Laʻau

E faʻapefea ona filifili se lelei eletise eletise ina ia e le toe faʻafiti ai mulimuli ane?

O Jigsaw ei ai gafatia faʻavaomalo mo le gaosia o mea uma ile fale. Soo se tufuga lava e galue i le fausiaina, faʻaleleia, vaneina laupapa, kamuta, ei ai lenei ituaiga mea faigaluega. Ina ia iloa le auala e filifili ai se eletise eletise mai le 'oloa taua e ofoina atu i faleoloa faʻapitoa, e tatau ona e malamalama i uiga autu faʻapitoa. E gaosia e le au gaosiga ituaiga o galuega faaopoopo, lea e aafia ai le tau o le meafaigaluega. Ae ui i lea, o nei galuega e le masani ona manaʻomia i le faʻatinoga. O le mea lea, pe a filifilia, e le mafai ona e taulai atu i tau o le faʻataʻitaʻiga, ma mafaufau o le sili atu le taugata o le mea faigaluega, o le sili atu lea. Ma o le a le faʻavae mo le filifilia o se jigsaw?

Afai oe valea e faitau, pe na o oe e te matamata e matamata i se vitio, ona lua vitio patino mo oe ma faʻamatalaga faavae e uiga i le autu:

O le a le jigsaw ma o le a le mea e faʻaaogaina?

O le malosi o le taavale a Jigsaw, ma le faapuupuuina o le eletise eletise, e faasino i se meafaigaluega lima ua saunia i se eletise eletise. O le tele o vaega o lenei meafaigaluega e aʻafia ai lona mamafa, lea, i le mea moni, e le o lagonaina. I le faʻaaogaina o se jigsaw e mafai ai ona vave faʻatino galuega lelei nei:

  • tuusaʻo saʻo o mea e pei o fafie, palasitika, mago. pepa uʻamea, laminate, kelati, ma isi;
  • felafolafoaʻi faofaʻatasi o soʻo se mea ua taua i luga;
  • tipi tilotilo o le fuainumera e manao i ai;
  • tipi faʻamau faʻamau.

O le faʻamoemoe o le jigsaw o le faʻatinoina lea o se tele o faʻatinoga i le taimi umi ma le felafolafoaʻiina o mea laupepa, ma le faʻatalanoa.

Faataitaiga: o le eletise eletise na fausia e Skil i Netherlands e faʻaaogaina i aso faisoo e vavae saʻo ai vaega o laupapa ma isi mea.

Faiga Faʻavae o le Jigsaw Electric Saw Saw

O le taina o mea e maua mai i le fesoasoani a se faila faapitoa, e mafua mai i le taʻavaleina o se afi eletise. O le faifai pea o gaioiga faifaipea na faia e le faila e oʻo atu i le 3500 mita i minute taitasi. Mo le faʻapipiʻiina o le masini, e faʻaaogaina ai se faʻavae lagolago, lea e taua foi o se laupepa poʻo se tasi. O le laulau faavae e faʻaaogaina e avea o se taʻiala ma tuʻuina atu ai le faʻamautuina lelei o le meafaitino e ala i le tausisia pea o se mamao tumau i le galuega.

O le i ai o le malosi e fesuiaʻi ai le faʻavae lagolago i le maualuga e oʻo atu i le 45 tikeri e mafai ai e oe ona suia le tau o le tipi. O mea mo le gaosiga o le faʻavae e masani lava o le sila, alumini poʻo le palama malosi. E gaosia e le au faila le faila i se puipui puipui manino o le plexiglass (tioata tioata), lea e mautinoa ai le saogalemu o le galuega.

E ese le eseʻesega i le ituaiga o togafiti, lea e mafai ona:

  • mapue mafai ai e oe ona vaʻai manino atu i le laina tipi;
  • mushroom-shapedfaʻafaigofieina galuega i luga o vaalele.

O le ituaiga pene e le afaina ai le lelei o le galuega, ma o le mea lea latou te filifilia ai se meafaigaluega e tusa ai ma lenei fuaitau, e faʻavae i luga o mea e fiafia i ai le tagata lava ia.

Le mamanu o se eletise eletise ua fuafua mo le faʻaaogaina faʻapitoa, faʻapipiʻiina le tele o galuega faʻaopoopo e faafaigofie ai le faʻaogaina o lenei meafaigaluega

O le Hitachi cordless jigsaw, na gaosia e se kamupani Iapani lauiloa, ua mamanuina e galue i nofoaga e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le meafaigaluega i lima

Afai e te fuafuaina e faʻaaoga se jigsaw e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le mana, ona faʻatauina lea o faʻataʻitaʻiga o masini. Naʻo le tulaga lenei, ia manatua o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e faʻatapulaʻaina i le taimi. O le mana o mamanu o le maa e masani ona maualalo.

Isi vaega o le meafaigaluega eletise

O le mea lenei e mafai ona aofia ai i le mamanu o le jigsaw:

  • Faʻasologa o fetuutuunaiga faʻavave taimi faʻaaoga pe'ā e galue ma ituaiga mea eseese. O le filifiliga o le taimi o le paʻu e mafai ona faia e le gata i le amataga o le taotoga, ae faʻapea foi i le taimi e ala i le kilikiina o le kuluma amataga-loka. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona faateleina le gaosiga. O le mea moni, o se ituaiga o galuega o se meafaigaluega eletise e mafua ai le vave ona faʻaaogaina o le lau faigaluega.
  • O le i ai o se faʻatulagaga o telefoni taʻitasi, faʻapitoa mo faʻalelei faʻaonaponei uma o faʻasalaga, e mafai ai ona e faia ni faʻasalalauga faʻapitoa o le vaʻa (agai i le vaʻaia ma le leaga) ma tipi ese le mea naʻo pe a oso i luga "luga". O lenei galuega e aʻafia ai le siʻitia o le gaosiga e aunoa ma le faʻaitiitia o le ola o le faila, ae fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le lelei o le oti. O le mea lea, pe a faia se oti, e fautuaina e faʻamalo lenei galuega. O lenei fautuaga e tatau ona mulimulitaʻia pe'ā galue i le sila ma le laupapa.
  • Matafaioi o le faʻamalamalamaina o se vaega galue e ala i se molifausiaina i totonu o le fausiaina o le jigsaw e faʻaleleia ai le tikeri o le faigofie pe a galue i tulaga maualalo maualalo malamalama.
  • Faʻagasologa o le faiga o le faiva vave o faila faʻafaigofieina le faagasologa o le suʻeina o se lau o le seleseleina e ala i le faʻapipiʻiina o se lelei faapitoa.
  • Faʻaaogaina o le sawdust aunoa O se mea e faʻamafanafana ai le afi e mafai ai ona faʻamaʻolotoina mai le mea e maua mai ai le laisa ma le faʻamautuina o pefu.
  • Mafai ona faʻafesoʻotaʻi se meafaigaluega eletise i se masini faamama e ala i se faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e faigofie ona fufulu le eleele galue mai otaota, lea e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le laina tipi.
  • Le i ai o le masini e sui ai se failaFaʻafetai i le peʻa e mafai ona suia le lau o le galue 360 ​​tikeri, e mafai ai ona e tipiina lio o matilatila eseese ile mea.
  • Faʻailoga mata talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le tulaga o le mea faigaluega i se tulaga mai le zero tikeri i le 45.

O le a le mea e te manaʻomia - filifili naʻo oe.

Tomai poʻo mea tau fale?

O le eletise eletise, e pei o le meafaigaluega atoa, e avanoa mo le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa ma faʻalapotopotoga. I le olaga i aso faisoo, o meafaigaluega e faʻaaogaina le malosi, o lea la o lona malosiaga e maualalo ifo i mamanu faʻapitoa e faʻatulagaina mo le faʻaauau pea o le taotoga. O se numera itiiti o galuega faaopoopo, faʻapea foi ma se mea faigaluega maualalo, lea e lava tele mo le faʻaaogaina o le eletise eletise mo lona faamoemoega faamoemoeina, o se uiga o se meafaigaluega i le fale. O tau mo ituaiga fale o le eletise eletise e 2-3 taimi e maualalo ai nai lo tomai faʻapitoa.

Pe a filifilia, ia amanaʻia le mea moni e mafai e le fale e maualalo le malosi o le eletise ona tipiina vaega o laupapa e iai le mafiafia e le sili atu ma le 70 mm, ma le sila - e le silia le 2-4 mm. O tagata tomai faapitoa ma le malosi maualuga ma le gaosiga o oloa e mafai ona tipiina laau e oo i le 135 mm le mafiafia, alumini alumini e oo i le 20 mm, o le sila e faapipii i le 10 mm. I le iloa o le mafiafia o le mea o le ae tipiina, e faigofie ona e filifilia po o le fea itu e sili ona lelei e filifili ai mo lenei taotoga. O meafaigaluega mo le faʻaaogaina o fale e maua i Saina ma Polani. O mea aupito sili ona lelei mo tagata tomai faapitoa ua faia i Siamani, Iapani, Sweden.

O le tipiina o liʻo taʻamilosaga eseese o loʻo i ai i le eletise eletise i totonu o laupapa, silasila ma isi mea laupepa e vave ma faigofie

O se faʻataʻitaʻiga o se eletise eletise (eletise eletise) ua fuafuaina mo le faʻaaogaina faʻapitoa, faʻasalalau e le Kamupani Bosch Siamani na iloa i le maketi mo meafaigaluega eletise

O le faʻavae autu mo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga faapitoa

O le faailo autu e tatau ona vave faʻalogo i ai o le mana o le meafaigaluega. Manatua mo ituaiga o fale, o lenei ata e mai le 350 i le 500 watts, ma mo tagata tomai faapitoa - mai le 700 watts. O le loloto o le tipi, le umi o le vaitau o le faʻalavelaveina le faʻaogaina, ma le ola o le meafaigaluega e faʻalagolago i le mana o le jigsaw.

Taua! O mamanu mamana o loʻo faʻaalia foi i le sili atu o le mamafa, lea e taua pe a galue ma se meafaigaluega faʻaaogaina le mana.

Leai se mea e sili atu ona taua le numera o faʻaiuga i le minute. I le uma, o le saoasaoa o le galuega, faapea foi ma le mama o le tipi, e faalagolago i le taua o lenei faailoga. Mo le tele o faʻataʻitaʻiga, o le numera o kesi i le minute e ese mai le 0 i le 2700-3100. E ui lava o loʻo i ai ni faʻailoga lea e oʻo atu ai lenei faailoga i le 3500 stroke / min.

O le faʻamafanafanaina o le faʻaaogaina o se meafaigaluega eletise e faalagolago lea i le faila o le faila, lea e mafai ona faʻamau i ni sikulima poʻo se masini faʻapipiʻi. I le mataupu mulimuli, ua suia le lau i se faʻavavevaveina e aunoa ma le faʻaaogaina o se meafaigaluega faapitoa.

Faʻalogo i le ono mafai ona fetuʻutuʻunai naʻo le taimi o le paʻu pe afai e te fuafua e faʻaaoga se jigsaw e faʻatautaia ai mea eseese fale. O nisi o mea laupepa e vavaeina i nisi o faʻamaumauga o lenei faailoilo.

Afai o le soifua maloloina e taugata, ona faʻatauina lea o faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina atu i se masini faamama. O lenei galuega e puipui ai mata ma tino mamana mai le pefu eleelea na gaosia i le taimi o le galuega ma le meafaigaluega, ma e mafai foi ona e tausia le falemaʻi mama.

O le auai i le seti o faila sui, o suauu faapitoa mo le lubrication o luga o galuega, screwdrivers ma isi mea laiti o se faʻaopoopoga lelei i le oloa. Ae ui i lea, o nei mea uma e mafai ona faʻatau pe a manaʻomia i totonu o faleoloa faʻapitoa faʻapitoa ma nofoaga autu o tautua na tatalaina e le au gaosi oloa.

Maea mama ma le leoa Makita faiva o galuega sili ona lelei ma le i ai o le tele o galuega faaopoopo. O le meafaigaluega e gaosia i faleoloa a le kamupani o loʻo i Iapani, Amerika, Peretania, Saina, Romania

O le gaosiga o faʻasalaga e aofia i totonu o kamupani faʻapitoa e pei o Bosch, Makita, Meister, Hitachi, Metabo, Skil. A o le i filifilia se mea na faia e se tagata gaosi oloa, ia gauai atu i uiga faʻapitoa o faʻatusa tutusa o loʻo faʻatau atu i lalo o isi ituaiga. Faatasi ai ma lenei auala, e mafai ona e faʻatau le meafaigaluega saʻo mo le faʻaitiitia o tupe.