Ata

Milk Recipes with Garlic Worm, Pressure and Cough

O mea totino o le faʻafefiloi o le susu ma le kalaka, o le mea moni, tuʻu le tele o mea e manaʻomia, ma e sili atu ona faigata le mafaufauina o le faʻaaoga lelei o sea oloa i totonu o soʻo se gaosiga o meaʻai. Ae ui i lea, o aafiaga aoga o le tuufaatasiga o nei oloa i luga o le tino, ia avea lenei paluga manaia mo suesuega ma aoga mo le faaaogaina i ituaiga o vailaau eseese.

O le a le faʻaaogaina o "paluga pāpā"

O mea aoga o le kālaliki ua lauiloa mai aso anamua, e ui i lea, ae o uiga lelei o le susu, e ui i lea, o le ulufale atu i se faatusa o le tasi ma le isi, o nei vaega e faaleleia ai nisi o nei aafiaga, ma o nisi o na mea ua mou atoa atu. O se lisi lata ane lenei. aoga aoga o se faʻafefiloi o kelele ma susu:

  • ona o vailaau oona o loʻo faʻaaogaina ai le sukalati, ma meaʻai susu, ua faʻamalosia le puipuiga ma puipuia ai galuega a le tino;
  • o lenei oloa e iai sona aafiaga lelei i le galalaina, aveeseina o le mau, afaina, ma isi, faapea foi ma le faaleleia atili o le taumafaina o meaʻai;
  • E i ai se aafiaga lelei o lenei paluga i luga o le galuega o le cardiovascular system. Muamua lava, e fesoʻotaʻi ma le faʻaumatia o le cholesterol sili atu i le toto ma faʻamalosi le fausaga o puipui puipui;
  • o le tuufaatasiga o nei oloa e fesoasoani e faaitiitia ai le malosi o le tiga o le gasegase ma faamai ua aumai faatasi;
  • keleni ma le susu o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le tino, faʻaitiitia le atuatuvale ma faʻaitiitia le le mautonu;
  • afai e lelei le kukaina o le kalaka i le susu, e mafai ona e maua se auala e fesoasoani e foia ai le solia o le gaioiga o tamaʻitaʻi ma tama;
  • O lenei fofo lelei e fesoasoani tele e toe faʻafoʻi le paleni masani o siama i totonu o le manava ma faʻatoʻilalo osofaʻiga faʻamalosi.

Aoao atili e uiga i le kālati: faʻasologa ma mea aoga, mea leaga, meatotino ma le kukaina o le galaʻu faamama ma le mago, seleselega mo le taumalulu; faʻapea foʻi ma metotia o metotia ma ituaiga o susu o le povi.

Auala e kuka kuka ai le susu i le susu: recipes

E ui lava i le faigofie o le sauniuni o soʻo se oloa e iai susu ma le kalama, o le tele oi latou e manaʻomia se auala faʻapitoa.

Faiva

O lenei fua o togafitiga masani ua maua ai le lautele o le faaaogaina i le tau faasaga i vailaau viral eseese, o se tasi o faailoga o le tale. O le taunuuga o le oloa e fautuaina e inu i le 2 taimi i le aso, seia maeʻa atoa le leʻo o le tale.

E taua! Manatua o togafitiga faʻaleaganuʻu e le o ni vailaau faʻamalosi mo togafitiga faʻatau, ma o le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi.

O le fua o lenei meafaigaluega o loʻo taua i lalo:

  1. Liligi le afa o le lita o le susu i totonu o le apa ma aumai i se faʻala.
  2. Ona aveese lea o le suāsusu mai le kesi ma malulu i le vevela lelei mo le taumafaina.
  3. Faʻaopopo 2 cloves o le kālati i totonu o le susu, lea e tatau muamua ona pasia i luga o le masini eleka.
  4. Faaopopo i le paluga 1 sipunamu o le meli ma le 1 teaspoon o le pata.
  5. Faʻafefiloi uma mea uma.

O auala maua o le a lava mo faʻasalaga e lua.

Pe a tale, e faʻaaoga foi le susu ma le propolis.

Mai i anufe

O mea taua o le kalaka i lenei fua e oʻo mai i symbiosis ma le tulaga ese o le suāsusu ma feoaʻi faʻavavevave i le gastrointestinal tract. O lenei mea e mafai ai ona maua le fualaau faisua i le toetoe lava a le suia le fomu e oʻo atu ai i le tulaga o le talosaga manaʻomia ma ia maua ai le sili ona aoga. Matou te aumaia o fua e sili ona lelei:

  1. Aumai le 5 kāpuni o le kālati laititi, faʻapipiʻi i latou ma tipi i ni fasi vaega pe faʻapipiʻiina i totonu o se mea e gaosia.
  2. Ma le isi, sasaa i totonu o le pani 250-300 ml o le susu ma tuu uma le keloka iina.
  3. Aumai le paluga i se vevela ma tuu i luga o le afi pe a uma ona fufulu mo isi 10-12 minute.
  4. A maeʻa lena, aveese le apa mai le vevela, ufiufi i se tapuni ma tuʻu i luga mo ni nai itula.

Lisi o lona uiga e sili atu le inu i le 1/3 tioata 3 taimi i le aso i meaai poʻo le ipu atoa ao lei alu i le moega.

O loʻo i ai se talitonuga lauiloa e faapea, o pikiapu ma vao oona e iai foi mea e puipuia ai.

E tusa ai ma le fua lona lua, ua saunia le enema, lea e sili atu lona faʻalauiloa, ae o lona faʻaaoga e masani lava ona tumu i faigata ma le le toʻa mo le tagata o loʻo togafitia. O le fua lenei:

  1. E tatau ona e 'ave 2-3 cloves o le kālati, faʻapipiʻi lelei ma selesele i ni fasi vaega pe olopalaina le lolomiina o le garlic.
  2. Ona liligiina lea o le sisiva i le tasi ipu susu, o le vevela e tatau ona tusa ma le + 10 ... + 12 ° С.
  3. E tatau ona faʻafefiloi le faʻafefiloi mo ni nai itula.

O le oloa ua uma ona sasaaina i totonu o le suauu ma tui i totonu o le taofi mo ni nai minute. O le faʻataʻitaʻiga e toe faia i le gasologa o le vaiaso e faʻamalosia ai le aʻafiaga.

E taua! Ina ia faʻaitiitia le lagona tiga o lagona faʻatasi ai ma le faʻaofiina o tupe i totonu o le nofoaga faʻasaʻo, e mafai ona e faʻaopopo i ai ni nai mataua o le paʻu, moli pe mimiti le suāuu taua.

Ma le maualuga

E tatau ona vave fai mai o tupe mai nei vaega, ua fuafuaina e foia ai le maualuga o le toto, e leai se aafiaga vave. Afai e te filifili e togafitia i latou - faʻalogo mo le togafitiga umi ma ia onosaʻi. I le taimi muamua, o nei fualaau oona atonu e te le fiafia ai, ae o le tele o taimi ma le faasolosolo faasolosolo malie o le soifua maloloina o le a atili ai ona e ofo i le aoga o nei tupe. O lenei o se tasi o mea sili ona lauiloamo le mauaina o fualaau maualuga:

  1. Sasaa se ipu susu i totonu o le apa ma tuu ni ulu se lua o le kalaka i totonu.
  2. Tuu le fagu i luga o le afi ma faʻafefiloi le kākalo seʻia oʻo ina susu i le paʻi.
  3. Tuʻu le paluga i le gau e faamama.

Inu le meainu inu 3 taimi i le aso pe a uma le 'aiga ma le 1 sipunipuni mo 2-3 vaiaso.

I le avea ai o se fesoasoani i le maualuga o le toto, e mafai ona e faʻaaoga le saxifrage, fogglove, marigold, periwinkle, horseradish, physalis, viburnum, cardamom.

Mo le le mautonu

Ona o alkaloids o loo i totonu o le fualaau faisua, ma mea malu o le susu mafanafana, o le tuufaatasiga o nei oloa e mafai ona faaaoga i le togafitiga o ituaiga neurotic eseese ma le lelava. I le fua o loʻo i luga, o le meli foi e taua ai se vaega taua, lea e fesoasoani e puipui ai le tofo le lelei o le oloa, ma faʻamafanafanaina ai le tino o le popole ma faʻapipiʻi mo le moe.

O le fua lenei:

  1. Ave 2-3 cloves o le kālati, piu ma fufulu lelei lelei, sili ona lelei i totonu o se mea e gaosia.
  2. Faaopopo i le mafanafana (35 ... 40 ° c) susu.
  3. O iina foi e faaopoopo ai se sipuni sipuni o le ulu o le moa po o le meli.
  4. Faʻafefiloi uma mea uma ma inu i le 20-30 minute ao lei momoe.

E te iloa? O le atunuu o loʻo i ai le lanu sili ona mamalu i Initia - o loʻo toetoe lava o se vaega taua o soʻo se ipu. Ma i Iapani, o le kalaka e sili ona pele ma sili ona fiafia e faʻaaoga e naʻo se auala o togafitiga masani.

Contraindications ma le afaina

O vaega uma o togafitiga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tusiga e sili ona lamatia e pei o allergens. E lē gata i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau afai, i le tali atu i le faʻaofiina o soʻo se tasi o nei oloa, e ono le tupu se faʻafitauli o le maʻi, o le latou faʻatasi faʻatasi e mafua ai ona sili atu. E i ai foi le ono mafai ona iai ni faafitauli eseese ile vaega o meaʻai, aemaise lava i le tulaga o le le lelei o le gaioiga o au meaʻai susu. Faatasi ai ma ia faafitauli, manava manaia ma le taotoga e sili ona taatele. Ae ui i lea, o le tele lava o mea tutupu o nei itu e mafai ona aloese mai i le faʻasaʻoina o le intestinal microflora.

E te iloa? O se tasi o aai i Amerika e faaigoaina i le va o se fualaau faisua, o le toa o la tatou tusiga. O lona igoa o Chicago, lea e faaliliu mai Initia e pei o le "kalama vao."

E le fautuaina e faʻaaogaina se tuufaatasiga o nei oloa pe afai oe mafatia i soʻo se faʻamaʻi o le gastrointestinal tract i totonu o le vaega gasegase (gastritis, colitis, ulia, pancreatitis, ma isi), afai ei ai ou faafitauli i le galuega o le biliary system, diabetes, arrhythmias, mamafa ma le susu.

Faaaogaina o le susu ma le kalaka: iloiloga a tagata e faaaogaina

Sa ou maua le malosi o le anufe o le anufe, o le tiga na matautia - e oo i le leai o se malamalama. Ae na tonu ia te ia e le oona i le kemisi, ae ia fesoasoani ia te ia lava i togafitiga faa-aganuu. O lea, na ou faitau ai i le gede, e tatau ona ou inuina le susu i le kalaka paʻu - Na ou onā, o lea na ou totoina ai foi le pancreas. I le faaiuga - na iu lava i le falemaʻi. O laʻu fautuaga ia te oe, i le tulaga o nei faʻamaʻi tuga, e leai se mafaufauga, ma faʻafesoʻotaʻi vave tagata atamamai!
Svetlana
//doctorsforum.ru/viewtopic.php?f=119&t=585

O le enema o le a le mafai lava ona pasi 15 mita o le inumaga, ma e oʻo lava i le inumaga laiti ... lelei, e fia le tatau ona sasaa le suāsua na alu ai uma? Ae faʻapefea le leaga o le enema, e fufuluina ai meaola uma o le intestinal microflora, ma le keleni e masani ona masani ai mo le membrane mucous tutusa? o le a le mu? E te taumafai e tuʻu se fasi kalakeke mo se taimi umi i luga o le mucous membrane, o le ai ai se afi! mea uma e manaʻomia le faia faʻapitoa! Atonu e mautinoa lava e fesoasoani, ae na o le mafuaʻaga e na o latou e le o mamao ma mamaʻi e fufuluina, o le mea lea e mafai e le vao masani ona faʻasaoina ...
Annie Dovgan
//forumodua.com/archive/index.php?t-70974-p-3.html

O ananafi, na inu ai e le tamaititi afa afa ma tale i le aso. O le a faaauau pea ona togafitiga.

viny

o loʻu olaga matua uma na vaai i lenei mea, ao nonofo loʻu tina, o le isi + pata na faaopoopo i ai iina. Ou te le iloa le eseesega, ou te lei malamalama. Ma o lea, ioe. E tatau ona togafitia i vailaau ua faatonuina e se fomaʻi ae le o faatali mo se vavega mai metotia tau fualaau faasaina mai le Initaneti

MarLap
//www.u-mama.ru/forum/kids/3-7/434853/index.html

O le mea lea, faʻamoemoe, o lenei tusiga ua faʻamatalaina atu ia te oe mea faʻaaoga uma o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le garlic ma le susu. Manatua o togafitiga faʻasolosolo e le o se panacea, ma e te le faatuai e saili se fesoasoani faafomaʻi pe afai e tulai mai sea manaʻoga. Faamanuia oe!