Masini faʻapitoa

TOP o sili sili ona lelei e tuʻu ma galue

O le filifili o se mea sili ona lelei mo le galue e le gata i totonu o le togalaau poʻo totonu o le togalaau, ae mo le faia o galuega faʻapitoa i le tele o atinaʻe gaosi oloa: faʻatau, fausia ma isi. O le filifilia o se meafaigaluega faʻavaomalo e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma le faaeteete ma le faʻaeteete, e tusa ai ma nisi o faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai ona faia le galuega i laupapa i le sili atu ona lelei.

E uiga i chainsaws

Talu ai nei lava, o le chainsaw o se masini tetele, mamana ma faigata lea na le maua i le tagata lautele, ma sa faʻaaogaina foi i luga o le taina.

Ae faʻafetai i le faʻavavevave o le alualu i luma faʻapitoa i le pisinisi faʻapitoa, ua mafai ai ona faia ni faʻataʻitaʻiga e sili atu le māmā ma faigofie ona faʻaaoga ma tausia mo le tele o taumafa. O uiga iloga o ia meafaigaluega o tau e taugofie, faigofie ona fai ma teuina.

E le gata i lea, ae o loʻo aofia ai foi i le vaega o mea faigaluega faʻapitoa i lenei vaega: o le tau maualalo o le malosiaga, faʻaoga faigofie, le mafai ona galue i totonu o avanoa. I le isi itu, o chainsaws ei ai foi se aoga taua e le mafai ona mitamita e se eletise eletise - o le leai o se maea malosi ma soʻo se sootaga i se puipui puipui. O le mea lea, o le saogalemu ma le gafatia o lenei masini e sili atu le maualuga.

I le faagasologa o le faʻaaogaina o filifili, e mafai ona tulaʻi fesili: pe faapefea ona faʻaleleia ma faʻamalosi le filifili, aisea e le amataina ai le filifili, ma o le a le mataupu faavae o le masini mo le faʻamalosia o le filifili.

I le maketi o mea faigaluega o loʻo i ai se vavaeesega manino o oloa o lenei faʻamatalaga e ala i le faʻaaogaina:

  • Polokalame faʻapitoa. O ia ituaiga masini e maualuga le maualuga o le malosiaga ma e sili foi ona lelei mo galuega umi ma mea faigata. O tulaga iloga o nei oloa e lelei le puipuiga o le vibration, lelei le faapaleniina ma le faiga o le faʻaaogaina (faʻaaogaina ma faʻamalosi). O lenei metotia e taugata tele, ae faʻamautinoa le suʻesuʻeina o se aofaiga tele o meafaitino mataʻutia ma le umi o le olaga aoga. Soʻo se mea faʻaletonu faʻapitoa i le faiga o le chainww e le manaʻomia se taimi taua ma se taumafaiga mo le toe faaleleia o oe lava.
  • Mea tau fale. E i ai se latou olaga faigaluega laiti, o se tulaga maualalo o le vaega ma se mamanu faigofie. Ona o lenei mea, o le tau o ia ituaiga masini e sili atu ona maualalo, ma o le taulaiga autu o le totogiina lea o le saogalemu o le faaaogaina ma faaitiitia ai le ono tulai mai o faiga le lelei i le faiga o le oloa i le taimi o le teuina umi.
  • Semi chainsaws. O lenei metotia o le "uiga auro" ona ua maua i luga o faʻamaufaʻailogaina o fuainumera faʻatinoga ma le malosi o le faʻatinoga. Ole tau o nei meafaigaluega o loʻo i ai i se tulaga maualuga. Mafaufau i le fofo aupito sili mo faatoaga, nisi o auaunaga a le malo ma faalapotopotoga o fausaga.

E te iloa? I le tele o tifaga, o le chainsaw o se mea faigaluega mo le fasioti tagata fasioti tagata e fai ma faailoga o le sauā tele, ita ma le leaga.

O le masini o se standard chainsaw e faigofie lava, talu ai o le masini e aofia ai nisi o taʻiala, o ia mea uma e nafa ma se galuega faapitoa:

  • o le filifili o se seti o fesoʻotaʻiga e tolu o fesoʻotaʻiga (vavaeina, taʻitaʻia ma le fesoʻotaʻi), ma o faʻamanuiaga faapitoa e nafa ma le faʻalagolagoina o le faʻaogaina o ituaiga o fesoʻotaʻiga; filifili ia filifili e tusa ai ma foliga o sootaga, o latou mafiafia ma le maualuga;
    Matou te fautuaina e faitau e uiga i le auala e filifili ai se see mo le tagata nofo i le mafanafana poʻo le e ona se fale tumaoti.
  • o le paʻu e nafa ma le malosi o le faasologa o le faasologa o le filifili i le taimi o le taotoga, o le mea lea e manaʻomia ai lubrication taimi, o nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i se masini suauu tumaʻi, ma o latou matutua o le tusi lesona (faʻaaogaina o se faamau i luga o le lima);
  • o le malepelepe o le eletise e fai ai le eletise o se elemene saogalemu e faaitiitia ai tulaga lamatia i le taimi o le taotoga ma le masini ma faamautinoa le maualuga le vave o le masini i nisi tulaga faafuasei;
  • o le afi o le oloa o se afi eletise e lua-kiliva e lua-stroke faatasi ai ma le malulu o le ea;
  • e tusa ai ma le masini eletise, masini vaalele faʻapitoa e faʻapipiʻi i luga o chainsaws ina ia faʻamamaina le ea i totonu o le masini ma puipuia ai le faʻamalosi o le piston vaega;
  • faapitoa faapitoa, o se maea ua afaina i se pulumu ma ua faaauupegaina i se au;
  • le kaputa, lea e nafa ma le sauniaina o le suauʻu paluga;
  • faʻapea foʻi ma se ituaiga faʻaoʻo ma le faʻaogaina o vibration system.

E taua! A e galue i lenei mea faigaluega, e taua le ofuina o laei mama poʻo se suti faʻapolopolo faapitoa. Aʻo le i faia le galuega, e tatau ona e natia uma le pito o tautau o laei, fai ni tioata faapitoa, totigilima ma se puloutau e faaitiitia ai le ono ono afaina i taimi o galuega.

Filifilia o se filifili

O masini taʻitasi o lenei ituaiga o loʻo i ai se punaoa tutusa o le galuega, lea e fuaina i itula. Mo vilivae fale, o lenei faailoga i le maualuga o le 500 itula, mo le semi-professionals - i totonu o le 1000 itula, ma mo tagata tomai faapitoa - mai le 1500 ma luga.

O ituaiga taitasi o mea faigaluega e eseese foi i le malosiaga (mai le 1 i le 8.7 Hp) ma i taimi o faailoga - 1-7 itula o le faifai pea o le taotoga. O masini mamana, o gaioiga manuia o se taugata tele, o le gaioiga o le mauaina mai mo le tele o tagata masani masani e maualalo tele.

O le mea lea, pe a tatau ai, faʻatau se faʻatau uila e manaʻomia ona e taulai atu i avanoa tau tupe a le tagata lava ia, faʻapea foi ma le taimi, taimi o le oloa ma le faʻalavelave o le manipulations.

Pe a filifilia se filifili, e taua le faʻalogo i se numera o faʻataʻitaʻiga mo le faʻatauina o masini:

  • Mana. O lenei faailo e tatau ona faʻatusatusa i le tele o le eletise, ona o se maualuga maualuga o le malosi e faʻaititia ai le faʻaaogaina o le punaoa faʻaaoga.
  • Turo umi Faʻalagolago i le faʻaaogaina o le tui. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le galue i fafie ma isi galuega laiti, e sili atu le faʻatau o se seevae pupuu, lea e sili atu ona faigofie ona faʻaoga ma felauaiga, ma mo se tagata faʻatau e te manaʻomia e faʻatau se ata faʻapolofesa ma se paʻu umi.
  • Le aoga o auala puipuia. E oo lava i le sili ona lelei o le chainsaw e mafai ona amio le talafeagai i nisi o taimi pe a faʻaaogaina, ma o soʻo se meaʻai poʻo se mea e matua leaga lava. O le mea lea, e taua pe a faʻatau, faʻatasi ma se tagata poto faapitoa e siaki le masini masini.
  • Faʻasologa o le faʻavasegaina o filifili. E tatau ona iloilo ma le totoa le faʻaogagofie o le pule faʻatonutonu, faʻapea foʻi ma lona malosi. E le tatau ona avea ma se mea e ave i ai le faamuamua o se nofoaga taua, talu ai o se filifili sili ona vevesi o le a sili atu ona malepelepe ma taitai atu ai i ni taunuuga faanoanoa.
  • Faʻaaogaina o meaʻai. O lenei mea taua e taua e le gata i tulaga o le lelei, ae e faigofie foi, talu ai o le tele o mea e mafai ona faʻaaogaina o gas e mafai ona faʻateleina faigata i le faagasologa.
  • Ituaiga o le lubrication mechanism. O lenei nofoaga e taua o se "pelu mata-lua", aua o le masini faʻaleleia o le tuʻuina atu o le polokalama e sili atu ona faigofie ma aoga, ae o le faʻalavelave ma le tau o faʻaletonu i lenei mataupu e sili atu le maualuga nai lo le tusi lesona.
Vitio: auala e filifili ai se filifili

O se vaega iloga o le maketi faapitoa o loʻo nofoia e pine o laina tetele o Europa. O nei oloa ua maua ai le faʻamaonia ma le faʻaaloalogia mai le tele o tagata faʻaoga i le salafa o le lalolagi, ae o tau o tau o nei oloa e sili atu i le averesi.

I le isi itu, o isi kamupani ua saunia e tuʻuina atu i le au faʻatau le faʻamatalaga sili ona lelei o laina chainaws i se tau talafeagai, lea e lelei mo nai avega mamafa ma voluma o galuega. O le mea lea, a maeʻa ona fuafuaina le mea e tatau ai ma le ituaiga o laina uila, e taua tele le filifilia o le tagata gaosi oloa e sili ona talafeagai mo manaoga faʻavae.

E taua! E tatau ona faia masani le sisiina o le uila. O le suega lava ia e tupu pe a tape le iunite. Faatasi ma ou tamatamailima, toso ese le filifili mai le paʻu ma sui i le itu o le paʻu. Afai o le filifili e le sau i fafo o avanoa, ona oʻo lea i le mea e faamalieina ai.

E tatau i tagata gaosi oloa nei ona sili atu le faʻalagolago:

  • Stihl - Siamani faʻanoanoa o filifili, lea na avea ma taitai i le maketi faapitoa mo le tele o tausaga. A filifilia filifiliga o lenei ituaiga, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete se tagata faʻatau, aua o oloa o lenei ituaiga o le faateleina o le tele o faʻata.
  • Husqvarna - tagata Suisena, lea e faia ai ni filifili i itu uma e tolu. O oloa e lelei tele, ae o vaega sui ua i ai se tau maualalo.
  • Emak - O le au gaosiga Italia, lea e le lauiloa i Europa i Sasae, ae ua saunia e tuʻuina atu tagata faʻatau ma fale sili ona lelei fale ma ituaiga ituaiga.
    E te iloa? O tagata atamamai o Kanata o le muamua lea e faʻaaogaina se filifili televave e fatu ai se fausaga mataʻina tulaga ese o fafie. O le lauiloa tele o lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo maua i totonu o le taulaga o Hope i British Columbia, lea e teuteuina uma ai auala i galuega a pule siliva.
  • Kioritz Corporation - O se kamupani Asian o loʻo faʻaaogaina filifili chain under the brands Shindaiwa ma Echo. Tuʻuina atu le tele o laupepa malamalama ma le faʻaaogaina i se paʻu pupuu.
  • O le lelei o iloiloga lelei mai tagata tomai faapitoa ma amateurs oe galulue faatasi ma lenei ituaiga mea faigaluega e maua ai foi oloa mai Dolmar, Champion, Patriot, Partner, Carver, Hyundai ma Huter.

Luga maualuga mo le 2018

O le fuataga o le sili ona lelei o iunite e aofia ai le tele o le tele o fuainumera o uiga (malosiaga, faigofie, aoga, tau aoga, ma le faatinoga o vaega taitasi), ma e vaevaeina foi e fuafua i le ituaiga string chain (rating of appliances, professionals and semi-professionals).

Topsa professionals

Manatunatu i le 3 pito sili ona lelei tomai faʻapitoa.

Husqvarna 576XP-18

O le vaega muamua i lenei fuaitau o loʻo faia e Husqvarna 576XP-18, lea e masani ai tagata tomai faapitoa uma i totonu o le faʻailoga. O lenei masini e sili atu le manaia ma le mamafa o faailoilo (7.3 kilokalama ma meafaigaluega atoa ma le paʻu 70-senitimita), ae mafai ona faia galuega e sili ona faigata e aunoa ma le faalavelaveina ma soʻo se toilalo (mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻavaʻa laupapa).

O loʻo i ai i le iunite se faʻaonaponei faʻaonaponei o le faamamaina o le ea, lea e fesoasoani e faʻalauteleina ai le aoga o le faamama o le ea, lea e sili atu ona lelei ona faʻamalieina ana galuega (puipuia o le piston system from particles outside of the environment).

O le malosi o se filifili e 4200 W / 5.7 lita. s., le aofaʻi o saoasaoa - 1, le faasologa o le filifili - 3/8 inisi, le faʻaaogaina o le afi - 73.5 cu. cm, le maualuga o le tane suauu - 0.7 l, le maualuga o le tane suauu - 0.37 l, le maualuga o le pisa - 116 dB.

O le tele o tulaga lelei o lenei masini o faailoga ia o le malosi ma le faatinoga, faapea foi le puipuiga o le vibration sili ona maualuga, lea e le gata ina fesoasoani e aveesea le tele o le atuatuvale mai sooga, ae ia mautinoa ai foi le saogalemu o elemene faatulagaina (mo se faataitaiga, o se kasuta). O mea le lelei e aofia ai le leo tele, tele le mamafa ma le tele. Tau o tau - mai le 22,000 i le 26,500 hryvnia (i totonu o le 44,000 rubles, poʻo le $ 900).

Stihl MS 880-36

Stihl MS 880-36 e alu i le nofoaga lona lua. O lea ituaiga masini ua mamanuina mo le tele o galuega mamafa, o loʻo i ai ni faʻatinoga taua ma faʻatinoina lelei le mana. O le fofo aupito sili ona lelei mo le galue ai ma laʻau tele.

O le mamanu o foliga o lenei masini ua manatu o se fofo sili ona lelei i le tulaga o le faapipiiina o le ufiufi o laau, o ona fatu ua leiloa (o se aoga aoga mo le galue i le vaomatua).

O le puipuiga o le vibration e maualuga ma lelei, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le avega mai le tino ma sooga. O le oloa ua faʻapipiʻiina ma se tauia sili ona lelei, lea na le gata ina faʻateleina ai le malosi o le chainsaw, ae na faʻamautinoa ai foi le maualuga o le malosi o le iunite i lalo ole mamafa faaumiumi.

Vitio: toe iloilo le chainsaw STIHL MS 880 O le kapiseko ua faʻapipiʻiina ma se masini faʻapitoa faʻatasi ma se fesuiaiga mo tulafono faatonutonu, lea o le a faigofie ai le amataina o le masini i le tau malulu. O le masini ei ai le malosiaga o le 6400 W / 8.7 l. s., filifili pitch - 0.404 inisi, uumi o le paʻu - 91 cm, faʻaogaina o le afi - 121.6 i. cm, le maualuga o le tane suauu - 0.7 lita, mamafa - 10 kilokalama.

O le lelei o lenei iunite o le malosiaga ma le faatinoga, faigofie faigofie, puleaina o le galuega a le masini ma se masini e tasi, ma le maualuga o le vibration system. O mea le lelei e taugofie ma taugata. O le tau o se laina telefoni e 41,500 hryvnia (81,000 rubles, $ 1,500).

O le ae fiafia i le faitau e uiga i le auala e filifili ai se eletise eletise pe gasoline, masini eletise poʻo se eletise eletise, se uila masini, se fasi pateta, se ea aisa, se pusa vevela, se sikulifiliu, se paʻu fehua, se pamu tafe, se nofoaga e pamu ai, se vai inu.

EFCO MT 8200

Chainsaw EFCO MT 8200 o se sui lelei o le vasega o iunite faʻapolofesa. O lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ma se faʻatelega telefoniʻi o le a fesoasoani i le faigofie ona amataina o le masini i soo se tulaga. O kulupu uma e puleaina ma le siakiina o loʻo i luga o le 'au. O le eletise eletise aupito maualuga e maua ai le masini sili ona lelei. O le laina chainww ei ai sina mea mamafa ma se mea lelei e puipuia ai le viia o le tino lea o le a mafai ai ona e pulea lelei mo se taimi umi e aunoa ma le taofi.

O uiga autu o le masini: mamafa - 7.1 kilokalama, mana - 4400 W / 6 l. faatasi ai ma,, pitch pitch - 3/8 inisi, le numera o saoasaoa - 1, le maualuga o le tane afi - 0.8 lita, le maualuga o le tane suauu - 0.45 l.

O le lelei o lenei oloa o se amataga amata faigofie, faʻaleleia lelei, faʻamaoni ma umi le aoga. O le le lelei o le malosiaga maualalo ma le faʻatinoga nai lo faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga. O le tau o le iunite o loʻo i le maualuga o le 24,000 hryvnia (50,000 rubles, poʻo le 870 tālā).

E taua! Ina ia aloese mai lapisi pe a galue i se filifili, e taua le taofi mau o le see i lima talafeagai, ia fai sina mea itiiti i le itu tauagavale e tusa ai ma le itu o le paʻu, ma ia aua le sologa lelei mo le paleni lelei ma le pulea lelei o le mamafa o le paʻu.
Vitio: EFCO MT 8200 chainsaw review

O le sili atu o le aufaʻasalalau faʻapitoa o le vasega

O lenei ituaiga o oloa e taua foi o "faatoaga", ona o ona sui e tutusa faailoga o le mana ma le auaunaga auauna atu ma e mafai ona faaaoga i ni taofi taua mo le 5 itula i le aso.

Faamasani oe i faʻamatalaga faʻapitoa o le Druzhba-4 chainsaw.

Echo CS-260TES-10

Echo CS-260TES-10 e ave le nofoaga muamua i lenei lisi. O lenei iunite ua manatu o se oloa sili ona mama i le laina oloa a le kamupani lea e mafai ona faʻaaoga e fegalegaleai ai ma ituaiga ituaiga fafie. O le silasila e faigofie tele ma faʻalelei ona faʻaaoga, ma ua faʻapipiʻi foi i se mataupu malosi, lea o le a faʻaʻateleina ai lona olaga aoga.

Talu ai ona o le meafaigaluega e itiiti lona mamafa, e lelei atoatoa mo le galue i le maualuga, faʻapea foi i nofoaga e le mafai ai ona uu le meafaigaluega i lima uma e lua. O le masini e sili atu le eletise eletise ma faigofie polokalama amata lea o le a mafai ai e oe ona galue ma meafaigaluega i tulaga uma. Ua faʻapipiʻiina le uʻamea i se suauʻu maualuga o le suauʻu lea e mafai ai e oe ona faʻaaoga lelei le meafaigaluega i le itiiti o le faʻaaogaina o le suauʻu. O le mafai gafatia o le oloa ua maua ai e lē e ona se avanoa sili ona lelei e faʻapipiʻi ai se paʻu umi pe a manaʻomia e aunoa ma se faʻaleagaina o le faʻatinoga.

Faʻamaumauga autu: malosi - 910 W, saoasaoa o le suiga o le paʻu - 25 cm, laina o le filifili - 3/8 inisi, mamafa - 2.9 kg, suauʻu moli - 0.24 l, suauu tane - 0.16 l .

O le lelei o nei meafaigaluega e laʻititi lava le mamafa ma le tele, faʻafaigofie le masini o le gaioiga, se olaga umi umi, mafai ona faʻaaogaina ma le tasi le lima.

Negatives o le see, i le avea ai o se sui o le vasega semi-professionals, e leai ni tagata atamamai po o ni tagata na mauaina. O le tau o le laina echo Echo CS-260TES-10 o le 9500 hryvnia (19960 rubles poʻo le 340 tala).

Vitio: chainsaw Echo CS-260TES-10 i le faʻaogaina

Oleo-Mac 941 C-16

I le isi nofoaga o le oleo-Mac 941 C-16 chainww, lea e sili ona lelei ona faʻatinoina uiga. Особенностями этого аппарата являются трехкулачное сцепление, хромированная поршневая, а также коленвал, изготовленный из тщательно обработанной стали.

E te iloa? Точной информации о том, кто создал первую бензопилу, нет, но уже много десятилетий несколько современных гигантов по производству этого инструмента ожесточенно оспаривают свое право на первенство.

Этот агрегат по своим показателям практически можно отнести к профессиональным моделям. Устройство имеет надежный автоматический масляный насос, что помогает избежать потерь рабочей жидкости на холостом ходу. Пользователи и эксперты отмечают отличное качество, комфортность применения и продолжительность работы изделия.

O uiga autu o le masini: mana - 1800 W / 2.5 l. ma le umi o le filifili - 41 cm, laina o le filifili - 3/8 inisi, mamafa - 4.2 kilokalama, leo pisa - 112 dB, le maualuga o le tane afi - 0.32 l, le maualuga o le tane suauu - 0.22 l. O faʻamanuiaga e le masalomia e manatu i ai o se malosiaga mamana, o se masini faigofie mo le faʻaleleia i tulaga faigaluega i lalo o tulaga leaga o le siosiomaga, faʻatuatuaina ma le faigofie o le faʻaaogaina.

Faatasi ai ma mea le lelei o loʻo i ai nei, o loʻo i ai se tulaga maualuga o le pisapisao i le galuega, faʻapea foi ma le tulaga le lelei o le masini amataina. O le tau o se filifili e tusa ma le 9000 hryvnia (20,000 rubles, po o le $ 320).

Husqvarna 450E

O le mamalu lona tolu o loʻo nofoia e le Husqvarna 450E, lea e lauiloa o se tasi o le sili atu o le sili atu o tomai faʻapitoa i le vaeluaga o galuega i tulaga tauleleia ma le lelei o vaega. O se mea mataʻina o le faʻapipiʻiina o se chainsaw small weight weight.

O le faʻataʻitaʻiga foi e faigofie ona faʻaaogaina, faigofie ona faʻaaogaina mea taumafa, faʻapea foʻi le faʻalauiloaina o le suauʻu ma le maualuga o laʻau mo le paʻu o laau. O vaega autu o le masini: mana - 2400 W / 3.2 l. faatasi ai ma,, pitch pitch - 0.325 inisi, mamafa - 5.1 kilokalama, tulaga o le pisa - 113 dB, le maualuga o le tane afi - 0.45 l, le maualuga o le tane suauu - 0.26 l. O le lelei o le oloa e faigofie ona amatalia pe a uma le umi o le teuina, o le tulaga lelei o vaega, faagaioiga tau tupe, se tele o le eletise. O mea le lelei e aofia ai se tau maualalo mo se uila ma vaega i ai. O le tau o le masini e tusa ma le 7500-8000 hryvnia (15,000 rubles, poʻo le 290 tālā).

Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i le auala e fai ai se sulu, Fokin's flat cut cut, salu le kiona, se fasi pateta, se pati pateta, se suo ma se fao, se suo manaia, suo kiona, se fagu suavai ma se moa ma ou lava lima.

Le sili sili ona lelei o le paketi

O lenei vaega o meafaigaluega faʻapitoa e sili ona lautele, aua e mafai ai e oe ona faatino lelei galuega aoga i totonu o le togalaau, i totonu o le atunuʻu poʻo luga o fale laiti. O le lauiloa o faʻataʻitaʻiga o lenei vasega na tuʻuina atu ai foi se mea faʻapitoa, o se mea itiiti o le mamafa ma se tau maualalo.

Paaga P340S

O le P340S o le paʻaga e ave le nofoaga muamua i totonu o le vaega o mea tau tupe. O le filifiliga aupito sili lea mo se galuega pupuu i luga o le faʻatauina o fafie poʻo le galue i le togalaau ma luga o le fale. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai uiga sili ona lelei ma faigofie ona maua, ma ua faʻapipiʻiina le faiga o faʻamalosi faʻaonapo nei, lea e mautinoa ai le maualuga o le saogalemu aʻo faʻaaoga. O le masini e maua ai se tulaga faamalieina o le leo ma le viia, o le lelei o le faatinoga o vaega ma le teuteuina o mea teuteu o vaega faʻapitoa.

Faʻamaumauga autu: mana - 1440 W, uumi o le paʻu - 35 cm, laina o le filifili - 3/8 inisi, mamafa - 4.5 kilokalama, le maualuga o le tane suauʻu - 0.25 l, le maualuga o le tane suauʻu - 0.15 l. O le lelei o le masini e manatu o se pamu faapitoa mo le suauu (faigofie amata), o se mamafa itiiti, o se auala lelei e puipuia ai le viia, lelei.

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o masini, e matauina e le au atamamai le malosi o le faʻalagolago o le faʻaalia o le iunite i luga o le ituaiga o vai faigaluega, le leai o se faʻamaoniga e mataituina ai le tafe o nei suavai, faapea foi ma le faateleina o le vavalalata o le tele o meaʻai i le gaioiga.

O le tau o le iunite ei ai i le va o le 2800-3100 hryvnia (e tusa ma le 6400 rubles po o le 105 tala).

Vitio: Chainsaw Partner P340S

Echo CS-353ES-14

O le nofoaga lona lua o loʻo nofoia e se laina tele-costsaw Echo CS-353ES-14. O se masini faʻapitoa e gaosia ai kapane faufautua e faʻamautinoa ai le leai o se faʻafitauli e le afaina ai i tulaga leaga fesuiaiga.

I le maoaʻe, o le masini ua faʻapipiʻiina i punavai lelei ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e faʻaitiitia ai le malosi o le vibration processes ma le faʻalavelave faʻalavelave.

E ui lava i le mea moni o loʻo faia le masini i Saina, o fesoʻotaiga a Iapani ma suʻesuʻega ma le faʻaeteete o elemene uma o le masini e maua ai le faʻamafanafanaga lelei ma faʻamaonia lelei.

Aotelega: malosiaga - 1600 W / 2.1 l. faatasi ai ma, le uumi o le paʻu - 35 cm, laina ole filifili - 3/8 inisi, mamafa - 4 kilokalama, suauu moli - 0.25 l, suauu suauʻu - 0.26 l. O le lelei o laina uila e aofia ai le ergonomic design, maualuga le malosi o le malosiaga, faigofie faigofie, o se tulaga faʻamamaina lelei o le ea, lea e taofia ai le faʻaogaina faifaipea o le faamama o le ea.

O mea le lelei o le leaga o le tuʻuina o le lua ma le leai o se faailo e pulea le maualuga o le suauʻu ma le suauu. O tau o tau o loʻo i le eria o le 6500 hryvnia (13,500 rubles poʻo le $ 230).

Makita EA3202S-40

Faʻaiʻu le tolu pito sili ona maualuga o le faʻaaogaina o tupe faʻaaogaina Makita EA3202S-40. O lenei iunite e faigofie tele ma aoga, ma ua faʻapipiʻi foi i se faiga amata lelei (faʻaogaina eletise ma se mea muamua).

O le masini ua i ai se mea fou e faʻaolaina ai le vibration (faʻafouina le faʻaleleia o le vibration system), se masini puipuia o le saogalemu (SafetyMatic) ma se masini eletise lelei. Faataitaiga Makita EA3202S-40 o le sui pito sili ona lelei i le laina o meafaigaluega faapitoa a le gaosiga, o lea la, e tatau ona gauai atu ia i latou o loo sailia se mea taugofie ma taugofie mo le faaaogaina i le togalaau po o le fausiaina.

Faʻamatalaga autu autu: mana - 1350 W / 1.81 lita. ma le umi o le paʻu - 40 cm, laina o le filifili - 3/8 inisi, mamafa - 4.1 kilokalama, maualuga o le leo - 103 dB, le maualuga o le tane suauu - 0.4 l, le maualuga o le tane suauʻu - 0.28 l. O le pusa e aofia ai: paʻu, filifili, seevae ma ki.

O tulaga lelei e maualalo le mamafa, faigofie faigofie, faigofie le filifiliina o laina eletise, maualuga le leo, maualuga tulaga maualuga o malosiaga, ma le faateleina o le gaosiga o le tane. O mea le lelei e aofia ai se faʻamatalaga faʻapitoa. O le tau maketi o chainsaws e tusa ma le 4,700 hryvnias (9,500 rubles po o le $ 170).

Vitio: Makita EA3202S-40 le filifili chainsaw

Chainw chains rating

O le filifili o le vaega autu autu lea o le chainsaw, i luga o le lelei ma le faatinoga o ia mea e faalagolago i le lelei ma le faigofie o fegalegaleaiga ma lenei meafaigaluega. O le mea lea, e tatau ai ona faia se taʻutaʻuga talafeagai i le filifilia o se filifili fou. O le fuataga o vaega faʻatuatuaina o lenei taʻiala o loʻo faʻaalia i lalo.

Oregon Super 70

O le nofoaga muamua o loʻo nofoia e le filifili o le vaega faapitoa o le Kamupani Blount Incorporation - Oregon Cutting Systems. O le sili ona maualuga le atinaʻeina o lenei vaevaega o le Oregon Super 70 faʻasologa o le tele-purpose chain in increment 3/8 inisi.

O lenei vaega e mafai ai ona faʻasalalauina maualuga. O elemene o lenei oloa ua faʻapipiʻi foi ma vaega faʻapitoa e faʻafefe ai mea faʻafuaseʻi mo le faʻafefeina o vibration maualuluga mo se faʻagasolosolo lamolemole lelei. O fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga e lelei le tolopoina mo le tufatufaina atu o suauu. O le umi o le oloa e 45 cm, o le mafiafia o le sootaga o le 1.5 mm (o le fuainumera e 68 fasi vaega). O le tau o le vaega o le 430 hryvnia (760 rubles po o le 15.5 tala).

Picco Micro 1

O le nofoaga mamalu mamalu o loʻo nofoia e le filifili o le kamupani Stihl - Picco Micro 1, lea e i ai le laasaga e 3/8 inisi, o le mafiafia o se tasi o sootaga o le 1.3 mm. O le filifili o loʻo faʻapipiʻiina foi ma elemene aoga o le talaaga o le Chipper, lea e maua ai le lelei o mea e faʻaaogaina ma faʻafefe ai se vaega taua o le viia i le taimi o le lafoaʻiga.

O lenei elemene e lelei mo le tele o ituaiga o galuega ma soʻo se mea fafie. Ina ia faailoa mai le maualuga o le ofuina o Picco Micro 1 ua faʻapipiʻiina ma vaʻaia faʻapitoa. O le uumi o le uumi e 35 cm (e mafai ona faʻaaogaina), ma o le tau faʻatau atu e 220 hryvnia (410 rubles po o le $ 8).

Husqvarna ituaiga H42

O le kamupani Suetena o Husqvarna o loʻo i ai foi sana gaosiga faapitoa o filifili sili ona maualuga. O le sili ona aoga ma le taugofie o le sui o lenei gaosiga o le Husqvarna ituaiga ituaiga H42, lea e atoatoa mo galuega faʻapitoa faʻatasi ai ma filifili uʻamea ma le gaosiga o le 60 kupita mita. Vaʻai

O lenei oloa e maua ai le lona tolu ona o le alualu i luma alualu i luma o LowVib, faapea foi ma le lelei o le taofiofia o uiga (e matua faateleina ai le olaga galue o le masini). E i ai ni togi mo faʻamaoni ma faigofie. O le tau o le oloa e tusa ma le 550 hryvnia (980 rubles po o le $ 18). O se chainsaw o se mea aoga aoga e le gata mo tagata faigaluega o vaʻaiga faʻapitoa, fausiaina po o pisinisi faʻatoʻaga, ae o se meafaigaluega lelei tele mo le lelei o galuega i totonu o le atunuu poʻo totonu o le togalaau. Ae ui i lea, ao lei faatauina se vaega, e taua le iloa o uiga o lana filifiliga mo manaoga faapitoa ina ia mafai ai ona faʻaalu le taimi ma tupe.