Fualaau aina

E faʻapefea ona fai se mea e tuʻuina atu

O le fua tele i luga o le fasi fanua e masani lava ona puʻeina i manulele e nonofo lata ane. O manu, manuʻu po o uʻamea - o nei manulele, o loʻo felelei i lafu, e mafai ona opoina atoatoa fua o se vine se tasi i ni nai itula.

Talu mai aso anamua, e sau le togalaau e puipuia ai le au fai togalaau mai le 'auʻau. O le mea moni, o lenei auala e puipuia ai laueleele i tua e le mafai ona taua o le 100% lelei, aua e masani ona le fefefe manufelelei i se mea moni ma maua ni meaai mo i latou lava e aunoa ma le salamo.

Manaoga autu mo le "tagata puipuia"

I aso nei, o loʻo i ai tagata faʻatautaia eletise faaeletonika, ae o loʻo faʻaaoga pea togalaau faʻatoʻaga i totonu o togalaau faʻatoaga - e tele lava ina i ai se fuafuaga teuteu.

O le faʻaalia o sina mafaufauga, e mafai ona e faia se mea manaia ma le manaia o manu i ou lava lima mo le togalaau.

Faitau e uiga i auala e faʻapipiʻi ai lau togalaau faʻamalosi.

O le faʻaaogaina o le togalaau "puipuia" o se talisman poʻo se faailoga o le lalelei, soifua maloloina ma le fausiaina, e mafai ona e tuʻuina atu i ai se fugalaau fugalaau poʻo fua. O nisi o "tagata vaomago" e mafai ona avea o se faailoga o le alofa, manuia o le aiga ma le malamalama lelei. Afai, ae ui i lea, o le matagi e faia lona faʻatonuga tuusaʻo, e tatau ona faʻaaoga elemene o loʻo taua i lalo e fatu ai:

  1. Le vavalalata i le mea puipuia. Mo le faʻamamaina lelei e mafai ona e tuʻuina ni nai meaola ma faʻapipiʻi i itu e lua ole fasi fanua.
  2. O le tele o lanu uliuli - o manulele e mafaufau o lenei lanu e matua malosi lava, aua o le natura e seasea lava.
  3. O le i ai o elemene leo ma eletise - logo, lipine uʻamea, ipu ma isi vaega malamalama o meaola vevela e mafua ai le fefefe manufelelei pe a faʻaalia i le matagi.
  4. O mea matagofie - CD tuai, pepa, Kerisimasi e faʻafefe ese ai tagata tulimanu o le seleselega.
  5. Televave vao vaovao ma lanu susulu i le mamanu.
  6. Le tutusa tutusa ma le tagata.

E taua! O le mea e sili ona talafeagai i foliga o le tagata ma le tuputupu ae, o le a le gata ina maua ai le mea moni pe a fufuluina manulele, ae fesoasoani foi i le aveesea o tagata faomea o le a mafai ona osofaia i luga o le meatotino a se tasi i le po.

Faitau e uiga i le totoina o na vine, aʻa, greens, lea e puipuia ai le togalaau, e pei o aniani, tamato, kukama, radishes, kāloti, eggplants, paukini, zucini, pasisa, keke, sima, melon, strawberries.

Mea e manaomia ma meafaigaluega

Ae e te leʻi faia se meaola i totonu o le togalaau, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia:

  • lua paʻu laupapa mo le faavae (1.5 ma le 2 mita le umi);
  • lavalava ma seevae o lanu susulu;
  • fagu;
  • mea e ufiufi ai: sosoʻo faʻasalaga faʻamaʻi, vaovao, paʻu, pusa paʻu;
  • faailoga, maka, peni, penitala;
  • Meafaigaluega: kulini, lipine, pulumu, logo, ma isi;
  • nylon tau maea poʻo le uaea;
  • filo ma le nila mo le suisuiina o vaega laiti;
  • fao ma fao.
E taua! Mo le mea e tatau ai ona maua mai le shtaketnik, tiʻetiʻe solo, mops poʻo brushes, pa puipui ma tutusa.
O meafaigaluega e mafai ona aoga:

  • hama;
  • sikulifili;
  • paʻu;
  • hacksaw pe vaai;
  • seleulu;
  • mea faʻapipiʻi
E te iloa? Faʻatoʻaina e le togalaau ia tausamiga e sili ona lauiloa i le lalolagi atoa. E masani ona faia i Chicago, Brussels, i le Itumalo Tomsk ma Novogorodsk o Rusia. O le tauvaga sili ona lauiloa i le British Yorkshire ma e taʻua o le Kettlewell's Scarecrow Festival. E masani lava, o tauvaga e faʻatulagaina i le iʻuga o le vaitau o le tuputupu ae ma le seleselega. I le gaosia "vaomago" tufuga fai mea e tutusa lelei ma tagata tifaga, tagata musika, tagata faaupufai poʻo o latou tuaoi. E leai, latou te le fefefe, ae e tosina mai tagata tafafao maimoa.

Master Earthing Disease

O le mea lea, ina ia aloese mai faigata, pe faapefea ona faia se togalaau i le atunuu ma o latou lava lima, o le a taitaia se laʻasaga o le vasega i le laasaga:

  1. O le amataina o le a tatou saunia se faʻavae - o se mea faʻasolosolo mai vaega. Latou te manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi e tusa ai ma vaega o le tino o le tagata (laina faʻafaʻasaga i le maualuga o tauau ma lima). Pe a fuafua le maualuga o le oloa, e le tatau ona galo o le a eliina i le eleele i le loloto pe tusa ma le 40 inisi mo le tumau.
  2. Matou te faia le ulu mai se tamai taga po o se pepa palasitika e ufiufi i ni mea faigofie po o se uʻamea. Matou te faatumuina i "mafaufau" mai le vaomago po o soʻo se isi lava meaʻai, e tuʻuina atu ai se foliga lapotopoto. Uu i luga pito e tatau ona matua fufusi, ina ia aua nei sasaa le inisiua.
  3. Tusi se foliga. Mo le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni vali e leai se vai, faailoga, 'ie susulu, paʻu, filo filo.
  4. Faʻasalaga lauulu mai ie solo, faʻamalosi, lipine lanu lanu po o fasi manifinifi o ie.
  5. Matou te ofuina se ulu ulu - se pulou lautele po o se pulou e ala i logo e tapuni i autafa, pulou pepe po o isi "leo tetele".
  6. Torso: o se taga lapoa, tumu i tui, faapipiiina pe faapipii i luga o se fasi-laau.
  7. Matou te laeiina se faʻafefeteina i soʻo se lanu, e sili atu i elemene lanumoana, lavalava e iai lima manulele, faʻamauina i luga o paʻu uʻamea. Mo lenei mea e tatau ai se ofu, mitiafu o tamaloloa, ofu mafanafana ma isi. E mafai foi ona faatumuina manulele i mea teuteu, ma avatu ia i latou le voluma. E tatau i faamau uma ona faʻapipiʻi.
  8. Matou te tuu le ulu i le pito i luga o le fusi.
  9. E mafai ona faia ni lima o manoa lima po o totigilima, lapotopoto lanu vali e faʻapipii i pito o le nofoa faʻasa.
  10. E pei o vae, e mafai ona e faʻaaoga le pusa tuai, tumu i mea manogi, fufusi faʻamau pe suisu i pito o le vae. Fai ou vae mai totini e tumu i '' ulu 'poʻo ni seevae mama.
  11. E mafai ona e faʻaofuina se mea e ala i le faʻapipiʻiina o pusa tioata ola, logo ma isi manu e vaʻavaʻai mea i ou lavalava. E mafai foʻi ona e faʻaopopo le malamalama, o loʻo alu i totonu o le mea e faʻaleleia ai le savili - handbag, spinner, umbrella, broom ma tutusa.
  12. I le aoina ma faʻapipiʻiina le "tagata vaomago" ua maeʻa, e manaʻomia ona e mautinoa o loʻo tu mausali i luga o lona vae. Mo le faʻaleleia o le mautu, e mafai ona e tuʻuina atu lagolago faaopoopo i le maualuga o le 45 ° e tusa ai ma le pa faʻaala.
E taua! O le mamanu e tatau ona malamalama, tuʻu i totonu i le matagi ma faʻafefe ese manufelelei ma le gaoioi o vae.
A e fatuina se "puipuiga malu" e tatau ona mafaufau i manatu nei:

  • pepa e le mafai ona faʻaaogaina e pei o ni meaʻai ma isi elemene. O le taimi muamua e susu ai, o le a faʻaitiitia;
  • O mea uma e faʻaaoga e tatau ona susulu ma malosi;
  • o le fatuina o le leo lelei e le tatau ona sili atu le mamafa, a le o lea, o se uila malosi o le a faalavelaveina e le gata i manufelelei, ae faapena foi ma tagata e ona le fanua;
  • o le a faʻateleina le malosi pe a fai e suia taimi, o lea e mafai ai ona e faia ni nai afifi vao vaovao;
  • e talafeagai le faʻamautuina o elemene o le ata ma le mausali ina ia aua neʻi aveesea ai lona faamaoni;
  • Aua nei galo e uiga i le mamafa o le fausaga pe a faia.
E te iloa? I le Yuzhe, o le ofisa o le itumalo Rusia o le itu o Ivanovo, ua tatala ai se falemataaga tulaga ese, o le Garden Scarecrow, lea o loo i ai le tele o faaaliga e le masani ai o fautua o togalaau.
O le i ai o sina mafaufauga ma le fatuina o se fualaau mo le togalaau ma ou lava lima, o le ae iloa ai le le masani ma tulaga ese o lenei meaola, o le saofia lea o lau siosiomaga.