Laʻau

Our Crystal Garden (version 10)

"Our Garden Crystal" - o se polokalame mo le mamanu ma le mamanu o le laufanua, o se polokalame mo le mamanu o le laufanua ma le mamanu o se togalaau togalaau e tolu vaaiga i le mea na faia. e le manaʻomia se aʻoaʻoga faʻapitoa faʻapipiʻi. E aofia ai se ata faʻatulagaina e tolu-tolu, faʻataʻitaʻiga ata e mafai ai e oe ona galue faʻatasi ma ata numera o se mea, se encyclopedia o laau totō ma se faʻasino punaʻoa e mafai ai ona e faʻaopopoina au lava ata faʻatusa tolu ma lau lanu.

O faʻataʻitaʻiga e tolu faʻatusa mo le Polokalama o La Tatou Togalaau o loʻo tuʻuina atu i totonu o le polokalama ma faʻapipiʻi faʻatasi i totonu o le faletusi mea. O le tagata faʻaaoga e iai le malosi e sui ai le lanu o le faʻataʻitaʻiga poʻo ona vaega.

Galuega e foia:

  • Filifiliga o laau mo le poloketi e tusa ma le 25 laina. Filtration of more than 17,000 encyclopedia plants by such parameter as type plant, growths zones, height plant, color fleurs, time flowering, relation to the sun, watering, frost resistance and many other parameter so as to maximize compliance with the requirements.
  • Fuafuaga o fanua e tusa ai ma le ata. Ua fatuina le poloketi i se faʻataʻitaʻiga ata e faʻavae i luga o ata pueata. I totonu o lenei ata, o vaega e pei o auala poʻo laʻau e siosiomia ma tumu i mea e pei o le iliili poʻo le mutia. Le isi o maʻa, nofoa, moli, laau mai le faletusi o polokalama. O le fuafuaga na faia e mafai ona vaʻai i masina eseese o le tausaga.
  • Faataatiaga o fanua e tusa ai ma le tele o lapisi ma le 3D ata vaaia o le poloketi. O le poloketi e faia i le fuafuaga o le fuafuaga i le "vaaiga pito i luga": o auala ma pa puipui ua faataatia, fale ma lamepa ua tuu, o mea teuteu ma laau ua tuu. O le galuega faatino na mafai ona vaʻaia i le 3D mode i masina eseese o le tausaga ma le taimi o le aso, iloilo le tuputupu ae o laau ma le tufatufaina o ata mai mea faitino, fai se faʻatusatusaga ma le ata vitio o le poloketi.
  • Faaaogaina o ata i le galuega. O se tasi o mea e mafai e le failautusi ona faʻaaogaina ata o mea faitino moni e faʻaalia ai auiliiliga patino o le galuega faatino.
  • Faʻatonutonuina se toomaga. I le fausiaina o se poloketi, e mafai ona siitia, maualalo ma faʻafesoʻotaʻi i soʻo se itu o vaega filifilia o le fuafuaga. E talafeagai lenei mea pe a fai o le vaega faʻatulagaina o loʻo i ai se faʻalauiloa faʻalauiloa poʻo le taimi e fatu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ata alpine.

Faʻataʻitaʻiga gagana: Rusia
Faiga faʻavae: Windows 10, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Faiga Faʻapoloaiga: faaooina atu faaeletoroni

E mafai ona e faʻatau se laisene laiseneina o le polokalama iinei - o le tau e 3500 rubles.