Fua o le gaosiga

Faʻafefea ona faʻaaoga le meaola olaola o le PhytoDoctor: atumaga ma metotia faʻaaoga

Lelei lelei e aunoa ma ni vailaau - o le miti a tagata nofoa taʻitasi nofoafana, aua, e le pei o le au faifaatoaga faʻapitoa, tatou te 'aina mea tatou te ola ai. Masalo o le mafuaʻaga lea i aso nei, i se vaitau pe a faateleina le suia o le natura e se mea e tasi, ma o se apu vafe e toetoe lava a fiafia i le mata, aua afai e 'ai e se meaola, o lona uiga e moni, o lona uiga o le togalaau, e le oona e pei faʻapea

"PhytoDoctor": faʻamatalaga ma le fatuga

Faatasi ai ma le fesoasoani a biofungicide "Fitodoktor" E mafai ona e faʻamautinoa le puipuiga atoa o lau togalaau e faasaga i le tele o siama ma siama.

E te iloa? Ina ia malamalama lelei i le uiga o le tatou faʻatau, e tatau ona e manatua mea nei: o le igoa masani o vailaau oona - vailaau faʻasaina (moni - "fasioti tagata" o faʻamaʻi). I totonu o lenei manatu faavae, latou te iloa ai: o vaovao - fasioti vao, iniseti - fasioti meaola ma mea mamaʻi e fasiotia ai uta. E moni lavauila - tapenaga e faasaga i tamai tootoo ma isi agaga leaga.
O le vaega lona lua o le upu "biofungicide" na faatulaga mai. Faʻalogo nei i le mea muamua. Muamua "meaola" o lona uiga o le sauniuniga e fesiligia e leʻo se vailaʻau oona. O le mea lea, o se togafitiga faʻaonaponei faʻaleagaina mo le togalaau, e faavae i luga o le mea moni o loʻo tatou aʻafia le tagata faʻasalalau o se faʻamaʻi faʻamaʻi e le o mea oona, lea e lamatia mo mea ola uma, ae o meaola ola e tetee i lenei tagata (ma e le afaina i tagata) (e mafai ona faaaoga siama i sauniuniga o meaola). , siama faʻamaʻi, sosolo faʻasusu, ma e oʻo lava i iniseti, poʻo biotoxins faʻalilolilo ai latou).

Le faavae o le fualaau faasaina "Phytodoc" e aofia ai vavao ma siama siama vao bacillus (Igoa Latina "Bacillus subtilis "), faaleleia i se auala faapitoa.

O se vaʻa vaʻapi, o lona uiga, o se mea e maua ai le okesene e manaʻomia mo lona atinaʻeina. I le faʻaopoopoga i le laau lava ia, o le biofungicide e aofia ai foi mea e maua mai i le faagasologa o le metabolism - o vailaau faʻamaʻi, phytohormones, biotoxins. O le vaomatua vao e faʻamalosia ma faʻaleleia e avea o se vaega o sauniuniga e iai se aafiaga leaga i luga o le tele o fualaau pathogenic, aemaise lava Botrytis, Herviniya, Fusarium, Phytophthora, Pythium Pyrenephora, Rhizoctonia, Septoria, Verticilli ma le tele o isi.

Ona o nei uiga lelei, na maua ai e le Phytodoctor ni iloiloga sili ona lelei e avea o se fofo aoga mo le paʻu o le paʻu, rhizoctoniosis, mata, aʻa ma isi ituaiga o pala.

O le tele o faʻamaʻi pipisi e iloa ai le faʻamaʻi ma le puipuia o le tele o faʻamaʻi: "Thanos", "Oksihom", "Ordan", "Brunka", "Trichodermin", "Abiga-Peak", "Fundazol", "Quadris", "Hom", "Skor "," Alirin B "," Topaz "," Fiafia. "

O le a le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina?

"Phytodoc", puipuia o togalaau aina ma togalaau aina mai faʻamaʻi o loʻo i luga, o loʻo fautua mai ai mulimuli i talosaga:

- i se fofo o fualaau o fualaau faasaina ma pulu faila e pei o aʻa o laau toto;

- o sea fofo o loʻo faʻaaogaina e faʻaleleia ai le eleele o le a totoina ai laau (e taua tele lenei mea pe afai o laau totō na totōina i lenei nofoaga na aʻafia i le paʻu o le tau i le vaitau ua mavae);

- faʻaaogaina e avea o se sulu mo laau (faʻapitoa mo le puipuia);

- faʻaopoopoga, o le sauniuniga e mafai ona togafitia le eleele vevela, eleele i totonu o se lauʻeleʻele, faapalaga, faapea foi ma fale mo le teuina o fualaau aina ma le seleselega lava ia ao lei teuina se taimi umi.

Le lelei ma le aoga o se meaola o meaola

"Phytodoc" aoga tele faasaga i togafiti uma ua lisiina lea e leaga ai le vao vao.

E le gata i lea, o se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o fatu e vave ona tupu, faʻaleleia atili ma sili atu le malosi.

O lenei tuufaatasiga e mafai ona faʻaaogaina i le gasologa o le vaitau, ona faʻatasi ai lea ma lana fesoasoani, faʻalautele le ola ola o le seleselega. O le tele o vailaau e tineia ai manu faalafua ua tatou masani ai e mafai ona faʻaaogaina e tutusa ma le "Phytodoctator", talu ai e leai ni faʻasolega tutusa i lenei mea.

E te iloa? O se taunuuga o le faʻaaogaina o auala ua faamatalaina, e mafai ona siitia le fua o le seleselega ile kuata.

Peitai, masalo, o le autu taua o le "Phytodoctor" o lena mea e le oona. E matua leai lava se toʻilalo! Tagata, fagafao, iniseti o iniseti ma manulele o le a le mafatia mai lona faʻaaogaina.

Faʻafefea ona saunia se fofo galue

Aʻo leʻi faʻaaogaina le "Phytodoc", e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga mo lona faʻaoga.

O lenei tulafono e tatau ona mulimulitaʻia pe a galue ma soʻo se iniseti, ma i se tulaga lautele i soo se fonotaga ma se mea e le masani ai, e oʻo lava i se mea e le oona. Ae o mea e ola ai meaola, o le tausisia o tekinolosi e taua ona e le o se mea e mafai ona afaina ai le laau po o le "gaosi" lava ia, ae ona o le meaola o loo i totonu o le sauniuni, i le isi itu, e tatau ona "amata", i le isi itu, e tatau ona ola pea. .

E taua! O le fofo o le "Phytodocator" e tatau ona saunia ia le itiiti ifo ma le tasi le itula ao le i amataina togafitiga ma ia faʻaaogaina atoa ia sili atu i le tolu itula mulimuli ane!

Auala e faʻaaogaina ai fualaau faasaina: metotia faʻaaoga ma fua

O le fualaau o le fualaau faasaina e faalagolago lea i le totoina o fualaau aina ma le galuega (faʻaaogaina o fatu, togafitiina, togafitiga togafitiga, togafitia o fua ma le potu).

O le mea lea, mo le galo o fatu (kukama, kapisi, ma isi mea) i totonu o se lita o le vai ua lava lea e tatala ai le fualaau faasaina i le pito o se naifi (pe a ma le 1.5 g - afa o le sipuni e aunoa ma se paʻu). Afai tatou te mananaʻo e faʻamalosia aʻa o fualaau aʻo lei totoina ile laufanua, ia faaluaina le fualaau (e lelei tele le faia o sea faiga mo tamato). O pamu pateta e mafai foi ona gaosia ao le i totoina (ave 150 g o le vailaau faasaina i se pakete vai).

Mo le fufuluina o fualaau faisua ma fualaau aina i le vaitau o le tuputupu ae, e masani lava 20 g o le tuufaatasiga e ave mo le 1 pakete vai, ae mo le fufuluina o pateta e le o le paʻu ma Alternaria, e tatau ona faaluaina le fualaau.

Ma le mea mulimuli, ao leʻi teuina, togafitia le fualaau aina ma se vaifofo o le "Fitodoktora" i le fua faatatau o le 30 g o le vailaʻau i le pakete vai.

E taua! O le mea e le tatau ona faʻaumatia ai le meaola, e tatau ona faia uma i totonu o le paolo, e ese mai le malamalama susulu (pe a fai togafiti, filifili se ao puaoa).

Taimi ma taimi e teu ai

O le fualaau faasaina "Fitodoktor" ua leiloa ana meatotino i le vevela i luga + 30 ° C. I le tausisia o le vevela i lalo ifo o lenei tau, o le ola o le fualaau faasaina e lua tausaga.

"Pule Sili" - fesoasoani sili i totonu o se togalaau ma se umukuka, e le gata i lea e mafai ona faʻaoga tutusa ma isi meaola o meaola, fugalaʻau, ma vailaau e tineia ai manu faalafua (fomaʻi, vaovao, iniseti).

Ma o le faʻaaoga faʻaaogaina o meaola e pei o le Gaubsin, Trichodermin ma le Celulade e maua ai se faʻalavelave faʻaletonu, lea e sili atu nai lo le faʻamoemoega e maua mai le faʻaaogaina o nei tupe taʻitasi!