Fua o le gaosiga

Auala e faʻaaoga ai Sodium HUMATE, faʻamatalaga

O le sodium humate o se mea e gaosi ai le tino ma le mineral, o se mea lelei tele lea o le tuputupu ae o laau. O le sauniuniga o loʻo i ai se faʻalavelave o mea faʻapipiʻi o mea malie ma faʻamalieina faʻatasi ma fuamoa, potassium, nitrogen ma microelements. I le isi itu, o nei mea uma ei ai se aafiaga lelei i fualaau faisua, berry, potu ma fualaau fugalaau.

Sodium HUMATE: faʻamatalaga ma le fatuga

Sodium HUMATE o se masima o le humic acid. I Aikupito anamua, o lenei vailaau na faʻaaogaina o se auala e faʻafefeteina ai le eleele. Ona tupu lea o lenei faagasologa e toetoe lava a aunoa ma se gaioiga faaletagata. O le Vaitafe o le Naila, tafe mai ona auvai, lolovaia le eleele lata ane, ma pe a uma le tafe o le vai, sa ufiufi i se vaega o le eleele eleelea.

I le taimi nei, o le koale enaena, pepa ma le ava malosi o loʻo faʻaaoga e gaosia ai le sodium humate. E le gata i lea, o le suamalie o le sodium e pei o se faʻalalaʻau e gaosia i se auala faʻavae. O se mea gaogao o anufe kiona, e ui lava e masani ona mafai e le lalolagi masani ona gaosia lenei mea.

O le faʻavaeina o le sodium HUMATE e faigofie lava: invertebrates e afaina ai otaota otaota eseese, lea, pe a uma ona gaosia i totonu o le manava, ua liua i le fuga.

O le faʻamuamua o le sodium humate o se paʻu uliuli lea e mafai ona faʻamaʻi i le vai. Ae o loʻo i ai foʻi le susu o le sodium humate. E tatau ona fai mai o le humicidsids acid i le tino malogo e le lelei ona afaina ona o lo latou vaivai. O le mea lea, i le faʻaaogaina o se meaola o le tuputupu ae o laau e pei o le sodium humate, e manaomia le tuuina atu o le fiafia i lona faʻaaogaina i le tulaga o le suavai.

I le tautala e uiga i le tuufaatasiga o le sodium humate, e taua le tuuesea o le elemene autu autu - suauu masima o mea taumafa malie. O vailaʻau o vailaau faʻapitoa o le amataga o le eleele. E aofia ai mea e sili atu ma le luasefulu amino acids, o gaʻo, gaʻo ma le tele o tannins. E le gata i lea, o meaola o se puna o le gaʻo, gaʻo ma lignin. O nei mea uma o toega o le pala o mea faʻalaʻau.

E taua! I le tuufaatasiga o le sodium HUMATE o loʻo i ai ni mamafa mamafa. Peitai, ona o le taugofie o le masima masima, pe a faʻatusatusa i le masima masima, o le mea o loʻo i ai le maualuga maualuga.

Mea aoga o le sodium HUMATE mo laau totō

O le faʻatinoina o le tele o suʻesuʻega ua faʻaalia ai o vailaʻau o loʻo i totonu o le suauu o le sodium humate, ei ai se aafiaga lelei i fua o laau toto. O suamalie e aofia ai suauu gaosi, lea e faʻaleleia ai le tuʻuina atu o laau ma mea uma e manaʻomia. I le isi itu, o nei elemene e faaosofia ai le atiina ae o laau ma faateleina ai a latou puipuiga.

Na maitauina foi o le sodium humate e faaitiitia ai le manaomia o le eletise mo le gaosiga o le suavai e oo atu i le 50%, ma faapea foi ona faateleina le fua o le seleselega e 15-20%. O lenei mea faʻaletalaʻau e faʻafoʻi ai le kemikolo ma mea totino o le palapala, lea o le a faʻaleleia ai le tetee atu o laau i radionuclides ma le palapala.

O isi fugalaʻau faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o fualaau aina: peat, potassium humate, masima masima, vai biohumous, pulu.

O laʻei pito i luga ma le sodium humate e maua ai:

  • Faateleina le fuainumera o vaega o le ola maloloina i laau
  • Le tele o le ola ma le siama i togafitiga o aʻa ma fatu aʻo le i totoina
  • Le faaputuga o vitamini ma meaʻai i fualaʻau ma fua
  • Faʻateleina gaosi ma vave faʻaleleia
E te iloa? O le mea moni o le aafiaga lelei o le sodium humate i luga o le atinaʻeina o laau na muamua faatuina i le faaiuga o le XIX senituri. Ina ua uma lena, na ia mauaina le faamaoniga i le tele o pepa faasaienisi.

Auala e faʻaitiitia ai le sodium humate, faatonuga mo le faʻaaoga mo laau

O le sodium humate e faʻaaogaina mo tamato poʻo isi laau e sili ona lelei le gauaiina e ala i aʻa. Ina ia faafaigofieina lenei faagasologa, e tatau ona saunia se fofo faapitoa mo le gataifale. Ina ia saunia, e tatau ona e faia se tasi sipuni sipuni o le humate, lea e faʻasese i se pakete lita e sefulu lita. E tatau foi ona taʻuina atu ao leʻi faʻaaogaina le sodium humate o le laau e tatau ona masani ona masani i se ituaiga faʻala. O lea la, pe a uma le totoina o laau, i le taimi o le fetuunaiga, e fautuaina e sasaa le 0.5 lita o le fofo ile eleele. Ma, ao faagasolo le vaitau e amata ona fuga mai ma totogo, e tatau ona aumai le fualaau o le vailaau i le tasi lita.

E taua! O le sodium humate e mafai ona faʻaaogaina e faʻamamā ai le eleele. I lenei tulaga, o le dosiga e 50 kalama o le sodium humate mo taʻi 10 sikuea mita o palapala.

Mo togafitiga o fatu

O le sodium humate mo togafitiga o fatu e faʻaaoga i se vaega o le 0.5 kalama i le lita o le vai. Ina ia saʻo le fuaina o le afa gram o se vailaau, e mafai ona e faʻaaoga se sipuni masani. Ole voluma o se teaspoon faʻasologa e 3 kalama. E tusa ai ma lenei, o le afa kalama 1/3 tsp. E sili le lelei o le teu i luga o se aofaiga tele o mea, mo le mea lenei e tatau ona e faʻafefe 1 le kalama o le humate i le lua lita o le vai. Ina ia saunia se tuufaatasiga faapena, e mafai ona e ave se fagu palasitika masani, ona, pe a talafeagai ai, ave se vaifofo togafitiga mai lea mea. O le sodium humate e avea ma suavai, ma o faatonuga mo le faʻaaogaina o le suauu sodium humate e faigofie tele: o le fatu ua faʻafefeteina i le fofo sauniuni mo aso e lua (fatu kukama ma fugalaau - mo se aso). A maeʻa lena mea, o le a lelei tele e faʻamago ai.

E te iloa? Mo le galueaina o le tasi hectare o fanua, na o le 200 mililiters o le sodium humate e manaʻomia.

Mo le faʻafeinu

E masani ona faʻaaogaina se fofo o le sodium humate i le taimi muamua o le vaitau o le tuputupu ae, o le taimi ole talosaga e 10-14 aso. I le amataga o le fualaau i le laau toto e 0.5 lita, ona aumai lea i le tasi lita. E fautuaina ina ia faʻaleleia le totoina o fualaau aina ma le humate i le taimi lava na uma ona totō ai pe o ni nai aso mulimuli ane. O le fausua lona fa e faʻatinoina i le taimi o le vavao, ma lona tolu - i le taimi o le fugalaau.

Ina ia saunia le vaifofo e te manaʻomia e ave se sipuni sipuni o le sodium humate ma faʻamaepe i le 10 lita o le vai mafanafana. E sili atu le faʻaalu o sina vai itiiti i le vevela pe tusa o le 50˚С. E sasaa ifo le suamalie i totonu ma matua osofia. Mulimuli ane, o le vaega totoe o le vai ua faaopoopo. Sodium HUMATE Liquid e utiuti lona ola, e tasi le masina. I lenei taimi uma e tatau ona teu i se mea pogisa ma malulu.

E taua! E tatau ona liligi i totonu o le vaifofo malie i lalo o le aʻa o le laau.

I le avea ai o se faʻamala

I lenei tulaga, o le faʻaogaina o le vailaʻau e tatau ona itiiti ifo. Muamua, o le sodoma humate e faʻaaogaina mo le fafagaina o le fafagaina, o lona uiga, mo le susunuina. O lenei metotia e sili atu ona lelei, aua o lenei tulaga ua faʻamamaina ai laulau lapisi, ma o mea aoga uma e faʻafefiloi i le pito i luga o le pepa, ma ulu atu i totonu o le fale.

O lenei mea e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le fofo, aua e te le manaʻomia le ave o pakete i le togalaau. E faapitoa le faʻaaogaina o le sodium humate mo le totoina o tamato. Sauniuniga o le vaifofo mo le susunuina e aofia ai le faamamaina o tolu kalama o le humate i le 10 lita o vai.

Faʻaleleia le eleele ma le sodium humate

Suauu HUMATE fofo e mafai ai ona faʻaleleia le lelei o le eleele, faʻapea foi ma lona faʻamalolo. Ina ia faia lenei mea, salalau le 50 kalama o le suamalie i luga o se nofoaga e 10 square mita. Mo le lelei o le tufatufa atu o se vailaʻau i se vaega ua tuʻuina atu, e mafai ona muaʻi faʻafefiloi ma le oneone. A maeʻa le gaosiga, e tatau ona faʻamalo le eleele i se paʻu poʻo se rake. E le gata i lea, afai e te faʻafefiloi le sodium HUMATE ma le efuefu ma le oneone, ona faʻasalalauina lea o le paʻu i luga o le kiona i le amataga o le tautotogo, o le ae saunia le moega mo le togalaau e sosoo ai. O le kiona o le a amata ona faʻafefeteina vave, ma o le a na ona e ufiufi lenei nofoaga i se ata tifaga ma o le a saunia le eleele mo le totoina.

E te iloa? Pe a faʻavaivai le vai e na o le 1 le lita o le vaifofo malie i 1000 lita o le vai.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le sodium HUMATE mo le totoina o laau

O le faʻaaogaina o le sodium humate mo le totoina o laau toto e tele manuia:

  • Faʻaitiitia le fua o le faʻamalaʻau. O le faʻaaogaina o le sodium humate e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina e mafai ona faʻaititia le fua o le faʻamalolo faʻamaʻi i le 25%.
  • Faʻateleina le faʻatupulaia. O le vave ma saʻo le faʻaaogaina o le lotomaualalo e faʻaleleia ai le seleselega e ala i le 10-30%, e faʻatatau i le seleselega.
  • Faʻaitiitiga taua i le faʻafitauli pe a uma togafitiga faʻasaina. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻaaogaina o le suamalie ma vailaau vailaau e tele, "vevesi vailaʻau" mo laau toto e itiiti.
  • Faʻaleleia o meatotino o le eleele. O le sodium humate e mafai ai ona faʻatamaoaigaina le palapala i mea aoga, ma o le a faʻaosofia foi le atinaʻeina o fauna ma microflora o le palapala. E le gata i lea, o le faagasologa o meaola o le humus formation e sili atu ona paleni.
  • Le atinaʻe o se aʻa malosi. O togafitiga faʻapitoa o fatu o le a faʻaosofia ai le atinaʻeina o le laiga o le aʻa. I le isi itu, o laau e sili atu ona faʻafefiloi micro-ma macronutrients.
  • Faamalosia o le lamala-ma le malulu. O suʻesuʻega ma suʻesuʻega faʻapitoa ua faʻaalia ai o le sodium humate galue e avea o se mea faʻapitoa, o lona uiga, e faʻamalosia le faʻaogaina o le masini, aʻo faʻalauteleina lona tetee atu i tulaga leaga.
O le tele lava o taimi, e le iloa e le au fai togalaau le sodium humate faʻatoʻaina, pe o le a le auala ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, o le lotomaualalo o se vaega taua tele mo se tamai togalaau fualaau aina ma se fanua tele. Faʻaaoga lelei lenei falu, ma e faʻamautinoa oe e faʻamalieina i le iuga mulimuli.