, ia mautinoa ia eʻi totoʻa atu i meatotino o mea e faʻaaogaina, ma le tusi a le kamupanī mo le masini. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e teu ai a oe tupe i se auala saʻo.

Faʻamatalaga

E i ai le mamao tele i le va o fata ma puipui, o lona uiga. e le faʻaaogaina le tele o le incubator i se auala saʻo. E le faʻaleleia ai taunuuga o faaiuga, ma o loʻo faʻamalamalama lelei e le tagata faatau.
tusitusi tusitusi
//fermer.ru/comment/1077602425#comment-1077602425

Ou te le iloa se mea matautia. Ma ou te le manatu o lenei faitioga e aʻafia ai le tulaga lelei o lenei mea faʻavevesi. Na ou mauaina i le kamupani faatosina i le tausaga talu ai, matua fiafia lava. O le muamua laupepa o le 400 fuamoa o le turkey, mai le 327 tamaiti malosi na fafagaina. Na togafitia au ma le faaeteete, tali uma ia fesili, na matua gaoia ma aoaoina mea uma. Faʻafetai faapitoa i le pule Irina ma Valentina, o ē na faʻaalia ma le faʻavaivai ma le paʻu i loʻu valaau muamua. Sa ou faataatia le fuamoa Big-6. I le gasologa o le tausaga, ou te fafagaina ai le galala ma salu e aunoa ma ni faafitauli. E le gata i lea, talu ai ona o nisi o faʻataʻitaʻiga, na faʻatautaia ai fata amata muamua i atunuʻu gaosi oloa ma o mea uma i tulaga lautele sa sili ona lelei. O tamaiti o loʻo faʻaalia uma i le taufaʻailoga ma i le amataga. E i ai laʻu faʻatalanoaga tuʻufaʻatasia e pei ona ou manaʻomia. Pau lava le mea na ou feagai ai, afai e tele le fuamoa o le vaomalo, ona le fetaui lea o le numera o loʻo taʻua i totonu o le muaʻi fata. O i latou e faʻatau ai fuamoa, faʻalogo i lona telē ma mafaufau i lenei mea. O le malologa e naʻo le lelei. E faʻatinoina ana galuega i le 100%.
Lorikeets
//fermer.ru/comment/1077588499#comment-1077588499