Fale

Fale mafiafia o le polycarbonate greenhouse

I le togavao, o greenhouses e manatu o se tasi o mea sili faʻaleleia lelei. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona maua muamua ni seleselega muamua, e ufiufi ai laau e le ogatasi ma le malulu, ma e oʻo lava i lau lanu fou i le taimi malulu.

I le taimi lava e tasi, e le talafeagai le faʻaaluina o tupe i luga o le faʻatau o se fale kiliki i se fale ua saunia; e mafai lava e se tagata fai togalaau masani ona fausia se fausaga faapena.

O a faʻamanuiaga e maua mai i le kiona?

O le faʻaaogaina o se laufanua i luga o le togalaau togalaau e mafai ai e oe ona filifili le mea autu le faafitauli o soo se tagata fai togalaau: e le ogatusa ma manaoga o le vaʻaia o laau totō ma le tau. O le vevela i totonu o le tele o le greenhouse e aliali mai i lalo o le aafiaga o le susulu o le la i totonu o puipui felafolafoaʻi ma le vevela o le totonu.

O mea e gaosia ai lenei ituaiga aoga i le foia o faafitauli e pei o:

  • faʻamaʻaina o laau aʻo lei totoina i le eleele avanoa;
  • totoina lautini mai fatu i le amataga o le tautotogo ma faaiu o le autumn;
  • teuina o le taumalulu o laau totino e malamalama i suiga faafuasei i le vevela, ma isi.


O le mea lea, e mafai e se moli mataʻutia ona mafai faafaigofie ona tuputupu ae o ituaiga uma lava o laau toto, aganuu mo togalaau o la tatou taʻavale ma o latou tulaga talafeagai i totonu o se fausaga. I le taimi lava e tasi, o le a le talafeagai le faia o se galuega ogaoga. O le manatu tonu lava o se fale lauʻeleʻele e aofia ai le faʻaaogaina o fausaga mama ma vave faʻapotopotoga.

Polycarbonate: o mea lelei ma le lelei

I le avea ai o se tasi o ituaiga o palasitika, e mafai ona gaosia le polycarbonate i le tele o ituaiga ituaiga. E sili ona salalau monolithic ma honeycomb. Ae ui i lea, o le polycarbonate monolithic e le talafeagai mo le totoina o togalaau, aua e tumau pea le vevela.

Telefoni Variant inherent such tauapei:

  • sili ona lelei le faʻamafanafana ona o le fausaga o le ea
  • maualalo le mamafa
  • paipa lelei mo le malamalama
  • aʻafiaga o aʻafiaga


Ae ui i lea, o loʻo i ai vaivaiga:

  • vave le toilalo ma le le faʻatulagaina le talafeagai
  • lelei lelei le tau i le mafanafana o le tau
  • pepa o mea e suia ai le geometeri pe a vevela
Afai aua le motusia le tekinolosi galue ma le polycarbonate cellular, ona le toe afaina ai lea o faafitauli uma faafitauli.

Fautuaga mo le fausiaina oo latou lava lima

Muamua lava, e taua le filifili i luga faʻapipiʻi fausia O le taua tele i le gaosia o le greenhouse polycarbonate ma o latou lava lima o le a iai vaega nei:

  1. Faʻasologa mai sisifo i sisifo. O lenei mea o le a mautinoa ai le maualuga o le tafe o le susulu o le la.
  2. O le lotoifale o le a matua malu lava, o lea e tatau ai ona e filifili ma le faaeteete mea fausaga greenhouse mo polycarbonate cellular. O le mea lelei, o lenei mea e tatau ona avea ma se faʻalauiloa maualuga o le faʻalauiloaina o lela, ma le ogaoga puipuiga o le faʻamaʻi.
  3. E tatau ona i ai fualaʻau lanu moana Polycarbonate tele fua faʻatusa ie pepa (210 × 600 cm). O lenei mea o le a faafaigofieina ai le tipiina ma faaitiitia ai otaota.
  4. Pepa fausaga. Afai o le maualuga e le sili atu i le 1-1.5 m, o lona uiga e le o se mea aoga le fausiaina o se vailaau matala i luga o arc arched. O le vevela i totonu o le a eseese tele mai le auala, aua o le polycarbonate malosi e faʻaaogaina e amata ona atagia mai ai le tele o le toe faʻaleleia i le avanoa. O le mea lea, o se fale kati ma puipui paʻu ma se taualuga e sili atu ona lelei.
  5. E mafai ona faʻamalosia le fale e le gata i le faʻamalosia o lona fausaga, ae faapena foi nofoaga saʻo. O lea la, afai e te faapipiiina se kiona i le itu i saute o se fale poo se isi fale ogaoga, o le a puipuia mai le matagi matagi.
  6. E faʻapefea ona fausia se fale koli faʻamafaʻatasi ma ou lava lima?

    Tekinolosi gaosi oloa e mafai ona vaevaeina i ni vaega.

    Vaega 1 Fausia se ata tusi.

    Tuuina atu le lapopoa muamua o le pepa polycarbonate, e faigofie ona vaevae i totonu fa vaega 210 × 150 cm le tele o le auala e sili atu ona faigofie o le fausia lea o se fale kesi i puipui pe 420 × 150 cm poʻo 210 × 150 cm.

    Vaega 2 Sauniuniga o meafaitino ma mea faigaluega.

    O le galue o le a manaʻomia mea nei:

    • Cellular polycarbonate (4-6 mm mimita)
    • Silicone sealant
    • Faʻamau faʻataʻitaʻiga mo faʻamafavai
    • Faʻamau faʻapipiʻi matamata.
    • Sipiʻi mo le uamea
    • Screwdriver
    • Faʻaogaina e le tagata lava ia sikulima
    • Vaega o se paipa paipa ma le lautele o le 40-50 mm ma le umi pe a ma le 1000-1300 mm
    • Faatoaga togalaau

    E manaʻomia foi ofu faigaluega ma mea puipui.

    Vaega 3 Fausiaina o faavae.

    O le aofaʻi atoa o le greenhouse e mafai ona oʻo atu i le tele o kilokalama kilokalama. O le mea lea, e le mafai ona e faia e aunoa ma se faavae faʻatuatuaina. O le a ave ai o ia feteenai fusi.

    O le faavae sili ona faigofie ma sili ona aoga mo se fale koli, o lona uiga o paipa e fa na eli i tulimanu o le fausaga. Faʻaaogaina o le fofo, e mafai ona faʻafaigofie le galuega. O le loloto o le "faaputuga" o le faavae e tatau ona 80-90 cm, ma tuu ai le 20 cm i luga aʻe o le eleele mo le fausiaina o fausaga.

    TAULAʻI. Aʻo leʻi faʻapipiʻi paipa i totonu o vaieli, e fautuaina e ufiufi fufulu (pulu mastic poʻo le peʻa).

    4 vaega. Fausia se faavaa mo le tasi puipui.

    O le a sili atu ona faigofie le aloese mai mea sese pe afai o puipui o le fale koli fausia vave. E amata, e vavae ma tipi le faʻamaufaʻailoga uamea. Mai i mea na maua mai i sikilima na fausia ai le faʻavaa mo le tasi puipui. E le gata i lea, o loʻo faʻapipiʻiina i sikulima i le faavae ua saunia.

    Vaega 5 Tipiina o le polycarbonate ma le puipui o le puipui.

    E tusa ai ma le tele o loʻo faʻamatalaina i le ata, o se laupepa o le polycarbonate cellular ua vavae ese ma faʻapipiʻi i luga o le puipui o le fale lauʻeleʻele. E mafai ona faʻatino faʻamau i auala e lua:
    Faʻamau uʻamea. I lenei tulaga, o le sooga o pepa e lua i le pito i luga e ufiufi i se fasi alumini. O le lipine o loʻo faapipiiina i le faʻavaa ma faʻaoʻo faʻataʻi, faʻavili i le ogatotonu ma pasi i le va o laupepa o le polycarbonate.
    H-shaped profile. O lenei faʻamatalaga faʻapitoa ua fatuina mo ia gaioiga, o le mea lea, e faʻapupula ai le galuega. O le talafaasolosolo ua faamautu i le nofoaga sao i luga o le faavaa o le greenhouse, ona faapipiiina ai lea i totonu o laupepa o le polycarbonate.

    TAULAʻI. E tatau ona vavae ese ma faapipii pepa o le polycarbonate i se auala e tu ai totonu o le fale i luga o le itu i luga po o se itu i le tafailagi. O lenei mea o le a mautinoa ai le faʻafefe vave o le vai ma faʻaʻumiʻumi le soifua tautua.

    I soʻo se tulaga, e tatau ona faʻaaogaina sooga faʻasolosolo pe a maeʻa ona faʻatulagaina. silikoni. O le vaega pito i lalo o le fale ua maeʻa ua faʻapipiina i se faʻamaʻi poʻo se laupapa umi e togafitia i se visepisi.

    O isi fuafuaga e fausia ai le fausaga o se fale koli e faia i se faasologa tutusa o gaoioiga. Afai o le taualuga ua fuafuaina e le o se mea lelei, ae o loʻo i lalo, e tatau ona faigata le faʻavae ile faʻaopopoina faʻapipiʻi.

    6 tulaga. Faʻapipiina le faitotoa.

    O le nofoaga o le faitotoa i le fale lauʻeleʻele ua filifilia muamua. I luga o le lautele o le faitotoʻa, e lua ni faʻamaumauga faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i luga, ma avea o se faitotoa. O le a faʻasolosolo faʻamalo i latou.

    Ioe e mafai ona faia le faitotoa polycarbonate scrapsfaʻamalosi i soʻo se faʻavae palasitisi poʻo laupapa laupapa.

    O le fausiaina o se fale lauʻeleʻele faʻatasi ma ou lava lima, o se mea faʻapitoa e mafai ona taugofie mo se tagata faufale. Ua lava le malamalama i foliga o le meafaitino ma maua ni tomai faavae fale e ausia ai le manaʻoga.