Laʻau

O le fea mea e sili atu - vaieli poʻo se vaieli? Iloiloga faʻatusatusa

I le taimi mafanafana, o le tele o tagata e nonofo i le taulaga e tau mo le seleselega. O tagata fiafia o le taumafanafana o loʻo faʻaaogaina le aoga o le suavai tuʻufaʻatasiga o loʻo matua faʻamautuina a latou avanoa lanu meamata. O tagata e umia nofoaga e le fesootai ai le suavai e mafai ona foia le faafitauli o le gaosiga o le suavai i le sili latou te mafaia: o nisi e faalagolago i timuga, o isi e ave vai i pakete mai le koluma lata ane po o le faatonu o se vai vai, o isi e filifili e maua a latou lava punavai, ae le mafai ona latou filifili: se vaieli po o se vaieli, ?

Le au fau fale, taliina lenei fesili, ua sauni e tuʻuina atu se sami o finauga, faʻamaonia o vaieli o se mea fou fou o tagata. Ua talitonu tagata tomai faapitoa o le viliina o le vaieli o le puna sili lea o le vai. O auala taitasi o le gaosiga o le suavai, pe o se vaieli poo se vaieli, ei ai ona lava lelei ma mea le lelei, o le mea autu tatou te fautuaina e mafaufau i ai.

Faʻamatalaga ma le faʻaogaina o vaieli

O le lauiloa o le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o vaieli i nofoaga faʻasao e faʻamatalaina e le tele o tulaga lelei e iai nei faʻatulagaga galuega:

  • Le tau maualalo o le faʻatulagaga.

Ona o le tau maualalo o le eliina e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega e fufulu ai mea mamafa, e mafai e vaʻalele ona faʻapipiʻi le toʻatele o tagata o le nuʻu, o tagata nofo ma le faʻatoʻaga. O le tau o se pamu mo se vaieli o se poloaiga o le maualuga e maualalo nai lo le tau o le pamuina meafaigaluega mo se vaieli.

O le vaieli, o se tasi o auala sili ona tuai e maua mai ai le vai mai le manava o le eleele, o loʻo avea pea ma se lauiloa ma sailiili mo le suavai.

E mafai ona e eli se vaieli oe lava. Mo faʻamatalaga pe faʻapefea ona faigofie lenei mea, faitau: //diz-cafe.com/voda/kak-vykopat-kolodec.html

  • Tauvaga.

O lenei mea e sili ona moni mo nofoaga e le o se mea e seasea ai.

O le vaieli o se fausaga lautele, talu ai e mafai ona maua le vai i luga ma le fesoasoani o se paʻu eletise ma i le auala masani

  • Soifua uumi umi.

O se vaʻaiga faʻaleleia lelei e masani ona avea o se punavai mo le silia ma le seneturi seneturi, e maua ai le suavai fou ma le suamalie e le maua ai le mulimuli o le "otaota" ma le chlorine.

O le le lelei o lenei polokalama o le suavai o le:

  • Tulaga lamatia o le faaleagaina o vai.

O tulaga le lelei o le siosiomaga i aai ma nofoaga lata ane e aafia ai le lelei o le suavai.

Tulafono mo le fufuluina ma le faʻapalaina o vai ile vaieli: //diz-cafe.com/voda/dezinfekciya-vody-v-kolodce.html

O le laʻau o loʻo galue o se punavai o le faatumuina o le vaieli - mai le 5 i le 30 mita. E i ai le vai i le loloto, lea pe a timu pe maualuga le vai e le i ai i taimi uma uiga lelei.

  • Le manaʻoga e masani ona faʻaaogaina ma tausia.

I le tulaga pe a faʻaaogaina lelei le vaieli, pe a mavae le 3-4 tausaga, o le vai o loʻo i totonu o loʻo faʻapipiʻi. I le faaopoopo atu i ai, e fautuaina e faamama ma fufulu puipui o le vaʻa faalua i le tausaga. Afai e talafeagai, togafitia ma fomaʻi ma sui le faamama pito i lalo.

  • Faaaogaina o vai laitiiti.

Ona o le mea moni ua faatumulia le vaieli i vai, o le tele o le suavai e gata i le 150-250 lita i le itula. A faʻapea o le tele o le vai e mafai ona lava e tautua ai se tamai fale, ona manino ai lea e le lava le vai mo le fugaina o laufanua lanumeamata i le togalaau, faʻatulaga se vaituloto, faʻapea foʻi ma isi manaoga tau tamaoaiga o vaega tetele o lenei voluma.

O se laʻasaga taʻitasi i lea laasaga o le fausia lelei o le a aoga foi: //diz-cafe.com/voda/kolodec-svoimi-rukami.html

Le lelei ma le le lelei o vaieli

O le vaipuna ua leva ona manatu e sili ona aoga ma mama. Ona o le mea moni o le vaieli e toso mai ai le vai mai le loloto o le eleele, o le loloto o le vai e le o gatasi ma le mimiti pito i luga.

E tusa lava pe a uma timuga, o le vai i totonu o le vaieli e le faʻafefe

Pe a filifili e faʻavasega se vaʻa i lona saite, e tofu i tatou ma avanoa e faʻaaoga ai se mea lelei.

O mea taua o le lelei o le viliina e aofia ai:

  • Soifua Maloloina

O le ua vaapiapi o le vaieli, tapunia ma se tapuni i le tumutumu, puipuia ai otaota, laulaau ma mea leaga e aumaia i totonu o palapala mai le ulu atu i le vai.

O le ulu mo le vaieli e mafai ona faia tutoatasi, faitau e uiga i ai: //diz-cafe.com/voda/ogolovok-dlya-skvazhiny-svoimi-rukami.html

E leai ni iniseti, tamai amphibians, ma isi sui o le lalolagi microscopic, lea e mafai ona mafua ai mea oona i le faagasologa o le pala, e mafai ona ulu atu i totonu o se paipa vavalalata ua tapunia e se tamai vavalalata, ma o lea ua saofagā ai i le sosolo o microbes matautia.

  • Le tele o vai faasao.

Pe a faatusatusa i vaieli ua saunia i le eleele, o le oneone e maua ai le lelei o le vai, e maua ai le tafe lelei o vai.

O le vai faʻaputu i eleele oneone, i totonu o papa e masani ona faʻaumatia, e toetoe lava a le mafai ona vaivai

  • Lelei le tausiga.

I le lelei lelei o le fausiaina, o le tausiga o le tino e faʻaitiʻititi na o le mataituina o le faʻaogaina o masini. E le manaʻomia e le mamanu se faʻamalosiga taʻitasi. E faʻamamaina le vai e ala i le tuʻuina o se faamama.

  • Lotogatasi.

O le ola o vaieli e mafai ona oʻo i le 50 tausaga pe sili atu. E faʻalagolago lava i le lelei o le faʻatulagaina o le tino, o le vailaʻau faʻasolosolo o le maualuga o le vai ma le palapala, faʻapea foi le tausiga o le vaieli.

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le faʻaogaina o se vaieli i le vai na oe lava mai le meafaitino: //diz-cafe.com/voda/skvazhina-na-vodu-svoimi-rukami.html

Faatasi ai ma le le lelei o lenei faiga o le gaosiga o le suavai e tatau ona faamamafaina:

  • Tau maualuga.

Afai e lelei le puʻeina o le oneone, e masani ona e faia i ni tau maualalo, a maeʻaeʻa le tele o au galuega, ona e faʻapalapalaina lea o le eletise punaoa vai, o le a sili atu le tau o tupe.

O le tau o le faʻaleleia o se vaʻa e faalagolago i le taimi o le tausaga, masini faʻaaoga ma le loloto o le viliina

Tupe faʻaalu mo le faʻatauina o paipa paipa, pamu ma mea e faʻaaogaina ma se ulu e tatau ona faʻaopoopo i mea tau tupe.

  • Le manogi o le vai.

I le tulaga pe a le o se mea maualuga le maualuga o le mea e fai mo le faatulagaina o le paipa, e mafai ona maua e le vai se tofo "metallic", ma o nisi foi taimi o se lanu "papa".

O le a avea foi ma mea aoga i le auala e tatau ona suʻesuʻe lelei ma faamama vai mai se atunuu lelei: //diz-cafe.com/voda/analiz-i-ochistka-vody-iz-skvazhiny.html

E pei ona faaalia i le faatinoga, e leai se filifiliga saʻo e lelei tele pe lelei foi. Pe a filifilia se polokalama o le suavai, e taʻitaʻia taʻitasi taʻiala ma mea tautupe: e filifilia e se tasi se taugofie ma sili atu le faigofie ona fai lelei, o le isi e filifilia lelei se tekonolosi.