Fua o le gaosiga

O a musika e tupu i le Krasnodar eria

O le Krasnodar o se parataiso mo soʻo se tagata e teu ai mushroom. O le lelei o le tau, o eleele eleelea, o nei mea uma e saofaga i le tele o puʻupuʻu, ma o le taimi o la latou aoina e amata mai le amataga o le tautotogo seia oʻo i le tautotogo. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i ituaiga taatele o fuamalie ma meaʻai e gaosia i Kuban, ma le auala e iloa ai le tasi mai le isi.

'Amu Musika

O le 'ai o ituaiga o manu ei ai le tofo muamua, e lelei tele ma maloloina (tamaoaiga i le protein ma minerale). E le gata i lea, o la latou aoina o se mea e sili ona fiafia i ai, o se taimi sili ona lelei o taimi paganoa, faʻapotopotoina gaoioiga i fafo ma gaoioiga faaletino.

White mushroom

White mushroom (boletus) ei ai lona taua ma le lelei tele. Faʻapitoa iloagofie foliga vaaia. Vaega Taua:

  1. O le pulou e felafolafoaʻi (i le faagasologa o le tuputupu ae e paʻu i lalo), o le lanu e eseese mai le lanu enaena (toetoe lava o le kulimi) e faʻamalosi. O le matua o le boletus, e sili atu le pogisa. O le paʻu e lamolemole, o nisi taimi e taʻei, e le mavavaeeseina mai le pulou. Diamita - mai i le 7 i le 30 cm, o nisi taimi e ola e oʻo i le afa mita.
  2. O le vae o le palanisi, o le mafiafia, o loʻo faʻalauteleina i le faagasologa o le tuputupu ae, ae o le uiga o loʻo faʻateleina mai lalo ifo. Lanu e mama, o nisi taimi e mumu, enaena. E masani lava o loʻo iai se feʻau faapitoa. Sisi - e oo i le 25 cm le maualuga ma e oʻo i le 10 i le mafiafia.
  3. O le aano e pala, i le taimi lava e tasi mafiafia, o le paʻu o le malamalama. Le manogi o le pusa fou e le malosi, ae manaia.
Tuputupu ae i vaomatua fefiloi, saʻo i le eleele. O le taimi o le aoina o le taumafanafana ma le autumn.

Boletus e lelei e pei o le kuka fou, ma pe a uma le mago. E mafai ona e kuka, kuka, piko. Faʻatasi ma le meaʻai mumu. Se ipu faʻapitoa - o se saula borovik faʻamalosi.

Nati anufe

O anufe anufe, o latou foi anufe anufe, e le na o le ola-olaola, ae ua totoina foi i luga o se fua o fale gaosi oloa. Faʻaaliga:

  1. O le pulou e sili atu le lanu enaena ma se paolo malulu, faʻapogisa ma tausaga. O le fomu e faʻasoa, ao tuputupu ae, e faʻasaʻo. Ia oʻo atu ile 20 cm.
  2. Vaʻa puupuu (pe tusa ma le 10 cm), malamalama, faʻasolo foliga, faʻalautele, alu i totonu o le pupuni. Ufiufi i paʻepaʻe paʻepaʻe papaʻe.
  3. O le tino e paʻepaʻe, mafiafia, e sili atu ona faigata i tausaga.

O tagata e pipii i taumafa taumafa, o anufe anufe anufe e lelei atoatoa ia latou meaʻai. Mafaufau i ituaiga e sili ona lauiloa o anufe anufe, pe faapefea ona faamamago, faʻamaʻalo ma ola i totonu o ato.

E maua i totonu o vaomatua lea e tutupu aʻe ai vaega i luga o ogalaau o anamua, o le pala ma laau leaga. Tausaga o le seleselega - o le faaiuga o le tautotogo, o le amataga o le taumafanafana ma le tautoulu.

E te iloa? O 'anufe anufe o loʻo ola i se nofoaga mamalu i le faʻatoʻagaina o falemaʻi i Rusia. I le muamua - musika. O latou pasene i le aofaiga atoa o le aofaʻiga e 73 ma le 27%.

E sili ona lelei le fuga o anufe anufe (mafai ma aniani) ma tautua ma fualaau faisua. E talafeagai foi mo le faatumuina o pies, ma pe a kuka, o le a avea i latou ma mea lelei i le sua.

Grabovik

O nisi taimi e taua o le enaena, lea e foliga tutusa lava. Manatu musika e mafai ona iloa. E mafai ona e aʻoaʻoina i vaega nei:

  1. O le pulou foliga e pei o se aluga ma se mea laugatasi, lapotopoto, sina palamole, lanu enaena-enaena, e oo i le 14 cm le lautele.
  2. O le vae e umi, maʻila, mai le 5 i le 13 cm le maualuga, o le lanu e lanu uliuli-enaena, faʻapogisaina mai luga i lalo.
  3. O le aano e faʻamalūlū, manogi, o le pito i lalo e sili atu le fibrous, i le vaeluaina o lanu i le lanu viole.
E tupu i luga o aʻa o le puʻu, e seasea birch, poplar, paina. O le vaitau o le taumafanafana ma le afa muamua o le autumn. E talafeagai mo le kukaina fou (e sili atu le fulu), ae sili ona lelei mo le faʻasaoina (pipi, marinades).

Laʻau fafie

Oak (lanu mumu, milky, podoreshnik, podzherzhik) e mafai ona fua mai, ona o le inu o le sua oona e manaʻomia ai togafitiga faapitoa aʻo le i kuka. Faʻaaliga:

  1. O le ufiufi o le paʻu i le ogatotonu, e tutusa lelei, lanu mumu, ua ufitia i papatusi lanu samasama mai le pito i lalo, o le maualuga o le radius e 6 cm.
  2. E oʻo i le 7 cm le maualuga, 3 cm le lautele, mama nai lo luga.
  3. O le aano e mama, ma se manogi manaia.

Matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i ituaiga o lafumanu, aemaise lava, i le aspen, uliuli, faapea foi ma le aoga ma le leaga o le eleele eleele ma auala o le seleselega eleele mo le taumalulu.

E tatau ona suʻeina i vaomatua o le vaomatua i aʻa o le oak, lese, ma le hazel. O iina e tupu ai na oi latou pe i vaega. Tausaga o le seleselega - o le faaiuga o le taumafanafana, i le ogatotonu o Oketopa. O le kulimi e 'ai na o ni piko, o le galo lelei lava muamua. E le mafai ona faʻamago mashrooms - i lenei pepa latou te matua vevela lava.

Hedgehog yellow

E mafai ona e faʻafeiloaʻi isi igoa: Gidnum poʻo Dentinum mata. Faʻaaliga:

  1. O le pulou e lamolemole, lanu samasama, radius 3-6 cm, lamolemole i le paʻi, ao tuputupu ae i le ogatotonu o se vaitusi ua faia.
  2. Lanu samasama-paʻepaʻe, e oo i le 8 cm, faʻalautele i lalo.
  3. O le aano e mama, e pala, ma le manogi manogi lelei. Oona matutua e fiafia i le vevela.
E tupu i vaomatua fefiloi, lata i tafatafa o laau, ituaiga o vaega tetele. Taimi - mai le ogatotonu o Aokuso seia oʻo i le tautoulu (seia oʻo i le malulu). E mafai ona e kukaina toetoe lava o soʻo se ipu mai se vao, e talitutusa ma peseerelles. E sili ona lelei le tautua faga ma aano po o iʻa.

Pupii

Purple gavitsa (ma amethyst poʻo le lanu violē) o se mushroom laʻititi ma matagofie. Ona o lanu e le masani, e faigofie lava ona manatu e leaga, ae e leai.

O le manogi atoa o loʻo i ai le lanu viole-lilac lea e mou atu aʻo tuputupu ae. E pei o lenei:

  1. O le pulou o le lapotopoto, o le saʻo, foliga maualuga - 5 cm.
  2. O le vae e umi, mafiafia.
  3. O le aano e vaivai, toetoe lava a leai ni meaʻai.
Toto i vaomatua, i eleele malulu i luga o se mea papa. E mafai ona e aoina mai le amataga o le taumafanafana i le faaiuga o le tautoulu. Lelei, e sili ona lelei le faʻaopopo i ipu e faʻafefiloi isi pulou.

E taua! I tafatafa o le lacquer, o aʻafiaga e pei o ia e masani ona tupu. E mafai ona e vaʻaia i latou i le i ai o se uiga "laʻei" poʻo se manogi manogi o le radisa. Afai ei ai ou masalosaloga, e sili atu le aua le faia na musika i mea uma.

Chanterelle moni

Talia, soifua maloloina, musika masani e faigata ona fenumiai ma se isi mea. Uiga:

  1. O le lanu o le pulou e eseese mai le samasama ma le moli, o le foliga o le tino, o le pito e vaʻaia, o le lautele e oʻo atu i le 10 cm.
  2. O le vae e lamolemole, e le mafai ona vavalalata foliga mai le pulou, tutusa le lanu faatasi ma ia, o le maualuga maualuga o le 3-7 cm.
  3. O le aano o le aano o fualaau mamago, e tofo i le meaʻai, o le tumau pea le tumau.
Chanterelles ola i vaomatua, aemaise i le conifers. E mafai ona e aoina mai le tautotogo i le autumn, o le pito i luga ole seleselega ia Iulai.

O le a manaia le faitau e uiga i mea aoga o pese pese ma le auala e iloa ai se pese pepelo mai se mea moni.

E mafai ona e kukaina toetoe lava o soo se mea, na o le fufuluina, faʻamago ma faʻafefe e aveese le oona. E le fautuaina e faʻagogo.

E te iloa? Chanterelle e toetoe lava a le aafia i anufe. O loʻo aofia ai mea elemene e fasi ai a latou fua. O le mea lea, i aso anamua, sa faʻaaogaina ai maso laiti e pei o antihistamines.

Oila tele

Unobtrusive mushroom mutedroom lanu. Faʻailoa i uiga nei:

  1. O le pulou o le lapotopoto, sina felafolafoaʻi, paʻu o le lanu enaena, o nisi taimi ma le mimiti mumu, faʻalelei ma le palu luga, malamalama i lalo. Ia oʻo atu i le 20 cm (ae sili atu i le 10 cm).
  2. O le vae e saʻo, faigofie, malamalama, e oo atu i le 8-10 cm le maualuga, e sili atu ona pogisa i lalo.
  3. E le taua le aano, ae fiafia i le tofo, lanu samasama eleelea.

E tupu i luga o le vao, i le conifers (tele pine vao), e masani ona fai ni vaega. Aoina mai ia Me ia Novema.

E masani ona 'ai le boletus i le ituaiga o pipi ma uta. E lelei foi i latou i le suasusu, suʻega, gaʻo. O nisi tagata fiafia e fiafia e faʻaaoga nei musika io latou foliga masani. Aʻo leʻi kukaina, ia mautinoa e aveese le paʻu.

Mokhovik lanumeamata

E le mafai ona faʻaalia, ae o le mushroom gaʻo.

E mafai ona e aʻoaʻoina i faailoga nei:

  1. O le pulou o le paʻu o le olive paʻepaʻe, faʻafeiloaʻi, taʻavale, ma sulu mai luga. O le maualuga e masani lava mai le 3 i le 10 cm, sui matutua - e oo atu i le 15 cm.
  2. O le vae e faʻafiafia, maualuga, vaapiapi, paolo lanu paʻepaʻe.
  3. O le aano e mama, paʻu, pe a vavae, e mafai ona maua se lagomalie.

E tupu i vaomatua ma laau talatala, ae e sili atu ona fiafia i nofoaga (o lalo ifo, vaomatua). O le tele lava o le tuputupu aʻe o le mushroom. Lelei e pei o se faʻasaoina, ma pei o se mea vevela. E le mafai ona e kuka muamua, ae ia mautinoa e aveese le paʻu.

E taua! O le taumafa i le tuai i le meaʻai e mafai ona iʻu ai i le oona. Aoina na o ni nai pulou laiti o se tamai laititi.

Musika vave

O le honeycomb e moni, o le autumn - o se mushroom mushroom, ae sili ona aoga. Uiga:

  1. O le pulou e laiti, ma se laina e oo atu i le 5 cm, e sili atu le pogisa nai lo vae, mafolafola ma pito i luga.
  2. O le au e manifinifi, e oo i le 2 cm le lautele ma le umi (e oʻo i le 10 cm), e masani ona faʻafefeteina, lanu enaena, faʻapogisa i lalo.
  3. O le aano o le tino e televave, malamalama, e faʻafefe ai se lagona malosi mushroom.

E tupu i luga o ogalaau o laau mamago, salu ma laau afu. Faʻasologa o 'aʻai tetele. E mafai ona e puʻeina o ia i le faaiuga o le taumafanafana ma le autumn.

E mafai ona e kuka mai le meli e faʻaaogaina mea uma e aunoa ma le faʻasaina.

Brownberry masani

E lauiloa foi o le birch pe laitiiti. O le mushroom foliga faapenei:

  1. Faʻafefe faʻafefete i luga, lapotopoto, lamolemole, lanu-enaena.
  2. O le vae e faʻafiafiaina, e laʻititi le faʻalautele i lalo, o se lanu paʻepaʻe eleelea, e oo atu i le 15 cm le maualuga ma e oo i le 3 cm le lautele.
  3. O le tino e mama, e manaia le manogi, o le tutusa o mushroom tuai ua leiloloa.
E tupu i vaomatua, tele lava i togavao talavou. O le taimi o le aoina o le taumafanafana ma le afa muamua o le autumn. O mea uma e mafai ona kuka mai le lanu enaena: e lelei i le kuka ma le falai, e talafeagai mo le faʻamago ma le vevela.

Morel nei

O le mea muamua lava i ona uiga i fafo o mushroom. E faʻapefea ona e iloa atili:

  1. O le pulou e maualuga, e oʻo i le 8 cm le lautele, o le paʻu po o le liʻo, faʻatasi i luga. Lanu - eseese lanu o le enaena ma le enaena. Fua faʻatusa - o le mushroom e faʻapipiiina i le telefoni feaveaʻi i totonu o le faʻavaa o le galu o le galu.
  2. O le vae e mama, o le paʻu pepa, maualuga e oʻo atu i le 9 cm.
  3. O le tino e paʻepaʻe, e manaia ma palamole, e manaia i le tofo ma le sogisogi.

E taua! O tagata e sili atu ona maualalo o loʻo i ai le lua faʻaluaina - o se laina masani. E iloga i se pulou o se foliga le lelei e aunoa ma ni mea e masani ai le tele o mea.

E ola i vaomatua, e fiafia i vaega oneone ma galu, tipi, mata. O le vaitau o le faapotopotoina o le tautotogo, o le amataga o le taumafanafana. Sefe lona lua o le seleselega i le amataga o le tautoulu.

Morel e lelei mo le faʻagogo ma le malulu, e lelei foi i masini vevela.

White truffle

White (aka Trinity po o Polani) 'oloʻo sili ona taatele i le rūsia, e ui e le o le sui sili ona taua o lenei aiga.

Uiga:

  1. Faʻataʻitaʻiga e le masani ai, faʻafefeteina le pateta.
  2. E toetoe lava a gaogao uma vavave.
  3. Diamita - e oʻo atu i le 15 cm.
  4. Le lanu o le enaena samasama, o le matua - o le pogisa.
  5. O le mamafa e oʻo atu i le 0.5 kilokalama.
  6. I totonu o le samasama samasama, e foliga tutusa ma pati.
  7. Uiga manogi, ma le nut nut.
Nofoaga - vaomatua ma agavaʻa susu, oneone poʻo oneone. E ufiufi faʻaupu i lalo o laʻau pau poʻo nila, e faigata ona maua. Faailoilo - o pulupulu i luga o le eleele e aunoa ma le mutia, faapea foi ma se manogi faapitoa.

O le vaitau o le seleselega o loʻo i le faaiuga o le taumafanafana - autumn. O le oloa e sili ona amata, ma e talisapaiaina ona o lona tofo masani (pei o aano o manu). Ua mago pe faʻapalaina fou. E lelei tele e pei o se meaʻai suamalie faʻamalosi po o le faʻalanu.

E te iloa? I nisi o atunuu, o le kalapu paʻepaʻe o se meaʻai taugofie, ma o isi e faitauina i totonu o anufe oona. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Sepania o lona faatauina atu e faasaina e le tulafono.

Taulaʻau masani

O le sika masani e masani ona faʻaaogaina e avea o se tau faʻafefe, aua o se manogi uiga ese ma faʻamatalaga o le kalaka. Faʻaaliga:

  1. O le pulou e laʻititi (1-3 cm) faʻapipiʻi, ao tuputupu aʻe, faʻasaʻo, mumu lanu po o samasama i le lanu, faʻagogo i le paʻi, o loʻo ufiufi mai i lalo ma faʻamalama moli.
  2. O le vae e pogisa, lanumalie, ogaoga i totonu, maualuga (e oʻo i le 5 cm).
  3. O le aano e manifinifi, pala, e pei o le kalaka.
E tupu i ni vaega tele i totonu o fafie, luga o oneone poʻo le omea. O le vaitau o le seleselega o le ogatotonu o taumafanafana-Oketopa

O keke e mafai ona falaiina, kuka, piʻo. I le taimi o le vevela o le vevela poʻo le solomuli, o le a leiloloa lona tofo lelei, ao faʻamamago - e faʻaleleia le tofo.

Faʻamasamanoa masani

Faʻamasamanoa le masani (Pecheritsa) - o le mushroom sili ona taatele i le maketi i le taimi nei. Uiga:

  1. O le pulou e paʻepaʻe, muaʻi fetaui, mulimuli ane saʻo, siliki, mai totonu o loʻo ufiufi i paʻu piniki-enaena, e oo atu i le 10 cm le lautele.
  2. O le aʻa e sinasina, paʻu paʻu, tele lava le laulau, o le maualuga maualuga e 10 cm.
  3. O le aano o le tino, malamalama, ma le faaleagaina e maua ai se fatu piniki.
E masani lava ona tupu i le mutia, e sili ona lelei eleele eleele, e maua i soo se mea. O le aoina e amata mai i le amataga o Me i le faaiuga o Oketopa.

Musika - o se tasi o musika sili ona lauiloa. Matou te fautuaina oe e suʻe pe faʻapefea ona totoina musika, pe faʻafefea ona totoina i le fale, e fufulu mama ma faʻafefe puʻamuʻu.

E mafai ona saunia lelei le ulavavale i soo se auala.

Entoloma togalaau

O le faʻatoʻaga o le togalaau (vaomatua, vao tuitui, talita) o se lau laulaʻau lauulu poʻo le subabriac. Faʻaaliga:

  1. O le pulou e pei o se paʻu paʻepaʻe, paʻepaʻei paʻepaʻe, e oʻo i le 12 cm le lautele, o loʻo i ai laulau papaʻe lanu piniki.
  2. O le vae e mama, umi, fulafula foliga, o le maualuga maualuga e 12 cm.
  3. O le tino e paʻepaʻe, fibrous, e manogi e pei o le falaoamata pe e le manogi.
E tupu i vaomatua, ae mafai foi ona faʻafeiloai se entolome i totonu o se paka po o se togalaau. E tele lava taimi e latalata i fugalaau, vao vao, vao, laau fua ma laau vao. E aoina le aoina i le afa muamua o le taumafanafana.

E talafeagai mo vaʻavaʻa, saling, frying. Manaomia muamua le kuka.

Ofe puʻe leaga

O sui o lenei vaega o sigi e faʻaalia i le i ai o toxins matautia i tagata. Faʻalagolago i le ituaiga ma fualaau e mafai ona mafua ai:

  • meaʻai oona;
  • le mautonu o le tino atuatuvale;
  • taunuuga leaga.
Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina le sili ona taatele le matautia mo se tagata pulou i le Kuban.

E te iloa? O le mushroom aupito sili ona leaga i le lalolagi o se kalapu papa. Ua salalau i Europa, Asia ma Amerika i Matu.

Faʻasalalauga

E mafua mai i le ituaiga o toasstools. E pei o lenei:

  1. O le pulou e mama (lanumeamata poʻo le grayish), laulau pe faʻafefe, o pito e le mava, e oo i le 15 cm le lautele.
  2. O le aʻa e sinasina, paʻu, e oʻo i le 16 cm le maualuga.
  3. O le tino e paʻepaʻe, toetoe lava e le manogi.
Toadstool e tele lava ina fenumiai ma musika, russula poʻo greenfinch. E leʻi tupu lenei mea, e tatau ona e manatua uiga o le toasstool:
  • o le i ai o Volva (moega i luga o le moega) - o le malamalama e matua tele i lalo o le pulou;
  • o le i ai o se faʻamalosi (ato) i lalo o le vae;
  • papaʻe, papatusi vaivai i lalo o le pulou.

Boletus

Boletus tulafono pe faʻaulu le Gal. Eseesega mai le borovik gaosi e mafai ona i luga o mafuaaga nei:

  • sikuea - o le mushroom e tupu tele i le lautele;
  • selu lamolemole lapopoa, felafolafoaʻi, lanu paʻu o piniki ma moli;
  • vae lapoa, fulafula, luga o le pito i luga o se manua mumu.

Amanita mumu

O lenei mushroom e le tatau ona fenumiai ma soo se mea lava. Faʻamalologa masani, e pei o ata a tamaiti:

  1. O le pulou lapoa (e oo atu i le 20 cm), palamole pe laʻititi le lapotopoto, o nisi taimi e pala. Le lanu samoa e mumu. I luga o le paʻu o loʻo taʻua o fuga papaʻe paʻepaʻe. O nisi taimi o le "laei paepae" e alu ese ai le pulou.
  2. O le vae e maualuga, palaniki, paepae.
  3. O le tino e laʻitiiti samasama.

Amanita Panther

O le panther (gray) lele agaric e le susulu e pei o se mumu, ae leai se sui o le mea oona. E pei o lenei:

  1. Hat muted tone: malamalama mumu, enaena, lauulu. I le lautele e oʻo i le 12 cm, faʻataʻamilomilo, faʻapipiʻi. O le paʻu lanu enaena e ufiufi i fulufulu paʻepaʻe, o nisi taimi o loʻo tumau ai pea pele paʻu mai lalo.
  2. O le vae e saʻo, palaniki, paʻepaʻe, e oʻo i le 12 cm le maualuga, o nisi taimi o loʻo i ai se mama.
  3. O le aano o le malamalama, e tumau le vai, e le manaia.

Suga pepelo

O pepe iniseti - o le igoa faʻateleina o le tele o ituaiga meaʻai e lamatia ai tagata i foliga vaaia e talitutusa ma otaota gaʻo.

E taua! Suega puʻamuʻu e tutusa ma nofoaga tutusa e pei o mea moni, ma latou nonofo faʻatasi i latou lava i luga o laau ma laau. Afai ei ai sou masalosalo laitiiti - aua le aoina mai ia musika!

O le uiga iloga o aga fesoʻotaʻi sese o le leai lea o se "laei", o se faʻamau i luga o se vae. E le gata i lea, o loʻo i ai isi faʻailoga o le lamatiaga matautia:

  • manogi manogi (tutusa ma le eleele);
  • lanu paʻepaʻe o pulou (fesuiaiga o samasama ma mumu) ma la latou lamolemole;
  • papatusi pouliuli i lalo o pulou (e susulu mo mea moni).

Toafatu a Satani

Bolet Sataninsky - o se tasi o aiga vavalalata o le pusa puaa.

Vaega:

  1. O le pulou e lapotopoto, aluga-pei, lapoa (e oo i le 30 cm), lauulu-sinasina, ma palapala palapala.
  2. O le au e susulu (mumu), puupuu ma le mafiafia.
  3. O le tino i totonu o le pulou e samasama, i le vae e mumu, i luga o le tipi o le lanumoana, e manaia le manaia.

O le mushroom ei ai se foliga vaaia faapitoa, e faigata tele ona fenumiai i se isi mea.

Pulu lalelei

Svushka (susu, filly) e le o se mea e afaina ai, ae e matautia tele ona e faʻapupulaina uma toxins i le pipi mai le siosiomaga i fafo.

O Svushka e aliali mai i se taimi umi ao le i oo i isi pulou ma fualaau aina seia oʻo i le taimi o le tautotogo. Mafaufau i ituaiga o puaa lauiloa.

E mafai ona e aʻoaʻoina i uiga nei:

  1. O le pulou lapoa (e oʻo atu i le 15 cm), e masani lava ona faʻamafola, ae mafai ona i ai se pulou po o se fagu i le ogatotonu, meaʻai, lanu enaena.
  2. O le au e manifinifi (1.5 cm le lautele), ae umi (e oʻo i le 9 cm le maualuga).
  3. O le aano e manaia, samasama, ma enaena i mea e faaleagaina.

O nisi o tagata e puʻeina mushroom e mafaufau i le puaa e masani ona faʻafeiloaia. Ae o le au meli mushroom e faʻaaogaina lenei ituaiga mushroom e matua faʻasaina.

O le entomoma o se mea oona

E sili atu nai lo isi ituaiga o fesoasoani. Uiga:

  1. O se pulou lapoa (e oo i le 25 cm) o lanu eseese o lanu uliuli, mafolafola, le mafiafia.
  2. O le vae o le ulu, lauulu, e oʻo i le 15 cm le maualuga.
  3. O le tino ua paʻepaʻe, o loʻo i ai se manogi sosolo.
O le 'ava malosi e mafai ona fenumiai ma se tagata fou, togalaau entoloma, musika, ryadovkoy ma govorushkoy. Ina ia iloa mai ia i latou o le oona oona e mafai ona i luga o mafuaaga nei:
  • lapopoa, e le masani ai i luga o le pulou;
  • leai se mama i luga o se vae.

Faʻatasi ai ma aʻoaʻoga masani, e faigofie ona e vaʻaia le siva oona mai le meaʻai. E taua le matua faʻaeteete, ae le o le vaʻaia o musika, o le mafuaʻaga e te le o mautinoa atoatoa ai.

Vitio: pulou suamalie i totonu o vaomatua o le Itumalo o Krasnodar