Currant

Totoga o fua o le currant currant on vodka, mumusu ma le ava malosi

O fualaau laʻau uliuli o se teuteuga moni o poloka acha, e le gata i lea, latou te fiafia foi i fua taua, lea e faaaoga mo faamoemoega eseese. Afai e te faia le sauniuniga o jam ma jams, e aliali mai o le aoina e masani lava ona faatagaina e maua ai faʻamatalaga.

Sei o tatou vaai po oa mea aoga mo i latou ma le auala e faia ai oe lava ia.

O le a le aoga tele o le currant currant

O lenei mea faigaluega o loʻo i ai le tele o meatotino aoga, e aofia ai:

  • galue e avea o se antimicrobial ma antibacterial, faamalosia le puipuiga o le tino;
  • toe faʻaleleia le tulaga masani i le tino;
  • aveese lelei le toxins, sima uʻamea mamafa ma radionuclides;
  • lagolagosua i ata vaaia;
  • faatasi ai ma le aoga talafeagai e faʻamalosia ai puipui o toto toto;
  • aʻo faʻasolosolo ai e le diuretic galuega faʻatulagaina urinary;
  • faamamaina faailoga o le maʻi faʻasalalau taimi ma faʻafefeina ai le faʻaogaina o le tino i totonu o le vavagana o le tautala;
  • i le matafaioi o le antispasmodic, e lagolagoina ai le gaioiga o le muscle o gaioiga i totonu;
  • masani ona faʻaaogaina e pei o se mea faʻamalosi - faʻafiafiaina i luga o le tino, faʻaleleia le moe;
  • pe a faʻaaogaina i fafo, faʻavaveina le faʻamaloloina o manua ma mumu, faʻasaʻo le tiga e tulaʻi mai.
Suʻe pe faʻapefea ona aoga le fuamū, lanu mumu, laʻau paʻepaʻe paʻepaʻe ma fua laʻau.
O le tele o mea e faʻamalolo ai le faʻamalolo o loʻo aʻafia ai i le malosi o le gaosiga o mea gaosia i le ituaiga o vine. E aofia ai le tele o vitamini (A, C, P, ma isi mea), meaola (citric, malic, vine), enzymes ma minerale.

E taua! Mo le tincture faʻaaogaina naʻo le ava maualuga. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i vodka poo le sunonshine, e sili atu le sui i le ava poo le sailia o se oloa e musuia ai le mautinoa.
Matou te matauina se isi vaega o le fuamini uliuli: o le mea moni e faapea afai e fegalegaleai ma le ava malosi, o le acid ascorbic, lea o loo aofia ai i fua, e le faaleagaina. E aoga foi lenei mea i le tino.

Faʻaleagaina ma le faʻasaʻoina o le lanu uliuli

O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻaaogaina i totonu o fale e manaʻomia ai le tele o lapataiga. I le tulaga o currants uliuli, o le afaina o le ave e mafua ona o le misia i le fua.

O aʻafiaga e ono i ai i le tulaga o le tosoina o le tiga i totonu o le manava, e le masani ai, toe maua poʻo le manava. Paʻu i le itu o le fatu e tupu i mea vavalalata (ona faʻasolosolo malosi lea). E i ai tuusaʻoga saʻo. O le mea lea, o le taofiofi o le tincture ua matua faasaina mo tagata ua maua i:

  • siama maʻi;
  • hepatitis;
  • faʻasolosolo;
  • cirrhosis;
  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi;
  • gastritis i tua o le faateleina o le eletise;
  • faʻapupulaina toto toto.
E le gata i lea, o le fomaʻi e faʻatagaina le faʻaaogaina o fuamini uliuli i soo se ituaiga i le tulaga o le faʻasalaga ma le maeʻa ai o le paʻu.

Berry tapenaga

O le tuufaatasiga o meafaitino mataʻutia e faia i le faaiuga o Iulai - amataga o Aukuso. I le taimi lea, o fua o se lanu uliuli lanu uliuli ua vavae ese, ae le o le galo e vavae ese mai latou mai le au.

E te iloa? I le natura, e 150 ituaiga o fuamoa vao.
Ona latou to ese lea, ma tuu le tele ma le lautele. O tagata mamaʻi o le fugalaau mama po o le faʻamaonia o mea faʻapitoa e tuʻuina i le itu - o le a leai se uiga mai ia i latou, faʻapea foʻi mai nai fua laʻitiiti. E tumau pea le faʻamamaina o le pepa, tuʻugogo, ma tuʻu. I le faʻaopoopoga i fualaau faisua, e masani ona faʻaaogaina leisa. I lenei tulaga, o vine na aumai mai le pusaaisa ua fufulu i totonu o le vai mafanafana, faʻavasegaina ma tuʻu i luga e faʻagogo i luga o se solo. E taua tele le lelei o meafaitino faʻasaʻo iinei: soʻo se ituaiga o siama poʻo le pala e le mafai ona faʻaaogaina (a leai o le mea ua maeʻa o le a faʻaleagaina ma le talafeagai mo le taumafa).
Aoao pe faʻapefea ona fai le paʻu mūmū mūmū mūmū, jam, fuamalie mūmū mūmū, currants with sugar.

Blackcurrant tincture: recipes

Ua saunia nei vine mo le gasologa o le gaosiga, e tumau pea e piki isi vaega ma faʻaauau i le sauniuniga o meafaigaluega faʻamalosi. O fomaʻi faʻapitoa e iloa se fuainumera tele o suʻe tutusa, ae o le a tatou taulai atu i le sili ona faigofie ma aoga.

Tincture i le taeao

Ina ia mauaina o le a e manaʻomia:

  • vine - 1 kg;
  • moli - 1 l;
  • suka - 100 g
E taua! A o le iʻuga mulimuli, ia toe siaki ia fua - e tupu i le taimi ua mavae talu mai le seleselega, o nisi o fua ua leaga.
A oʻo mai mea uma, o le a faʻaalia le taualumaga:
  1. I totonu o se atigipusa e talafeagai le lapoʻa mo le moonshine lea e faaopoopo i ai le suka (e tatau ona faʻafefiloi faʻatasi).
  2. Ona fufuluina ai lea o fua o vine i luga.
  3. Ua tapunia le koneteina i se tapuni faʻafefete ma luluina malosi.
  4. A maeʻa lena, o le fagu mo le lua vaiaso e lafoina i se nofoaga mafanafana ma le pouliuli, ae le galo e lulu i le 2-3 aso.
  5. A maeʻa lenei vaitau, e tatau ona faʻamaonia le vai, ma pasi atu i se vaega eleʻele o gau (4-6 faʻaopoopoga).
  6. E tumau pea le liligi atu o le fagu i totonu o fagu mama poʻo ni pusa ma faatalitali mo le isi 2 vaiaso (e faʻatagaina le faʻatagaina pe a uma se faʻaaliga).
I se tulaga lautele, e leai se mea faigata. O le mea sili lava, o le taimi o le paʻu i totonu o le koneteina e le mafai ona oʻo i le ea.

Vitio: tincture o le currant curranti i luga o le moonshine ma le meli

Aoao pe faʻapefea ona fai le apu apu.

Tincture i vodka

O se isi fua lauiloa e maua ai se vaega itiiti o mea e fai:

  • fua ninii fou - 600 g;
  • vodka i le aofaiga o le 0.5 lita.
Alualu i luma:
  1. Laʻau tuʻuina ua tuʻuina i se fagu-3-lita.
  2. Ona liligi ai lea o vodka i totonu, ma mautinoa o le ava malosi e ufiufi ai le avanoa.
  3. O le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e tuʻuina i se tulimanu pogisa mo 15-20 aso. O taimi uma lava latou te tulimataʻia ai o ia, o nisi taimi e lulu ai le fagu.
  4. I le faaiu mulimuli e filifili i totonu o le ie susu ma le fagu.
Siaki i luga o le strawberries, feijoa, apples.

Frozen Currant Tincture

Mai i mea faʻamalosi faʻasili e maua ai foi se meafaigaluega lelei. O le mea moni, o mea nei o loʻo sili atu:

  • currants - 2 ipu (pe a ma le 400 g);
  • vodka - 0.5 l (e mafai ona suia e le sunonshine ma se olo e le sili atu i le 45 tikeri pe faʻaitiitia i le tutusa o le ava);
  • suka - 250 g;
  • vai - 250 ml.
E te iloa? Aʻo amata ona tupu le fua o laau toto i le XVI senituri.
Tekinolosi lava ia e sui - e amata uma i togafitiga faʻavevela:
  1. Liligi vai i totonu o se vaʻaiga loloto ma tuʻu i luga o le afi.
  2. A faʻamalieina, faaopoopo le suka (faʻaleleia seia oʻo ina amata le kuka).
  3. O isi fualaʻau o loʻo tuʻuina atu i ai, lea e faʻafefiloi ma tuʻuina ile vevela vevela mo le 3 minute.
  4. O le masini e mafua ai ona faʻamamaina i le vevela o le vevela, mulimuli ane ua suia le fua o fualaau aina, ma vodka ua faaopoopo i le siva.
  5. O le avanoa e sasaaina i totonu o se fagu, lea e ufiufi i se tapuni ufiufi ma auina atu i se nofoaga pogisa mo le 3 vaiaso. O aso uma e 3 e lulu ai le pusa.
  6. A maeʻa lena mea, o le mumu ua maeʻa ua filifilia ma fagu, lea o le a teuina.
E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai ni togafiti faʻapitoa iinei, o le faʻaaogaina o le malosi faʻamalolo o vine tiogo o se luitau.

Tinomi i luga o le ava malosi

O le lelei o lenei fua o lona faigofie. A uma mea uma, mo le kukaina, o le ae na o le:

  • fualaau fou - 600 g;
  • ava malosi (70%) - 0.5 l.
Toe faʻaaogaina e faʻaititia i gaioiga amata:
  1. Fua o loʻo momoe i se fagu 3 lita.
  2. Ona faaopoopo lea o le ava malosi.
  3. A le fiafia le vine ma ufiufi i le vai, ona tuu lea o le pusa i se mafiafia pogisa mafanafana, lea o le a faʻaalu i le isi lua vaiaso.
E taua! I le pito i lalo o le tane, e mafai ona e tuʻuina atu 1-2 lauʻau fualaʻau fufulu i lalo o le vai tafe (pe a faʻapea e leʻi togafitia uma le togavao ma vailaʻau).
A maeʻa ona faʻatali mo lenei taimi, ua pasi atu le tincture i le ie tipi, fagu i totonu o fagu mama.

Vitio: faʻamalosi currant tincture luga o le ava malosi ma le suka faaopoopo

Aoao pe faʻapefea ona faia ni meainu malosi e pei o le limoncello, cider, mint liqueur, mead, keke o le peleni, sua suamalie.

Faʻamaumauga o le Teu oloa

O le taua tele o le mea lea e faia ai le koneteina i lalo o le mamanu maeʻa.

Glass glass po o fagu faʻatasi ai ma le lautele (faʻapitoa ile tioata pogisa) e sili ona talafeagai mo ia faamoemoega. O le uʻamea, aemaise lava le afifiina o palasiteni e le fetaui: o na mea e mafai ona tali atu i le ava malosi, ona o le a leiloloa ai aoga aoga o le inu.

Ia lava, o le tapuni e ufiufi ai le atigipusa e tatau ona fetaui lelei. E manaʻomia le faʻamaʻiina o le tino aʻo leʻi oʻo i le faʻamuta mulimuli.

O nofoaga faʻapitoa e teu ai fale o se fata i le fogafale poʻo le itu o le pusaaisa. I ia tulaga, o le tuufaatasiga e tumau pea le aoga mo le 1-2 tausaga (i le paluga ma le ava malosi, o meatotino o le vine i le umi le umi nai lo le tuufaatasia ma vodka).

Aoao pe faʻapefea ona faia le uaina ua faʻanoanoa mai i le fuamini uliuli, apu, pulu, vine vine, uaina mai peti toto, compote mai le siamu.

Faʻaaogaina mea

Mo togafitiga faafomaʻi, o le siaki lanu uliuli e ave i tui ole silia ma le 50 g i le aso. O le aofaʻi lea o nai meaʻai i aso taʻitasi (e masani ona 'ave le 1 tbsp i le afa itula ao leʻi' aʻai). E le gata i lea, aua neʻi galo e uiga i le manaʻoga e faamaopoopo le faʻafeiloaʻiga ma le fomaʻi. I le inu e leʻi mafua ai le teena, ua faʻafefe i le vai, lea e sili ona taua mo le paluga o le ava.

E te iloa? I le faaopoopo atu i lanu papaʻe, lanumumu ma le uliuli, o nei vine atonu ei ai se lanu viole ma le moli (o laau toto e tupu i le latitudes i saute).
O i latou e faʻaaogaina le tinomi e avea o se apipetipi, e aoga le mafaufau o le fua o le paʻu lanu e lelei tele ma le tao ma le sala salala. Ae o meaʻai gaʻo gaʻo po o meaʻai suamalie i fualaau suamalie o le a leai se mea: o le muamua o le a faia se avega i luga o le manava, aʻo lemoni fasi pepa, faatasi ai ma le faʻamalaina o vine, e mafai ona taʻitaʻia ai le hypervitaminosis.

Toe faʻaali, aua nei galo e uiga i le fualaau - o se tagata soifua maloloina e lava lona 120, o le maualuga o le 150 g i le aso.

O le mea lea, e faigofie lava ona maua se faʻaaogaina o le uliuli. E taua le faʻaaogaina o le faitalia, o lona uiga o le taliaina o le a aoga ia te oe. Bogatyr uma soifua maloloina!

Blackcurrant tincture: iloiloga

Sa ou faia se lanu o le sunonshine i luga o se fualaau faapenei: 400 g currants, 2 ipu o currants, se ipu suka, se ipu vai. E tatau ona e tuʻimomomoina muamua currants, vevela le vai, faʻasaʻo le suka i totonu, faaopoopo i ai currants ma kuka le sipuni. Faʻafefiloi sipuni faʻafefiloi ma le sunons ma faʻasolosolo 2 vaiaso.
Toma
//forum.nashsamogon.rf/threads/3704-%D0%9D%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%B8% D0% B7-% D1% 87% D0% B5% D1% 80% D0% BD% D0% BE% D0% B9-% D1% 81% D0% BC% D0% BE% D1% 80% D0% BE% D0% B4% D0% B8% D0% BD% D1% 8B-% D0% BD% D0% B0-% D1% 81% D0% BF% D0% B8% D1% 80% D1% 82% D1% 83- % D1% 80% D0% B5% D1% 86% D0% B5% D0% BF% D1% 82? S = 5dc65018ad144af831a241d4481fb694 & p = 12568 & viewfull = 1 # post12568

Ou te tali atu i lea itu i lea itu.
  1. E mafai ona e tumu le fagu, ae e te le luluina ma e te le faailogaina. E faʻapefea ona pa'ū le pa'ū.
  2. Alcohol po o vodka faʻapipiʻi i luga. O se fagu atoa e 3-lita o le currant curve ulufale mai i le lita ma le afa. O fea e te inu ava ai, na ou tusi atu ia te oe.
  3. E tatau ona pipiʻi le vaʻaia ina ia le faʻamaʻapeʻa le ava.
  4. E te tuʻu le mea totino i totonu o se fagu, sasaa vai, faʻapipiʻi, ona fufulu lea o le vai, togi le suka i totonu o le vai, faʻasaʻo ai.
  5. 5-10 minute, e fuafua i le voluma. Afai o se puaoa, e lelei tele le toe faʻafetaui o le siva. E le o fesili mai meatotino, o aʻu uma i le mata. Ia, e uiga i le tuʻuina atu o fua o le sipuni o le suamalie e faia ai le afa. Bucket, ou te manatu ua i ai laʻu lita. Po o le tasi ma le afa lita. E iai lenei vodka. Afai e te moe, ona mafai lea ona e puʻupuʻu atili. E mafai ma tutusa. I se tulaga masani, aua e te popole tele i le autu o fuainumera, o loo manaia lava. Ia, o le manogi manaia atonu e ese, ae o le isi e fiafia i nisi mea.
  6. Leai, e le faʻamalosi. Alu, ma le vodka, e le faʻamalosi.
Natalie
//ivolkodav.ru/showpost.php?p=42818&postcount=12
Ioe, i le mea moni, e mafai ma e le o fua. E mafai ona e maua ni vine, e mafai ona e pipi, siaki paʻu. I luga o le mea na ou faia ma ou logoina. Le faʻamanuiaina o se mauga i luga o vaitafe lelei - dam. O le mea moni na foliga mai e patino, faatasi ai ma se pusi mauga. Ae sa fiafia Lech, sa toetoe lava leai se mea na totoe.
Natalie
//ivolkodav.ru/showpost.php?p=42834&postcount=17