Laʻau

Filifiliina o laau mo se vaituloto i le atunuu, i le amanaia ai o mataupu faavae o le faia o fuafuaga

O vai, o se faailoga o le mama aʻiaʻi ma se suiga i le olaga, e masani ona tosina tagata. O se vaituloto laitiiti, e lata ane e manaia le faʻaalu o se taimi, alu ese mai faʻalavelave masani i aso uma, o se elemene sili ona lauiloa i le faʻailoga o le laufanua o laufanua. Laʻau mo le vaituloto - o se uiga taua o le mamanu o le vaʻa. O le tulaʻi mai o le lalelei matagofie ma le teuteuina o laʻau matagofie e le gata ina mafai ona suia ai le vaituloto, ae ia puipuia foi.

Toto i totonu o se vaituloto - e le na o le teuteuga

O laau totō ma laau matagogo teuteu i fugalaau faʻamalo ma fesuisuiai e faʻamalosia ai foliga matagofie o le tulimanu masani o loʻo i ai le paʻu o paʻu ma mea manogi.

O le vaituloto e faia i lanu lanumeamata e foliga mai e masani ma i le taimi e tasi e lauiloa

Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i le talosaga teuteu, o laau toto mo le vaituloto ua faataunuuina foi se faamoemoega aoga. O lau o laau o loʻo i luga aʻe o le vai e faʻapouliuligia le tino o le vai, o lea e taofia ai le atinaʻe ma le tuputupu ae malosi o algae. Ona o lenei mea, o le vai e mafai ona tumau se vaitaimi umi ma manino.

E le gata i lea, i aso vevela vevela, o le natura masani o laʻau i luga o le vai e mafai ai ona faʻasalalauina ave o le lā, lea e vevela ai le vai.

O le ufiufi e faapitoa lava le talafeagai mo faatanoa e 'aina e iʻa, frogs, laumei ma isi atopaʻu

Faʻaiʻuga e filifili ai le filifilia o laau

Pe a filifilia laau toto mo se vaituloto i le atunuu, e tatau ona e pipii atu i se manatu teuteu tasi. O lenei mea o le a faia ai se tuufaatasiga e ese mai i isi elemene o le laufanua, i le taimi e tasi o le a ogatusa ma i latou.

Pe a fuafuaina le tuʻuina atu o laufanua lanu meamata, e fautuaina e filifili le itu autu, e tusa ai ma foliga o le a foliga mai e sili ona mataʻina

Soo se mea teuteu e foliga matagofie ma mauoa, pe a fai o le mafaufau i le fuafuaina o elemene, pe a teuteuina muamua le pito i lalo i mea e maualalo pe maua ai le eleele, o laau tetele e foliga mai i tua.

Fuafuaga e faʻavasega se vaega o faafiafiaga i le tasi itu o le vaituloto, o laau toto mo lenei vaega ua filifilia i lalo ina ia le poloka ai le matagofie o le laufanua ma le avanoa i le vaituloto.

Laʻau mo vai vai ua filifilia e amanaʻia le faʻatulagaina o le vailaau i le loloto. I le pito sili ona loloto o le vaituloto, lea e masani lava ona i ai i le ogatotonu o le vaituloto, o loʻo i ai vaituloto vai, e lata ane i le matafaga ma eleele lafulemu - vaʻagofie. I luga o le talafatai o le vaituloto o sui o le lalolagi laau, lea e ola malie i luga o eleele susu, ma i luga o le matafaga matagoʻa - e itiiti ifo le susulu o laau ma fugalaau.

O le a le vaega o le vaituloto e sili ona lelei e totoina?

Vaʻavaʻai sami eseese

O le ogatotonu o se tagata aulelei e tafe i luga o le vai ua tumu i le anoanoaʻi o sima. Lotu Lotus e fiafia e ola i nofoaga lafulemu o le vaituloto, o le loloto e tusa ma le 40 cm. O ona aʻa ua faatofuina i le eleele i lalo o le vai, ma fugalaau ma laʻau e tafe saʻo i luga aʻe o le vai.

Lotus - o se fugalaau matagofie ma le maofa, e alofagia e le tele o faifaatoaga, e mafai ona avea ma tupu o le vaituloto.

O le ogatotonu o se tagata aulelei e tafe i luga o le vai ua tumu i le anoanoaʻi o sima. Lotu Lotus e fiafia e ola i nofoaga lafulafu o le vaituloto, o lona loloto e le itiiti ifo i le 40 cm. O ona aʻa ua faatofu i le eleele i lalo o le vai, ma fugalaau ma lau e felelei solo i luga aʻe o le vai.

O fufulu vai e mafai foi ona avea ma se faʻaopoopoga tutusa i se faʻatoʻaga.

E sili atu ma le luasefulu ituaiga o meaola nei, ma e manaʻomia ei latou taʻitasi tulaga faʻavae ma le loloto mo le tuputupu aʻe. O le lili vai o loʻo i ai foi i fuga o le la-alofa, loloto-fugalaau.

O paʻu o le paʻu lanu uliuli ma mulumulu ma fugalaau lanu paʻepaʻe matagofie e mafai ona avea ma teuteu matagofie o le ogatotonu o le vaituloto

Faʻafelelei i luga

O vai fou suamalie o loo tafe malie i luga o le eleele e le gata o se "natura" faalenatura, o loo ufiufi ai luga o le vai. Latou te faʻatino se galuega taua, aua latou te aʻafia le totoga o meaola i le vai, ma faʻapenaina ai le paleni o le siʻosiʻomaga.

Faatasi ai ma sui sili ona togitogi o nei ituaiga o laau e mafai ona taua: azole, wolnga, vai chestnut, ma le cheesecake. Latou te lagona le toafimalie i nofoaga uma o le la ma nofoaga malulu.

O se lalaga faʻamalosi e lalagaina mai lau lanu azole e tuʻuina atu ai le vaituloto o se mealilo taua. O lanu o le kapeta e mafai ona ese mai le lanu mumu-lanu enaena ma le lanumeamata ma le lanumoana i le lanu-lanumeamata

O le fagu vailaʻau, o le foliga e pei o se polo moa ma ona talipulima, ua teuteuina i se laupepa teuteu o fusi uʻamea

Faatasi ai ma le matagofie o le totoina o laau toto e tafe mai fafo: vai-mumu, suavai, leuronium, mimiti.

O se vai e le lelei, e taua foi o se lala laau, e tu lelei i fafo atu o isi laau toto ma laʻau e pei o le fatu ma fugalaau e tolu. O le tele o le suavai e maua aʻa i totonu o tatou latina e pei lava o se peleue vai

O le totoina o ia laau toto e tatau ona i ai i ni vaega laiti. O a latou laulaau e tatau ona sili atu nai lo le afa o le vai.

Oxygen Generator Plants

O vaʻaia fafo e lē lelei le faʻaauau o le okesene o loʻo faʻaaogaina e fufulu ai se vaituloto. O le aveesea o le carbon dioxide ma mineral substances mai le vai, latou te aloese mai algae o meaʻai ma puipuia ai le faaleagaina o le vai.

Faatasi ai ma ituaiga o laau teuteu-o oxygenators e tu i luga o le laau, oona, oona ma le faanatinati

O le suavai suamalie ma le laulaau laʻau e sili ona fiafia i nofoaga o le talafatai. O le faʻavaveina o foliga o le lanu piniki o ni meaʻai lelei mo tagata o loʻo i totonu o le vaituloto. O lala lafulafu ma se paʻu lanu o meaola e vave ona tutupu ae o le tausaga muamua o le faamautuina i totonu o se vaituloto, o se laau e mafai ona fatuina ai ni vao malulu. Elodea e le o se mea e uiga i le malamalama ma le vevela.

Filifiliaina o laau mo le teuteuina o se vaituloto i le sone i le talafatai, e mafai ona e taofia le filifiliga i luga o ia laau mama e pei o le calamus, kaluzhnitsa, o le gasegase, vao.

I totonu o masima, ferns, daylils, Voljanka, gravilat ei ai foliga teuteu

I le faia o se togalaau fugalaau i le sone i le talafatai, e mafai ona e taʻalo i le eseesega o foliga ma lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau faʻafefiloi matagofie ma fugalaau e le masani ai irisisi, faʻataʻitagaina ma le faʻaaogaina o auro o se aau, e foliga mai e ese mai i tua o le mea e tatala ai mea. Pe a fatuina ni fatuga, o le mea autu e le o le faʻaaogaina. O se mea matagofie matagofie o laau e tatau ona teuteuina ai le laufanua o le upega tafaʻilagi, faʻatumu ai le agaga i lagona lelei mai le mafaufauina.

Auala e toto ai laau i totonu o se vaituloto - vitio