Laʻau

Pelargonium Knight Salmon - o se faʻamatalaga o ituaiga o salmon Salmon

Faatasi ai ma le eseesega o laau i totonu o fugalaau fugalaau, o ituaiga o fugalaau e sili ona lauiloa. O se nofoaga mamalu i lenei lisi o loʻo nofoia e pelargoniums, lea e sili atu ona lauiloa tagata o loʻo nonofo i lalo o le igoa "geranium". O le au faʻatoʻaga ua fafagaina le tele o ituaiga eseese ma le tele o lanu eseese ma foliga o le faʻaleagaina. Faafetai i le galuega a Siamani saienitisi, o se vaega atoa o ituaiga Salmon ua foliga mai, o nei mea uma e teuteu ma e mautinoa lava e tatau ona gauai atu.

O le pelargoniuma e aʻafia i le aiga o Geranium. Aiga i le Aferika i Saute Aferika. O le igoa o le laau e sau mai le upu pelargos, lea i le gagana Eleni o le paʻu. Ma e moni lava, a maeʻa le fugalaau, o le koluma o le pestle e sili atu ona taatele e pei o le puʻu o se paʻu. I fafo atu, o ituaiga uma o ituaiga e tutusa ma iai nisi o uiga masani.

Faʻaaliga ma foliga o le pelargonium

Faʻamatalaga

O se tagata matua matua pelargonium o se lauolaola suamalie ma lau laʻau matagofie ma fugalaau faigofie pe faaluaina e aoina i inflorescences.

Lalaga i foliga ma lanu eseese e faalagolago i le ituaiga. O le lanu o le lau laulaau i le tele o ituaiga o meaola e pouliuli pe malamalama. O ni ituaiga fou, mo se faataitaiga, sui o le vaega Salmon, ei ai se lanu uliuli o le laupepa laupepa ma vela ua taʻua. O nisi taimi e sosolo ai le lanu enaena po o le paʻu i luga o le lipine.

Fugalaau e mafai ona faigofie poʻo faalua. I ituaiga eseese uma, e aoina i latou i lalo o le faamalu. O le lanu o petals e mafai ona matua eseese - mai le kiona-paʻepaʻe i le paʻu.

Mo se faʻamatalaga! I nisi ituaiga o pelargonium, e lua lanu e mafai ona i ai i le lanu i le taimi e tasi, e masani lava o le ogatotonu o le fugalaau e lanu i le tasi, ma le lona lua o loʻo i ai i luga o isi meaola.

Faʻapitoa

Pelargonium ei ai ni uiga patino e fesootai ma le taamilosaga o lo latou atinae ma tulaga o le taofia. E tele taimi faapena:

  • O ituaiga uma lava e faʻaalia i le umi o le fuga. O nisi taimi e maua mai ai faʻaletonu i tausaga taʻitasi ma ni faʻalavelave laiti.
  • O nei fugalaau e le manaʻomia le totoina o mea uma ma, e le gata i lea, e faʻasalaina. Ona o le palauga o le laulaau laʻau, o loʻo susulu pea le susu ile luga, lea e ono mafua ai ona pala.
  • Mo le atinaʻeina atoatoa, e manaʻomia se taimi e malolo ai. E pa'ū i le tau malulu ma e manaʻomia le usitaia o nisi aiaiga o le taofia i lenei taimi.
  • Laʻau faʻafeiloaʻi teuteu teuteu lelei, lea e mafai ai ona e faia ni laau ma avatu ia i latou se foliga lanu ma foliga matagofie.

E taua foi le maitauina e mafai ona toto le pelargonium i le eleele i le taumafanafana. O lenei mea e sili ona aoga mo le faʻaalia o laau totō ma galuega fai fua.

Faʻalogo! O nei laau totő e le fefefe i le malulu o le po ma e leʻo faʻaeteete i suiga o le tau. O le mea lea e mafai ai ona latou ola filemu i le avanoa i le taumafanafana.

O ituaiga eseese o Salmon

Pelargonium PAC Salmon Komtess (PAK Salmon Komtess)

Faatasi ai ma le tele o ituaiga ma ituaiga eseese, o le vaega o le pelargonium o Salmon e tatau ona i ai se vaaiga faapitoa. Faatasi ai ma le le mautonu, latou te matua ofo lava i le matagofie o le le fiafia.

Pelargonium Night Salmon F1

Faʻasologa zonal pelargonium faʻatasi ma fugalaau faigofie o se lanu samasama faʻamalosi ma se tulu piniki. O laulaau e lanumeamata lanumeamata, ma vela vevela ma se lanu susulu. E i ai le tele o laʻau faʻamaʻi ma se paʻu lanu moana enaena.

Faatasi ai ma le tausiga lelei, e fulafula e toetoe lava o taimi uma.

Po o le Salmon F1

Pelargonium PAC Salmon Queen

O se uiga iloga o le ituaiga o le lanu matagofie lea o fugalaau. O petals i le pito i lalo e i ai se fulufulu o le fulufulu, e alu i le pito. Lea lanu enaena lanu uliuli. Faatasi ai ma lenei tuufaatasiga o le pelargonium, ua lelei le faatusatusaina o Park Salmon Queen i se vaaiga matagofie.

Faletalimalo Pac salmon

Pelargonium PAC Salmon Komtess

O fugalaau o lenei ituaiga o mea manogi ma e tele, e aoina i mea e le maua. O petals e piniki ma kulimi i lanu.

Mo se faʻamatalaga! E fuga i luma o isi ituaiga uma o le Salmon group - i le amataga o Aperila.

PAC Salmon Komtess

Pelargonium Priory Salmon

O le Pelargonium Priori Salmon e lauiloa mo se ituaiga muamua o inflorescences, lea e foliga mai o pombet i foliga. O lenei aafiaga ua fatufatuina ona o le lanu lanu o se paolo o le samasama ma peti vavalalata.

E ui lava i le maualuga o mea teuteu, ae o le vailaʻau e matua le lelei lava.

Laʻau samio

Pelargonium PAC Salmon Princess

O le tele o meaola o lenei ituaiga e aofia ai fugalaau fugalaau, o laʻau o loʻo i ai le kulimi i lanu ma le lanu piniki i le faʻavae. Faafetai i lenei foliga ma lanu, e foliga matagofie lava le laau i le taimi o le fugalaau.

Pasefika Pac salmon

Faʻaleleia ma faʻaleleia atili

O sui uma o le vaega o Salmon e le lelei ma tutusa le tausiga e pei o isi ituaiga o pelargonium. O lenei mea e masani ona faʻafefe ma faʻafefeteina masani mai le tautotogo i le taufaʻaiuiuga o le autumn ma le faʻagasologa o 2-3 vaiaso.

Peony Etched Salmon (Paeonia Etched Salmon)

Mo le totoina, faʻaaogaina eleele eleele, lea e mafai ona faʻatau i le faleoloa, pe mafai ona e faʻafefiloi laufanua oneone ma oneone ma peat i le fua ole 2/1/1.

Faʻalogo! O le faʻatagaina o le i ai o se alavai faʻavaivai. E le taliaina e laau toto le suavai ma le faʻavaivai o le susu.

O le teuteuga e faia muamua pe ua uma ona tupu. Ua aveeseina lau o le fugalaau ma ua tele naua ona faapuupuuina.

Tofiga

Pelargonium Elnaryds Hilda ma isi ituaiga o le faasologa o Elnaruds

Knight Salmon ma isi vailaʻau mai lenei vaega e mafai ona faʻaleleia e ala i le vaʻaia. Mo lenei faamoemoe, o vaega o tipu na vavae ese i le taimi o le teuteuina e masani ona faʻaaogaina. O aʻa e vave aʻa ma faigofie.

Matou te faʻaaoga foi le metotia o le vaevaeina o le vao, lea e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o le gafa o se tagata matua. A maeʻa ona aveeseina mai le ulo, e tatau ona vaevaeina ma le vaʻaia le aʻa ona o le mea e tupu mai i ni ipu eseese.

O le faʻapipiʻiina e ala i le faʻaaogaina e faigofie ma vave.

Maʻi ma meaʻai

Faʻatasi ma le tausiga lelei ma le tausisia o manaʻoga mo tuutuuga o le pelargonium e seasea ona maʻi. O le tele lava o taimi, e tulaʻi mai faafitauli ona o le le faʻavalea o taimi e faʻafeinu ai, leai se malamalama poʻo le leai o meaʻai. Afai o le tulaga o le fugalaau e mamafa, e tatau ona suʻeina ma tatau ona ave le tausiga.

Faʻalogo! Afai e maua ni meaola faalafua, e tatau ona vave faia togafitiga. E sili ona lelei le faʻaaogaina o vailaau iniseti vailaʻau vave.

E le gata i lea, mo soʻo se faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi, tuʻuesea le mea na pisia mai i isi fugalaau.

O le Pelargonium Night Salmon (Salmon Night) ma isi sui o lenei vaega o loʻo i totonu o vaomatua ma fale le lelei. Ma le tausiga lelei, o le a fiafia le laau i le tuputupu ae tuputupu aʻe ma le faʻalauteleina o le fugalaau.