Faatoaga

Kinaina i totonu o vine - suamalie suamalie ma suamalie Richelieu

E mafai ona e talanoa tele e uiga i lenei ituaiga, ae e sili le taumafai e tasi nai lo le faalogo i le selau taimi.

Mafiafia, suamalie ma lapisi tele ma se 'au faʻaʻamu'ū tele - soʻo se tagata e faʻauluina meaai o le a fiafia e tuputupu aʻe i luga o lau 'upega tafaʻilagi. Ae ui i lea, o faifaatoaga e le o faanatinati e maua Richelieu. Aisea Ona latou te le iloa ona uiga ...

O loʻo faʻamatalaina e le tusitala Richelieu vine, o lona faʻamatalaga ma le ata.

O le a le ituaiga?

Richelieu - O se faʻataʻitaʻiga o le laulau faʻapitoa ma se vaitaimi vave o le maturation. O le auala lea mo vave, e tusa lava pe e te faitau i se isi mea i isi punaoa.

Dawn o Nesvetaya, Korinka Russkaya ma Ataman Pavlyuk o loʻo i ai foi i le laulau o kulupu.

O le mea moni, o le tele o faifaatoaga o loʻo tuusao mai le taimi na avea ai vine ma tagata lanu uliuli. O lenei mea e tupu vave, i le taimi e tasi, pe a fai e le "tina" Codreans, ae o le lelei o le tofo, ma le faalagolago i fualaau aina, ua latalata atili atu Richelieu i le tautoulu. O le mafuaʻaga lea ua pa'ū ai le tele o faitioga i lenei ituaiga, ma o lenei mea e malamalama lelei ai - e toaitiiti lava tagata latou te lei mauaina le malosi ma le tofo o fua e pei o lea.

O le tele lava tatou te fiafia i tagata uaina mo o latou tamaoaiga, o le tofo i lalo ma le amataga, ae lelei foi i sua, suasusu, siama ma fou. E talia toleniga ma teuina.

O ituaiga e pei o Nadezhda Azos, Bazhena ma Krasa Beam e le fefefe i femalagaaiga.

Faʻaaliga

O le tuputupu ae o le vao - e sili atu i le averesi. E tele le fuifui, o lona mamafa e mafai ona oʻo i le 1 kilokalama, faʻasolosolo foliga, vavao pe faʻaaogaina, e aunoa ma se pea.

O lau lapopoa lapotopoto, lapotopoto, lanu meamata ma lanu auro. O le aʻa e matutu, mumu. Fugalaau Hermafrodite. O le uluai violet, Richelieu ma Montepulciano e ese i le hermaphrodite o fugalaau.

Laʻau tele, oval, e tusa ma le 10 g, ma se pulu lanumoana uliuli. O le aano o le aano, mafiafia. O le vine o se mamana, lanu enaena enaena.

Ata




Faʻasologa o talaʻaga

Na maua i le NSC ia i latou. Tairov mai le "Moldovan" matua "- Strasensky ma Kodryanka. Na salalau solo i Iukureini, Rusia, le Caucasus, le Territory Krasnodar.

Uiga

Richelieu vine o loʻo i ai le matua matua o laʻau "Faʻaauau" ma toetoe lava o faʻatau uma. O aʻafiaga e maua aʻa.

O le tofo e matua mauoa lava, faatasi ai ma le manaia mulimuli ane.Peitai, e ui i lea, e le o se lauiloa tele i faifaatoaga - e toaitiiti tagata latou te iloa e tatau ona latalata atili le seleselega i le tautoulu - o le autu autu mo le matua o vine o ona uiga, ae le o le lanu.

O le tofo lelei o loʻo faʻaalia foi e le Sukalati, Romeo ma Velika.

O le eseesega e sili ona lelei. Ia mautinoa e tipiina le tele o tanu, faamama le vailaʻau lata ane o lau.

Uluga maualuga i luga o le vao - 45 mata. Oti i luga o 8-10 mata.

E lelei le faʻaputuina o suāuʻu. Faʻafefe talafeagai i vavae.

O le faʻamasinoina o le le mautonu o le toe iloiloga o faifaatoaga, i le manaʻomia o puipuiga mai le lauulu enaena. Fuataga o le kiona - 22-23 tikeri Celsius.

E sili ona lagona le lelei i luga o slopes e lelei le mafanafana i le la ma puipui o saute sisifo. Manaomia le malupuipuia mo le taumalulu. Richelieu ma "le tetee atu i" tausiga faaopoopo - fafaga ma fugalaku-potassium.

Manaomia fale ma ituaiga e pei o Pereyaslavskaya Rada, Isabella ma Crystal.

Maʻi ma faʻamaʻi

E ui i lona tetee malosi i fualaau, o lenei "cardinal" e manaʻomia ai pea le puipuiga mai le pala. Ma, e moni, mai aspen ma manu felelei.

Jays, fagafulu, moa ma tits o le a taofi le laina - e le na o se maea, ae faʻamalosia ina ia le fenumiai ai manu felelei.

Faʻasalaga e sili atu ona faigata - o le fuainumera ma paʻu e le uma i tagata uma. O le toatele oi latou e le lele i luga e oo lava i le mea moni e aunoa ma se manogi malosi, e manao e alu sao i vine. O le mea lea, na o le pau lava le ala e alu ai e faʻaumatia aiga ma faʻaoga i le saite.

I luga o le esetete, e sili atu le mautinoa ia leai ni nofoaga e faʻamaonia ai le "laumua" - siaki i taimi uma tulimanu, atigipusa, ufiufi pu i pou.

I le faʻaopoopoga, ia mautinoa e teu ia fuifui i ni ato manamele faapitoa o le a le faatagaina ai iniseti i vine. I le auala - i lenei tulaga, e mafai ona e le mafai ona oti. Latou te le o atu i fua, ma o aoga o nei mea e maualuga - pe a uma mea uma, latou te faʻaleagaina faʻamaʻi pipisi pei o aphid.

O le pulumu faʻamaʻi e faʻaaoga i le paʻulea enaena.

O nei mea e aofia ai le saini, methylmethiram, rovral, ronilan, deozal, benomyl, cercobin.

Aua nei galo e uiga i isi faamai masani o le vine. Mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i milipolo ma le oidium, anthracnose ma le bacteriosis. O togafitiga e faasaga ia i latou o le a le sili atu le lelei ma o le a fesoasoani i le teuina o laau totō ma mea totō.

Afai o upu "vine ua maeʻa" ua le o se fuaitau le aoga mo oe ma ua e iloa le tele o mea e uiga i ai, Richelieu O le a avea ma filifiliga lelei mo oe.

E manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga masani o togafitiga a le tagata lava ia, e pei o le malulu mo le taumalulu, puipuiga mai manufelelei ma vavae, faʻaleleia, faʻasusu. Ma o le a ia fiafia ia te oe i fua suamalie suamalie, lea e fiafia ai malo ma au.