Laʻau

Auala e filifilia ai se togalaau: ituaiga, mea e faʻaaogaina, faʻamalosi

E tele auala e faʻaleleia ai le 'upega tafaʻilagi, o le tasi o le faʻapipiʻiina o se togalaau. O se mea teuteu ma se nofoaga talafeagai e malolo ai i le ea fou. E taua le filifilia ma le faʻaeteete o le togalaau, ma o le taimi e faʻaaoga latou te aumaia ai fiafiaga. Source: prom.ua

Faʻavasegaga o swings ma foliga o ituaiga eseese

E manaʻomia e tagata matutua se faʻailoga mo malologa, tamaiti mo faafiafiaga. O le mea lea, o nei oloa e mafai ona vaevaeina i ituaiga nei:

Faʻasolo tamaiti. E mamafa le mamafa, e masani ona faʻapipiʻiina na o le tasi le nofoaga. Mo tamaiti, o le saoasaoa ma le televave o le televave o le taua e taua tele. Ae tatau ona faʻaeteete faapitoa i le saogalemu o le fausaga. E sili atu le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei i le faʻaogaina o fafie poʻo le uʻamea, nai lo faʻataʻitaʻi masani. E tatau ona faʻapipiʻi le taʻavale i ni taʻaloga e puipuia ai le vevesi ma le liliu o le "la". E tatau ona i ai ni taula i luga o nofoa e faʻaesea ai le lamatiaga o se tamaititi e pau i fafo. Source: yandex.ru

Faatoaga togalaau. Fuafuaina mo le malologa. E masani lava ona faia i foliga o sooga mafanafana ma le susu e mafai ona taofi ai se avega taua. E fetaui lelei mo le nofo filemu i le kamupani a le tele o tagata, faapea foi ma se moli mama i lau lava togalaau. E i ai faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina le puipuiga o le la E masani lava, o sea puipuiga o loʻo faʻatusalia mai e se mea teuteu teuteu. O le mamanu e masani ona faia i mea matagofie e teuteu ai le saite. Source: sunnyvilla.ru

Hammock fafati. Faia i se foliga o se lapalapa ma fuafua lelei mo le malologa. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona e fesuisuiai i luga o sea suiga i le agavale ma le saʻo, e le pei o tu ma aganuu, pe a fai o le fesuisuiai e tupu mai i tua ma luma.

O mea faʻapipiʻi o se mea sili ona saogalemu

Mo le gaosia o le faʻavaa e mafai ona faʻaaogaina i mea eseese, lea e iai a latou mea lelei ma mea e pala. Ae, i luga o mea uma, o mea e tatau ona mautinoa e saogalemu.

Paʻu o mea sili ona taugofie ma mama. Faʻailoa mea e faigofie ai le felauaiga, tetee i le susu ma aʻafiaga i le ea. E le sao i le atinaʻeina o meaola ninii. Ole mea e sili ona leaga ile ono mafai ona faaleagaina i le taimi o le malolo (o loʻo i ai ni vailaʻau faʻasaina) ma maualalo le malosi.

O fausaga e fai i laupapa e sili atu ona manaia ma natura, e felagolagomai lelei ma o latou lava teritori. O le laau e teu laitiiti i le la, manaia i le paʻi. Punaoa: kachelikacheli.ru

O le meafaitino e maualalo i le malosi i le uamea, ae sili atu nai lo le palasitika. E fefe i le susu, e tusa lava pe i ai se pa puipui. Faʻaalia i iniseti. E tatau ona tausia lelei le laau i se taimi talafeagai.

O loʻo faʻaalia i le maualuga le malosi ma le tumau. O le mamanu e mausali, e mafai ona tatalia mamafa maualuga.

E eseese auala e teuteu ai mea e tuʻuina atu ai foliga masani. E aofia ai mea teuteu teuteu e mafai.

O le tolu fausaga faʻalelei ma se faʻapaʻamea uamea e mafai ona tatalia se uta e oo atu i le 320 kilokalama. Ae, e tatau ona amanaʻia le faʻasalalauga o paipa o lagolago lagolago. O lagolago malosi e sili atu le mamafa, ae faateleina le mamafa o le fausaga atoa. O ia suiga o le a le gaoioi i le taimi o le osofaia, ae e faigata ona faimalaga i le nofoaga.

Swing lagolago

O le faʻavaa atoa o le fausaga e faʻavae i luga o lagolago. Latou te nafa ma le avega faatagaina ma le mautu. O fesoasoani e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o le nofoaga o le swing.

E masani ona maua vae i vae o vae. O se filifiliga talafeagai ma aoga, ae manaʻomia se mea laugatasi. O nei lagolagosua e masani lava ona faʻapipiʻiina i ni taugofie. Latou te fetaui lelei mo ni mea faʻapipiʻi poʻo ni pa luga. E le tatau ona e tuʻuina i latou i luga o le eleele malulu, o le a faasolosolo malie ona latou fusia, lea, a itiiti ifo, o le a aʻafia ai le faigofie o le faʻaaogaina.

Ua sili atu ona faʻaogaina faʻaonaponei faʻaonaponei ma taugofie ma faʻapipiʻi lagolago. O le avega e tufatufaina tutusa, lea e mautinoa ai le mausali i soo se mea. E mafai ona puipuia i latou ile laulau palasikiti. E masani foi ona faʻaauupegaina i isi mea lagolago e puipuia ai le tafe.

Faʻavae nofoa

O faʻaogaina o togalaau e masani lava ona faʻapipiʻiina i nofoa i foliga o sipuni po o nofoa faʻataʻavalevale. I luga o sea oso, e mafai ona e malolo ao e nofonofo ma taoto i lalo. O le pito i lalo o le nofoa e mafai ona fai ai se ie poʻo se uamea.

O nofoa faʻataʻavale e masani ona faʻaaogaina i totonu o faʻataʻitaʻiga sili ona taugata. Latou te faigofie tele i le susu, fuafua mo nai avega mamafa. Tuai lava, lea e manaʻomia ai le sui.

O le faʻavae o se uamea uʻamea e sili atu ona faʻatuatuaina, e masani lava e le mafai ona vaivai, e mafai ona galue mo le tele o tausaga. E toetoe lava o soʻo se avega. Ae, o lea suiga e tatau ona faʻapipiʻiina i se mea faapitoa, o loʻo tuʻuina i le va o le base ma nofoa lava ia.

O le lagolagosua e puipuia le sofa malu mai le faaleagaina ona o le faafesootai i le upega. O le a puipuia ai foi lou lima pe a fai e va i le va o aluga.

Mea aluga ma tua, o loʻo ufiufi

O mea eseese e mafai foi ona faʻaaoga e faʻatumu ai sofo. O faʻatauga masani e faʻatumu i se pusi foamoa. O lona le lelei o se paʻu malie le foliga. O fagu pepa i totonu o ie afifi o ie o se fofo sili lea. O lona olaga tautua ua umi atu. Afai e tatau ai, e mafai ona faigofie ona suia le fulu e tasi.

E taua le filifilia o faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma mea e faʻaaogaina. O le a fufuluina i lea taimi i totonu o le masini fufulu.

I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa ma mea faigaluega mo le faʻamamāina o sofa potopoto. E i ai uluga e lua galuega o galuega. Afai i luga o le tasi itu ua maeʻa le lalaga, ua na o le toe faʻafoʻi e toe faʻafoʻi mai ai foliga o le fetogi.

Taavale i fafo

Ina ia tautau le tele o ituaiga o togavao i aso nei, o punavai faapitoa e faia i le uʻamea umi. E mafai ona latou tetee atu i le mamafa o le selau o kilokalama.

O punavai lelei e tatau ona ufiufi malie le sofa, e aunoa ma ni afaina ma isi leo le fiafia.

O loʻo i ai togalaau faʻatoʻaga ma se fale mautu. O lo latou faʻaleleia o loʻo faʻamautinoa e ala i ni faʻavaa faʻapitoa. E le tatau ona e faʻatauina ni faʻataʻitaʻiga, o le a amata ona vave faʻavave.

Faʻasaga le nofoa

Faʻalagolago i le mamanu o le nofoa o loʻo iai:

  • tumau;
  • faʻatasi ma le faʻaaogaina o masini.

Faʻapipiʻi sofa o loʻo faʻapipiʻi i luga o se faʻavaa faʻapipiʻi. E leai se auala e faʻafetaui ai a latou tulaga. O nei taugofie, ae le o ni faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai. Punaoa: aʻoaʻoga faʻapitoa

O le faʻaleleia o le lelei o loʻo i ai se faiga e gaugau ai e mafai ai ona e tosoina le tua pe faʻafetaui le fetuunai. O le tele o nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona liua i se moega moni, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tagata lautele.

O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina se masini faʻapipiʻi. I lenei auala, o le sisivaina e mafai ona taofia atoa. O le mea masani, o le masini e sui i se tasi o ato.

E sili atu le filifilia o galuega, ae o faiga faigofie. Afai e manaʻomia, o sea ituaiga masini e mafai ona vave faigofie ona toe faaleleia, lea e le mafai ona faʻamatalaina e uiga i fausaga faigata.

Faʻaopoopoga mea faʻaopoopo ma foliga

E mafai ona faʻapipiʻi le fesuiaʻiga i ituaiga uma o mamanu faaopoopo ma faiga e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina. O nei filifiliga e aofia ai:

  • tamai laulau. Faʻamau i luga o le itu ma lagolago. E talafeagai mo le fetuunaiga o tusi, ipu, ma isi mea. E mafai ona faia i luga o le uʻamea pe faʻapipiʻi foʻi le faʻalanu. O le filifiliga lona lua e sili atu ona lelei, e sili atu ona faigofie ma saogalemu;
  • puipuiga o le la. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma o togalaau faʻatoʻaga ua faʻapipiʻiina i ai se faʻamalo. Ae, ia manatua o le mamafa o le fetolofi, o le a gaoioi e pei o se folau, lea e paʻu e ui lava i le fausaga o loʻo fesuiaʻi i le matagi. O le mea lea, aua le filifilia ni ata sili ona mama. O le sima lava ia e tatau ona leai se vai;
  • timu malulu. E sau foi ma le tele o faʻataʻitaʻiga o togalaau. Faʻataga oe e vave vavalalata mai le timu. E le gata ina faigofie, ae puipuia foi le fesuiaiga mai le faaleagaina, faapea foi ma le faaleagaina o nofoa vaivai ona o le vai;
  • namu namu. O se mea e sili ona aoga, aemaise lava i vaega o loʻo iai le tele o namu ma isi iniseti. Mo le toetoe lava o soʻo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatau sau vaʻa namu. E sili atu le faia o lenei mea i le taimi nei ina ia le faʻaleagaina le lagona o se aso malolo.

Fautuaga mo le filifilia o se togalaau

Filifilia se fesuiaiga mo se fuafuaga a le tagata lava ia e talafeagai i luga o ou lava manaʻoga ma paketi. I lenei tulaga, e tatau ona e mafaufau i ni nai fautuaga faigofie:

  1. Faataʻitaʻiga faʻatinoga mo nofoa e 3 ma se faʻapaʻetaʻamea. O fesoasoani e tatau ona i ai se koluse e le itiiti ifo i le 40 mm, pe a ma le 60 mm. E le tatau ona e faʻatau se faaseʻe i luga o vae, e sili atu le tuʻuina atu o mea e fiafia i ai faʻataʻitaʻi ma lagolago i foliga o arcs. O le a latou mausali i luga o mea uma.
  2. E sili atu le faʻatuatuaina o laupepa faʻatasi ai ma se faʻapitoa faʻapitoa polymer. E maua ai se lagona lelei ma le mautinoa ma puipuia mai le faaleagaina.
  3. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini faʻapitoa o vaʻa masani. O le mamafa maualuga e tatau ona fuafua i luga ole faavae ole 95 kg i le tagata. E tusa ai ma lea, o le tolu-tolu faʻataʻitaʻiga e tatau ona taofi se uta e tusa ma le 280 kilokalama.
  4. O le faʻamau faʻavae e sili ona faʻatuatuaina ma tumau, e faʻafetaia mamafa mamafa mamafa. E tusa lava pe a mavae ni nai tausaga, o le a le suia ai lona foliga. A o nofo ai, o le a fiafia le manulele, faʻateleina le mafanafana. Faʻalogo lelei i le i ai o se mea faʻamalosi puipuia i le va o le base ma le nofoa.
  5. E tatau ona mausali le suauʻu. E mafai ona faia i le pulu pulu poʻo le mea faapena. O lea mea e le afaina e le suia ai lona foliga, e le pei o se mea e gaogao ai le galu.
  6. O le faʻaleleia o le faasee e faigofie ma sili atu ona faigofie, filifili se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma mea e faʻaaogaina mo sofas.
  7. Tuuina atu le fiafia i se faasee ma se laumei i tua. E manaʻomia le fetuunai o le pito o le latou fusi.
  8. E sili atu le mafanafana o le faʻamafanafanaina o ie 'ie, e mafai ona i ai ni taga eseese mo le teuina o mea. O le i ai o laulau o le a faʻatulaga lelei ai mea uma e manaʻomia, e aofia ai le taimi o se 'aiga o le afiafi.
  9. Ia mautinoa ia i ai se faʻamalo e puipuia mai le la ma e le mafai ai ona susu le susu. Afai e tatau ai, e faigofie ona aveese. O se upega namu ma se ufiufi o timuga e manaʻomia.

O nei uiga uma e tatau ona faamaninoina e faufautua pe a filifilia se fetogi.

O le fesuisuiai tatau filifilia o le a tautua ia te oe mo le tele o tausaga, ma aumaia na o lagona lelei.