Laʻau

Faʻafefea ona faʻaleleia se taʻavale savali i tua o le kiona: vaʻaia eseese filifiliga

Motoblock o se fesoasoani e le manaʻomia i lē e ona se lotoa tumaoti, togalaau poʻo se fale. Na faʻaaogaina e le kamupani vaʻavaʻalea galuega mamafa, lea na faʻaleleia ai le lelei o le galue ma le taimi faʻaola i luga o taʻavale taʻitasi. I le oʻo mai o le taumalulu, e mafai foi ona faʻaaoga le taʻavale savali i tua o le kiona mo le aveeseina o le kiona. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai se kiona mai se taʻavale savali i tua o lou lava lima e faʻaaoga ai se kiona faiva faapitoa e potopoto i le fale gaosi oloa. Ae ui i lea, e sili atu i tagata atamamai le le faʻaaluina o tupe faʻaopoopo i luga o pulu ua faia, ae ia faʻaputuina se kiona i luga o le kiona mo se poloka mai vaega o loʻo i ai nei ma mea e fau ai le fale, galue i luga o le mataupu faavae e tasi pei o fale gaosi oloa.

Snow poloka i luga o se taʻavale savali i tua: ituaiga ma faʻaoga

O kamupani gaosi mea e ofoina atu ni avanoa se tolu mo poloka o le kiona mo taʻavale savali, aʻo ese le auala e selesele ai le kiona. O le kiona fou ua pa'ū lelei ua tafe ese mai luga o le eleele ua faʻamamāina i le fesoasoani a le palasi palasi. O le agi o le kiona mo se taʻavale savali i tua e taua tele pe o fea auala ma nofoaga o loʻo i ai se mea teuteu teuteu e le tatau ona afaina pe a faʻamamaina le kiona. O le pulumu o loʻo tuʻuina i lalo o se faʻavaa i luga o se mea faʻavave.

I se tasi o pasi, o se savaliga nofoa faʻasolosolo ua faʻapipiʻiina i se pulumu e faʻamamaina se auala e tasi le mita le lautele. E mafai ona e fetuutuunai le faʻasologa o le faʻailoga i le tolu itu: agavale, agai i luma, saʻo. O le maualuga o le stripping ua faʻafetaui foi, lea e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi.

Se isi manatu! "Matou te faia se kiona i matou lava: o le auʻiliʻili o ata e tolu e sili ona lelei ile fale:" //diz-cafe.com/tech/kak-sdelat-snegouborshhik.html

O le pulumu malosi e fesoʻotaʻi ma le taʻavale savali i tua e talafeagai mo le faamamaina fou o le kiona malulu pa'ū. O lenei mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻafetaui i le maualuga ma liliu i le agavale ma le taumatau.

E faʻafefea ona liliu se taʻavale savali i tua i totonu o se tamaʻi puʻupuʻu?

O le a le mafai ona gafatia e le pulumu fufulu o palasi le fufulu ma paʻu le kiona. E talafeagai le faʻaaogaina o se kiliva kiona ma ni naifi. O se taʻavale savali i tua ma se pusa e pei o se tamaʻi puʻupuʻu e mafai ona tatalaina se laulau o le kiona, puʻeina se kiona ma sili atu ona ave i luga o se kiona. O gaosiga e faʻapipiʻi le pito i lalo o le suo ma le lipine e puipuia ai e le gata o le faʻamamaina o le eleele, ae o le meafaigaluega lava ia mai le faaleagaina. Faapipii se kiliva le tumau i le kiona i le masini o le traction e faʻaaoga ai le pito i luma o le faʻalapotopotoga lautele. O le lautele o le eleele e faʻamamaina ile taimi e tasi le mita. E mafai ona e fetuunai le lau i luga ma le tolu itu. O le saoasaoa o se taʻavale savali i tua o loʻo faʻapalaina i se suo i le taimi o le seleselega e mai le 2 i le 7 km / h.

O se suauʻu kiona e fesoʻotaʻi atu i se faʻataʻavale savali i tua i le mataupu pe a manaʻomia e faʻamalo le esetete mai le mamafa ma le paʻu o le kiona

Rotary Type Snow Removes Features

O voluma tetele o le kiona e sili atu ona faigofie ona taulimaina i le rotor type snow thrower. A faʻaaogaina lenei kiona mo le faʻataʻavaleina o le taʻavale ma le maualuga o le faʻatinoga o mea uma na filifilia, e mafai ona faʻaaogaina le samo sampling i le loloto e oo atu i le 250 mm. O elemene autu o lenei paso o se auger faigofie, lea e tuʻuina atu ma se uili pa. O le feʻau faʻataʻitaʻia e maua ai le kiona, ma o loʻo alu aʻe i luga ma le fesoasoani a le uili uʻamea. Snow, pasi atu i se logo faapitoa, ma le malosi e lafoina i tua atu o tuaoi o se auala manino po o se fausaga. E manaia tele le matamata i le galuega a le kiona vavao e pipii atu i se taʻavale savali i tua.

O le sosogi o le kiona i luga o le kiona mo le taʻavale o le rotor o loʻo i ai le maualuga o le gaosiga, o le mea lea e faigofie ai ona faʻafetaui ma voluma tetele o le kiona

Taua! O le mamanu o siaki lautele-i tua o poloka e le maua ai ni polokalama e puipuia ai le rotor mai maʻa ma aisa. O lenei filifiliga e manaʻomia mo mea faʻapitoa mo le taumalulu. E tatau ona tatou manatuaina lenei mea, ma pe a pulea le taʻavale savali, mulimuli. A leai, o le ae toe faʻaleleia le paso o le kiona.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o le taʻavale savali i tua i le taumalulu

Faʻamatalaga o le taʻavale o loʻo faʻataunuʻuina e sili atu ona mamanuina e galue ai i le taimi vevela, e fautuaina e teu lelei meafaigaluega i le taimi o le taumalulu. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e le faʻaalu le taimi e faʻamafanafanaina ai le afi, ae amata loa ona faʻamamā le kiona.

E lelei foi le suia o le ituaiga suauʻu e faʻaaogaina. I lalo o le aafiaga o le maualalo o le vevela, o le suauu e paʻu. O le mea lea, e fautuaina le fesuiaiga i le tele o togi faʻamalosi poʻo le vave faʻatau mai o suauʻu gaosia faʻapitoa ua fuafua faapitoa mo tulaga matuia.

Le auala e filifili ai le ata sili ona talafeagai motoblock: //diz-cafe.com/tech/kak-vybrat-motoblok.html

Faia o se kiona e fai i totonu o le fale

Mo le aveeseina o le kiona, e le mafai ona e faʻaaogaina le taʻavale savali, ae naʻo lana afi. Faʻaaogaina le uʻamea e faʻaaogaina ai le fale o le paʻu o le kiona. Plywood 10 mm lefiafia e talafeagai mo le faia o ni taligalu. O le faʻavaa o loʻo faʻafeiloaʻiina mai se tulimanu uʻamea. O le afa-inisi paipa ua faʻapipiʻi i lalo o le auʻau, ma o se fao sikuea e faia mai se paipa e tolu maila le inisi. E ala i le vaʻaiga na faia i le ogatotonu o le paipa mo le faʻapipiʻiina o se paʻu uʻamea (scapula) e fua ile 120 i le 270 mm. Ua mamanuina le mata i le saluina o le kiona pe a suia le uʻamea. Mo le faʻaaogaina o le kiona i luga o le lau i totonu o lenei mamanu faʻanoanoa o le kiona, e tatau ona faʻaaogaina se ala e lua-ala, mo le gaosia o le pa puipui o le paʻu poʻo le fusi paʻu 10 mm o le vaimama. E tasi le afa ma le afa mita o se mea faapipii e lava lea e tipi ai ni mama se fa i se masi. O le aofaʻi o latou taʻitasi e tatau ona tutusa ma le 28 cm.

Mo le faia o se kiona fausiaina o le kiona, o le ae manaomia le taualuga o le uʻamea, plywood, fusi paʻu, paipa o tafaʻi mamao, faʻamau uʻamea, uʻu faʻamaufaʻailoga

Ina ia faʻaleleia le fausaga o le afi faʻavavevave, e nonoina mai le taʻavale savali, o loʻo faʻapipiʻi ia tulimanu uʻamea i le paipa e fetaui lelei ma le ipu. Mo le manoa e ulufale saoloto ai i le faapipiiina o le uʻamea faʻamaufaʻailoga 205, e tatau ona fai ni nai tipi i ona pito ma tuʻituʻi atu. A maeʻa lenei taotoga, faʻaititia le paʻu o le lima. Mo se ki i lalo o le totogo, ua faia se togi i le tasi itu o le laau.

Taua! E tatau ona tapunia faʻamau, e pei o le kiona e le mafai ona faatagaina i totonu ia i latou.

O le auger e ave e se filifili poʻo se fusi pe a faʻapipiʻi se pulula i le afi mai le taʻavale savali. O vaega talafeagai uma (pulliys, belts, bearings) e mafai ona faʻatauina i faleoloa

O le mamanu e sili atu le le tuʻuina o uili o le a pipii i le kiona, ae i luga o vaalele. Mai faʻamau laupapa o faʻamau o le pito i luga o le laupapa e faʻafefeteina ai luga o paʻu paʻu paʻu e sili atu ona lelei. Faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaogaina pusa na faʻaaoga i le faʻapipiʻiina o le eletise eletise.

O le goto o le kiona e faʻapipiʻi vave le ufiufi o le kiona, o lea o le tagata e puleaina e tatau ona faʻaitiitia le malosi o le tino

O le faʻavavevave o le pa'ū, e manaʻomia mo le gaugau o le kiona i le itu saʻo, e faia i se paʻu paʻu paʻu palasitika lautele (ia le itiiti ifo i le 160 mm). Faʻamau i luga o le paʻu lava e tasi o le toʻalaiti laʻititi e faʻapipiʻi i le tino. O se paipa o le paipa vavalalata e faʻapipiʻiina i le fulufulu fesuiaʻi, lea o le a taʻitaʻia ai le tatalaina o le kiona. Ole maualuga o le gutter e tatau ona sili atu i le lautele o le lager blade ina ia le faatuai ai le alualu i luma o le kiona o le kiona lea o loʻo faʻapipiʻi ma lana fesoasoani.

Taua! O le faʻafefe o le paʻu e mafai ai e oe ona fetuunai e le gata i le itu o le teena o le kiona, ae faapena foi i le tulaga. O le umi o le gutter e aafia ai le mamao e mafai ai e le kiona ona "lele ese" i le tele e mafai ai.

Vaʻavaʻai i se paʻu o le kiona i le fale, faʻapipiʻiina se enisini mai se taʻavale savali i tua, i le potopotoga ao lei siakiina lana gaioiga i se lotoa aisa o se fale tumaoti

Ina ia maua se mamanu fale e foliga foliga matagofie, e tatau ona vali uma ona auiliiliga i se lanu susulu. A maeʻa le galuega, e faʻataʻitaʻiina le oloa fale, ona faʻaaogaina lea i le taimi o le taumalulu. O nisi tagata atamamai e alu atili, faia se faʻataʻitaʻiga o le kiona.

Fautuaga mo aiga: auala e faʻapipiʻi ai se togalaau e afifi mai i le faʻaaliga: //diz-cafe.com/tech/sadovyj-izmelchitel-svoimi-rukami.html

O tagata uma o loʻo nonofo i le lalolagi e saili e faʻafaigofieina galuega tusi. A maeʻa ona faitau le ala e fai ai se kiona mai le afi afi ma isi vaega faʻapitoa, o nisi o le a le "toe faʻamautuina le uili", ae filifili e faʻatau se faʻataʻitaʻiga o se kiona. O le faʻatauina o se paketi fuafuaina e manaʻomia pe a ma le 20-30,000 rubles. O le faʻatau mai o se faletalimalo-faia se paso mo se taʻavale savali i tua o le a faʻaalu le tasi ma le afa i le lua taimi sili atu le taugofie. Ina ia faʻapipiʻi se mamanu na faia e le fale e tatau ona faʻaalu i le naʻo le faʻatau o nisi vaega faʻapitoa, faʻapea foʻi ma ni nai aso e faʻauma ai le galuega. I soo se tulaga lava, o le a foia le faafitauli o le aveesea o le kiona mai le eria.