Fua o le gaosiga

Uiga mai vao i luga o laʻau "Lintur": mea gaosi galue, talosaga

Faatasi ai ma le amataga o le vaitau o le tau vevela, e toatele e feagai ma le tuputupu ae faifai pea o vao. O le mea moni, e mafai ona latou tauivi ma le fesoasoani o le seleselega masani, ae ui i lea, e pei o faatinoga, e vave ona toe faʻafouina. O a tatou tusiga o auiliiliga o le vaovao o le Lintur, lea o le a fesoasoani lelei e aveese vao i luga o le fasi fanua, ma tuuina atu faatonuga mo lona faaaogaina.

Faʻavae, faʻasalaga, pusa

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le masima masima, o se tasi lea o vaega o le vaega kemikolo o meaola o le benzoic acid, faapea foi le triasulfuron, lea o loo i le vasega sulfonylurea.

E taua! Aʻo lei faia le gaosiga, e aoga tele i le moa maualuga vao - o le auala lea o le a pauu ai le fualaau faʻasolo ma faʻapipiʻiina ai le sili ona lelei.
O le maualuga o le masima masima o le 659 g / kg, triasulfuron - 41 g / kg. I luga o fata o loʻo tuʻuina i totonu o pusa o le 1 kg o loʻo aofia ai pusa maʻalaʻau vai. O pusa taitasi e faaopoopoina i se fua fua.

Gaioiga gaioiga

"Lintur" ua faʻaaogaina ma le faʻaaogaina i le tau faasaga i tausaga taʻitasi, tausaga faʻaletausaga ma nisi o vao faʻamalosi e ola i totonu o fua o saito ma vao mutia. E matua faaleagaina ai le chamomile, pikulnik, parsnip cow, starworm middle, sorrel, marigold, buttercup.

O isi vaovao o le a fesoasoani i le puipuia o faʻatoʻaga mai vao leaga: Agritox, Granstar, Harmony, Pelavel, Helios, Lancelot 450 WG, Prima, Biathlon, Cowboy, Ground "," Hacker "," Dialen Super. "

Fualaau Vaʻalele

O fualaau faasaina ua i ai tulaga lelei nei:

  • e mafai ai mo se vaitaimi uumi e puipuia ai laau toto ma mutia vao mai vao;
  • faigofie le faagasologa o le seleselega aua e le manaʻomia ona faamamaina atili mai fatu o vao;
  • e maualalo le fua o le faʻaaogaina;
  • tamaoaiga;
  • e le faʻaosofia ai le faʻamaʻi;
  • filifili tele i mea totō e faʻasalalauina;
  • tasi togafitiga e lava;
  • e le mafai ona e faʻafefiloi ma isi vaovao;
  • e le afaina i tagata ma meaola (o loʻo i ai le tele o tapulaa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tafatafa o faatoaga iʻa).
E te iloa? O le gaioiga muamua o vaovao muamua sa fuafua i le faʻaumatia o laufanua o mariuana ma coca.
"Lintour" - o se tasi o nai vaovao e mafai ona vave vave ona tafiesea le vaega o vao.

Faʻatinoga o gaioiga

O le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga i luga o le eleele o le vao, ma ona aʻa. Ua leva ni nai itula talu ona ulu atu i mea malolosi i totonu o le laau, ua maeʻa ona atinaʻe ma tuputupu ae. A maeʻa pe a ma le 10 aso, o le taunuuga o togafitiga e mafai ona iloa atu i mata le lavalava: laulaau paʻu ma laʻau vaivai. A maeʻa 2-3 vaiaso, e mate atoa le vao. O le puipuiga o lenei togavao e maualuga le 8 vaiaso.

Faʻafefea ona saunia se fofo galue

Ina ia saunia le vaifofo togafitiga, e tatau ona faatumu le tane vai i le vaega lona fa. Ona fua lea o le fualaau manaomia ole herbicide i se fua fua ma faaopoopo iai i le tane. O le vaifofo e tatau ona matua faʻamaʻiina ma se paluga, ona faʻaopopo lea o le vai seʻia maeʻa ona tumu le tane. O le fofo e talafeagai mo le faʻaaoga i totonu o le 24 itula. O le taumafa masani o le vailaʻau e 0.12-0.18 l / ha, o le taumafaina o le oloa ua maeʻa e 250-300 g / ha.

O le a le taimi ma pe faʻapefea ona fai

O le totoina o laau e fautuaina i le taeao po o le afiafi pe a leai se matagi malosi. Afai e te faia le mea na tupu i le taimi malogo, i le malulu, poʻo le maeʻa foi o le vaitau o le vavalalata o vao, o le lelei o le fualaau faasaina ua matua faʻaititia. Afai ei ai fesuiaʻiga o vevela i le vevela i le po ma le aso, o le togafitiga o laau e lelei tele le tolopoina.

E taua! Afai o loʻo iai lau vao laʻau po o le paʻu papaʻe i luga o le fanua, e matua faʻasaina ona faʻaaoga Lintur.
E fautuaina e togafitia togavao faalua i le vaitau. E tatau ona faʻataunuʻu muamua le totoina i le faaiuga o Me, ma le lona lua i le faaiuga o Aukuso. O le sili ona lelei o le vevela o le 15-25 ° C.

E sili ona lelei le faʻatinoga o le gaosiga i le vaitau o le tuputupu ae o vao, pe a oʻo i le 2-6 pepa.

Vasega o lamatiaga

Ole vavalaʻau e aʻafia i le vasega lona tolu o tulaga lamatia, lea e faʻaalia ai lona tulaga faʻaleagaina. Faʻaeteete, talu ai e le faatagaina le toe fualaau o vailaʻau i totonu o vai: i vaitafe ma vaituloto e le mafai ona e fufuluina meafaigaluega ma afifi, lea sa faʻaaogaina i taimi o gaioiga.

Fesootaiga ma isi vailaau e tineia ai manu faalafua

"Lintur" e fetaui lelei ma isi fualaau faasaina, e pei o le "Alto Super", "Aktara", "Karate". O nei mea, e masani lava ona saunia mea faʻafefiloi masini. O se tulaga taua pe a faʻafefiloi vaega o le faia lea o se suʻega o le a mautinoa ai latou te saogalemu moni lava e tuʻufaʻatasia.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

O le ola ola o le fualaau faasaina e 3 tausaga. O le potu matutu ma le pogisa e talafeagai mo le teuina. O vaovao e mafai ona tatalia le vevela mai -10 ° C i le + 35 ° C.

Faʻatau

O se tagata gaosi oloa faamaonia ma faatuatuaina o le vaovao o le LLC "Firm" GREEN PHARMACY GARDENER "."

E te iloa? O elemoni eletise e faʻamalosi ai se vailaʻau faapitoa lea ei ai le aafiaga tutusa e pei o vaovao. E fasi uma laau vagana ai durai (Durola sikolasipi), i totonu o ona ogaoga e fai ai e latou o latou nifo. Faʻafetai i lenei symbiosis i vao o le Amasone, ei ai vaega e na o le vale e tupu - o le mea e taʻua o "togalaau a le tiapolo".

Vavave vave "Lintur" vave ma fesoasoani lelei ia te oe e faʻaumatia vao. O le mea autu o le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina ma le faʻaleleia lelei o laau.