Aseta

Faʻasalaga papalagi

Drywall - o se tasi o tulaga sili ona lauiloa i faleoloa masini. O le toatele, i le vaaia o le telē o nei pepa, faʻapipiʻiina ma le faʻaaloalo mo matai o loʻo galulue faʻatasi ma se paʻu faapena. E ui lava, i le mea moni, e leai se mea pepelo iinei: tatou te naʻo le faʻatatauga ma nisi o le tusi faʻasologa o tusi lesona (ma o se aofaiga talafeagai o le onosaʻi). Seʻi tatou taumafai e tauaofai le poto masani o le faʻapipiʻiina o le drywall ma faʻamalamalama mea e manaʻomia ona iloa ai i latou o loʻo fuafua e faia ei latou lava.

Sauniuniga o meafaitino ma mea faigaluega

E amata uma lava i le filifilia o le magogo lava ia - e tusa ai ma ona uiga lelei, e tatau ona talafeagai le faʻapipiʻi mo se nofoaga patino. O le faailoga "faʻapitoa" e faʻaalia ai:

  • GCR - Aʻo le i faia oe mo potu e maua ai le masani lelei;
  • GKLV - o se mea e puipuia ai le susu e mafai ona tuʻu i le faletaele;
  • GKLO (faʻasaina le afi) - faʻaaogaina mo puipui puipui ia o loʻo i ai ogaumu, mafanafana poʻo uila paipa;
  • O le vaega sili ona faʻatuatuaina o le GKLVO - faʻaaogaina o le afi, ma le faʻaaogaina o le susu e galue ai ma atigipusa poʻo le togi.
Matou te fautuaina oe e faitau pe faʻapefea ona faapipii le pepa malulu ma faʻapipiʻi pupuni i totonu o le potu.

I le faʻaopoopoga i le magogo lava ia, o le a e manaʻomia nisi mea faʻaaoga ma meafaigaluega. O a latou lisi o le a eseese e faʻatatau i le auala e faʻaaogaina ai le faapipii - faʻapipiʻi i le puipui pe faʻapipiʻi i le faʻavaa. Faʻafeiloaʻi i le muamua, pe afai o le pa puipui e faigofie tele ma o fua i tafatafa o le laina na tuʻuina mai ai se sese e oʻo atu i le 2 cm.

O sea "faasalalauina" e matua moni lava le lamolemole e ala i le faapipii i luga o le kelu, lea e te manaomia:

  • laupepa;
  • lipine mo le faamauga o sooga (e sili atu le ave o se upega netpanska);
  • faʻailoga;
  • gtypsum-based putty (faʻavae ma faʻamaeʻaina);
  • kelu faapitoa;
  • naifi e pei o le faʻamalosia o le faleoloa po o le jigsaw;
  • le eletise eletise faatasi ai ma se mea e faapipii ai le paso;
  • maualuga fale;
  • fetaui lelei;
  • umi (o le a lelei ile 1.5 m) tulafono;
  • se seti o spatulas eseese lautele;
  • pulumu po o le uila - latou te faʻaaogaina se mea muamua;
  • faapitoa faapitoa mo le galue i le vaalele putty;
  • paʻu paʻu - o le ai ai le ala pe a faʻasalalau na o ni pepa faapipii.
Aoao pe faʻapefea ona faʻapipiʻi se vai vevela vai.

E taua! Mo le galue i potu maualuluga (sili atu i le 2.5 m), o laupepa e 3 mita e masani ona ave.

O iinei e tatau ona e faaopoopo atu i ai se penitala, se mea fua fua ma se sikuea - e le mafai ona e faia e aunoa ma latou.

Ma faʻapipiʻi le faʻatusa o le lisi o mea taumafa ma le faamaeʻaina o meafaitino, faapea foi ma le meafaigaluega e fua ai mea e totoe (na o le kelu e mou atu).

Matou te fautuaina e faitau pe faapefea ona tuʻuina le moli ma le pusa i le fale ma o latou lava lima.
Ioe, o isi vaega ma masini ua faaopoopo i le pepa:
  • talaʻaga (taʻiala ma le taualuga) faʻatasi ma faʻaopoopoga;
  • tuusaʻo tuusao;
  • totoa ma sikulima;
  • seleulu mo le uamea;
  • sikulifaata.

E te iloa? Na sau Drywall i le seneturi sefuluiva - na fatuina e le pule o le fale pepa pepa Augustine Sakett le "laupapa fau" o lapisi. O le 'apa o le 1.5 cm e aofia ai laina e 10 ma se fasi pepa tioata manifinifi.

Mo puipui tetele e aoga foi punch. Mai pulu e te manaʻomia ai se lau lautele ma se pale paleni (pe a manaʻomia ona faia ni liʻo pupuni).

Sauniuniga o le faavae

O "mea uma" faʻaputu, ma e mafai ona e alu. Muamua e tatau ona e saunia puipui.

O le algorithm e faapenei:

  • o taʻaloga ua maua ma vavao ua tumu i se putty poo le sima-oneone;
  • A maeʻa le mago, e tatau ona fufulu le puipui. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se pepa emery o loʻo i ai le fua o le fatu o le 60-80 iunite. O fuaitau o loʻo faia i ni faʻaiuga tusitusia, mo le sili atu le faigofie, faʻamaonia le lautusipepa i luga o se lautele lautele;
  • o le tele o mea e faʻaalu ai le suavai o le a manaʻomia ai le sasaa o le afu. E vave ona taʻe, ma pe a uma ona vevela, o le mea e alu i fafo e vavae ese ma se naifi;
  • ona faʻamamāina ai lea o le paʻu o le pefu (talafeagai e pei o se lapoʻa lautele, ma se masini faamama);
  • o le isi laasaga o se amataga. O le mea e faʻaaogaina e tatau ona matua faʻamago;
  • A maeʻa ona faia lea o fuataga.

O se isi mataupu o le sauniuniga lea o le pepa vali. E tupu mai le valiina o le vali, ma aveeseina e le talafeagai. Ae o loʻo i ai se vaifofo: ia tausia le fofo, e pei ona tatau ai, i luga o le fogaeleele ia faia ni vaitusi.

Atonu o le ae fiafia e faitau e uiga i le faʻaaogaina o le vali tuai.

Vitio: auala e aveese ai le vali mai le puipui

E taua! O le puipui pito i fafo e tatau ona muaʻi faia muamua se togafitiga faʻapitoa. E tutusa foi le faaaogaina i luga o fola i totonu o potu e maua ai le maualuga o le susu.

I le taimi lava e tasi ia tausia se vaitaimi: e tusa ma le 10 cm le umi ma 30 cm i luga. Mo ia faamoemoega, latou te faʻaaogaina se toʻi poʻo se tagata faʻapitoa faʻatasi ai ma se lautele lautele (o le mea autu iinei o le fuafuaina lea o le taumafaiga ina ia aua le soʻo tele i totonu o le puipui).

Afai o le siakiina e ala i se tulaga ua faʻaalia ai e le o se mea lelei le faʻamalositinoina o mea e le lelei, ae e le taua tele le fausiaina o le fausaga, o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o tekonolosi fou.

Muamua - le faʻaaogaina o faailo i foliga o ni fasi vaega faʻamago o soʻo se foliga. O le faʻailoga e lua vaega, o loʻo faʻaalia i le pito i luga ma pito maualalo. Ua maua i luga o le kelu ma seti ina ia alu le vaalele i le tulaga lava e tasi. O vaega o loʻo totoe o loʻo tuʻuina atu ma le mata ia i latou, ma i le aofaʻiga o le a avea ma se "mea" paʻu, lea e faigofie ai le faʻapipiʻiina o se pepa lautele.

E mafai ona e faia i se isi itu: faʻaaogaina lea lava mataupu faavae (ae aunoa ma se laupepa), o sikuea e viliina i luga o laina tuulaloa ma se vaitaimi o le 20-30 cm. Ia mautinoa o pito o latou ulu o loʻo i le tulaga lava e tasi, o le faʻalanoa poʻo le kelu e faʻaaogaina i le maualuga atoa o le faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa ia nofoaga e tatau ona faʻamago.

E te iloa? O le mea e ofo ai, i totonu oa tatou latitudes ua faʻaaogaina le drywall talu mai le vaitau o le 1950: i totonu o tusitusiga o le Soviet, na taʻua o se paʻu.

A o leʻi amataina ia ituaiga manua, fuafua pe lelei. Afai o le eseesega e oʻo atu i le 2 cm i luga o le vaega atoa o le puipui, o le a latou maua se iʻuga, ae mo se "spacing" tele (aemaise i vaalele eseese) latou te le fetaui - naʻo faʻatulagaga o le a faasaoina ai le tulaga. Galulue ma i latou o loʻo faʻamatalaina i lalo ifo.

Lafoaʻi tele

O le sao saʻo o le afa lea o le taua. I le tulaga o le laupapa, o se fuafuaga poʻo se ata tusi e manaʻomia, lea e faʻaaogaina ai faʻafanua uma. Ma e tele naua: o le mea o loʻo iai pupuni ma faitotoa, faʻaoga ma soʻo.

O nei mea uma o loʻo faʻatulagaina i le laasaga o mamanu, o le amanaʻiaina o le lautele ma le mafiafia o laupepa - o le faia o se faʻatusatusaga mataʻutia i luga o pepa e faigofie ai ona fuafua pe o le a le maualuga o le a faʻaaogaina le paʻu i lalo o le paʻu. O le faʻatinoga o ia fuafuaga e amata i le puipui:

  • o se laina ua faailogaina i le taualuga ma le fola (pito o le puipui i le lumanaʻi). Ina ia faia lenei mea, ave se laina lapoʻa poʻo se vali vali;
  • afai e saunia le faavaa, o le uaea e ui atu i lenei nofoaga poʻo le faʻaogaina o le faʻavaʻa o le faʻavave e tatau ona faigofie ona tuʻuina i le va i le va o le puipui ma le puipui. Ae ia manatua o le tele o le mea e "nana" le vaega o le potu;
  • Faʻasoa faapitoa i tulimanu. Faataitaiga e faaalia ai o le paʻu i le 90 tikeri e le o taimi uma e tupu ai: i ia nofoaga, e masani lava ona selesele pepa. O le a le tele - e sili atu ona lelei le fuafua vave, e tusa ai ma le fua.

I le maitauina uma o fuainumera, alu i le faatulagaina o le pepa. I luga o taʻaloga i lalo o le masani masani, o mea uma lava e manino: o laina tuusao i luga o le laina i luga o le laina ma le laina i luga o le laina, e sili atu foi - o se tulaga (i soo se tulaga, e le mafai ona faia e aunoa ma ni faailoga e faia ai lona auai).

E taua! O le pito, lea o le a liliu i le fola, e masani lava ona tipi i le 0.5-1 cm - o le a puipuia mai le susu.

E sili atu ona taua elemene (taʻiala i lalo o laupepa, fesuiaiga, ma isi) e manaʻomia ai le osofaʻi saʻo i luga o vaalele. E lelei pe afai ei ai ni faʻaopoopoga tutusa e mafai ona "otooto" i luga o se laupepa, i le taumatau saʻo.

Mo taʻaloga puʻe e fai ai tapasa. O le mea e sili ona faigata o loʻo i ai avanoa mo faʻalavelave faʻapitoa - mo le faʻaogaina o le makaina, e tatau ona fai ni mamanu faʻalelei mai filo. Tusa lava i luma o nei galuega uma, e manaʻomia le manatuaina o se tasi vaega o lenei mea.

O le mea moni o le taimi o felauaiga o tulimanu ma pito e mafai ona faʻamaʻatia - o le filo e pala. O faʻafitauli faʻafitauli e masani lava ona vavaeina, lea e faia ai fetuunaiga i le fuafuaga (aua nei galo e uiga i lenei, pe a oʻo i le taimi o le faʻatulagaga o le a faʻaalia ai o pu uma ma 'oti ua "siitia ese").

E te iloa? O le Eleni anamua na taʻua o le gypsum faigofie ma faigofie - o se minerale paʻepaʻe.

Sauniuniga o pepa puipui

Iloiloina numera uma i fuataga, faʻaauau i le gaosiga o pepa. Ma seʻi o tatou amata i le teuteuina, poʻo le faʻamavae.

Tipiina

O tekinolosi faʻasolosolo masani e faigofie lava:

  • ua faataatia le ie i luga o se laufanua lamolemole, lamolemole. Ae o lenei mea lelei - i le faʻatinoga o lenei avanoa e le o iai i taimi uma, ona faʻasaoina lea o nofoa, o loʻo tuʻuina ai le mea faigaluega. I lenei tulaga, e le tatau ona malosi le puna o le eleele (pe a fai o le pepa o le a faigofie ona oso);
  • o le slot i le laina e fai ai se naifi, i lalo o le pule;
  • o le ulu muamua o loʻo i luga o le itu pito i luma, faʻatasi ai ma le filo o loʻo pipii i totonu o le laulau. Faʻalogologo: o le naifi o loʻo faia i se taumafaiga, taumafai e vavae ese mai le laina e sili atu nai lo le laina. E le talafeagai foi le faia soo o gaoioiga "vaai" faatasi ma se solovai - na o se gaioiga ma se falelauasiga;
  • ona fuli loa lea o le pepa, ma, a uma ona sasaina i luga o le laina o le faʻailoga, latou te pasia lenei ala.

O nei mea uma e lelei, ae afai e manaʻomia lou faia o se tagata e tipi, e sui le metotia (faatasi ai ma mea faigaluega). O le auala pito sili ona faigofie e faʻataʻamilomilo ai faʻatalatalanoaga o loʻo i ai le pale e faʻapipiʻiina i luga o se fofo - o lenei pusa laupapa faʻapitoa e maua ai se avanoa lelei e maua ai sina avanoa.

Vitio: faʻapefea ona tipi faʻatagogo faigofie A leai, o pu e puʻeina i le tele o itu i le lumanai. O iina e taitaia ai le mata o le jigsaw, lea e faia i luga o le ala - o le ala saʻo e ausia ai le saʻo.

Faʻasalaga faʻamaufaʻailoga faʻasalalau poʻo ni laina vaeluaina e tipiina i se hacksaw faapitoa mo le faʻamago. I foliga vaaia, o le naifi tutusa lenei, ae o nifo ma se manoa malosi. Galulue faʻatasi ma ia e manaʻomia le onosaʻi tele - o se meafaigaluega lelei, ae le faʻamagaloina mea sese pe a faʻaaogaina.

E masani lava i totonu o fale ei ai malo e leʻi valaʻau mai, o ia e faigata ona faʻaumatia. Matou te fautuaina oe e faitau le auala e taulima ai paʻu, anufe, moa, springtails ma mice.

Faʻatau

E faia i ni auala se lua - e faʻaaoga ai faʻamaonia (o lo o faʻamatalaina i luga) ma tuusao i le nofoaga. O le auala muamua e sili atu ona faʻatuatuaina e tusa ai ma le saʻo, ao le lona lua e itiiti ifo le malosi o le galue. E leitioa a sili ona manaomia o ia.

E taua! Pe a faʻaaogaina le kelu e le fautuaina e tufatufa atu i luga o le fogaeleele atoa.
Drywall Lighthouse

O lenei faiga e pei o lenei:

  • i luga o le nofoaga ua faailogaina, o le puipui ua toe pasia se tulaga ina ia mafai ai ona fuafua le mafiafia o le lumanai i le tulaga eseese;
  • ona saunia lea o le fofo faʻapipiʻi. O loʻo faʻamalieina le vai i totonu o le vai i le vevela o le potu, faʻapipiʻi mo le 2-3 minute ma faʻafefiloi faʻafefiloi e le lima pe faʻatasi ai foi ma se mea faʻapipiʻi seʻia oʻo i se vaega tutusa e aunoa ma ni pulumu (pei o se paʻu mafiafia). O le tele o vai, o le fua o mea matutu, faapea foi ma masani masani o le taumafaina, faalagolago i le ituaiga faapitoa, ia faitau ia faatonuga;
  • o le falaoamata ua maeʻa ona faʻaaogaina i le pito i totonu ole laupepa - e tuʻuina pellets pulu i soo se 30-40 cm. O latou laʻau e tusa ma le 10 cm, ma le maualuga - mai le 3 i le 5 cm;
  • o fuainumera e mafai ona faasaʻoina: afai o le laupepa i le taimi lenei e alu i le puipui, tuʻu se mea laʻititi, ae mo le lautele tele, e manaʻomia se vaega vaevaeina. Ae i soo se tulaga, e tatau ona i ai i tulimanu o le pepa.

E tatau ona e galue vave: o le kelu e faʻamago atoa i le 20-30 minute. O le mea lea, vave faʻaauau i le faʻapipiʻi.

Paʻu: tekinolosi

O le taimi pito sili lea ona taua, o nisi taimi e manaʻomia ai le auai o se fesoasoani - o le laupepa faʻatasi ai ma le faʻatonuina o le kelu e 35 pe oʻo i le 40 kilokalama:

  • o le ie lava ia o loʻo tuʻuina i luga o tina iti (1 cm i le tasi) ma lemu, ae vave, faʻalagolago i le puipui, e le galo e toso le pito i luga o loʻo faʻafefeteina i le taualuga. O iinei e tatau, i le auala, e faʻaaoga ai se le va i le va o le tina ma le GSL;
  • ona pipiʻi lea o le pito i luga o le puipui. Ina ia faia lenei mea, ave se tagata lautele poʻo se tulafono e faʻaalia i luga o le vaalele, e tusa ai ma le mea latou te tuʻituʻi ai i se paʻu paʻu;
  • pasia lenei auala mai le pito i lalo, o le pepa e fetaui lelei ma ata e mafai ona fai i kopi ua uma ona faapipii;
  • aua neʻi galo e aveese le kelu sili atu - o le faʻafesoʻotaʻi ma le puipui o le faʻafefiloi o le a sau, ma o le a vave ona aveese (e leʻi puʻea).

Vitio: tuiina le faʻamago

E tusa ai ma sooga, e tasi le mea taua: o laina saʻo e fetaui lelei, ioe, pito i luga, ae o vaega o loʻo i tua o le itu ua faʻavaivai e 4-5 mm.

O le faatonuga e foliga faigofie, ae o le mea moni o mea uma e faigata i le tele o le laupepa ma lona mamafa, lea e manaʻomia ai se tomai faapitoa. E ui e masani lava o le 2-3 "vaega" muamua e faigata, ma ua maeʻa le galuega.

Faʻavave sauni

O faʻamaumauga na maua i le taimi o faʻapipiʻi e manaʻomia ai foʻi le gaosiga talafeagai I lenei itu, o sooga o loʻo maua e ala i le tuʻuina atu o pepa faʻatasi ai ma se fua faʻasoasoa.

Faʻamautinoa o le maualuga o le maualuga, o le sima e tumu i le kelu. E ui lava e alu lenei, pe a fai o le va o le 4 mm pe sili atu (o vaʻa vavalalata e le talafeagai i le gaioiga - e tupu ai le sologa lelei o le faʻafefiloi e fetaui lelei i le "ua").

E te iloa? I totonu o Amerika ma Europa i Sisifo, o le matafaioi o maʻa puipui e masani lava ona tuʻuina i fafie laupapa.

Mo avanoa faʻataʻamilo, o le vaeluaga o le 5 mm e taua, ma i luga o le maualuga atoa. Afai e laʻititi, e tatau ona e tipiina ma le faʻaeteete, ma aumai le avanoa i le lautele lautele.

Faʻailoga faʻamau

E naʻo le maeʻa lava ona maeʻa le kelu. A maeʻa lena, ona saunia lea o le setty amata (o eseesega, atigi ma mea eseese eseese - faitau ma le faaeteete faamatalaga i luga o le afifi).

Faʻailoga faʻamalosi vavalalata e tusa ai ma le polokalame:

  • o le vaega muamua o le putty o loʻo tuʻuina i le va o pepa;
  • I luga (i le ogatotonu o le sulu) latou te keluina se fasipepa o le netpanska i le umi ole taimi e manaʻomia, lea e faʻaaoga ai le isi apa;
  • i le tufatufa atu i se vaʻa, faʻatusatusa le maualuga (e tatau ona ufiufi le pito i luga i pepa). Afai e talafeagai, ia faia se "faʻaopoopoga";
  • faatalitali mo le faʻamamago, tuʻu se fasi manifinifi o le maeʻa o le putty, lea na iu lava ina faʻamamāina i le pepa uery.

Vitio: puipui faʻamago

Le galulue faatasi lapotopoto e faʻaaogaina le pito i luga o le uʻamea tutusa le algorithm. E ui i lea, e tatau ona faʻafoʻi faʻatasi ma le laina i luga o paʻu - e faʻafaigofie ai le galuega, e faʻafefiloi le putty i se mea e sili atu ona mafiafia.

Vaega o le faʻaofuina i le faʻavaa

Na matou iloa o loʻo faʻaaogaina laupepa pe a galulue ma puipui e le masani ai. O le mea muamua e saʻo lava faailoga. E faia faʻatasi ma le mata i luga o le nofoaga sili ona lauiloa, lea o le a fetaui lelei ai lagolago i le lumanai.

E taua! Mo sea galuega e faʻaaoga ai na o faʻamaumauga faʻamaonia.

Lini e taʻitaʻia faʻataʻaliʻu ma agaʻi i luga, faʻatasi ai ma le fesiitaiga i puipui lata ane, laulau ma fola. I le va o laina faʻavao e tuua 0.6-1 m (e ui lava e mafai ona e aveina le 40 cm mo le faʻamalosi).

Faiga faʻavae amata i le faʻapipiʻiina o le faʻamaufaʻailoga taʻiala, lea e faʻapipiʻiina i lalo. Ona tuʻuina atu lea o faʻamalologa tuusao, lea e aumai ai le talafaʻasolopito o talaaga (latou te faia le mea e fai ai ni fusi ma faʻaauau pea ona faʻasolo i le vavalalata lolomi).

Vitio: auala e fai ai se faʻavaa mo le faʻamago

O nei pusa i le taimi o le potopotoga e le o faʻapipiʻiina i taʻiala, a le o lea, o le laupepa e ono alu i se galu. A o leʻi faia lena mea, e tatau ona faʻaaogaina le telefoni poʻo isi fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻavaa ma tuʻuina se vaega o le vevela poʻo le pisapisaō vavalalata iina (o le fulufulu moa o se galuega lelei).

E aʻu lava faʻatulagaga muamua atu i le tuʻuina o le laupepa i le tele o le manaʻoga. O le a sili atu le sao pe afai o le laina o loʻo faasino i le tulaga o le faʻamatalaga i lalo o le laupepa e faʻailoaina. E fesoʻotaʻi i faʻata, i totonu o le 15-20 cm.

Pe a faʻapotopotoina, e tatau ona tanu le ulu o le uʻamea i totonu o le mea faʻapipiʻi - o le pito i tua o loʻo faʻateʻaina. Ae e taua le fuafua o le malosi: tele naua le mamafa i luga o le sikulipili, e mafai ona e "moli" le ufiufi i totonu po o le tuua o se fusi.

O le skeleton metotia e sili atu ona mamafa, ae e iai foi se avanoa iloga: i le taimi o le faʻapipiʻiina, e mafai ona faasaʻo le tulaga o le pepa e ala i le uʻamea o le faʻapipiʻi poʻo le tuʻuina atu.

E te iloa? O le gaosia o le gypsum e maua i le fia sefulu miliona tone. O le mea lea, i le 2010, e 147 miliona tone o nei meafaitino na mauaina i le lalolagi.

Vitio: faʻapipiʻi o le faʻamago

O isi gaioiga (faʻapipiʻi faʻatasi) o loʻo faʻaitiʻitia i aga masani masani: faʻataʻatia le ata ma le putty, sosoo ai ma le faʻamaeʻaina.

O lea ua i ai sou manatu pe faʻapefea ona e galue i luga o puipui puipui, ma mea e manaʻomia mo lenei mea. Matou te faʻamoemoe e aoga lenei faʻamatalaga, ma o taunuuga o le toe faaleleia o le a fiafia i le mata. Manuia ma le saʻo i faʻatusatusaga!

Faʻamatalaga mai tagata faʻapipiʻi

e oʻo atu i le 4 cm o le faʻaletonu; mo se faʻataʻitaʻiga, i le maualuga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se pepa i le paʻufix. E tasi le mea i le faapipiiina o puipui, ona faapipii lea ma faapipii le pepa ma faapipii i luga o le pepa, ia faapipii pine i luga o le puipui, ona pipii lea i sooga o le hl ma tuuty e aunoa ma le pepa.
max
//forum.vashdom.ru/threads/otdelka-sten-gipsokartonom.38087/#post-231076

Sa ou faatauina mai se SML (pepa tioata-magnesium), i se tau e le sili atu le maualuga nai lo le GCR, e uiga i le mea lava e tasi e pei o le vevela, ae sili atu le malosi, e tumau lelei le susu (Na ou siakiina au lava ia, ae ou te leʻi faʻaaogaina), tasi le itu e lamolemole, o le isi e lūlūina. Auala e ola ai i le taimi ou te le iloa. Masalo e iloa e se tasi le au faipule, ia tusia. GKL (Paʻu paʻu) puipui i totonu o le Khrushchev o loʻo tumau pea.
Valera
//forum.vashdom.ru/threads/otdelka-sten-gipsokartonom.38087/#post-231079