Laʻau

Faʻafefea ona oʻo i le "Tali a le Atunuʻu" ma faʻasaʻo tele i luga o le toe faaleleia

O le polokalama "O tali a le Atunuu i le telefoni o le NTV mo le sili atu i le 10 tausaga, o loʻo taʻu mai ai tagata laki oe na maua le avanoa e toe faʻaleleia ai se fale poʻo se fanua e leai se totogi. Ata mai le saite //www.ntv.ru

Aʻo leʻi avea nei ma laki, e auai tagata auai i se faiga faʻapitoa e filifili ai e tusa ai ma tulaga maʻoti:

  1. O le taupulega ma le fale o loʻo fuafua ai le suiga e tatau ona i ai i le lata ane o Moscou ma le faʻaaogaina lelei o femalagaiga. E le malaga atu le auvaʻa vali i eria ma mamao mamao mai le laumua
  2. Tagata auai i le lumanaʻi e tatau ona i ai se tala manaia o tafaoga faamasani, fatuina o se aiga poʻo se ituaiga o galuega faʻapitoa - o mea uma o le a fiafia i le matamata. O tala uma e tatau ona faʻamaonia i ata, vailaau vitio poʻo isi pepa e lagolagoina
  3. O tagata uma o le aiga e tatau ona atagia ma foliga lelei i luga o le lau.
  4. O uiga taua o tagata auai o le fegalegaleaiga, lagona o le aga malie, malosi, tetee atu i le atuatuvale.
  5. O le fale ma le fanua e tatau ona faʻapipiʻiina uma fesootaiga. O loʻo i ai tulaga faʻapitoa mo punaoa o le eletise - o le mea e tatau ona tuʻuina atu e tatau ona taofiofi ai se uta e sili atu ma le 5 kW.
  6. E manaʻomia e le aiga le tuua o le fale mo se vaitaimi e le itiiti ifo ma le lua masina, o lea e taua ai le i ai o fale faaopoopo poʻo le mafai ona totogi.

O fofo o togafitiga e aofia ai le toe faʻaleleia ma suiga i le lalolagi, o lea e manaʻomia ai e tagata e tausia uma tusi pepa faʻatagaina muamua. Ina ia maua ai latou e te manaʻomia e aoina se afifi pepa:

  • O se faʻamatalaga e fai ma sui o le tagata e talosagaina se faʻatagaga e toe atiaʻe.
  • Tusi faamaonia o le umiaina poo isi pepa aloaia faʻamaonia le pule.
  • Faʻasalalau faʻapitoa.
  • Maliega i suiga mai tagata uma e umia tumau tumau ma le e ona le tagata poo le tagata e ona galuega.
  • Afai o le fale ua vaʻaia o se nofoaga o measina faaleaganuu, ona manaʻomia lea o se pepa faʻatagaga mai le ofisa o le setete talafeagai.

Faʻasalalau pepa aloaia i totonu o le 45 aso mai le aso o le faʻauluina, o le faaiuga e tuʻuina atu i le tagata talosaga i totonu o aso faigaluega e tolu. I le tulaga o le teena, e tatau ona i ai se faʻamaoniaga manino mo ia. I le avea ai o se tulafono, e faʻamaonia i le le lava o numera o pepa tuʻuina atu poʻo le le lava o mea e manaʻomia mo perestroika.

Tau o le mataupu

O le polokalame "Tali a le Atunuʻu" e maua ai auaunaga e leai se totogi mo le toe faaleleia o le fale ma le fanua. Pau tupe faʻaalu a tagata auai e fesoʻotaʻi ma le siitia ma le nofo totogi fale. Ae o le tele o aiga ei ai le toatele o aiga, oe fiafia e faʻafefe i latou mo se mea taua na tupu.

O aʻafiaga

O le mea sili ona lamatia mo tagata e ona fale o loʻo taoto i le tomai masani o tagata faigaluega e faia galuega e feteʻenaʻi ma tulafono o loʻo i ai nei ona o nisi tulaga. I lenei tulaga, o tau uma e pau i luga o tauau o tagata e ona aiga.

I le avea ai ma se tagata auai i sea polokalame, e malamalama tagata o le aiga o manatu mamanu o tagata tomai faapitoa ua valaaulia e mafai ona matua malosi tele, o lea e i ai lava se tulaga lamatia o le oo i le iuga e le o le mea na moemiti i ai. Ae i soo se tulaga, o le taunuuga o le poloketi e faateleina ai le tau o le fale ma le fanua, e mafai ai ona e teuina tupe mo le toe faaleleia ma le faaogaina o fale.

Faʻamatalaga a le tagata

O le 'upega tafaʻilagi a le polokalama e fesoʻotaʻi malosi i le pepa talosaga eletise, lea e mafai ona maeʻa i le initaneti ma auina atu i le faʻalapotopotoga. O le talosaga e tatau ona tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili e uiga i le fale ma tagata o le aiga:

  • E toafia tagata e nonofo i le fale.
  • Ana faʻamatalaga ma le tulaga o laei.
  • O le fale o se nofoaga o lo latou fale tumau.
  • O a fesootaiga.
  • Faʻasologa o le Lotoa ma le tele o lapisi.
  • Toe mamao mai MKAD.
  • Vaega o fesoʻotaʻiga.
  • Fuafuaga fuafuaina.
  • Faʻamatalaga e uiga i tagata o le aiga: aʻoga, tausaga, mea e fiafia i ai, nofoaga o galuega, mea moni faʻamatalaga olaola. O le sili atu ona le masani ai o lenei faʻamatalaga, o le maualuga atu lea o le avanoa e ulufale ai i le polokalama.

E uiga i le fale ma le fasi fanua e tatau foi ona tusia auiliili, e aunoa ma le misia o se auiliiliga.

O le vaega o fale, lea na filifili le au e toe faasaʻo, e tatau ona iai i le laina mai le 16 i le 35 sq.m. I le tusi talosaga, e mafai ona e faʻamaonia ni mea faitino e te manaʻo e sui pe suia, ma tuʻuina i le faasologa o mea e ave i ai le faamuamua.