Eseesega o paʻu

Filifilia o ituaiga sili ona lelei o laʻau eleni

E masani ona seasea fualaʻau a Saina i totonu oa tatou togalaau. Ae ui i lea, e teteʻe i le sola, e vave fua fua nai lo isi ma maua ai se fua maualuga. O ituaiga uma o ituaiga eseese e masani lava, ma matou te tuuina atu i lou mafaufau se lisi o ituaiga sili ona lauiloa o plums.

Alenushka

O le ituaiga Alenushka na maua e ala i le laasia o ituaiga Red ball ma le teine ​​Samoa.

O le laau e oʻo i le 2.5 mita ma e manatu o se faʻalapotopotoga. O le pale e faʻatūina ma e foliga mai o se pyramid. O laʻau o loʻo i ai se lanu uliuli lanu mumu. O pupu i luga o le laau e laʻititi ma o ese mai le taʻavale saʻo. O laulaau ei ai le foliga o se fuamoa lautele. O latou foliga e matte ma lamolemole. E i ai i le laau ni mea e tutupu, e aofia ai le 2-3 fugalaau. E masani ona tatala le siakiina, o lona lautele e 12 mm. O fuga o le fugalaau e papaʻe, ma o foliga o le ipu o le logo.

O le Saina Alyonushka plum e lapotopoto ma e na o le 35 g le mamafa. O le maualuga ma le maualuga o le fua e 40 mm. O le lanu mumu e mumu ma o le ufiufi e lanumoana. O le aano o le paʻu moli, e malie ma manaia. O le tofo e suamalie ma malie.

O fua o lenei ituaiga e teteʻe i le tosoina. Latou te aofia ai le suka (9%), mea vevela (11%) ma faʻamalosi (1,%). Na o le pau lava le tulaga le lelei o lenei ituaiga - o le toilalo o laulaau ma vine laiti o aphids.

E te iloa? O patele e sili atu le tele o vitamini E nai lo oranni poʻo mandarin.

Auro auro

Saina Saina O le polo polo o se tasi o ituaiga muamua. O lenei fualaau aina e ola e oʻo i le 4 mita pe a faatusatusa i isi ituaiga o pulu vine, e maualuga tele. Laʻau o le Crown e felafolafoaʻiina, foliga o pyramidal.

O fualaau o le Plum e pei o se polo ma e iai lanu samasama samasama. Latou te mamafa e oo i le 60 g. O le tino o le auro. O le tofo o le mafaufau lea o le pineapple - suamalie ma malie, ma le fiafia. E fetaui lelei le sosola, e pei o se buckthorn. Gaosiga o oloa maualuga maualuga. O loʻo faʻaalia i le tolu tausaga talu ona tulaʻi.

Beauty Orlovschiny

O ituaiga pulu vine a Krasa Orlovschiny na maua e ala i le pasia o ituaiga fafine Samoa ma Skoroplodnaya.

O le laau e oʻo i le tolu mita le maualuga ma o loʻo iai le pale paleni o le lautele. E tasi lava le uiga o le laumei - o le paʻu i luga o le ogalaau ma lala e lamolemole. O laʻau o le lanu enaena e lanu. O pepe e laiti ma e pipii mau i paʻu.

O lau o loʻo i ai le foliga o se fuamoa lautele o se lanu lanu meamata. I le uiga o le fugalaau fuga e fa, ma o le lapisi e ola ma le umi o le 12 mm. Petals latalata vavalalata, lanu paʻepaʻe.

Fua e oʻo atu i le 30 kalama, ia i ai se foliga lapotopoto. Diamita o se fualaau aina - 30 mm. Le lanu o le fua o le samasama. O le tino e manaia ma mago. O fua o lenei ituaiga e teteʻe i le osofaʻi ma ua faamoemoe mo felauaiga ma faʻatau atu.

O le ituaiga o se tagata sili ona lelei o le eletise o le ituaiga o Skoroplodnaya ma maua ai le gaosiga aupito sili ona maualuga.

O le le lelei o le maualalo o le taumalulu o fugalaau.

Pulu mumu

O le laumei o le Plum o le Red Ball i le faʻamatalaga foliga tutusa ma le eseesega o le Golden Golden. E ola le laau e oo i le 2.5 mita le maualuga. O le faapaleʻa o loʻo paʻu'ū, faʻapipiʻi-faʻapipiʻi. Fualaau ovaries o loʻo faia i luga o vaʻa taʻitasi. Krone lanu meamata ma matte. O laulaau e laʻititi tele, oval.

O fua o le plum e lapotopoto ma liʻo, ma o lo latou mamafa e 35 g. Le lanu samasama-lanumeamata. O le paʻu e mafiafia ma pala. O le aano e suamalie ma filo, ma o le tofo o se mea suamalie ma suamalie.

O le eseesega o le laulau ma fuafua mo le taumafa fou. Ripens le seleselega mo 2-3 tausaga talu ona totō i le togalaau.

Ae paga lea E le mafai e le penisini mumu ona paʻuAe ui i lea, o Rusia ma Saina ituaiga eseese o loʻo faʻaaogaina e avea ma tagata e faia le eletise. O le laau o le malulu ma e mafai ona tatalia le vevela i lalo o le 35 ° C.

O le laumei o lenei ituaiga ei ai fualaau matagofie ma matagofie mo le felauaiga.

Manchu Beauty

O le ituaiga vailaʻau Saina Manchurian matagofie o se laau fualaau aina ma se pale paleni mafiafia. Fuaina o fualaau - i le foliga o se fualaau fugalaau. Faatasi ai ma ituaiga eseese o laulaau Saina, o lenei ituaiga o loʻo i ai le tele o laumasami malamalama. O laʻau e lanu enaena-lanu enaena. O laulaau e laiti ma oʻo atu i le 5 cm le lautele ma 11 cm le uumi. O le foliga o laulaʻau o se ellipse o lanu uliuli lanu uliuli. I le toesea o fugalaau e tolu, ma latou fuga i luma o laulaau.

O fua o lenei ituaiga e lapotopoto, o le mamafa o le mamafa e 15 g. O le lanu samasama-lanu moli ma se paʻu pouliuli. O le aano e samasama-lanu meamata ma malie. O le tofo e suamalie ma manaia i sina manogi itiiti. E tasi le plum o loʻo aofia ai solids (20%), suka (15%), mea e mafai ona faʻaaogaina (1.5%), tannins (0.4%), acid ascorbic (9 mg / 100 g) 340 mg / 100 g).

O le togi e faʻaaogaina mo le faʻatau, ma mo le faʻaaoga fou. O le fualaau o le vaivai o le taumalulu e maualalo ifo i le tele o ituaiga. E faʻasaga i le gaʻolala ma faʻafefe i moniliasis.

Sissy

O le laau laʻau Saina o le ituaiga o Nezhenka e oʻo atu i le 2.5 mita. Pale e foliga mai o se polo. Lanu saʻo, lanu enaena-enaena. Lentils o loʻo i luga o le maualuga o le tipu, ma o fatugaʻo e foliga mai o se fuamoa. O le lau o loʻo i ai le foliga o se fuamoa ua faʻafefeteina o se lanu lanu meamata. O le faʻaogaina e lima fugalaau, ma e oʻo atu i le 14 mm le lautele. Petals e paʻepaʻe.

Fua o le vasega Nezhenka e oʻo atu i le 30 g, o loʻo faʻataʻamilomilo. Lanu mumu. O le aano e samasama ma vaivai. O le tofo e matua suamalie ma faʻafefe. O le vasega ei ai le laulau i le laulau ma le teteʻe atu i le taʻavale. O fua e aofia ai solids (13%), suka (8%) ma mea (2%).

Mai le lelei o lenei ituaiga ou te fia matauina maualuga maualuga ma faigata o le taumalulu. Ae ui i lea, o loʻo i ai se toe faʻafoʻi: o fua o le a sasaʻa pe a matua.

Oryol miti

Fualaau popo Saina ituaiga Orlovskaya moemoega mai le saolotoga o ituaiga Alenushka. O le laau e oʻo i le 2.5 mita ma ei ai lona pale pale. O fualaau o le laau e saʻo, saʻo ma le lanu uliuli-enaena. Chechevichek i luga o le fuʻa tele. E laiti ma sinasina. E foliga mai e pei o le oval, ma e fai si o latou faʻafefeteina mai le fana. O laulaau e fua i le lanu meamata. I le uiga o le tolu fugalaau, ma le maualuga o le halo e oʻo i le 13 mm le lautele. Petals e paʻepaʻe.

Fua e oo i le 40 g. Lanu o le paʻu mumu, ma o le pulupulu o le samasama ma le fibrous. O fua e tasi le toe tosoina: o le ponaivi e ese le vavaeese mai le pulupulu. Ina ia tofo i le paʻu suamalie ma suamalie. O le vasega ei ai le laulau i le laulau. E aofia ai solids (13%), suka (10%) ma gaʻo (1%).

O le laau e maualuga lona taumalulu taumalulu ma gaosia.. E i ai se toe tosoga: ma se fua maualuga, o le a fua le fua.

Oryol manatua

O le laau faamanatu o Orlovsky e ola e tusa ma le tolu mita le maualuga ma o loo i ai se pale o le lautele o le lautele. Sulu i luga o lala lala ma lanu enaena. O pupuu e lanu enaena-enaena. Chechevichki medium ma vaapiapi. O pupuʻu e masani ma vavaeese mai le fana. O lanu lanumeamata lanumeamata o foliga o fuamoa. I totonu o le tulaga e tolu fugalaau, ma le loloto e 13 mm le lautele.

Fua e oo atu i le 35 g, lapotopoto. Le lanu o le fua o le lanu enaena. O le aano e samasama-enaena, mago. O le maʻa mai le pulupulu e faigofie ona vavaeeseina. O elemene e aofia ai mea mamafa (14%), suka (8%) ma faʻamalosi (2%). O le tofo o le fua e suamalie.

O le fua o le laau o le tau malulu ma e maualuga lona maualuga.. Naʻo le toe foʻi mai: o le palu fualaʻau suamalie.

E te iloa? Plums are low-calories, o lea e fautuaina ai i latou e faaopoopo i le taumafataga.

Skoroplodnaya

O Sinoroplodnaya Plum Chinese o loʻo taʻua o le srednerosly laau. Crohn e foliga mai o se tagata ma e i ai lona vaimama. Lanu-mumu-lanu enaena ma leai se mea. E le mafai ona faʻafefeteina ma e matua laitiiti lava. O lau e foliga mai o se fuamoa lautele o le lanu lanu meamata. Faʻasolosolo ile vaʻaiga ma le faʻasalalau i lalo. O pamu fugalaau na tapunia vave.

O le fua o le lapotopoto e tusa ma le 20 g. Le lanu samasama, o le ufiufi e mumu. O le aano o le samasama, manogi ma le manogi. Tuna le laʻau suamalie ma suamalie. E tasi le fualaau aina e maua ai mea manogo (14%), o mea aoga fua (2%), suka (9%), vitamini C (10 mg / 100 g). E sili atu pe a le feaveaʻi fua. O le faatoaga ei ai lona taumamafa. Gaosia - 9 kg mai le tasi laau. Mo le tele o ituaiga togalaau e le talafeagai.

O tulaga lelei o lenei vasega e pei ona taua i lalo: faigata o le taumalulu, lelei o fua o fualaau aina, lauiloa ma le tetee atu i faʻamaʻi.

Mea le lelei: ole ponaivi i tua o le pulupulu, mumu i laau ma samobesplodie.

E te iloa? Plum galue o se febrifuge.

Sili

O le maualuga o le pulu fua na foliga mai o se taunuuga o filifiliga a Iapani. O le laau e oʻo i le 2.5 mita le maualuga. O le ituaiga o le tagata lava ia e sili ona lelei ma o le sili ona lelei o pollinators o le a avea ma plum po o le pulu Saina o ituaiga eseese. O le tuputupuaʻe e faʻalelei.

O fua o fualaau aina e maualuga ma taʻitasi tausaga. I le mamafa, o fua e oʻo atu i le 75 g. O fua e maua ai lanu lanumoli mumu. Maʻa mai le paluga na vaeluaina. O fua na amata i le amataga o Aukuso.

O le lauulu maualuga o le Plum Saina e maualuga lona taumalulu. O le vailaau e masani ona puipuia i faʻamaʻi, ma o fua e le aʻafia e le manulele. O le parasite, o le vailaʻau o nisi taimi e afaina i le moa moa. E mafai ona faʻaaogaina vailaau faʻasaina, ae pe a manaʻomia.

O le lelei o le eseesega e pei ona taua i lalo: o fua e tele ma umi teuina i totonu o le pusaaisa. O le tele o ituaiga o loʻo i ai le mea e momoe ai.

E te iloa? E le tupu le paʻu i le vaomatua.
I le taimi nei, e mafai ona e filifilia se ituaiga faapitoa o laau aina ma totō i totonu o le togalaau. Afai ei ai soʻu aiga tele, ona fiafia tele lea o ia i le fua tele o plums.