Masini faʻapitoa

O galuega autu ma uiga faʻapitoa o le pulufana T-170

I lenei tusiga, o le a tatou aoao ai e uiga i mea mamafa o le fausaga, lea e tatau ona taua o se "tulaga masani" o le fausiaina ma galuega faalelalolagi, o se tala o le Soviet industry, o lona uiga, o se T-170 pulufana.

Faʻamatalaga ma fesuiaiga o le gaosi oloa

Bulldozer brand T-170 - Soviet-made construction and vehicle industry, lea na fausia e ala i le faʻafouina o le T-130 faʻasalalau. E tusa ma le T-170 na faia pe tusa ma le valusefulu fesuiaiga eseese. O le taimi nei ua faia lenei taʻavale i le tele o laʻau ma faʻaleleia. O faʻataʻitaʻiga mulimuli ane, lea e maua mai i le fale gaosimea, o se faʻalauiloa tele atu o le ata tuai. E masani lava i sea ituaiga suiga ua faʻaaogaina ai se tasi o ituaiga o afi. O lea, e mafai ona e faʻatau se taavale T-170 lea o loʻo i ai se uila o le ituaiga D-160, pe ua leva ona i ai se masini e sili atu ona maualuga D-180, o lona gafatia ua siitia i le 180 l / s. O le mana o le malosiaga mulimuli ua mafai ai e oe ona faʻateleina le lelei o galuega faʻapisinisi.

Mo le silia i le sefulu ma le lua tausaga, o le T-150 na avea ma fesoasoani aupito sili i le faifaatoʻaga. O se tasi o taʻaloga e sili ona lauiloa i totonu o le lotoifale ma e maua i ni faʻaliliuga se lua: vaʻavaʻavale ma uila.
Sei o tatou nonofo i luga o suiga autu o lenei auala:

  1. Mo le faʻavaveina vave o le 'upega tafaʻilagi mo le fausiaina poʻo le aveeseina o le polo pito i luga o le eleele o loʻo i ai se fesuiaiga ma se lau saʻo.
  2. Ina ia lelei ona eli i totonu o vavae, atiina ae lau laititi po o maa nutililii, faʻaaoga le metotia i se lauulu lauulu.
  3. Faʻafouina i le mata o le leoleo o le a mafai ai e oe ona faʻatino uma galuega talafeagai nai lo se isi lava mea faʻapitoa. E mafai e se pulufana ona faigofie ona fai galuega i luga o se vaega o se lua poʻo se lua.
E taua! O fetuunaiga uma e lisiina e mafai ona faʻamaeʻaina faʻatasi ma le faʻaaogaina o meafaigaluega. O lenei faʻaopoopoga e mafai ai e oe ona faia se tele o galuega sili ona eseese.

Faiga Faʻaputuga

O lenei metotia ua saunia mo le sili atu ma le 25 tausaga, ae e ui lava i lenei, i le taimi nei, o le T-170 o loʻo faʻatupulaʻia manaoga mai tagata faatau. Ma e le o se mea e ofo ai, talu ai o le masini e tuʻufaʻatasia le faʻalagolago, faʻamafanafanaga, faigofie faʻaauau, multifunctionality. Afai ei ai sau faʻanoanoa auala poʻo se fausaga, o le T-170 le bulldozer brand e matua taua lava. O le T-170 ua faʻapipiʻiina i le 300 lita le suauu ma se 160 po o le 180 hp afi e galue ma ituaiga ituaiga suauʻu. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le T-170 le bulldozer e matua laitiiti lava. O le mamafa o le bulldozer T-170 o le 15 tone.

E te iloa? T-170 o loʻo gaosia i le Kuata o Tractor Chelyabinsk.
T-170 ua faʻapipiʻiina ma se atigi faʻavaa ma se mamanu faʻaonapo nei. Ua faʻapipiʻiina i luga o se faʻaoga faʻapitoa faʻapitoa. Faʻateleina le faʻaaliga mo le tagata faʻatautaia ma se nofoaga tele tioata. O faʻamafanafanaga i totonu o le fale e tuʻuina atu i le pisa vavave. I totonu o le potu o loʻo i ai le faʻamalosi.
E te iloa? O le uluai ituaiga o Tldozer T-170 na tatalaina i le 1988 ma mai le amataga o le gaosiga ua avea ma se lauiloa lauiloa.
Mo le taavale T-170, e mafai ona e suʻe meafaigaluega eseese o loʻo tautau i luga o le pulufana:
  • Fufuluina i le suavai
  • Faʻasolo i luga
  • Loto Toto Tootoo
  • Pelu
  • Telefoni faʻasolosolo
  • Traction Winches
  • Uli tuusao poo le leoleo

Taʻiala faʻamatalaga

O le afi o le Soviet bulldozer brand T-170 o se vaega e fa-stroke e mafai ona faʻaaogaina i luga o fuālaʻau eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le diesel, keneene poʻo le kesi kesi. Faʻafetai i lenei faʻatulagaga, o lenei afi e mafai ona aoga e tusa lava pe o le a sili atu ona leaga le tau.

E taua! Fuel, pe afai e te faʻaogaina le T-170, e sili atu le faʻaogaina o mea tau tamaoaiga, pe a faʻatusatusa i analogues, ma o se faʻaopoopoga faaopoopo o le tane suauu ma se voluma e 300 lita.
E sili atu faʻamatalaga auiliili o lenei auala o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

E faʻapefea ona faʻaogaina se pulufana i mea taufaatoaga

E mafai ona faʻaaogaina lenei pulufana i galuega faifaatoaga. Faʻafetai i le T-170, o le suaina o le palapala e faigofie ona fai (e mafai foi ona faʻaaogaina mo le suaina loloto o le eleele mamafa), faʻaauau ona totoina, totoina o faʻatoʻaga, paʻu, ma le tumau o le kiona i le taumalulu ma i le taimi o le tautotogo e mafai.

Le lelei ma le le lelei o le talosaga

Faʻapitoa:

  1. Maualuga tumau i luga o matagi malolosi
  2. Faigofie faʻagasologa
  3. Maualuga maualuga
  4. Faʻaauau
  5. Faʻavanoa o vaega avanoa
  6. Punaoa afi (sefulu afe moto-itula)
  7. Malosiaga e galue ai ma ituaiga ituaiga suauu (kerosene, kesi condensate, suauu tiso)
  8. Tau taugata
  9. Faʻaaogaina - faʻaaoga i:
  • galuega taufaatoaga;
  • galuega tau ala;
  • vaomatua, i galuega tau fausaga;
  • i pisinisi;
  • mea aoga;
  • i le atinaʻeina o eleʻele eleʻele (omea, oneone ma le iliili).

Faʻafitauli:

  1. O se vaivaiga vaivai o le pipii lea
  2. Pe a faatusatusa i masini i sisifo, o le pulea e sili atu ona faigata.
  3. O le tulaga faamafanafana o le tagata faigaluega i totonu o le taavale na tumau i le tulaga o le atinae
E ui i nei faaletonu, O lenei avetaʻavale e faʻaaogaina i se tele o atunuʻu eseese, afā o fesuiaiga ma tulaga tau. O le manaʻoga mo lenei metotia e leʻi faʻaitiitia i le tele o tausaga, talu ai o le taʻavale e matua faʻatuatuaina ma e le faʻaaogaina. E le gata i lea, o masini ma afi ole taʻavale o loʻo faʻaleleia i taimi uma.
Mo faifaatoaga laiti ma aiga o le filifiliga pito sili ona lelei pe a filifilia masini o le a avea ma se taʻavale savali. Faʻafetai i sui e mafai ona sui, e mafai ona faʻaaogaina mo le eliina o pateta, aveeseina o le kiona, fafie mo le taumalulu.
O le mea lea, i lenei tusiga na matou tilotilo atu i le Tld 170, ma suʻesuʻe auʻiliʻili ona uiga faʻapitoa, tulaga lelei i luga o analogues ma le lautele o le talosaga. Matou te faʻamoemoe o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe i au galuega faʻapolofesa ma, pe a manaʻomia, faʻafaigofie le filifilia o meafaigaluega taufaatoaga.