Faatoaga faatoaga

Manulele matagofie ma lelei - manu moa Fireol

O aano o manu-fuamoa e mafai ona tuʻu fua o fuamoa i le tele o mea, faʻapea foʻi ma le mauaina vave o maso maso, lea e mafai ai ona faʻaogaina a latou tino i le gaosiga o meaʻai. O lenei agavaʻa e mafai ai e le faifaatoʻaga ona maua se isi tupe maua. O lenei ituaiga o moa o le Fireol.

Na maua muamua e le au faifaatoaga Farani le fanafanala i le taimi o le sopoia o moa i le lotoifale o moa Goudan ma Mant. Ma o le mea na mafua ai, o le vaeluaina o meaʻai na vaeluaina ma le tupe siliva a Cochin ma Dorking, lea na mafua ai se ituaiga fou. O lenei ituaiga o manulele i totonu o le aiga na fafagaina latalata i le taulaga o Fireol, o lea na ia maua ai lena igoa.

I le amataga lava o lona talaaga, na fafagaina e faifaatoaga taitoatasi, o lona tino na sili ona taua tele. O faifaatoaga laiti e maua i taimi uma poloaiga mai faleʻai lauiloa mo le faatauina mai o aano o manufasi. Na faasolosolo lava, na iloa lelei e le faʻailoa manu ua oo i le taimi e fafaguina ai lenei ituaiga i se lapoʻa tele.

Faʻamatalaga o le fusi o polo

Chickens Firello e malosi tele ma manulele malosi, faatasi ai ma se fale lapopoa, o le matagofie o meaola matagofie ma le matagofie o le natura.. Ae peitai, pe a filifilia se manu felelei, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa le foliga o le selu ma le paʻu o le ava i manu felelei uma.

I le taimi lava e tasi, o moa i luga o latou vae e tatau ona 5 tamatamailima - o se faailoga taua lenei o le hens o lenei ituaiga. O le fa ma le lima tamatamailima e vavae ese mai le tasi ma le isi, ma o le lima o le tamailima lima e alu i luga.

Pusa

O loʻo iai se ulu laʻitiiti ma le ulu. I luga o le ulu o se selu faigofie ma le saʻo e tusa lava pe leai se nifo. O le gutu o le moa e sinasina pe piniki i le lanu, ma e le o manino le malosi. O foliga o le moa Opofana polo e lanu mumu ma ua ufitia i lalo.

O mata o le manulele e valiina i lanu mumu lanu-moli. O lobes ua ufitia uma i tane, lea e mafai ona i ai ni lanu. O le peleti e tapunia lelei le lobes ma le le lelei o atinaʻe manu, ae le mafai ona taofia lelei le moa.

O vae o le Rooster Fireball ua ofuina ma le ofoofogia ma le pupuu, ae latou te le faia se "hawk-mulivae". Hops small, paʻepaʻe paʻepaʻe, ae na o le pito i fafo o paʻu. I totonu o le faʻaopoopoga o le lima lima. E tautau i tua o le tamailima, e matua vavae ese lava mai ia te ia. O le tamatamailima lona fa o loʻo tu i se tulaga vaʻaia, o loʻo i luga aʻe o luma.

O le ua o le manulele e umi lona umi. O se mane manaia, e sosolo malie i luga ma le lautele lautele. Ona alu ai lea o ia i se fola mafolafola, e ufiufi i paʻu lapisi. O le siʻusiʻu e le o se taimi umi, faʻatulaga maualuga. E fufusi fulufulu ulu, e ufiufi i paʻu uila. O le pusa ma le manava e loloto ma lautele. Ae o apaau, e malu ma maualuga.

Poula

O le Paʻu Paʻu o Ulupulu i luga o le ulu o loʻo i ai se uiga lelei o le "lauulu." E amata i lalo o taliga, o mea e tuu ai fulufulu i luga o le pito i luga, ma o la latou vaega e alu i tua o le ulu. I foliga vaaia moa tele atuFaatasi ai ma se manava lauiloa. O le pito i tua o le moa e lautele, i le pito i tua o le tino, e siʻitia i luga. O le siʻusiʻu e puupuu, ei ai foliga o se taualuga.

Faailoga le aoga

E le tatau ona i ai se puʻupuʻu puʻupuʻu ma le vaapiapi, o le ua vaivai. O pou e aunoa ma se "foliga ulu" e le mafai foi ona avea ma sui o lenei ituaiga. Ata maualalo ma le vaivai, o le siʻosiʻese uʻamea, lapoʻa lapoa, lauulu 'ava ma tane, e matua uʻamea i luma vae - e le taliaina uma lenei mea pe a filifilia se manu felelei.

Ata

Ma le isi, mafaufau i le Paʻulaupapa i le ata. I le taimi lava lea o le ata muamua e te vaʻai ai i se moa i se foliga sili ona lelei, lea ua uma ona maua le mamafa maualuga:

Ma i lenei ata e mafai ona e vaʻavaʻai i le foliga o moa Fireol. E manaia le matagofie ma foliga mai o le ...

I le ata o le moa afi a Fireol na tulei se mea i tafatafa o le puipui o le fale, ma o le moa i le taimi lea o loʻo tu i luma ma le mitamita:

O le moa o loʻo galue i lana mea e sili ona fiafia i ai - pepese. Na faʻamalo le ata!

Laʻei i la latou siosiomaga masani - i totonu o le fale.

O gutu Rusia e le matautia i nei moa. E mafai ona latou savavali mo ni itula i le kiona malulu:

O se moa moa o tu i le faamalama o le fale ma e manao e alu ese ...

Faʻapitoa

O taʻavale a Chickens na faʻamoemoeina le tauvaga ona o le meaʻai maualuga. E i ai lona lava tofo faapitoa, lea e fiafia i ai le toʻatele o tagata e fiafia i le manulele. I le taimi lava e tasi, o le moa Faverol e matagofie lona foliga mai, lea e mafai ai ona amata i luga o faletusi tumaʻi e pei o le moa teuteu.

E le gata i lea, o lenei manulele ua lauiloa mo lona faʻapipiʻiina i le tagata e ona ma le faʻaleagaina. E vave ona latou tamomoʻe ma masani i le tulaga o le aso, o lea e fetaui lelei mo fale tumaoti. Latou te ola lelei ma isi moa ona o lo latou toʻafilemu ma le natura.

O le pa puipui e faigofie ona faʻafeiloaʻi i le loto leaga. O nisi taimi e mafai ona e vaʻaia pe faapefea ona latou fufuluina moni i le kiona, fufulu o latou fulufulu mai mea eleelea ma le pefu.

O le mea e leaga ai, o le tasi lenei o ona toso. O se tasi o mea sili ona le fiafia o le uiga lea o le mea sili. Ona o le mea moni o lenei ituaiga o manu, o lea e vave ona maua ai le mamafa. Afai e le paleni lelei le fafaga, o manu felelei e le maua le maso maso, ae gaʻo. E le gata i lea, o moa e tutupu lemu tele, e ui lava o le ituaiga o manu-fuamoa.

Initaneti ma faʻatoʻaga

Ona o le manulele ma le phlegm, o le taumafa o lenei ituaiga o moa e tatau ona mataituina lelei. Ole Bird e tatau ona tuʻuina atu i ai le paleni paleni faʻatasi e aofia ai le tele o le popo. E le tatau ona e faʻatau ni meaʻai gaʻo, aua o le a vave ona amata ona pagatia moa.

E le tatau ona nofo i luga o pupuvaga i luga o puipui.. Ole taimi mulimuli ane e mafai ona maua ai le tele o masini, lea o le a sili atu le mamafa o manulele. Mo i latou, o le savali masani i luga o se lotoa tele e tatau ona tatau. Afai o le savali e le mafai ona faʻatulagaina, o le manulele e teuina i totonu o peni tetele po o avia.

E maua e poula se lagona vaivai o le tina, o lea latou te iai ni faafitauli i fuamoa o le vevela. Ina ia maua le tamaititi, e tatau ona tuʻu fuamoa i totonu o se mea faʻapipiʻi, pe a faʻatulaga lelei le moa.

I luga o vae o le moa, e iai ni fulufulu mafiafia o laau afi. E puipuia ai le manulele mai le maalili, ae masani ona fulufulu fulufulu manu e mafua ai le malulu ma le oti o le manulele. Ona o lea mea, e manaʻomia e le au faifaatoʻaga ona mataʻituina le tausiga o le tulaga saʻo o le susu i totonu o le falemoa. E manaʻomia le suia i taimi uma i le mea e fai ai le fale ina ia leai se taimi e faʻafefe ai.

O le malosi o le Faga o Faʻatoʻa ua amata ona faʻaitiitia ma itiiti le lauiloa i Rusia. E ui o foliga vaaia e foliga lalelei.

E mafai ona e faitauina uma e uiga i le seleselega o le seleselega iinei: //selo.guru/ovoshhevodstvo/vyrashivanie-ovoshhey/luk-porej.html.

Uiga

Chickens Fireol latou te iloa le maua o le maso maso ma le fua o fuamoa lelei. Mo le tausaga muamua, e mafai e se matua matua ona ave 160 fuamoa i se lanu samasama po o le enaena, mo le lona lua - 130. I le taimi lava e tasi, o le tele o fuamoa e oʻo ile 55 g.

O le mamafa o le moa e mafai ona oʻo i le 4 kilokalama, ma moa - 3.3 kilokalama. Ae ui i lea, o se ituaiga laititi o lenei ituaiga na fafagaina e fomaʻi Siamani. Ole mamafa ole laʻau ma le hens e na o le 1 kg. E ui i lea, e mafai ona latou tuʻuina atu i le 120 fuamoa i le tausaga, ma e 40 g.

O fea e mafai ona ou faʻatau i Rusia?

O le au polopolopolo e sili ona lauiloa i le au Farani. O lona faʻatoʻaga o loʻo faʻatautaia uma i faʻatoʻaga tetele ma laiti.

  • E mafai ona e faʻatau moa, fuʻa fua ma manu felelei i Ulyanovsk. Kamupani EcoFarm73.Ru ofoina atu moa mamafoni Faʻasaʻo i tau maualalo. Ina ia faamanino le tau o moa i luga o lenei faatoaga, faamolemole valaau +7 (927) 270-33-10.
  • O fualaʻau maualuga, o se manulele matutua ola maloloina ma le tuputupu ae o le tuputupu ae o loʻo faʻatau atu i luga o le faatoaga e le o mamao mai Moscou - e lava le tietiega 20 kilomita mai le Moscow Ring Road i luga o le auala tele o Nosovikhinskoe. O le tau o se manulele e mafai ona faʻamaonia i numera nei: +7 (910) 478-39-85, +7 (916) 651-03-99.

Analogs

O se analogue o le Fireol e mafai ona taʻua o le ituaiga Maran. Sa fafaga foi o ia i Farani. O moa vao e iai aano o manu lelei, ma latou maua le musika ma vave vave e aunoa ma ni faafitauli. E sili atu le faigofie ona latou tausisia nai lo Fireballs, ae latou te manaʻomia foʻi laina saoloto ma fesootaiga ma lē e ona. O nei manulele e matua lelei lava, o lea e le maua ai se lagona e taofi ai i latou i vavao.

Nai lo le faia o ni mea faigaluega i le faatoaga, e mafai ona e faia se ituaiga lauiloa Orpington. Chickens e maua mai ai meaʻai e sili ona lelei, vave faʻamalosi ma lagona le lelei i nofoaga avanoa. Ae ui i lea, latou te le maua ni fuamoa lelei o le fuamoa ma e leai se lelei o le pepe, e uiga i le fausiaina o lenei manulele e tatau ona e mafaufau i ai muamua.

O le ituaiga Oryol o moa ua manatu o se tasi o ituaiga sili ona matagofie i Rusia. Faitau atili e uiga ia i latou i luga o la tatou upega tafaʻilagi

Manaomia le iloa e uiga ile tausiga o geranium? Ona pau lea o le mea e tatau ona e faia o le alu iinei.

Faaiuga

Chickens Fireol o se filifiliga sili ona lelei mo faifaʻaiga e mananao e maua le meaʻai maualuga. Ona o le alualu i luma o moa, o lenei ituaiga e le lelei tele mo faatoaga tetele, ae mo le amataina o faifaatoʻaga o le a saʻo. I le taimi o le tuputupu aʻe, o loʻo lelei le faʻaleleia o moa ma faʻaaogaina i lē e ona, fiafia i le tino ma le lanu o le tino.