Fertilizer

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le fualaau o le fualaau aina fualaau "Ovary"

O le fesili i le auala e faʻaleleia ai fua o togalaau faʻatoʻaga e tumau pea lona taua i le lalolagi faʻaonaponei. E sili ona taua mo tagata o le mafanafana e le mafai ona mitamita i le fua o le eleele ma se numera ole iniseti eletise. O le mea lea, i lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le fualaau faasaina lea e mafai ona faaosofia ai le fausia o le ovary ma faateleina ai fua, o lona uiga "Avanoa lautele" ma faatonuga mo lona faaaogaina.

"Avanoa masani" e pei o se faʻamala

E pei ona taua e le igoa, o le fualaau faasaina "Ovary Universal" e faatatau i fugalaau e faaosofia ai foliga vaaia o ovaries i le tele o fualaau faisua ma fualaau aina suamalie ma e o faatasi ma le faateleina oa latou fua i le tele o taimi. O se mea e faʻaleleia ai meaola ma e aofia ai vailaau o le tuputupu aʻe, micro-maota ma natura, lea e faʻaleleia atili ai mea taumafa o laau toto ma faʻaleleia le faʻavaeina o fua. Mea e tuputupu aʻe (phytohormones, phenol, urea) e faʻatonutonu ai le tupu aʻe o laau. O le elemene aoga o le sauniuniga o loʻo fesiligia, o mea tau gabberellic ma soda masima. Gibberellins o vailaʻau faʻasaina e aʻafia ai le tuputupu ae o le faʻatoʻaga.

E te iloa? O meainu Gibberellinovye e fautuaina foi i le faagasologa o le saunia o fatu mo le luluina. E le gata ina latou saofagā i fua o le maualuga, ae faʻateleina foʻi le faagasologa o latou germination mo le tusa o le vaiaso.

O le ovary o se sauniuniga lautele lea e fetaui lelei mo le faʻaaogaina o ituaiga o meaʻai fualaʻau, vao ma laau:

  • tamato;
  • kukama;
  • pepa;
  • pateta;
  • eggplantal;
  • pi;
  • pea;
  • kapisi;
  • fugalaau, currants, strawberries;
  • pears, cherries, apple trees.

Faʻatau i le paʻu pepa, afifi i le 2 g ma le 10 g. O le ola ola o le fualaau faasaina e lua tausaga.

Le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina

O le meafaigaluega ua faamatalaina e aofia ai mea e gafa ma le faatonutonuina o le tuputupu ae ma le fuaina o laau.

O le faʻaaogaina o le seleselega, o le faʻaogaina o loʻo i ai le aafiaga mulimuli ia i latou:

  • faʻaleleia meaʻai;
  • faʻamalosia le faʻavaeina o le ovary;
  • taofia le faamaligiina o le ovary;
  • faʻapupula le gaʻo maualuga e oo atu i le 30%;
  • faatelevaveina le vaitaimi o le fua o le fua;
  • faaitiitia le lamatiaga o le faaleagaina o laau e ala i faamai (afaina o le maʻi, septoriosis, macrosporosis);
  • faateleina le faʻafetaui i tulaga leaga o le tau.

Fertilizer faatasi ai ma le fesoasoani o mataʻu vai lea e faʻamaʻape ai le paʻu, e vave lava ona aʻafia e laʻau ma fatuga o laau, pe a maeʻa ona amata loa le sauniuniga.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Ovary Uma" mo togalaau aina

O le faʻaleleia o togalaau faʻatoʻaga e faʻatinoina e ala i le faʻaleleia. O le paʻu i luma o le galuega e faʻafefeteina i le vai ma faʻamafanafana lelei. O le pulupuluina o le "Ovary" ua fautuaina ina ia faia i le taeao (pe a mavae le pa'ū ifo o le sau ma le iva o le 9 i le taeao) poo le afiafi (pe a ma le 6 i le afiafi) le taimi. E faʻapea foi le faia o le galuega e sili ona lelei e filifili ai se aso e leai se ao, leai se matagi.

E taua! Aʻo faʻaaogaina le vailaʻau e taua tele le tausisia o tulafono masani ma le fua o le faʻasūlaʻau faʻasalalau i faatonuga. Afai e tele naua, o le aʻafiaga o le a faʻafeagai: o le tuputupu ae o laau ma le faʻavaeina o le ovary o le a faʻagesegese.

E ui lava i le mea moni e faapea, o le faʻaaogaina o le "Ovary" o se faʻasalalauga lautele, o le vaitau o le faʻaleleia ma pe faapefea ona totoina se mea e faaosofia ai fualaau taumafa "Ovary universal" mo ituaiga eseese e eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, "O le ovary is universal" mo tamato e tusa ai ma faatonuga, faʻamavae i vaega nei: 2 g o le paʻu i le 1 lita o le vai. I le 10 mita o fanua o le a manaomia ai le 0, 3 lita o le vai. E tolu taimi e faia ai le faʻagasologa: i le amataga o le fugalaau, ona oʻo lea i le taimi o le fausiaina o palasi lona lua ma le tolu. Mo le sili atu o le lelei, e tolu laʻau e lava. Mo eggplants ma pepa suamalie, e tutusa uma lava, ae o le togavao e faia i se tasi taimi i le amataga o le fuga ma tasi i le amataga o le fuga. O le sauniuniga "Ovary" mo kukama ua faʻaaogaina i se vaega o le 2 g i le 1, 4 l o le vai, ma o le aofai o le faʻaaogaina o le suavai e 0.5 l i le 10 mita. Laʻau faʻasalalau faalua: pe a amata ona latou fuga ma i le vaitau o le tele o fua. Norm for beans: 1, 4 lita o le vai i le 2 g paʻu, i le fua faatatau 0.3 lita i le 10 mita. O le pulupuluina e faia i le amataga o le fuga ma i le taimi o le fatuina o pulumu. O tulafono mo le gaosiga o pi e faʻaaoga foi i le kapeti. Mo le fufuluina o pateta, 2 g o le "Ovary" ua faʻaitiitia i le 2 lita o le vai, ma le 10 mita. 0, 3 lita o fofo o le a manaomia. Mo talo, o le paʻu o le paʻu e faʻafefe i le 3.3 lita o le vai. O le faʻagasologa e faia i le amataga o le fugaina ma le taimi lona lua - i le taimi o le faʻavaeina o piʻo.

O vine e togafitia i se tasi taimi i le faaiuga o le fugalaau ma se vaifofo o le 2 g o le paʻu ma le 1 l o le vai. Mo le 10 m² oe manaʻomia 1, 5 lita o le faʻafefiloi. Mo currants ma raspberries, ua faʻafefeteina le taga i totonu o le lita o le vai, ma o le pulumuina o loʻo faia i le taimi o le faia o pepe ma ovaries talavou. Mo le gaosia o strawberries, pears, cherries, plums, apples apples pack e faʻafefe i le 1 lita o vai. Mo pears ma strawberries, o le ae manaomia 0, 4 lita i le 10 mita, ma mo cherries, plums, apples - 0, 6 lita i le 10 mita. O togalaau e togafitia i le amataga o le ola ma toe fai i totonu o le vaiaso, o laau - i le vaitaimi o le tele o fuālaʻau ma toe fai - pe a paʻu lau.

E te iloa? O le fualaau faasaina "Ovary Uma" e fesoasoani i le fausiaina o lapopoa, suamalie suamalie ma fualaau aina, ma e faaosofia ai foi le faateleina o le aofaiga o vitamini C.

O faʻamanuiaga o le faʻamaina "Ovary"

O le ovary lautele e tele ona lelei pe a faatusatusa i isi ituaiga o fugalaau ma sauniuniga, aua o:

  • vave ona gauai ma amata ana taga;
  • e le afaina ai tagata, iniseti, manu;
  • faʻamalosia le faʻavaeina o mea faʻaleagaina;
  • puipuia le pa'ū o le ovary;
  • faapuupuu le fua o le fua o laau i le vaiaso;
  • sao i le faateleina o le gaosiga e 30%;
  • atiae le tetee atu i faamaʻi afaina, meaola faalafua, ma le leaga o tau i laau;
  • faʻavaveina le fatuina o fatu ma le totoina o fatu.

O lenei fugalaau e aʻafia i le vasega lona tolu o tulaga matautia. O le mea moni, e pei o soʻo se vailaʻau, e tatau ona tausisi i nisi o lapataiga faʻapitoa pe a galulue ma le Ovary, ae e sili atu le saogalemu mo tagata, manu ma manu nai lo tapenaga o vailaʻau. E le faʻafefeteina e le fugalaau le laulaʻau lanumeamata o laau ma e le oona ai a latou fua. A faʻaaogaina le faʻalalaʻau, o le a mafai ona e selesele fua muamua muamua nai lo mea masani, lea o le a maua ai ni tupe lelei pe afai e te totoina ni fua mo le faʻatau. E le gata i lea, o fua o le seleselega o le a tele ma suamalie, lea o le a atili ai ona tauvaga fua. I le faaopoopo atu i ai, o le fugalaʻau e fesoasoani i le faʻatulagaina o ovaries i luga o laau totō ua tupu aʻe i luga o eleele e sili ona lelei ma i tulaga o se numera itiiti o eletise.

Lapataiga ma fesoasoani muamua mo le oona

E tusa ai ma faatonuga, o le fualaau faasaina "Ovary" o se mea e faaosofia ai fualaau aina o fualaau aina ma e avea ma vaega lona tolu o tulaga lamatia. O lona uiga o le a le afaina tele ai tagata, ae o le faʻaaogaina o le faʻamalolosi e manaʻomia ai le usitaia o tulafono saogalemu (aemaise lava mo tagata e ono aʻafia i le faʻamaʻi). Aʻo leʻi galulue faatasi ma le paʻu, e tatau ona e ofuina totigilima paʻu, puipui uma vaega faʻaalia o le tino ma lavalava, faʻapipiʻi lauulu ile ulu. Puipui ou mata i ni foe ma lou gutu ma lou isu ma se puʻupuʻu poʻo se fusi faʻamalosi. I le leai o se pusa mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, aua le faʻaaogaina meaai.

E taua! A maeʻa le fufulu, ia mautinoa ia mulumulu lelei ou lima i le fasimoli ma fufulu lou gutu i le vai. I le taimi o le galuega e faasaina le 'ai, inu, tago i mata.

I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu, e tatau ona mulumulu i vai inu ma fasimoli. Afai o le fofo e pala i totonu o mata - vave ona fufulu i latou i le tele o vai ma asiasi atu i se tagata fomaʻi i le vave e mafai ai. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le manava-inu i ni ipu tioata se lua ma ave ai le malala i le fua faatatau o le 1 papalama mo le 1 kg o le mamafa o le tino.

Tulaga o le teuina o fualaau faasaina

E tatau ona teuina le vailaʻau i totonu o se pusa faʻamaufaʻailogaina i se nofoaga pogisa, lelei le vaʻaia, e le mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e le maualuga atu nai lo le 25 ° C. O le ola ola e le sili atu i le 2 tausaga, pe afai e le tatalaina le vailaʻau. O le vaifofo ua faʻaaogaina e mafai ona teuina nai lo se aso i se potu malulu malulu. I lenei tulaga, e tatau ona tapunia le fagu. O le tuputupu ae o le tuputupu ae, afai e te mulimuli i faatonuga mo le galue i le fualaau faasaina, o le a sili atu le fesoasoani i le togalaau ma le togalaau. Laʻau o le a puipuia mai le tele o faʻamaʻi ma mea faʻamaʻi, ma o le a le pine ae avea oe ma pule o se seleselega tele ma le lelei.