Faatoaga faatoaga

E faʻafefea ona fuaina moa levamisole

O le meaola faʻanoanoa e pagatia mai faʻamalositino e le itiiti ifo nai lo isi meaola, o le mea lea, ia faateleina le gaosia o moa ma le lelei o a latou aano o manufasi, e tatau i tagata ona ona faʻaaoga fualaau oona mai lea taimi i lea taimi. O le tulaga lelei ma le taugofie o lenei vaega o tuufaatasiga e tatau ona mafaufau i le Levamizol, lea o le a talanoaina atili.

Faʻavae, faʻasalaga, afifiina

O vailaʻau faafomai, o le autu o le gavamisole hydrochloride, e tuʻuina atu i falemaʻi i ituaiga eseese: o le eletise ma le vai fofo.

I le togafitiga o vailaʻau, o le mea mulimuli, 10% le fesuisuiai e masani ona faʻaaogaina, talu ai e sili atu le faigofie ona fua, ma o le aʻafiaga leaga o vailaʻau i le gastrointestinal tract of animals and birds is minimal. I le faaopoopo atu i le elemene galue, o le fofo e aofia ai foi le metabisulfite sodium, Trilon B, citate citrate, methyl hydroxybenzoate, vai ma le citric acid.

E mafai ona e faʻatau lenei vailaʻau i totonu o se vailaʻau vailaʻau, pe a sau i totonu o fagu tioata o le 50, 100, 250 ml, i le paʻu i le palasitika po o taga pepa o le 5, 8, 10 g, faapea foi i palasitika 100, 200, 400 ma 800

Matou te fautuaina faitau e uiga i auala e aveese ai anufe mai moa.

O ipu tioata ua tapunia i faʻamau paʻu, faʻamalosi alumini. Faatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o fagu e faʻapipiʻiina i pusa pepa.

O le vaʻa ma lana pusa kata e faʻailogaina i le Rusia, e taʻu mai ai le igoa, aso e muta ai, faʻamoemoe, metotia o le faʻaaogaina o vailaʻau ma isi faʻamatalaga taua mo le tagata faʻatau. I luga foi o le afifi e mafai ona e maua ai le faaupuga "ua le aoga" ma le "mo manu".

E te iloa? O pou e naʻo le malamalama lelei. I le po, e tusa lava pe o le taimi e tuu ai fuamoa, latou te le faia lenei mea, faʻatali mo le taeao poʻo le liliuina o le moli.

Fale o meaola

Levamisole o se vailaau sili ona lelei mo vailaau faʻataʻamilosaga, aemaise lava vaʻa, anufe, toxoplasma ma isi helminths masani. O le vailaau faʻasaina poloka ai faailo o le nerve io latou tino, o lea e mafua ai ona maua ai le maʻi maso.

E faʻaaogaina fualaau e pei o Alben, Tetramisole ma Ivermek, e pei o Alben, Tetramisole ma Ivermek.

O le maualuga o le lelei o le tuufaatasiga e ausia i totonu o ni nai itula pe a uma le taumafa, ona o le mea lea ua mate ai anufe, ma, o se aso mulimuli ane, ua aveesea mai le tino i se auala masani.

O se taunuuga o le tausia o matua o le fofo, o levamisole hydrochloride ua vave ona gauai ma tufatufa atu i gasegase uma i totonu o le 30-50 minute, ua oʻo mai i le taimi lea lona maualuga maualuga i le tino. O le togafitiga o le fualaau faasaina i lenei mataupu e faaauau pea mo le 6-9 itula i le maea ai o le iniseti, ma o le toe faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ua faʻaumatia mai le tino ma le urine ma feces mo le 3-4 aso.

O le tele o taimi e suʻe ai le manulele i vailaau, ae i nisi tulaga, aemaise lava manulele tetele (e pei o turuki poʻo le faʻamaʻi) e mafai ona tui.

E taua! E tusa ai ma le maualuga o le aʻafiaga o le tino, ua faʻavasegaina Levamisole o se vailaau matautia o fualaau faasaina o le vasega lona tolu matautia, e faʻafefe lelei ai e le gata i manu felelei ma manu, e aunoa ma le afaina ai i le lotoifale poʻo isi mea le lelei o le faʻaaogaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Afai tatou te mafaufau o loʻo tatou talanoa e uiga i le tuufaatasiga o le siva, e faigofie ona mateina o le faʻamaoniga autu mo lona faʻaaogaina o le puipuiga ma le togafitiga o le osofaʻiga o le fiafia. O le tuufaatasiga e fetaui lelei ma tagata matutua o tagata mamate o le katemonium ma gastrointestinal nematodes, faapea foi ma o latou fusi. E masani lava, o lenei vailaau ua faatonuina mo ascariasis, siaki, ankilostomiasis, ma isi tulaga faapena. O le gafamomulation o levamisole e mafai ai ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi (faʻataʻitaʻiga, toe faʻaleagaina o le herpevirus, o le gasegase o le vai poʻo le hepatitis B masani).

Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i faʻamaʻi o moa ma auala o togafitiga.

E le gata i lea, o nei vailaʻau o le a aoga i le tau faasaga i le faʻamaʻi o Crohn, Reiter, maʻi mama.

Toa

Mo soʻo se moa, o le faʻatulagaina o le aofaʻiga manaʻomia o le Levamisole e faʻatatau i le mamafa o manulele. O le mea lea, mo le 1 kilokalama o le mamafa o le moa, 20-40 mg o le mea galue o le tuufaatasiga e tatau ona pau, ma lata i le 20 mg e mo tamai laumei masani ma e tusa ma le 40 mg mo meaola. Afai e mafai, ia fautuaina e tuʻuina atu le vailaau i le afiafi, faʻaliliuina le paʻu i totonu o le fafaga poʻo le faʻaitiitia o le vai inu i le inu vai.

E taua! O le aso e sosoo ai, o mea uma o meaʻai ma mea inu e tatau ona vave aveeseina, ina ia le lamatia ai le ola maloloina o moa.

Faatonuga faʻapitoa ma taʻiala

Soo se vailaau e afaina ai uiga o aano o manufasi, susu ma fuamoa e maua mai i meaola ma faatoʻaga.

I le tulaga o le Levamisol, e mafai ona fasia moa i le sili atu i le sefulu ma le valu aso talu ona maeʻa, ma fuamoa e mafai ona faʻaaogaina e fai ma meaai pe a uma aso e tolu. I le taimi lava e tasi ma le togafitiga o le anthlmintic ua faʻasaina ona faʻaaoga isi vailaʻau e aʻafia ai iniseti, lice, faʻalavelave.

Pe a galulue faatasi ma le tuufaatasiga, ua fautuaina e tausisia ia lava tulafono saogalemu e pei o le taimi e faaaoga ai isi sauniuniga tutusa: mataʻituina le ola mama (ia mautinoa e fufuluina lima pe a uma ona faafesootaʻi ma vailaau), aua le faʻaogaina fagu fua mai lalo o vailaʻau mo faʻatau aiga, pe lafo i se tasi nofoaga ma le fale otaota.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Afai e mataʻituina le vailaau saʻo ma faʻaaogaina se sauniuniga tatau, e le tatau ona i ai ni aʻafiaga: o moa e malolosi, 'ai e masani ma savavali. I nisi o tulaga e le masani ai, e matauina e le au ia se manava le fiafia, o le ato, vomiting, ma o nisi taimi - o le faateleina o le malosi o a latou uarota, ae masani lava pe a mavae ni nai aso o le a alu uma na o latou.

O le a aoga mo oe le faitau pe o le a le mafuaaga e mafua ai le manava i moa, pe aisea e pala ai moa, pe faapefea ona aveʻeseʻese leona i moa, ma le mafuaʻaga o faʻamaʻi eseese o vae i moa.

Ina ia mautinoa o le manulele o le masani, e mafai ona e amata i le faʻaaogaina o fualaau i luga o ni nai tagata ma mataʻituina ma le faʻaeteete lo latou soifua maloloina mo le 3-5 aso. Afai e leai ni mea leaga e mataituina, o le a sili atu, ma o isi o latou aiga o le a togafitia lelei togafitiga.

O le mea sili lava o le solia o le faʻaaogaina o le Levamisole o le tulaga leaga o le manulele, faʻaalia i le lautele o le faʻalavelave ma se mea tiga.

Taimi ma taimi e teu ai

O manaoga mo le teuina o le mea ua faamatalaina e tutusa ma le tulaga o isi fualaau faasaina: o le pusa o loo i ai le paʻu po o le vaifofo e tatau ona faasaoina i totonu o se afifi muamua na tapunia ma ia i ai i se nofoaga malogo, pogisa, ma le alu i mea taumafa.

Suʻe pe manaʻomia se moa, o lea e mafai ai e moa ona ave fuamoa, pe a moa le moa, o le a le mea e fai pe a le faanatinati moa, pe aisea e ave ai e moa ni fuamoa laiti ma togi i latou, mafai ona tausia moa ma piko i le potu lava e tasi, oa mea lelei ma le le lelei o le tausia o moa i totonu .

O le vevela o le ea i le teuina e mafai ona eseese i le va o le 5 + +25 ° C. O le soifuaga o se pusa tapuni e 3 tausaga mai le aso na tuuina atu ai.

Faʻatau

Levamisole 10% ua tuʻuina atu i falemaʻi e ASCONT + (Rusia), peitaʻi o oloa mai India mai Elegant Initia e mafai foi ona maua. O suiga eseese o le eletise e maua mai e le Polish Vetoquinol Biowet Sp.z.о.o, Moldavian SA Medicamentum, Ukrainian O.L.KAR.

E te iloa? I totonu o se fuamoa moa, o le kulimi e masani ona fetolofi i le ogatotonu, i le tutusa tutusa mai puipui uma o le atigi.
Po o le a lava le mea, ae i soo se tulaga tatou te talanoa e uiga i se fualaau aoga lelei ma le taugofie lea o le a fesoasoani e taulimaina ai pusa i ni nai vaiaso, o le mea autu o le mulimuli i faatonuga uma lava i faatonuga ina ia aloese mai faafitauli.

Faʻamatalaga mai le upega tafailagi

Ou te fiafia i le faʻaaogaina o le Levamisol-PLUS 10% - suavai suamalie. E sili atu ona talafeagai mo manulele nai lo papa o anthelminths. O se manulele e le sau i taimi uma e 'ai ma le naunautai meaʻai, e sili atu ona faigofie ona faʻaaoga se vaifofo vai.
Faʻatau
//fermer.ru/comment/214711#comment-214711