Faatoaga

Skorospelka ma galuega sili ona lelei - talo Severyanka Red-cheeked

Pear e le lauiloa nai lo apu, aua e manaʻomia ai se tele o vevela.

Ae o le vaeluagalemu o faila e masani ona tupu aʻe ai pears. Lauiloa faapitoa O le fanua o le Northerner e lanu mumu lea e ese faʻapitoa ma le gaosia, se faʻamatalaga atoa o uiga uma ma ata o fua o le fua mulimuli ane i le tusiga.

O le a le ituaiga o talo e faatatau?

O le ufiufi Redhead vela vevela.

O ituaiga o taumafanafana e aofia ai: Lemon, Victoria, Space, Carmen ma Tamaiti.

O le faʻatoʻaga o le lanu mumu o le tuaʻoi Central Black Earth Region. I le lumanaʻi, o le faʻamoemoe e suitulaga i le tele o itulagi o le eseesega e maua mai i le filifilia o se Faʻasalaga masani a le Atunuu.

Faʻasologa o talaʻaga ma le faʻaleleia o le itulagi

O lenei ituaiga o le taunuuga o le sopoia o le pi. Red-cheeked ma Northerner. O lona faavae na manatu o se tagata e faatupulaia Pn Yakovleva, atamai Nofoaga Tutotonu-Rusia mo le fausiaina ma le fatuina o fualaau 'aina e igoa ia Michurin.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o suʻega a le setete talu mai le 1998.

O peʻa e talafeagai mo le totoina i le Nofoaga Autu o Black Black: Duchess, Bere Russkaya, Feeriya, Tikhiy Don ma Skorospelka mai Michurinsk.

Faʻamatalaga faʻamatalaga Severyanka uʻamea ulaula

Mafaufau eseese i foliga vaaia o le laau ma fua.

Laʻau

Laititi laʻititi. Pear Northerder i luga o lanu mumu O le maualuga i le 14 tausaga o le matua e 5-6 mita. E sili atu le tuputupu ae o le tuputupu aʻe e matauina i le lautele.

Laʻau tetele ma malolosi. Ole umi o le laau e masani ona sili atu ma le 6 mita. O foliga o le pale o le pyramidal. O lala e laiti ma vavalalata. E faʻapipiʻi faʻamalosi i latou i luga o le ogalaau ma faʻafefeteina i le itu i se lautele, toetoe lava saʻo.

O le paʻu o le pogisa. O le lanu o le paʻu e ese mai le enaena i le lauulu.

Pogisa lanu meamata lanu meamata. E i ai foliga faʻalelei o loʻo i ai faʻamatalaga manino ma le tele o laʻau. O laulaau o papatusi saʻo, e aunoa ma ni talo, ma o pito e logo.

Fugalaau paʻepaʻe laititi lauulu. Fugalaau e ola i vaega i luga o 5-6 fasipepa ma maua ai le ituaiga o saucers. Pedicle ua fai si umi.

O se uiga uiga ese o fugalaau o le tetee i le maualalo o le ea. O le vaitau muamua o le fuga o le laau ia Aperila ma Me.

Fuga o le paʻu o Brown. O le vavau o le tipu e toetoe lava a le matauina. O fautuaga o fatugaʻo e maoaʻe. O le laau ei ai le maualuga maualuga o le fausia o pupu.

Le fua

Peʻa eseese E ese le laumei mumu a le Northerner i fualaau laiti. E masani lava o pears o lenei ituaiga tele i le lalo ifo. O le mamafa o le mamafa e mai le 85 i le 120 kalama.

E foliga mai e le lelei le foliga, o le paʻu o le fua e lamolemole, e le malie ma e le faʻamalosi. I le taimi o le seleselega, o pears ei ai se lanu samasama samasama, o nisi taimi e maua ai samasama lanumeamata O le lanu o le fualaau aina e mafai ona suia nofoaga i le mumupe afai latou te tautau mo se taimi umi i luga o le la.

O le mumu ua tufatufaina i foliga o specks ma strokes, ona o le ituaiga igoa o lenei ituaiga vine - o severyanka red-cheeked.

I totonu o le pipi kirimulimi lanu ma le lava gaʻo.

O fatu pi e lapopoʻa, enaena i lanu ma fuamoa. O le tofo o le fua e suamalie, ae o loʻo i ai se lanu oona. O le mea e 'ai e faʻaalia.

O ituaiga eseese e mafai ona mitamita i le manaia lelei: Krasulia, Lyubimitsa Yakovleva, Karataevskaya, Vernaia ma Kupava.

FAʻATASI! Pears o lenei vasega e ese mai i le mafai ona feaveaʻi.

Ata





Uiga

Pear amata fua mai pea i le 5 tausaga talu ona totoina.

Laʻau e ese amataga vave o le fugalaau - Aperila, Me.

Fualaau taumafa - Summer, ogatotonu o Aukuso. E tatau ona 'ai fua i totonu o le lua vaiaso.

O fua o le ulugalii e valu tausaga le matua o le Northerner Redhead - e tusa ma le 120 c / ha.

Tausaga o le fatuina o 2 tausaga, lona maualuga - e oʻo atu i le 160 cm.

TAITAI! O le vailaʻau e iai se manaʻoga mo pollinators ona o le maualalo o le fua o le tagata lava ia. Le sili ona lelei - I le manatuaina o Yakovlev.

O lenei ituaiga o pea maualuga le maualuga o le malululea e laʻititi laʻititi i le Northerner.

O le lelei o le ituaiga o earliness, faʻafefe o le kiona, tetee i le paʻu, foliga matagofie pears ma le agavaʻa. O le mea le lelei tele o fualaau aina laiti ia.

E mafai foi ona maua ni maualuga maualuga: Bere Bosk, Janvarskaya, Uralochka, Tonkovetka ma Svetlyanka.

Toto ma tausi

Le totoina o le vevela e vevela le vevela i luga o se la, vevela ma agamalu.

O le laau e le o se mea e sili ona mamafa ile palapala, ae e manaʻomia le filifilia o mea e sili ona lelei-faʻapalaina, ma faʻafefe.

TAITAI! O le tele o le susu ma le susu i le eleele e afaina ai le tulaga o le pi. O le mea lea, i eleele laugatasi, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le eleele, o le laau e masani ona le ola.

Totoina laau pito sili ona paʻu i se nofoaga tumau, aua e le fiafia le laau i le gafa. Afai o le totoina o loʻo faia pea i le tautotogo, e tatau ona faia aʻo le i faia fatugaʻo.

Lua mo le totoina e manaʻomia ona eli se lapoa tele (100-120 cm loloto ma e tusa ma le 80 cm le lautele).

Loto i le lua 3 pakete o le humus, e oo atu i le lua selau kalama o le superphosphate ma le calcium chloride, e oʻo atu i le 1 kilokalama o le fugalaʻau.

O nei mea uma o le muaʻi fefiloi ma le eleele na aumai mai le lua.

I totonu o le lua ao lei totoina se faaputuga puʻu, o loʻo tuʻuina ai se fatu. O aʻa e saʻo lava le saʻo. O le aʻa e tatau ona tupu e tusa ma le 6 cm i luga aʻe o le palapala. Ona lilo lea o aʻa i le palapala, lea na solia ma le faaeteete ma o latou vae.

I le faaiuga o le totoina, ua faia ai sina atuatuvale faataamilo i le ogalaau o le laau. E tatau ona vave faʻasusu le eleele. Faʻasalaga i le lua masina muamua e tatau ona matua paʻu.

Laʻau e fiafia vevela, faʻafefeteina faifaipea, fugalaʻau faʻalaʻau, paluga, phosphates.

Talu ai o le Red-cheeked e maualuga lona maualuga o le tuputupu ae o tipu, o le laau Manaʻomia le teuteuina o taimi uma lala malosi malosi.

O laʻau laiti e faigofie lava ona maalili i le taumalulu, o lea e manaʻomia ai ona ufiufi se vaega tele o le kiona ma fale.

Maʻi ma faʻamaʻi

Redback ua i ai faʻataʻitaʻi i faʻamaʻi masani faʻaleaga, aemaise i le //flo.guru/ptitsa/bolezni-p/gribkovye/parsha.html.

Tetee ma le mataʻu: Fairytale, Chizhovskaya, Tyoma, Tatiana ma Talgarlelei.

O nisi taimi e leaga ai laʻau. septoria. I lenei tulaga, e aveese uma laulaau mama ma aveeseina ai le laau. filogide, faʻamaʻi pipisi.

O le mea lea, o le Seansanka e lanu mumu e faasino i ituaiga taumafa o le taumafanafana ma e foliga mai o se taunuuga o le sopoia o le Red-cheeked pear ma Severyanka.

O le lelei o meatotino o le ituaiga o mea e le lelei, faʻafefe o le kiona, faʻapitoa ma le tetee atu i le paʻu. O le mea pito i tua o le laʻititi lea o le fua.