Paranesi Shredder

Faʻateleina le gafatia o le kesi i lau togalaau

Afai e te faʻaalia ma le faʻamaoni e galue i le togalaau, o le a vave ona e oʻo mai i le faaiuga e te manaʻomia se fesoasoani lagolago - meafaigaluega faapitoa. O le uila, lea o se masini multifunctional, o se mea sili ona aoga.

I le taumafanafana e aoga i le eleele, i le taumalulu e faʻaaogaina e faʻamama ai le kiona, ma e mafai foi ona faʻaaogaina e felaʻuaʻi ai oloa eseese.

Afai ei ai sou manatu e uiga i le manaʻoga e faʻatau meafaigaluega faʻaauau, e tatau ona e aʻoaʻo atili e uiga i le au tillers ma mea o loʻo faʻaaoga mo latou.

O le tele lenei o masini talafeagai mo eleele eleele e 10-35 eka. O lona mana e lava lea e taulimaina ai galuega maualuga i luga o le mamafa ma le malu o eleele.

O le sili atu foi o le malosi o le tagata faʻatau, o le tele o galuega e mafai ona ia faia, ae i le taimi lava e tasi o lona mamafa ma lona tele o le a tele.

E taua! O le tamoe i luga o le uila mo le 30 itula muamua, e tatau ona taʻavale lelei le masini e aunoa ma le mamafa ma e le o le tumu atoa. O lenei mea o le a taofia ai le vave ona faia o ni vaega.

O mea e faʻaaogaina faʻapipiʻi

E i ai le tele o mea faʻapipiʻi mo le uila kapini lea e mafai ona faʻalauteleina lona gaioiga. O le mea lenei e avea ai ma mea sili ona lauiloa, aua e televave ma faifai pea lona tau ma faia galuega i totonu o le fanua, togalaau ma fanua e sili atu ona faigofie.

E tusa ai ma le faʻatinoga, e mafai ona faʻatusatusaina le uila paʻu i se taʻavale, o lona uiga, o se mea i le va o se taʻavale ma se tagata e taina le afi.

O mea faʻapipiʻi mea e faʻaaogaina ai taavale afi e faʻatautaia ma galuega tau tamaoaiga i le tau o le uili o le uili, ma e manaʻomia e se tagata le naʻo le pulea lelei o masini. O le mea moni, eseese tillers e eseese gafatia, o lea pe a filifilia se iunite e tatau ona suʻesuʻe lana mamanu.

E tatau i le fausaga o le tagata tiller ona faʻatagaina oe e faʻapipiʻi mea uma e manaʻomia e fai ai galuega.

O le lelei o le faʻaaogaina o se suotosina faʻamalosi i le Neva

O ituaiga eseese o tillers e maua ai se numera o mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina ma le iunite. Taavale afi Neva i lenei tulaga e le o se faʻalavelave. Mo i latou, o le tele o faʻamaufaʻailogaina faʻapipiʻi ma se faʻaopoopoga faapitoa mo galuega e seasea ma galuega i le lotoifale ua faia.

O le mea lea, e faʻaaogaina le suotosina mo le suotosinaina o le fanua, ma faʻamalo ma maua ai le lelei o le lūlū. E faʻaaogaina foi mo le liua o le moega o le eleele, faʻapipiʻiina o vailaʻau ma mea faʻasaina.

Pue mo le moto Neva e tolu ituaiga: tasi, fesuiaʻi ma sui.

Toto e tasi le suotosina

Toto e tasi le suotosina - O le suotosina lea ei ai se plowlow simple faigofie. E faʻaaoga i luga o le lapalapa o le eleele ma pe a lūlūina e le suotosina o le suāsusu le vaega o le eleele i le tasi itu. O le mea lea, ina ia mafai ona pasia le laina e sosoo ai, e tatau i le tasi ona toe foi atu i le amataga o le aso muamua.

Plowlow Reversible

Plowlow Reversible mo motoblock Neva ei ai lona lava lelei. E i ai le foliga o se fulufulu felafolafoaʻi i luga ma mafai vave ona liua le eleele. O sea ituaiga masini e lelei mo le faʻaaogaina ile eleele malosi ma pe a maeʻa ona faʻaaogaina e tumau pea le itiiti o vao.

E tele taimi e taʻua ai le suotosina faʻamalolosi o le fesuiaʻiina, liliu, faaluaina.

O le mamanu o le suauʻu e mafai ona faʻaaogaina e lua ni plowshares multidirectional - i le taumatau ma le agavale. I le maea ai o le suaina o se laina, i luga o le sosolo matala, e mafai ona e suia le ploughshare i le isi, liliu i luga, ma amata ona suaina le isi laina i le isi itu, lea e le mafai ona suia le tino e tasi.

Ina ia suia le sua o le galue, e na o le pau lava le mea e tatau ona e tosoina ai le ala, lea e faʻaleleia ai le nofoaga o le totoa ma fesuiaʻi le fausaga e 90 °.

O le sosolo matalaina o se auala e le mafai ona faʻaaogaina, faafetai lea e mafai ai ona e 'alo ese le naifi lemu ma faʻalelei le faʻaleleia. E i ai se isi faʻaaogaina o lenei suōlaʻau - E mafai ona faʻaaogaina e selesele ai pateta ma isi fualaʻau aʻa.

Totoina o le Rotary

Totoina o le Rotary o lona mamanu o loʻo i ai le tele o laulaʻau i luga o se tasi o le rotating axis, ma o lenei mea e faʻapupulaina ai le lelei o lana galuega.

O le togi, lea e faʻamautu ai le taua, aʻo faʻagasolo le taʻavale ma liliu le palapala; o lenei suotosina e ese mai le galue vine. O le mataupu faavae o lana galuega e matua le tutusa lava ma le mataupu faavae o le galueaiina o se suotosina.

O le suauu palau e galueaiina le palapala i le loloto o le 25-30 cm. O lenei ata e mafai ai ona e alu e le gata i se laina sao, ae ia suatia foi le eleele o ituaiga eseese o le eleele.

O le tau o sea ituaiga masini e maualuga tele, ae e ui lava i lenei, e lauiloa i le galue i luga o le laufanua e tafe ma sili atu.

E faʻafefea ona suia se tagata savali i totonu o se fasi pateta poo se pateta

O avanoa mo le motoblock e mafai ai ona faia se tele o galuega fanua. E pei ona e iloa, o le fualaau lauiloa sili ona lauiloa io tatou avanoa o pateta ia, o le totoina ma le eliina o se galuega faanatinati mo le tele o tagata nonofo i le taumafanafana ma tagata faifaatoʻaga.

O nei laasaga e mafai ona faatelevave le faʻafetai i le motoblock, suia, fuafua i le manaʻoga, i totonu o se pateta pateta poʻo le pateta ma le fesoasoani o mea faʻapitoa.

Potato Planter automates le faagasologa o le totoina o pateta, faʻapipiʻi faʻapipiʻi aʻa i le loloto o loʻo manaʻomia. O le paluga o le pateta e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, le APK-3 faʻataʻitaʻiga, faigofie ona tuʻuina atu i poloka moli eseese.

O le laasaga o le tulaʻi mai e mafai ona fetuutuunai e faʻaaogaina ai se masini faapitoa, e ala i laʻau faʻafefeteina, ia o loʻo aofia i le seti o le faʻatoʻaga. O le pateta e mafai ona faʻaaoga e galue i luga o le eleele ua uma ona saunia mo le totoina o pateta.

O le seleselega toto faʻaitiitia le taimi o le eliina o pateta, o le mea lea, e sili ona lauiloa. E tele ni mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le eliina o aʻa laau e faʻaaogaina mo ituaiga ituaiga tillers. O le galulue faatasi ma se pateta pateta o loʻo i lalo o le malosi o tagata e le o ni atinaʻe sili ona atiae.

O le lelei o le 'eliina o pateta ma mea faʻapipiʻi e maualuga tele, o le faʻaleagaina o tubers e le taua. O pamu patato e tasi-laina, lua-laina ma tolu-laina, lea e mafai ona gaosia i le taimi lava lea le numera tutusa o moega.

O loʻo i ai faʻaleleia o pateta o le patipati i se masini uila, lea e fetaui ma ituaiga uma o moli. Mataupu faavae o le taotoga: na teliina le fualaau aina, salu le palapala, ma o pateta ua vaneina i luga o le eleele.

Matou te faʻaaogaina le motoblock okuchnik

E i ai foi se masini mo le kesi, pei hiller. E tautau i luga o le tagata savali, toso i le va o laina o laau totő, ma o ia, i le isi itu, sulu i latou - sasaa le palapala i aʻa. O lenei mea fesoasoani e fesoasoani i le fausiaina o moa, e maua ai e le tubers le lelei o le faʻaleleia o le ea, e faʻaitiitia ai le susu.

E i ai ni meaola e mafai ona fetuutuunai ma saʻo, o loʻo i ai foi faʻataʻitaʻiga faʻalelei. Faatasi ai ma na mea, e tatau ona e filifilia le mea e sili ona lelei mo le faʻatumuina o galuega.

E foliga mai fesuiaʻi fua E na o ni mea lelei e sili atu nai lo le lautele o le sulu, ae o loʻo i ai foi se toe foi, lea e taoto i le vaeluaina o le eleele i totonu o le uila.

Disc leole O loʻo i ai se mamanu e mafua ai ona sili ona talafeagai ma lelei. O ona pito i luga e maualuga atu, o lo latou maualuga e faateleina i le oʻo mai o le teteʻe ma le maualuga o la latou osofaiga. E mafai ona faʻaititia le maualuga o le pito i luga e ala i le faʻaaogaina o vaʻa, faʻaitiitia le loloto ma le tau o le osofaia o le CD.

E faʻaaogaina Hillers i le fausiaina o moa mo le totoina. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, ia faʻamalosi le palapala ma fufuluina laau.

E faʻapefea ona faʻapipiʻi le rake i le vaʻavale

E mafai ona e faʻatau mai sea sootaga i luga o tillers, e pei o le rake na faʻaaogaina mo le saluina. E lua ituaiga: felafolafoaʻi, ma le liliu.

Cross rake faʻaaogaina mo vaovao vao, pito i luga o laau. O vaega autū o lenei masini o se faʻailo faʻamaʻi ma nifo, o se faʻavaa ma se masini mo le tuʻuina o vaovao, meaʻai, ma levili mo le faʻaleleia ma le tuʻuina ifo o le fafie.

Tedder rake latou foliga mai o le la, o nisi taimi e valaʻau ai i latou. Ua mamanuina mo le fufuluina o le moa, ma tuʻuina i le taamilosaga ma le lafoaʻi.

O le koluse, ma le fagu mo le sosoʻoina o le uila i le poloka afi i totonu o le poloka siketi. O le faiga o tekonolosi e pei ona taua i lalo: o se mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i le faʻamau o le poloka afi, o loʻo nofo i luga o le nofoa, o le tagata faʻafoe e pulea le vaega lua.

Pe a faimalaga le rake i luga o le pala, e aoina e le nifo le lapisi i totonu o le uila. A maua e nifo se aofaiga patino, e tatau i le tagata faʻapipiʻi ona sii le nifo i le au o le faʻaaogaina o le mea faʻapipiʻi ma o le a faʻapipiʻi ai e le fale faʻamamaina le maso o le nifo.

Totoina o lala ma le motoblock

E masani lava, o lala mai laau e lafo ese ma e leʻi mafaufauina foi o se suauu. Ae afai e te tilotilo i lenei fesili mai se manatu e sili atu ona aoga, o mea uma i totonu o le faatoaga e mafai ona faʻaoga lelei.

O se fesoasoani sili o le ai ai palota lala, poʻo le faʻamaina o masini, lea e alu foi e pei o ni mea faʻapipiʻi i poloka afi. O le lala o le paranesi e talafeagai mo le faʻaaogaina o togalaau, vao, ma otaota laupapa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei iunite e mafai ai ona aoina fafie e aunoa ma se tau tele. Ua faʻaaogaina lala ua faʻaaogaina e fai ai paʻu - paluga suauʻu mai otaota vao e faʻaaogaina mo le faʻavevela.

E tele taimi e faʻapipiʻiina ai sui o le paranesi i luga o tillers mamafa. O le avega e faia e faʻaaoga ai se paʻu se tasi pe lua e fesoʻotaʻi i le pito i luma o le malosi o le afi.

O nisi o faʻataʻitaʻiga o ia togi ei ai ni laulau faapitoa ma ni pusa mo le tatuina o fafie. Mea e fai ai tipi-faʻasologa o le naifi.

E faʻapefea ona fai se moa ma le kesi, filifili ni mea faʻapipiʻi

I le taumafanafana, o le mutia vao o se tasi lea o galuega taua mo faifaatoaga ma e ona fanua. Afai e te faia ma le lima, ona alu ese lea o le taimi ma le taumafaiga. O le mea lea, o le fesootaʻiga i luga o tillers i le ituaiga o se moa ua toetoe lava a le tatau ona faʻaaoga.

E faʻamalosia ai galuega ma faʻaitiitia ai le tau o tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mowers mo taavale afi o le a fesoasoani i le vave saunia o mowings mo povi.

A filifilia se moa mo se taʻavale savali i tua, e tatau ona e iloilo le laufanua o le nofoaga o le a faʻaaoga ai. I teritori taitasi, totoina ni faatoaga, eseese i le maualuga, maualuga ma le tuufaatasiga o laau. O le mea lea, e lua ituaiga o mowers ua atiaʻe.:

  • ie (rotary);
  • tamatamailima (vaega).
O nei meaola uma e iai a latou lava uiga.

Faʻasaga poʻo le faʻamalosi le moa e faʻaaogaina mo laʻau moa faʻatasi ma le iʻu i luga o le 1 cm, mutia mafiafia ma laʻau maualalo. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i luga o laufanua laugatasi e leai ni sili atu i le 15-20 °, ma le tafe o le sili atu i le 8 °. O le vao e moa ma se moa palau e fetaui i laina.

O le le lelei o ia ituaiga masini o se maualuga maualuga o le manua, ma tusa lava pe a galulue faatasi ma i latou e tatau ona aloese mai maʻa, aua o le a mafua ai le malepe. O le lelei o le moa - mamanu faigofie, taʻitasi, ma se laʻititi laʻititi o le faʻaleagaina (sei vagana ai le mafai ona lavea maa).

E taua! A e faigaluega ma se moa e tatau ona tausisia tulafono faatonutonu saogalemu. Aemaise lava, i le lua itula o le faagaoioia o le iunite, o le faapipiiina o nusi ma le fusi e fai ai le fusi e tatau ona siakiina, ma e tatau ona faia uma taualumaga tau auaunaga ma le afi motusia motumotu ua tape. Aʻo le i amataina le galuega, e taua foi le siakiina o le malosi o sooga, ma i le taimi o le galuega lava ia e le mafai ona i luma o le vaega o le tipi.
Mowers vaega fetaui lelei mo le fusi o le fusipaʻu, o le savaliga mamafa o le diesel i tua ma le taʻavale afi. E mafai ona faʻaaogaina i nofoaga e sili atu ona taatele, mo le mowing grass for hay. E mafai ona e gaoioi ma se moa vao e leai se saoasaoa i le 2-4 km / h.

E ala i le mamanu, o le tagata faifaatoʻaga e selesele ni naifi o loʻo faʻagasolo malie i lalo o le malosi o le uila afi. Latou te le fefefe i lala ma maʻa mafiafia. O le pulou uʻamea e lilo i se fale faʻapitoa. O le vave vave faʻasao e mafai ai e oe vave vave ona toe faʻapalaina le moa i luga ole taʻavale savali.

E mafai ona galue le moa vavae i luga o laufanua e le mafai. O kusi e faalua ona o atu i le nofoaga e tasi, faafetai i le mutia o le mutia e aunoa ma se toega. I tafatafa o le pito o le moa ua fausiaina, e mafai ai ona e fetuunai le maualuga o le fatu.

Faaaogaina o le poloka afi pe a fufulu le kiona

I le taumalulu, o le tagata savali e le faʻavalevalea foi. O faʻapitoa faʻapitoa mo le motoblock e liua ai se masini e sili ona lelei e ave ai le kiona. E tele ituaiga o pulu mo le aveeseina o le kiona:

  • pulumu e fufulu mama mai le kiona malulu;
  • selu kiona ma naifi - tipi ma aveese le kiona ua tumu;
  • sosolo o le kiona - e toso ese le kiona mai le kiona i le loloto o le 20 cm ma lafo i fafo mai le ala.
E te iloa? O mamanu ua mamanuina e galulue i le vaitau mafanafana, o lea i le taumalulu e tatau ona teu mafanafana ia vaega. E talafeagai lenei mea e aloese ai mai le faʻamafanafanaina o le afi aʻo leʻi faʻaaogaina.
Faaaogaina o kiona fufulu mama e tatau ai i luga o le teuteuina o luga o papa ma ala. I se pasese se tasi, e mafai e le tagata savali ona ufiufi le ala agai i le tasi le mita le lautele, e mafai ona fetuutuunai le pito o le ū i itu eseese.

Salu faʻasaina i naifi mo le faʻamamāina o le kiona ua tumu i le kiona ma tatala ai i le otaota. I luga o le pito o le suo, o loʻo i ai ni paʻu faʻapitoa e puipuia ai, ma le mea e galue ai, mai le faaleagaina. Faatasi ai ma sea fesoasoani, e mafai ona aveesea le kiona i se saoasaoa i le 2-7 km / h.

A e galue ma le tele o le kiona, o le i ai o se uila afi ma le mea saʻo saʻo mo ia - o se kiona e teena, o se faaolataga moni lava. Snow couper mafai ona ave le kiona i le loloto o le 20-25 cm.

O le mamanu o lona uiga o le i ai o se taʻavale feʻaveaʻi e puʻeina le kiona. E le gata i lea, o le uila e alu le kiona agai i luga, lea, o le pasi atu i le sola, ua lafoina ma le malosi i fafo atu o le nofoaga ua faamama.