Laʻau

Faaata e pei o se uluai elemene o le togalaau: fatuina o faʻamatalaga mata

Mirrors, lea e masani ona taʻuina i se pale o mea lilo ma tupua, e mafai ona faia mea faigofie i le mea muamua e foliga mai e le masani ai. O le tele o tagata e faia fausaga eleele e faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻata e fatu ai faʻamatalaga matagofie ma faʻaalia le avanoa e suia ai se togalaau poʻo se fale tumaoti i totonu o se tulimanu moni. I le uma, o faʻata e ofoofogia le mafai ona suia le laufanua togalaau, ma o le uiga lautele.

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaaogaina pea e matai o le atinaʻeina ni fofo fou e le o ni tulaga masani pe a teuteuina le teritori i tafatafa o le fale. Faʻaaoga ituaiga uma o faʻata pe a teuteuina le togalaau e maua ai le avanoa e maua ai le tele o mea e faʻafiafia ai.

O le atagia o le laufanua o le eria, o faʻata e mafua ai le le mautonu o se vaaiga e le uma. E mafai ona latou tuʻuina atu i le togalaau se faʻafouga faapitoa ma eseesega.

O le ata ata i luga o le togalaau aina e fiafia foi aua e leai se mea e faatapulaa ai mafaufauga o le matai. O le mea moni, i le malae vaʻaia e leai ni puipui poʻo se faʻalelei le laulau. Ae mo le fatufatuaʻi, e sili atu nai lo le tele.

Tatau mo le faia o moega fugalaau

O fugalaau ma fugalaau matagofie e masani ona avea ma "tagata" o laufanua laufanua. Latou te faʻatumu le laufanua ma lanu susulu, ma le vaʻaiga o loʻo siomia ai ma se manogi manaia manaia. E mafai ona sili atu ona e fiafia i ai i le fesoasoani a tutusa tutusa ata. Ma e le o se mea talafeagai lava le faʻaaogaina o vaega faʻapitoa faʻamau ma sikuea. O pito i lalo e le mafai ona seleseleina o le a sili atu ona manaia.

O le faʻaaogaina o faʻata e lafo ai "bunnies" i le susulu o le la, o le a atili atili ai le faʻalauteleina o le togalaau, faʻateleina le loloto o le laufanua ma sili atu ona mataʻina

O faʻata faʻapipiʻi lelei o le a faʻafeoloolo lelei le pito sili ona susulu o se moega fugalaau. Aʻo fuga mai nei ituaiga po o fugalaau, e mafai ona toe faʻaleleia faʻata ina ia latou atagia ai na o le fuga o pulupulu. Ma o taimi uma lava, i le pito i luma, o fugalaau sili ona matagofie ma manaia o le a susulu i luma.

Ioe, ma o vaega o se faʻata gau e mafai ona faʻaogaina ma le saogalemu, ma faia ai se tioata mataʻina i le togalaau. O pulu mosaic e mafai ona avea o se teuteuga mataʻina o togalaau ma rockeries, faʻapipiʻi vavae ma fugalaau fugalaau. O le a latou faʻalauteleina le faʻaleleia o fugalaau, faʻamafaʻailogaina o latou pito sili ona lalelei ma faʻamaloloina lelei le pito i lalo.

Moli e tuu i tua o laau vao e mafai ona fatuina ai togafiti moni. O le a latou fatuina le le malamalama o mea manogi ma le vevela, ma faʻalelei atili ai le lanu o le laau totō

Faaata i tala ane o vaituloto

Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻata, e oʻo lava i se punavai laitiiti e ono mafai ona suia i totonu o se fausaga mataʻina ma se vai malosi. O vaʻa vai, o loʻo atagia mai i le faʻaata, o le a maua ai le faʻaopoopoga o le tele ma le malosi. O le matai o le laufanua faʻatagata na maua le tutusa o le aoga e ala i le tuu o se faʻata i tua o se vaituloto laitiiti.

O le faʻaata i luga o le faʻata e faaluaina ai le ata o le vai, o le faia o le tamai togalaau e sili atu le lautele ma le malamalama

O e ona nofoaga e le o iai le manaʻoga poʻo le mafai ona faʻaaogaina se tino moni o le vai latalata i le fale o le a faʻapalapala ai vaitafe mama e avea ma elemene o le eletise. Faʻaaogaina o punavai o punaoa, e pei o auala o loʻo totoe i vaitafe moni i le auala o le auala faʻasili ma peʻavaʻe o le sami, teuteu le tele o togalaau.

Ina ia fatuina le aafiaga o le "ola" vai, e faaaoga e tagata mamanu tioata manino ia o loʻo tuʻuina i le va o maʻa masani. Fusi o se faʻata e mafai ona faia le galuega e tasi. O i latou, e pei o mataʻu vai, o le a susulu mai i le la, faia ai le aafiaga o le felauaiga ma le atoatoa o tafega. O vailaau vali vali vali, faʻapipiʻi lelei i meataalo ma maʻa ma faʻataʻoto i le la i itu eseese, o le a mafua ai le le malamalama o se vaitafe e tafe.

O le puna o le a sili atu le manaia pe afai e te teuteuina ona pito i se lau, teuteu i nai tamai mumu, fatuina o se tuaoi faanatura

O se faʻata e mafai ona faʻataʻitaʻi lelei le vaʻai teuteu. Ina ia faaauupega le "vaituloto" ua lava lea e tuu ai le faʻaata i luga o se laufanua matala i luga o se laufanua lanu po o le mutia ma teuteu i maʻa, faatulagaga o fugalaau, fualaau o togalaau.

Afai e te tuʻu le faʻata i se mea itiiti, e mafai foʻi ona ausia le aʻafiaga o le vai. E ala i le faʻapipiʻi mea, taʻalo ma o latou nofoaga, e mafai ona e fatuina ni tafega moni mai maʻa ma faʻata.

Masking i vaega e le mautonu

O puipui o fausaga ma itu e le lelei i totonu o le togalaau e faigofie ona masaa e na faata uma. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e faigofie lava ona "toe faaola" se pa pupuni e le mafaamatalaina.

I le faʻapipiʻiina o tapoleni faʻafefete i le lautele o le pa, e mafai ona e faia se tulimanu lelei, faʻamalo maualuga, ae i le taimi lava e tasi o le a faʻapupulaina foliga "pupula" mai le prying eyes

O le a faʻafeiloaʻi faʻataʻitaʻi e tusa lava pe e te manaʻomia e faʻamalamalamaina le tulimanu o le togalaau. E na o le tatau lava ona faʻatulaga le faʻata i luga o sina pito laʻititi ina ia atagia mai ai se vaega o le lagi.

O le puipui o le pusa malulu, teuteu i le Provencal style, e maua ai le aafiaga o le faaauau pea o le ala. E foliga mai o le puipui o le fale e mafai ona pala ma e naʻo le avea ma faʻailoga e tau atu i le togalaau

Ina ia natia se fale e le fiafia, ua lava le tuu o le faʻaata i luga o le taulalata i le tau i luga o le puipui taofia. Ina ia ausia le mea e manaʻomia, e tatau ona tausia le mama.

Manaʻo e ausia le taunuʻuga maualuga pe a faʻapipiʻi faʻata, faʻalogo lelei i le "ata" - mafaufauga. O lenei mataupu e le o faanatinati. Taʻalo ma le faʻapipiʻi ma le pito o le tapoleni e maua ai foliga matagofie. I le tuʻuina o se faʻata e faʻafeagai ma le pito i sili ona manaia o le togalaau, o le a tuʻuina atu oe lava i le isi itu matagofie o le laufanua.

O se foliga mataʻutia i le auala matala e maua ai le manatu e le uma. E foliga mai na o le ui atu i le faitotoa fafagu ma o le ae maua oe lava i se togalaau faalilolilo

O le vaaiga o le mea na tupu e faia i luga o se vali ata i lalo i luga o le auala ma se pulou teuteu

Fausiaina o teuteuga o togalaau

Mosaic Mirror o se mea lautele mo le fausiaina o teuteuga matagofie o togalaau. O mea tioata o mea teuteu o le a faaopoopoina ai se paʻi o le lanu ma le malosi i le laufanua masani.

E mafai ona maua se taʻaloga e le mafaagaloina o le la e ala i le faaopoopoina o polo e uʻuina i le vali ata pe teuteuina i mosaics i fugalaau fugalaau

O faitotoʻa faʻamalosi i le auala autu o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona teuteuina i laʻau folasia faʻatasi ai ma apa faʻaata. O le auala i le fale i luga o le ala e mafai ona tuʻuina atu i se mosaic tioata, ma teuteu fao i le aʻeina o laau e teuteu ai i le mosaic o faʻata ina ia maua ai e le fua o laau toto se ata mataʻina i totonu.

E oo lava i se laau fualaau aina masani, o le poloka poloka lea o loo i ai i vaega o faata o le a muamua ona vaai i le avanoa

I le avea ai ma se isi mea i ata vali, faʻataʻitaʻiina le vinyl mosaic ma le faʻata filati e mafai ona faʻaaogaina. Ma o le galulue faatasi ma i latou e sili atu le faigofie nai lo mea masani.

O faʻamatalaga mataʻutia o le a fesoasoani e ausia ai faʻata o se foliga lapotopoto ma le oval.

E ala i le tuʻuina o vailaau vavave i luga, e mafai ona e maua le lagona vaaia o le faʻalauteleina o avanoa. Ae afai e te tuʻuina i latou i se itu e faasaga i le la, e mafai ona e fatuina le aafiaga o ni pupuni mata e atagia ai le lagi

O le teuteuina o le togalaau i faʻata o se mea ofoofogia le gaosiga. O le mea autu - tusa lava po o le a le faʻaogaina o faʻata, e tatau ona malupuipuia, ma i le taimi o le taʻavale e faʻamama ai le mafu.