Fertilizer

Faʻapitoa ma faʻamanuiaga o fualaʻau totoina "Kemira" ("Fertika")

Kemira - O se faʻaofuofu o le minerale, lea e aofia ai se faʻalavelave o micro-ma macro-elemene mo nisi ituaiga o laau totō.

O le lautele o le talosaga e lautele: e faʻaaogaina i togalaau, paka ma galuega faifaatoaga.

Faamatalaga lautele

Fertilizer "Kemira" ("Fertika") o loʻo tuʻuina mai i le pepa faʻaopoopoga o mea tau minerale. E ese i latou i le auala o le talosaga (granular, vai, soluutu vai, mea-minerale), i le taimi ma le faʻamoemoega. E maualuga tele, e faʻaosofia ai le tuputupu ae ma le atinaʻeina o le laau.

Kemira: ituaiga o faʻamalo

O se ituaiga o laau mo le tuputupu ae ma le atinae e manaomia ai se ituaiga seti o meaʻai. Ina ia fetaui ma manaʻoga o laau toto i meaʻai na faʻapupulaina ai faʻalavelave faigata o laei.

O se tasi o fomaʻi sili ona lauiloa mo togalaau ma togalaau aina o le vailaʻau faʻasaina taua o le "Azofoska".

Taavaletoso

O se faʻalautele tele o meaʻai e mafai ona faʻasaʻa i le vai ma faʻaaoga e fai ma laʻei, laei foliar, e faʻaaogaina i totonu o le faʻavaivai. O le sauniuniga e aofia ai le suka, phosphorus, nitrogen ma selenium, lea e faʻaleleia ai le metabolism, faateleina ai le suka i fua ma fualaʻau.

Faʻasologa

"Kemira Lux" o le fugalaau e gaosia i le foliga o se mea tioata tioata, e mafai ona suauu atoa i le vai poo le vai. E aofia le tele o elemene mo totonu o laau, fugalaau togalaau, vine, fualaʻau. Faʻasolosolo le faʻavaeina o pulupulu, faʻasolosolo le faagasologa o le fuga, faʻapipiʻi le lanu o fugalaau. Faʻamalosia le faʻavaeina o fua. Faʻaaogaina i sauniuniga o le eleele aʻo lei luluina, fatu vave toto, vave ona tupu le lanu meamata. O lenei fafaga e tulaga ese i le amataina o lana gaioiga vave pe a ulu i le eleele.

Autumn fuʻa

Faʻasologa o minerale faʻalavelave, tuʻuina atu i le tulaga o granules mai le faʻafefiloi o mea aupito maualuga. E aumaia i totonu o le palapala i lona gaioiga autu i le taimi o le tautoulu po o le tautotogo. E i ai se vaitaimi faaumiumi o le gaioiga.

E te iloa? O faʻauluuga Autumn e faʻamalosia ma faʻamamaina le eleele vaivai i le taumafanafana ma mea aoga ma fesoasoani i laau e tumau i le taumalulu.

Suavai

O laei masani e faʻaaogaina uma i luga o le eleele ma i totonu o greenhouses. Tuuina atu i le germ se seti o elemene elemene e faigofie ona lofituina. O le i ai o se faʻalavelave tele o elemene elemene e mafai ai ona le faʻaopoopo nisi faʻataʻitaʻiga i le eleele.

Ina ia faatelevaveina le tuputupu aʻe o fualaau aina ma fugalaau e masani ona faʻaaogaina le faʻalavelave faʻapitoa o le "Faʻailoga".

Lawn

O meaʻai e faʻamoemoe mo le taimi o le tautoulu e aofia ai elemene minerale, phosphates ma le potassium, ia e lelei le aʻafiaga i le faʻavaeina o le aʻa i laau afu ma faʻamalosia ai le telefoni feaveaʻi, ma e lelei le faʻafefe i le taumalulu. Meaʻai e faʻamoemoeina mo le vaitaimi o le tautotogo e gaosia i foliga o granules ma o loʻo i ai macro ma microelements i le fua faatatau tatau mo faateleina le maualuga o le mutia, e maua ai le lanu ma le loloto o le lanu.

E taua! Aua le faatagaina le faʻaogaina o ofu faʻapitoa i le tautotogo i le tautoulu! O fuālaʻau fuālaʻau e maua ai le maualuga o le gaosiga o le gaosiolosi lea e faʻaolaina ai le tuputupu aʻe o le mutia E le mafai e tamaiti laiti ona faʻafeiloaʻi le malulu ma o le a le tatalia ni matagi mataga, o le mutia o le a malolo.

Fugalaau

O sauniuniga faʻapitoa e aofia ai mea faʻapitoa o macro-ma micronutrients talafeagai e maua ai aʻoaʻoga tele faʻaletonu o lanu e tumu ma susulu.

Faateleina le umi o le fuga. O se meaʻai e ofoina atu e faʻaopoopoga i microelements o fugalaau taʻitasi ma faʻalelei.

E te iloa? Filifilia se ituaiga o fugalaau, e tatau ona e iloa po oa tulaga latou te ola lelei ai, ona faigofie ai lea ia te oe ona fatuina le siosiomaga e tatau ai, piki i luga se laei pito i luga mo le tele ma le umi.

Potato

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa maʻalaʻau maʻalaʻau faʻapitoa e faʻapitoa mo pateta. O le faʻafefiloi e aofia ai vaega taua e aofia ai le magnesium ma le sulfur, lea e mafai ai e le fale ona faʻataʻi faʻamaʻi.

Fualaʻau pateta "Kemira" e faʻaaogaina i le tautotogo i le taimi o le totoina, ma i le taimi o le tuputupu ae o pateta e fai ma laʻei pito i luga. Potassium o loʻo iai i luga o laei faateleina le teuina o fatu.

Conifer

O loʻo faʻapipiʻiina mo laau totō o loʻo manaʻomia le palapala 'eleʻele, o loʻo i ai le faʻaititia o le pH, i le latalata atu i mea latou te manaʻomia. Fautuaina mo conifers, hydrangeas, azaleas, vineberries, rhododendrons.

E taua! E le tatau ona fafagaina le tele o ituaiga laau coniferous, aua o le a vave lava ona latou le maua ni foliga fiafia.

Ona o le maualuga o mea o le magnesium, sulfur ma lela uʻamea maua ai le paʻu o le maa emerald, ma o le calcium vai e mafai ona sosoʻo e faʻaleleia ai le mama, e le mafai ai ona latou lanu samasama ma feoti. O laʻei pito i luga e faigofie lava ona aʻafia e le laau toto ma fesoasoani i lo latou tuputupu ae.

Fertilize conifers e tatau ona faʻaeteete, faʻaaogaina atoa le fafagaina o manu, aua e mu ai le aʻa o le laau.

Universal "Finnish"

O oloa tetele, faigofie ona solu i totonu o le vai, ma le maualuga o le potassium. E tasi le falalaʻau o loʻo i ai meaʻai uma e manaʻomia mo le laau. A aunoa ma le chlorine. E fautuaina le fualaau mo le totoina o fualaau faisua i le malae vaʻaia ma le laufanua, mo fualaau aina, vine.

Ina ia fafaga le pepa ma tamato, e mafai ona e faʻaaogaina le fugalaau faʻapitoa "Signor Tomato".

Faʻapitoa o le faʻaaogaina ma le tele o tulaga lelei o le faʻalaina

E leai se atinaʻe taufaatoaga e mafai ona faia e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻamaʻi. Mo le maua o mea maualuga ma lelei meaʻai, e tatau ona faʻaaoga paleni paleni na faia mai mea mama ma maualuga. Fertilizers FERTIKA e faia i luga o vaega o mea na gaosia e le Yara, ma mafaufau i meatotino o le palapala ma puipuia le siosiomaga. Faamanuiaga faʻatau:

  • o le leai o chlorine ma metala mamafa i le sauniuniga, lea e saogalemu mo le palapala;
  • faaumiumi gaoioiga o fualaau faasaina;
  • o se tuufaatasiga o le tuufaatasiga o fomai e maua ai tuutuuga mo le atinae masani ma le tuputupu ae o le laau;
  • pe a faʻaaoga Kemira, o le faaputuputuina o kulimi i fualaʻau ma fualaau aina e le aofia ai;
  • faateleina le tetee o laau i aafiaga masani;
  • Fertilizer "Kemira" ua gaosia i foliga o granules, lea e faigofie ai ona faʻaaogaina. Mo le faʻaogagofie, o pusa maʻalaʻau o loʻo afifiina i afifi o gafatia eseese;
  • ola umi o le fualaau faasaina;
  • o se meafaigaluega puipui mo le tele o faʻamaʻi, ona e faʻaleleia ai le puipuiga o laau totō, ma faʻaogaina atili ai aʻafiaga i aʻafiaga o fuga ma siama;
  • O le fua faapaleniina o laʻei pito i luga e talafeagai uma mo laau toto taʻitasi, ma mo le faʻaleleia;
  • faateleina le taimi e teuina ai fua o le seleselega;
  • faigofie o le faʻaaoga ma le tau taugofie.

Kemira oloa, faʻaaogaina o mea faʻaoga, fua faatatau o talosaga ma metotia o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i faʻamatalaga o pusa. A aunoa ma le tumutumu pito i luga mo laau, vao, laau e le mafai ona fai. O le fugalaau filifilia lelei e mafai ai e oe ona aoina se seleselega lelei o fualaau aina ma fualaau faisua, e ausia ai se laau laʻau umi ma matagofie.