Laʻau

Fuchsia fugalaau totonu - ituaiga o laau totō

O nisi taimi, o le faalogo i le upu "fuchsia", o se tagata e mafaufau i se paolo lanumoana o le piniki. Ae ui i lea, e le o faʻamaonia atoatoa. Fuchsia o se mea totino, e fuafua i le ituaiga, o loʻo i ai fugalaau mai le paʻepaʻe ma le lanu viole. Fuchsia o se fugalaau i totonu. O manulele e le masani ai le lanu manulele e le manaia mo pi. Mo lenei mafuaaga, o le laau o loʻo paʻuina e manu laiti manulele laiti. E pipii Pollen io latou laʻau faafetai faafetai i se mea totino faapitoa na natia e le fugalaau. O isi mea totino faʻalelei o loʻo mulimuli ane i le tusiga.

Faamatalaga faʻatau

Fuchsia o le ituaiga o Onagrikovs, lea e 100 ituaiga. O nisi oi latou o laau toto, laau ma ituaiga eseese. Amerika i Saute o le fale o sui muamua o lenei ituaiga. Na maua muamua le fugalaau i le 1696. Na maua le igoa e faʻaaloalogia ai le tagata fai fua Fuchs, o le na suʻesuʻeina lenei ituaiga.

Fugalaau, Fuchsia

O le a se foliga o le fugalaau fuchsia?

Fuchsia susulu matagofie tele. O le fugalaau o se logo faʻapitoa i luga o le pito i luga, e matuā vaʻaia mai le paolo papa. I totonu o le logo e valu valu uumi uumi. I luga ae o se sepal e fa.

Fuchsia i totonu o le fale ua taua o le gracilis. Mekisiko ua taʻua o lona atunuʻu. I lalo o le natura masani, o lenei laau toto o loʻo tuʻuina atu i foliga o se vao. I le fale, e le sili atu nai lo le 70 cm le tupu. E i ai lau lanu lanumeamata lanumeamata po o lanumeamata lanumeamata. Fugalaau faʻatasi ai ma ni manoa umi ma sinusisi. Ua paʻu ulu.

O loʻo i ai ni mea faʻapitoa e aoina i totonu o se pulumu, mo i latou o lanu o ni lanu paʻepaʻe, faʻapea foʻi ma lanu e lua. E faalagolago i le ituaiga, o fugalaau e faigofie, faalua ma lua-faalua. O le fugalaau e masani ona umi ona umi. O vailaʻau faʻapitoa e taatele i le fale. O le fugalaau e amata i le tautotogo ma faaiu i le tautotogo.

Superstition e uiga i se fugalaau

Fuchsia - ituaiga Pinto De Blue, Dollar Princess, Orange King, ma isi.

Fuchsia o se fuga masani. O le ulu atu i totonu o le fale, e avea ai o ia ma ana teuteuga. E faʻatagaina o ia i meatotino faʻatau. O le laau e le o se togi, ae e manaʻomia le tausiga faʻapitoa. E fiafia lava le susu ile palapala. E tatau ona faʻatulagaina le faʻaleleia ina ia maua ai le susu i le eleele. O le mea autu e le o le suavai. I lenei tulaga, o taunuuga leaga e mafai, seia oo i le oti o le laau.

Fuchsia

O le toesea foi ei ai aʻafiaga leaga. I lenei tulaga, o le faamaligiina o laulaau e tupu ma o le fausiaina o peduncles e taofi. O loʻo i ai ni faʻamatalaga mo tausiga lelei o togalaau:

  • afai e amata ona ufiufi laulaau i lanu samasama-lanu samasama, ona tatau ai lea ona vavave le suavai ma faatali mo le eleele e malolo;
  • afai ua mamae le laau, ma ua susu le eleele, ona tatau lea ona siitia atu i se nofoaga sili atu o le la;
  • o le fugalaau e fiafia tele i le fufuluina ma le susunuina.

E aoga le i ai o lenei ituaiga o laau mo natura fatufatuaʻi. Na te tuuina atu ia i latou musumusuga ma faatumuina i le malosi. E tupu ma susulu se malosiaga faapitoa.

I totonu o le fale e nonofo ai sui o le tele o augatupulaga, o le a pulea le malamalama ma le tamaoaiga. O le alofa e tuuina atu e se tagata i lenei fugalaau e faateleina ma toe foi atu ia te ia i le tulaga o le faateleina o le matagofie o totonu ma le matagofie.

Mo faʻamatalaga! I le faaopoopo atu i uiga lelei uma, o le fuchsia o le fugalaau, o le pule sili i le tele o tulaga o se tamaitai nofofua. E tele fugalaau fugalaau e taʻua fuchsia o se fugalaau ua oti lana tane.

Fiafia ituaiga

Crocus fugalaau - ituaiga eseese o laau totō mo le togalaau

O loʻo i ai se fuainumera tele o ituaiga ma ituaiga faʻavae o lenei sui lea e mafai ona ola aʻe i le tau Rusia.

Fuchsia Anabel

E taumafai e ampel meaola. O loʻo faʻaalia e ala i le faʻalauteleina o le fugalaau. E maualuga lona maualuga e oo i le 40 cm. O fugalaau e lapoa ma e lua faʻe paepae. E manatu o se pailate papaʻe e mafai ona teuteu soʻo se fale poʻo se togalaau.

Anabel

Fuchsia voodoo

O loʻo i ai se lanu matagofie tele, vaʻaia ma susulu. Le lanu enaena uliuli, o le sepals e matua mumu. Loto fatu. E tupu tele vave mai le faʻaopoopoga ma avea ai ma se laau mamana. E fuga tele. Voodoo e le lelei, amio saʻo.

Fuchsia Ballerina

O se ituaiga o se sui iloga o lenei ituaiga. O se faʻapipiʻiina o le vao. E i ai ona lauulu lauulu, lauulu lauulu e foliga mai o se fasi pallerinas. Faʻatasi i Egelani i le 1894. Faʻatasi ma mafaufauga o tamaiti.

Fuchsia Marinka

O loʻo faʻaalia i ni mumu mumu mumu. O le vailaʻau e faigofie ona fugalaau fugalaau. O le ituaiga e taatele i le atunuu atoa. O se ituaiga tele. E fuga tele. O le vao e susulu ma matagofie.

Fuchsia Swingtime

O loʻo faʻamatalaina i fugalaau ma sela mumu loloto. O le fugalaau lava ia e paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo i luga o peduncles ma mea manogi. O le vailaʻau o loʻo i ai se vaitau umi e ola ai. E aofia ai sui o le vine, ae peitai, o loʻo faʻamatalaina i tusitusiga e pei o se semi-ampel subspecies. E mafai ona e faia se ampel.

Swingtime

Fuchsia Millennium

Sui mamalu o le aiga Fuchsia. E i ai se lanu uliuli ma le peleni ma sela mumu mumu. Fugalaau e iloga i lo latou faapitoa faapitoa ma terry. O le togavao e oʻo i le maualuga e oo i le 40 cm. O aʻafi e matua aʻafia lava. O le fugalaau e foliga mai e ese ma matagofie.

Fuchsia Dark Eyes

Vaʻaia le togi. Se pito lanu viole, teuteu i paʻekeke piniki mumu. Faʻatasi i togi faʻa-semi-faʻagata. E i ai le vaitau o le fugalaau. O fugalaau e tetele ma faalua. Fautuaina mo le ola ae i totonu o fagu fugalaau. E oʻo i le maualuga e oʻo atu i le 23 cm.

Fuchsia Natasha Sinton

Laʻau teuteu matagofie. O loʻo i ai sana kulimi piniki, lea e tuʻuina atu ia te ia se mea faapitoa. O fugalaau e tetele ma faalua, foliga pei o agelu laiti. O loʻo faʻaalia i se vaitau umi o le fugalaau. Manaʻo e faʻafefe ituaiga.

Fuchsia Deep Purple

E ese le eseesega, ituaiga faʻataʻitaʻi. O le laei o le lanu viole, teuteu i paʻu paepae. Faʻatasi i togi faʻa-semi-faʻagata. E i ai le vaitau o le fugalaau. O fugalaau e tetele ma faalua. Fautuaina mo le ola ae i totonu o fagu fugalaau.

Fuchsia Peachy

E aofia i ituaiga semi-ampel. O le fugalaau e sili atu ona matagofie ma se pito lanu malie o se kulu malulu malulu, e teuteuina i ni paʻu paʻepaʻe. Fugalaau e faʻaalia e se tele tele.

Mo faʻamatalaga! O loʻo i ai pea le fugalaau, lea e suia ai le fuga o le ponuncle mai le piniki i le peach-salmon.

Fuchsia Lenny Erwin

E aʻafia ai le tele o le ampel. E i ai se lanu violē lanu violē ma paʻepaʻe paʻepaʻe. Fugalaau eseese eseese ma lapoa, pei o le fugalaau fugalaau. E oʻo i se maualuga e oo atu i le 40 cm, o loʻo i ai se foliga o le tuputupu aʻe. O le toe gaosia e tupu mai i le oti. O aʻafi e matua aʻafia lava.

Fuchsia Pink Marshmallow

O fugalaau e maaleale ma matagofie. E foliga mai o nai ipu inu. O loʻo faʻamatalaina i le maualuga o le terry ma le lanu piniki piniki. O le ituaiga o le a avea ma se teuteuga o soo se fale. Ua i ai le vaitau o le fugalaau. E talafeagai mo le ola i totonu o fagu fugalaau. E oʻo i se maualuga o le 25 cm.

Fuchsia El Camino

E aʻafia i ituaiga semi-ampel ma e faʻapipiʻiina. E oʻo atu i le maualuga e oo i le 30 cm. Fuga vave ma umi. Le lanu papaʻe lanu paʻepaʻe ma veins vevela. O faʻasalaga e mumu. Fugalaau e tele ma pala.

Fuchsia Gillian Althea

E taua i le togavao ituaiga o laau toto. O le eseesega e eseese ma fetaui lelei i totonu o totonu. E tosina atu le mafaufau i se lanu e le masani ai. E fuga lelei ma tumau. E oʻo atu i le maualuga e oo i le 50 cm. E maualuga le maualuga.

Fuchsia Royal Mosaic

E foliga manino lava. E tele ona lanu violisi. O se laau o lenei ituaiga e televave le tuputupu ae ma ua tuai ona tupu. E tele tele ni gafa. Ua i ai le vaitau o le fugalaau. E talafeagai mo le ola i totonu o fagu fugalaau. E oʻo i se maualuga o le 25 cm.

Fuchsia Rocket Fire

E iai le ituaiga vao. O loʻo i ai se lanu uiga ese o laʻau, lea e faʻaalia i se tuufaatasiga o fugalaau lanu viole ma le lanumoana. Sepa sikoa sikoa lanu. O tumutumu ei ai se foliga lautele lautele. O laulaau e lanu meamata i lanu. E faatatau i tagata sili ona lelei o lona ituaiga.

Fuchsia Blacky

E i ai i le ituaiga tele. O le fuga o loʻo faʻaalia e se fuainumera tele o peduncles, e lua taimi e sili atu nai lo ituaiga masani. O le sepals ei ai se mea lanumumu mumu, o le logo lava ia o le uliuli-uliuli. Fautuaina mo le tuputupu ae i ato tautau. E oʻo atu i le maualuga e oo atu i le 30 cm. O lenei fuchsia o le paʻu.

Blackies

Fuchsia Faʻasalaga

E iai le ituaiga vao. E i ai ona vae lapotopoto o se kulimi paʻu piniki. O loʻo faʻaalia e ala i le faʻalauteleina o le fugalaau. E maualuga lona maualuga e oo i le 40 cm. O fugalaau e tele ma faalua.

Fuchsia Water Nymph

E i ai mumu mumu ma sepals o le lanu piniki enaena. O lenei faʻatusatusaga e tuʻuina atu ai se faʻailoga faapitoa ma le matagofie. E tele ona fugalaau i le vaitau o le taumafanafana. Faʻatasi i le ituaiga malosi malosi.

Fuchsia White King

O se tasi lea o ituaiga pito sili ona lapotopoto e iai fugalaau o se paʻu paʻepaʻe. Ua i ai ni gaioiga. Faʻafeiloaʻi i se fafie. Fugalaau o lenei ituaiga e foliga matagofie i totonu o totonu. E i ai lau laʻau lapopoa e foliga sili ona tele i luga o se vao tele. Na te taliaina le vevela maualuga.

Mo faʻamatalaga! Le mautonu i le galueaiina. Faʻateleina faʻalauteleina e ala i tipi.

Fuchsia o se fugalaau manaia e mafai ona fuga mai umi umi taimi. E sau mai le tasi i le tele o masina. O ituaiga lanu ma lanu eseese e faʻapitoa ai. O le tuufaatasiga o lanu eseese e ese mai le faatosina mai o le tagata sili ona faigata. E i ai se malosi lelei e toe gaosia.