Aseta

Auala e faʻafefea ai le vai mai se vaieli i se fale tumaoti

O se tasi o elemene autu o le faaleleia o se fale tumaoti o paipa vai. Po o le a lava le taimi e faataatia ai le faiga o le suavai - i le taimi o le faataatiaina o le faavae poʻo le taimi o le faʻaalu o le fale, o le mamanu o le mamanu e tatau ona faʻatalatalanoa ma le atoatoaga o le tiute. E faʻafefea ona fai se paʻu i totonu o le fale, o fea e amata ai ma mea e faʻaaoga, sei o tatou vaʻai.

O a vaieli

Aʻo leʻi amataina le faʻatinoga o le suavai tutoatasi, e tatau ona e suʻeina le punavai o le suavai ma auala o le faʻatulagaga.

Ia i totonu o le oneone

O se vaieli i le oneone ua manatu o se sili atu le tamaoaiga tau tupe, paketi fuafuaina. O se punavai, o le loloto e oo atu i le oneone muamua oneone. O lenei ituaiga vai inu e mafai ai ona maua le vai mamā ma manino, talu ai o loʻo tulaʻi mai i luga o le vai i tua atu o le suavai leaga, punaoa vai. O le vaieli e masani ona faʻaaogaina i mataupu pe a oʻo mai le vai i le 40 m.

O ona tulaga taua e aofia ai:

  • vaʻavaʻai puupuu. O se vaieli e mafai ona faia i le naʻo le 1-2 aso, e fuafua i le auala na faʻaaogaina ma le loloto e manaʻomia;
  • tau maualalo. Le tau maualalo o le vaieli i luga o le oneone, faʻatusatusa i le tagata faʻapitoa, ona o le loloto o le faʻaaogaina o le vai;
  • leai se mea e tatau ona faia faʻamaumauga mo le galuega.
I le taimi lava e tasi, o lea vaʻaia o loʻo i ai le tele o faʻasoasili, e sili ona tāua o: ola puupuu (e oʻo atu i le 10 tausaga) ma faʻaitiitia le tuʻuina atu o punaoa vai i le punavai.

O le faagasologa o le viliina o se vaieli i le oneone e aofia ai vaega nei:

  • sampling o punaʻoa vai;
  • mauaina o pepa aloaia i luga o le lelei o le palapala ma le loloto o le vai;
  • fofoina o se vaieli;

E taua! E fautuaina e vaʻaia le lima i le lima, e pei o le metena metotia e aofia ai le faia o galuega i se tulaga maualuga. O lenei mea e mafai ona mafua ai le vai i luga o le pito i lalo o le vaieli.

  • faamalosia o paipa o le suavai;
  • faatulagaga o le faamama ile pito i lalo. Gravel, lea e tuu i le pito i lalo o le vaieli, e lelei mo le elemene faamama;
  • seti o le pamu ma le faʻaaogaina o le pamu mai vai.

O se vaieli i luga o le oneone o le fofo aupito sili lea mo se tapulaa faatapulaa, o se vaega laitiiti o eleele ma se numera itiiti o le vai pamu.

Vaʻa i luga o le maʻa

O le faʻaaogaina o le vai vaʻaia (vaieli mo le maulalo) e sili atu ona taugata, talu ai o le fofoa ua maeʻa ona loloto.

O le mea sili ona taua, o le galuega e mafai ona faia i le toetoe lava o soʻo se nofoaga, aʻo vaʻavaʻai le taʻiala mai le eleele ma mafai ai e oe ona maua vai e le manaʻomia ai se faamamaina faaopoopo. E aofia ai foʻi i le mea sili ona lelei o le vailaʻau faʻapitoa e aofia ai:

  • umi o auaunaga, e tusa ma le 50 tausaga;
  • leai ni auaunaga faapitoa;
  • leai se mea e tatau ona faʻapipiʻi se faamama faapitoa;
  • le mafai gafatia o le tele o mea e nonofo ai;
  • toetoe lava leai se tapulaa vai.

Ae mo le gasegase, o loʻo i ai se tau maualuga o le viliina, ona o le tekinolosi e faigata tele, e manaʻomia ai mea faʻapitoa ma tomai faʻapitoa.

E te iloa? E tusa ai ma le tulafono, o vai vasa vaʻaia o se faʻalapotopotoga faʻapitoa. O lona uiga e tatau ona maua ni pemita talafeagai mo lenei ituaiga vai inu.

O le viliina o le vaʻaia o le au vaʻaia e faia i se auala faʻainisinia: rotary, auger, core or chock-cable. O le auala o le a faʻalagolago i tulaga o loʻo galue ai le vaieli, ituaiga eleele, eleele.

Meafaigaluega talafeagai ma mamanu

Afai e faʻaaogaina se vaʻavai e pei o se vai vaʻaia, o le mea lea mo le faʻatulagaga o le suavai, e tatau, e ese mai paipa, meafaigaluega faʻapitoa: mea faʻapitoa poʻo luga o le pamu, fufulu ma le lelei lelei filiga, suavai.

Pump

O le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le suavai faʻalagolago i le natura o le vaieli:

  • papaʻu - o se pamu eleele e manatu lelei e lelei;
  • loloto - faʻaaogā se mea e faʻaaogaina ai le pamu.

Vitio: auala e filifili ai masini pamu

Ituaiga mata e sili atu le taugofie, e faigofie ona faʻapipiʻi, e le lelei le tausia. O le filifiliga pito sili ona lelei o se pamu faʻaputu "3 i le 1", o lona mamanu e aofia ai le pamu o le eleele, o se tanipuni ma le elemene tutusa.

Matou te fautuaina oe e aʻoaʻo pe faapefea ona e filifilia se nofoaga e pamu ai e tuʻuina atu.

E na o le sooga o loʻo tuʻuina ifo i le vaieli. O lenei mea e faʻafaigofie ai le faʻatulagaga o le faʻaaogaina o le suavai ma le tausiga o le pamu.

O nofoaga faʻaputu faʻaputu e tasi e taua tele le toe foi mai - o le maualuga o le maualuga o le suavai. O le pamu o le masini e mafai ona faʻaleleia vai mai le loloto papaʻu i le 10 m. Talu ai ona o lenei mea, e tatau ona i ai nofoaga pamu e latalata i le vaieli. A leai, o isi iunite faaopoopo e tatau ona faʻaaogaina e foia ai le fesoasoani mai le punavai.

Ina ia mafai ona filifili se pamu i luga, mafaufau i mea nei:

  • le loloto o le vai;
  • le maualuga o punaoa vai i totonu o laʻu mine;
  • maualuga o le ata tusi;
  • le tele o punaoa faʻaaoga.

Laʻau faʻapipiʻi e faʻaaoga pe a manaʻomia le siitia o le vai mai le loloto o le sili atu i le 10 m. Faʻasaoina i se masini faʻapitoa, lea e maua ai vai mai le fale. I lenei tulaga, e leai ni tapulaa i le nofoaga o le faapipiiina o masini. O le tane ma le masini e pulea ai masini e mafai ona faʻaogaina i soo se mea mai le ulu ulu. E fautuaina e le au faipule le filifilia o se fale vevela, mama i totonu o le fale poo le fogafale lalo.

Accumulator

E ui i le mea moni e faapea o le hydroaccumulator e le o se elemene taua i le faʻatulagaga o le suavai, e faʻaaogaina toetoe lava i soo se mea. O le iunite e mafai ai ona faatumauina pea le mamafa i totonu o le tino i le tulaga manaomia, aʻo le masini eletise e le o aoga pea.

Accumulator - O le tanoa lea e vaevaeina i ni vaega se lua e se membrane. O le galuega autu a le iunite o le faatumauina ma le sologa lelei le suia o le vai i le tino. E i ai le ea i le tasi vaega o le tane, ma le tele o vai i le lona lua, faʻalagolago i le voluma (10-1000 l).

Pe a faʻaitiitia le tele o le vai i le seti faʻamaufaʻailoga, o le a oso faʻafuaseʻi le pamu, lea e totogi ai le leai o se vai. E le mafai ona faʻapipiʻi le hydroaccumulator, i lenei tulaga e tatau ona tuʻu le tane e teu i le pito i luga o le mea faitino. Ae e tatau ona e malamalama o lenei mamanu e le mafai ona tuʻuina atu pea le mamafa i totonu o le tino, ma o le vai o le a tuʻuina atu e aunoa ma le mamafa o le mamafa, e ala i le kalave.

E le gata i lea, o le leai o se mea e gaosia ai le suavai o le a le mafai ona mautinoa le atoatoa o le faʻaogaina o isi masini, mo se faʻataʻitaʻiga, se masini fufulu poʻo se mea e faʻamamaina.

Faiga faʻapipiʻi

O le faʻaaogaina o le polokalama e le o se uiga taua foi o le suavai. Ae ui i lea, mai le itu aoga ma i le tulaga o le saogalemu o le vai, e le teena e tagata o le fale le faʻapipiʻi o ia meafaigaluega.

I le tele lava o tulaga, o le vai e sau mai le vaieli e afaina i le tele o eletise masini ma e manaʻomia le itiiti ifo o le fufuluina. I ia tulaga, e fautuaina e polofesa le faʻaaogaina o le faamama mama.

Ina ia maualuga le maualuga o le puipuia o meafale ma masini vai, e tatau ona fuafua le tuufaatasiga ma le natura o mea le mama i le vai. Ina ia faia lenei mea, ave vai, lea e ave ma siaki i totonu o fale suesue. O se auʻiliʻiliga auʻiliʻili e faʻaalia ai pe o fea o mea e manaʻomia mo lenei suavai.

Iloiloga ata o le faiga faamama mo le togafitiga lelei o vai

O le faiga o togafitiga vai o se seti o filiga e filifilia faapitoa e tusa ai ma taunuuga o suesuega o le vai. O loʻo faʻagasolo le faʻaaogaina o le eletise i le maea ai o le faʻapipiʻiina o le vailaʻau. Faʻaoga lua ituaiga o filiga:

  • o le muamua o loʻo faʻatauina i luga o le pito o le paipa o loʻo tuʻuina i totonu o le vaieli. E mafai ai ona faʻamamaina le suavai mai le le atoatoa o le masini eletise;
  • o le lona lua o loʻo faʻatutu i totonu o le fale. O se seti o filiga faʻapitoa faʻatasi ma le faʻavasegaina o telefoni.

O le faʻaaogaina lelei o filiga poʻo le faʻaaogaina o osmosis polokalama i ia tulaga e le talafeagai. O ia ituaiga o loʻo tuʻuina i totonu o umukuka pe a manaʻomia e maua ai le lelei o le vai inu.

E te iloa? O le vai o le uta o le 85% o faʻamaʻi uma i le lalolagi. O tausaga uma e 25 miliona tagata e maliliu mai nei faamai.

Caisson

Afai e leai se avanoa poʻo se avanoa e faʻapipiʻi ai se vai vai i totonu o le potu, ia faʻaaoga se caisson - o se eleele eleele lelei (tulaga faʻapitoa) o mea faʻalagolago e faʻatutu i luga o le vaieli.

E le faʻapipiʻiina e le caisson le saite, e le o nofo ai i se nofoaga aoga, e mafai ai ona e puipuia le faʻaaogaina o le vai mai le faʻafefe o le lolovai poʻo le lolovaia pe a mavae timuga mamafa.

E iai se mamanu faigofie a caisson. I luga o le faʻatau o loʻo i ai le gaosiga o le fale gaosi oloa, ua saunia atoatoa e galue. E na o le tatau lava ona tatala le lua ma tuu i lalo le fagu i le tulaga manaomia. O loʻo faʻapipiʻiina le caisson ma faʻamatalaga talafeagai uma mo fesoʻotaiga, e manaʻomia le aumaia o paipa, laina, ma isi.

E mafai ona e fausiaina se eleele lalo ifo ia oe lava. O le a sili atu le taugofie, ae o le a tele ni taumafaiga faaletino ma le taimi. O le filifiliga pito sili ona faigofie o le faʻaaoga lea o mama mo le vaieli, lea e eliina i totonu o le eleele ma ufiufi ai i luga se pulou.

O le pito i lalo o le tane e tatau ona faʻatautaia, ma o le fausaga lava ia e tatau ona tuʻuina atu ma le faʻamamaina e faʻaaogaina ai le mastic faapitoa poʻo le mea faʻafefete.

E mafai foi ona e faia se pulou ma ou lava lima mai piliki, poloka, ma sima. O le paʻu uamea o le a lelei lava ona faʻalatalata lelei.

Matou te fautuaina le faitau pe faapefea ona fausia se pepa mo le faavae o le pa, pe faapefea ona fai le pa mai le pito i lalo o le filifili-sosoo ma le gabions.

Mea e manaomia ma meafaigaluega

O le faʻaaogaina o le suavai e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faapitoa: paipa ma tuʻuina (tuʻuina vaega). O ituaiga o paipa nei e mafai ona faʻaaoga mo le taulaina:

  • apamemea - umi, faʻatuatuaina, leai se fefe i le faaleagaina, faʻasao i le ultraviolet radiation, antibacterial, le faʻafefe i le vevela o le vevela ma mea maualuga. Pau lava le mea le lelei o le tau maualuga;
  • sila - umi, faʻatuatuaina, umi, ae faʻatasi ai ma le umi o le faʻaaliga i le suavai. E le gata i lea, o nei suavai e manaʻomia tele taumafaiga i le faʻapotopotoga;
  • palasitika (polypropylene) - umi, faigofie ona faʻapipiʻi, maualalo le mamafa, aua le galo, aua le faʻafefe, e taugofie;
  • fagu paʻu - faigofie ona faʻapipiʻi, taofia le faʻapipiʻiina o tupe teu ma foliga mai o le manogi, ae matua nofouta i le maualuga ma le maualalo o le vevela, malepe pe a paʻu.
O tagata tomai faapitoa e le mautonu i la latou filifiliga ma fautuaina e tuu atu le fiafia i oloa gaosi. O le uila, faʻavae i luga o paipa-palasitika pipisi, e aofia ai le faʻaaogaina o sila uʻamea i paipa paʻu, lea e le mafai ona faʻatuatuaina, aua e tatau ona faʻamalosi atili le auiliiliga o le popo.

O paipa paipa e le fefefe i le faaleagaina, aua le galo, faigofie ona tuʻuina atu i le tulaga manaomia, tau e itiiti ifo nai lo le uʻamea-palasitika poʻo le kopa. O le taimi o le faʻaaogaina o sea suavai e tusa ma le 50 tausaga.

Mo se sootaga mausali ma le vavalalata o elemene o le tino, o le a e manaʻomia ni vailaʻau faʻapitoa: valve, mea faʻapipiʻi, mea faʻapipiʻi. Faʻasaga - fesoʻotaʻiga tulimanu, uʻamea, mea faʻapipiʻi, e tatau ona filifilia mai le mea e tasi e pei o le paipa.

E taua! HO faʻamaoniga faʻapitoa e tatau ona avea ma tulaga sili ona lelei, faʻamaonia ma faʻamaoniaina gaosiga. E le tatau ona e teuina, ona o lelei lelei o le a puipuia ai le tino mai le malepe ma le tafe.

I le faaputuga paʻu e aofia ai tane vaʻa, faupets (taps), siphon. E le fautuaina foi e tagata tomai faapitoa e teu i nei masini.

Mai meafaigāluega pe a faʻapipiʻi le palama o le a e manaʻomia se uʻamea uʻamea poʻo se uʻamea, lea e faʻatautaia ai le soldering of plastic products. E mafai ona e faʻatauina i soʻo se faleoloa o meafaitino, e le taugata.

Tekinolosi e faia ai se mea e fai ai palama

Aʻo leʻi amataina le fatuina o le suavai, e fautuaina e mafaufau i luga o le polokalame o le suavai, lea e matauina ai mataʻitusi autu, faʻaaogaina o vai ma isi mea taʻitasi.

Faʻasaina o le Suavai Suavai

O le faʻatulagaga o le faʻaogaina o le suavai amata i le faʻaogaina o paipa, lea e tatau ona aumai i nofoaga uma e manaʻomia, o lona uiga, tagata faʻatau. O le gaioiga e amata mai i le punavai, i le matafaioi o le mea lelei e fai.

Vitio: auala e faʻafetaʻi ai le vaieli ma ulufale i le vai i le fale

O le pipili e faia i lalo ifo o le maualuga o le palapala, i luga o le oneone.

E taua! Afai o le paipa ua faataatia i le tuaoi o le palapalaina o le palapala, ona tatau lea ona afifiina paipa i mea e faʻaaogaina e aloese ai mai le faʻaitiitia o punaoa vai i le taimi o le taumalulu.

E pei o paipa, o oloa e faia i le polypropylene ma le paleni i totonu o le 3 cm e atoatoa. Afai o le vai e umi, e pipii paipa paipa i paipa o foliga o se mea talafeagai: angular, straight, triangular, etc.

Faʻamasani i le mama poʻo le mea faʻapipiʻi i le filo, e tatau ona e pipii i le pamu. Sosoo mai i le punavai o loʻo tuʻuina paipa i le fale, i le tagata e faʻamalolo ai.

O le polokalame o le paipa e faia i se tasi o metotia:

  1. Fesoʻotaʻiga vavalalata. O lenei auala e lelei tele mo tamai fale ma le aofaʻi o tagata e nofoia 2-3 tagata. O le taʻiala o le faʻaogaina o le polokalame e faigofie: punavai vai e tafe mai i totonu o le paipa paipa i totonu o le fale, ma faʻapipiʻiina le tee i autafa o vai taʻitasi (tap, mixer), lea e tafe vai i le tagata faatau. O se faʻafitauli taua o lenei faʻapipiʻiina o le maualalo o le vai i le taimi e tatala ai ni tapes i le taimi e tasi.
  2. Tofiga o le aoina. O lona natura o loʻo taoto i le mea moni e faapea, o paʻu o loʻo tuʻuina atu mai le aoina i vaega taʻitasi. I lenei tulaga, o le mamafa o le vai mo le taps o le a toetoe lava tutusa.
O le filifiliga sili mo le tufatufaina o paipa o le lona lua. E ui i le mea moni o le a sili atu ona taugata tele, ae peitai, o le a mafai ai ona maua se lelei, maualuga le lelei o punaoa vai o le mamafa tatau.

A faʻaaogaina le telefoni faʻamalosi, e fautuaina e mulimulitai i le tele o tulafono faʻavae:

  1. O faʻataʻitaʻiga e faia, e faʻafeiloaʻi ai stroykonstruktsii uma. Afai e le mafai ona faia lenei mea, ona tatau lea ona latou pasia le puipui ile tioata faapitoa.
  2. O vaega uma o le tino i totonu o le fale e tatau ona faia i se auala e mamao ese ai mai puipui. O lenei mea e mafai ai, pe a manaʻomia, e faʻatautaia ai le faʻaleleia o taualumaga.
  3. Afai o le pito i fafo o loʻo faʻasolosolo, ona tatau loa lea ona fai le paipa i se mamao e 1.5 cm mai ia mea, aʻo alo ese mai tulimanu pito i totonu - i se mamao e 4 cm.
  4. E fautuaina e faʻapipiʻi elemene eletise ma le fesoasoani o se tasi faʻapitoa se tasi poʻo se faʻasolosolo.

Vitio: tulaga lelei ma le le lelei o le paipa paipa i masini ma se tagata aoina

E pei ona taʻua i luga, o le fesoʻotaʻiga o paipa o polypropylene paipa o le suavai e faʻatinoina e ala ile fesoasoani ole uʻamea.

Faʻatulagaina o le caisson

Mo le faʻapipiʻiina o le meaʻai e tatau ona saunia muamua aʻo leʻi toe malolo. Ina ia faia lenei mea, o le lua e eli faataamilo i le vaieli e oo i le 2 m loloto ma tusa ma le 1.5 mita le lautele, e fuafua i le tele o le koneteina na faʻaaogaina. Afai i le taimi o le faʻaleleia o le lua ua tumu i le vai, ona faʻalauteleina lea i le tele o senitimita ma e tutusa ma lenei mea, o le suavai ua pamu.

O le taunuuga e tatau ona avea ma se lua, i totonu o le mea e tu ai le kaseti. I le pito i lalo o le fafie e tatau ona e tipiina se pu o lona paleni e tutusa ma le lautele o le paipa.

Ona tuʻu lea o le atigipusa i totonu o le lua, ma tuʻu i le ogatotonu, pe a maeʻa e mafai ona tipi ma faʻapipiʻi i le pito i lalo o le caisson le faʻaogaina o le eletise eletise.

Vitio: faʻafefea ona faʻapipiʻiina le pu

E fautuaina le faʻapipiʻiina o se paipa mo le aveeseina o punaoa vai i le taunuuga o le fausiaina ma faʻapipiʻi le eletise eletise eletise.

E tatau ona faʻatumu ipu i le eleele, ma tuʻu ai i luga o le puipui na o le pulou e manaʻomia e ulufale ai i le ogatotonu o le fausaga.

Pom connection

O le isi laasaga o le paipa o le faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le pamu. Latou te faia e tusa ai ma lenei algorithm:

  • ao leʻi faʻapipiʻi le pamu, e tatau ona faʻamamā lelei le vaʻaia seia faʻaumatia le suavai;
  • i totonu o le vaieli pe tusa o se mamao mai le pito i lalo o le punavai, e tatau ona tuʻuina le pamu, aʻo tatau ona i totonu atoa o le vai;
  • faʻatasi ai ma lenei mea, e tatau ona faʻapipiʻi se paipa PVC lea e tuʻuina atu ai le suavai i le pito i luga, ma se uaea e manaʻomia e pulea ai le faagaoioiga o le pamu;
  • i le maea ai o le faapipiiina o le pamu e tatau ona faia i le masini e amata ai le puipuiga ma le le toe faafoiina o le pusa;
  • O le laasaga mulimuli o le faʻafetaui lea o le mamafa i totonu o le tane. E tatau ona 0.9 le mamafa o le mamafa i le amataga.

Vitio: filifiliga, pipili ma le faʻapipiʻiina o le pamu i le vaieli ma ou lava lima

I le faia o le faʻapipiʻiina o le pamu, e mafai ona faʻapipiʻi le pupuni, o lona gaioiga o le puipui lea o le gutu o le gutu mai mea mai fafo.

Faʻatulagaina o le faaputuga

O le faʻaaogaina o le faaputuga tupe e faʻatagaina ai oe e faʻamaonia le leai o se faʻalavelave o le tuʻuina atu o punaoa vai i totonu o le masini vai. E faigofie le faʻataʻitaʻiga o le faiga: a uma ona liliu le pamu, ona amata lea ona tumu le tane i le vai.

A tatala se tapuni i totonu o le fale, e le sau le vai mai le vaieli saʻo, ae mai le vaituloto o le faaputuga.

Aʻo faʻaaogaina punaʻoa vai, o le a oso faʻafuaseʻi le pamu ma toe faʻaleleia ai le le lava o le vai.

E tatau ona faʻapipiʻiina le iunite i se auala e mafai ai e le lumanai ona faigofie, faʻaleleia pe suia.

Vitio i auala e faʻapipiʻi ai le faaputuga

I le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le vailaʻau, i le itu o le faʻaleleia o le vai, e tatau ona e faʻapipiʻi se siaki siaki. I le faʻaopoopoga, ao lei amataina pe maeʻa le faʻatulagaina, e fautuaina e faʻapipiʻi se valve vavave, lea e manaʻomia e faʻafefe ai le vai.

I le maeʻa o le galuega e te manaʻomia e malupuipuia le paʻu i totonu o le faʻamaufaʻailoga. O lenei mea o le a puipuia ai ma faʻaitiitia foi le maualuga o le vibration.

E lauiloa o fale poʻo fale nofofale uma e manaʻomia ai le i ai o lima tomai. Faitau pe mafai faapefea ona e faia oe lava ia: ufiufi le taualuga i luga o le ondulin, faapipii i lalo o ituaiga eseese o pepa faapipii, tapunia le faamalama faamalama mo le taumalulu, ma fausia le faapaologa ma ou lava lima.

Faʻataʻitaʻiina o mea

A maeʻa maeʻa galuega uma, e tatau ona suʻeina le faiga mo le malosi, amio saʻo ma faʻamalosi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faatumuina le tino i le vai ma faatagaina e tu mo le tusa ma le lua itula.

A maeʻa le taimi atofaina, mo le 30 minute faalua, faatasi ai ma le va o le 10 minute, faʻaopopo le mamafa o le mamafa i le tasi ma le afa taimi.

O le mamafa o le galue e 0.6 MPa (o le mamafa o le mamafa e faʻaaogaina e fua ai le mamafa). Ona tatau ai lea ona faʻafefe le vai mai le masini ma siaki maeʻa le paipa mo le amio saʻo, fuʻa, ma isi.

Vitio: suʻeina o vai

Afai o le paipa ua i ai le tulaga atoatoa, e mafai ona faatagaina e faagaoioi.

O le faʻatinoga o se faʻaogaina o palama i ou lava lima o se faiga faigata ma le faʻatonuina, ae e mafai lava mo soʻo se tasi o loʻo i ai le malamalama maualalo ma tomai i lenei vaega. I le faagasologa o le galuega, o le mea autu o le mulimuli i faatonuga uma ma faia ni lapataiga. Ma afai ei ai ni masalosaloga e uiga io latou agavaa, ona sili atu lea ona tuʻuina atu le faʻatonuga o le tuʻuina atu o le suavai i tagata tomai faapitoa.