Motoblock Neva MB 2

Vaega o le faʻaaogaina o le poloka moto Neva MB 2, faʻamatalaga faʻapitoa o le masini

O le tele o faifaatoaga i aso nei, faifaatoaga ma, atonu, o fai togalaau Tillers Known Neva MB 2. O lenei faailoga ua faamaonia o se itu sili ona lelei. O le gaosiga o nei tagata atinaʻe o loʻo galulue i le lauiloa lauiloa - o le fale gaosi oloa "Red October". O vaega nei e maualuga le faʻatinoina o galuega, e talafeagai mo le gaosia o eleele eseese. Latou te le fefe ma taupou. Faatasi ai ma i latou, o galuega eseese faʻatoʻaga o loʻo faia i se tulaga maualuga. I le faʻamaoniga o lenei mea, o uiga faʻapitoa o Neva MB 2 'oloʻo i luga o motoa faʻataʻavalevale ma iloiloga lelei a latou tagata e ona.

Neva MB 2: masani i le motoblock ma ona suiga

O le taʻitaʻi i le gaosiga o moli i totonu o le soviet post-soviet space o le fale gaosi oloa "Red Oketopa". Na te aumaia se faasologa o moto, e toetoe lava a le mafai ona feeseeseaʻi i latou lava. I le gasologa o tausaga, na o mea uma lava ua suia i tekinolosi, ua sili atu le lelei i tausaga uma. Suiga o le poloka afi Neva MB 2:

  1. O le Neva MB-2K-7,5 motoblock ua faʻapipiʻiina i le Japanese Subaru engine, o se faʻasolosolo, o le pito i tua ma le tipi mo le tatalaina o le eleele. O le faʻaonaponei faʻaonapo nei o loʻo faʻapotopotoina i se auala masani ma faʻapipiʻiina ma se malosiaga mamana.
  2. O le Neva MB-2B-6,0 motoblock ua faʻapipiʻiina ma se masini e faia Amerika. E fa faʻailoga pito i luma ma le lua itu. Polokalama eletise 6 lita. i. ma le mamafa 98 kg.
  3. O le poloka Neva MB-2K-7.5 ua faʻapipiʻiina ma se masini e faia Rusia ma se malosi e 7.5 lita. i. Ole mamafa o lenei mea e pei o le iunite muamua, 98 kg ma e loloto lona 32 cm. E faigofie ona faagaoioia ma tausia, o loʻo i ai se mamanu talafeagai.
  4. O le poloka Neva MB-3B-6,0 ua tuuina atu i le afi o le gaosiga Amerika. O loʻo i ai se mausali o le fausaga, o le uila afi, laʻititi pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga, o le mamafa e 70 kilokalama.
  5. O le poloka Neva MB-2S-6.5 ua faʻapipiʻiina i se afi a Iapani. O se tagata tomai faʻapitoa telefoni i le maualuga.
  6. O le poloka Neva MB-2N-5,5 na faia mo le galue i luga o poloka patino. O loʻo ia te ia se enisinia Iapani ma uili afi.
  7. O le Neva MB-2B-6,5 PRO motoblock e sau mai le laina o le faʻapotopotoga, faʻamautuina se iunite o Amerika. E moni lava lenei "Spartan", ua sauni e galue malosi i le ao ma le po.
  8. O le moto Neva MB-3S-7.0 ua faʻapipiʻiina i le afi Subaru ma le uila maualuga ma uili afi. O le faʻataʻitaʻiga e matua faʻatusatusa ma malamalama.
  9. O le Neva MB-2B-7,5 PRO motoblock o loʻo i ai se enisinia Iapani-Amerika. O se masini mamana ma mamafa mo le galue i luga o vaega tetele.
  10. O le Neva MB-23 S-9.0 motoblock ua faʻapipiʻiina i se masini Iapani 9 hp. ma se punaoa faigaluega sili. Faʻaputu i uili afi. E i ai se mamanu faigofie, e tusa ma le 98 kilokalama.
  11. O le Neva MB-23 B-10.0 motoblock faʻatasi ai ma le enisinia Amerika ua maeʻa faʻatasi ma uili afi, o le ono-speed gearbox, o se afi o le 10 hp. ma e mamafa le mamafa o le kg.
E te iloa? O fualaau toto e ola lelei na o le 11% o fanua i le salafa o le lalolagi. Afai ua liua lenei mea i se eria i le hectares, o le a na o le 13 piliona heta. O eleele o totoe o loʻo faʻamamago pe ua faʻaumatia foi.

Faʻamatalaga Neva MB 2, faʻatusa ata

O le poloka Neva MB 2 o loʻo fausia e tusa ai ma tulaga faʻapitoa mo lenei vaega.

  • Tulaga lautele o le suauu moto:
  1. Umi - 1740 mm;
  2. Uʻamea lautele - 650 mm;
  3. Maualuga - 1300 mm;
  4. Fua faʻatatau - 320 mm;
  5. Suʻesuʻe ma faʻamaumauga o le faʻaopoopoga - 567 mm;
  6. Lafoaia eleele - 140 mm;
  7. O le laina pito i lalo o le laina e 1100 mm.
Motova Neva e tusa ma le 98 kilokalama, o le mamafa o le galuega e 200 kilokalama, o le maualuga o le femalagaaʻi o le 12.96 km / h. O le maualuga o le mausali o le tulaga o le Neva MB 2, o le 15 tikeri.

  • Le faʻatinoina o le tagata e faʻaaogaina:
  1. Miliuga mita - 360 mm;
  2. Le loloto o le galue - e oo atu i le 200 mm;
  3. Tele lautele o le pueina - 1200 mm;
  4. Faʻavave le saoasaoa - e oo atu i le 0.12 i le itula / itula.
  • Faʻaoʻoina o meaʻai:
O le Neva fuel tank e taofia le 3.6 lita o le suauu. O le faʻaaogaina o le fafie i le 1.6-l / h.

  • Motoblock Neva: tulaga faʻapitoa o le malosiaga.
O loʻo faʻapipiʻiina i luga o lenei ata le tele o masini e fa-kiliva e faʻaaogaina ai carburetor. Amata amata mai le taula e toe faʻaaogaina. Maea malulu. O le malosiaga eletise ua faʻapipiʻiina i luga o le faʻavaa faʻapipiʻi faapitoa. Ina ia fegalegaleai ma mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina ai le tolu eletise. I le amataga o le amataga, o le afi e faʻatonutonuina e se vaalele moli.

O le Neva MB 2K motoblock ua faʻapipiʻiina i le mamanu afi DM-1K, o lona gaosiga o le fale o Red Oketopa. I lenei malosiaga eletise, o loʻo i luga o le pito i luga o vaʻa, o le sima, lea e maua ai le maualuga o le tino, e faʻasaina. Suiga afi afi 0.317 lita ma le malosi o le 6.5 hp Faʻafouina taugofie Neva MB 2 ua faʻapipiʻiina i afi mai fafo. O le ata sili ona lauiloaina o le Robin-Subaru EX21 ma le malosi o le 6.5 Hp ma le faasologa vave o le 3600 rpm. O le lona lua sili ona lauiloa o le engineering a Briggs Stratton ma lona mana e 5.5 hp.

O fesuiaiga uma o le poloka vaʻa Neva MB 2 faʻapipiʻi mea nei:

  • O polo i totonu o paʻu lima papaʻu e mautinoa ai le faʻagasologa lelei o le malosiaga.
  • O se fagu uʻamea e mafai ona toe faʻaleleia ma se poloka alumini faapitoa, ma o lona telē e tumau mo se vaitaimi uumi.
  • Faʻaavanoa ole taʻavale faʻapitoa.
  • Maea eletise e lua.
  • Faʻaitiitia le faʻaoloaina o le suauu ma le faʻaoʻo le leo.
  • Tekonolosi le faʻaaogaina o masini, lea e mafai ai e le ona ona amataina le afi i tulaga uma.

Ole seti atoatoa o le poloka moto Neva MB 2

Pusa moli Neva MB 2, faʻaopoopoga i le faatulagaga masani o meafaigaluega, o loʻo faʻapipiʻiina foi i se isi mea faaopoopo: faapipiiina pe taʻavale, ma sili atu i le 20 aitema. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻatinoina le tele o galuega faʻatekonolosi, fesoʻotaʻiga ma le tamaoaiga.

Meafaigaluega faʻamaumau Neva MB 2 e aofia ai:

  • Totoina o laau toto - 4 vaega.
  • Taavale feaveaʻi - 2 fasi vaega.
  • Axial extenders e fesoasoani e faalautele le ala o le uila moto. I le tulaga maualuga, e 3.2 mita.
Felauaiga motoblok e le tele se avanoa i lau taavale. O lona gaioiga pe a gauga o le 830x480x740 mm. I tulaga faigaluega, o le aotelega o itu nei: 1740x650x1300 mm. O le mamafa o le mamafa o le Neva MB-2 motoblock e 100 kilokalama.

Meafaigaluega e filifili ai:

  • Palu, afu;
  • Hiller tasi, lua laina;
  • Fualaau aina;
  • Grousers, uili mo le luluina;
  • Suega o le moto i luma;
  • Toto toto;
  • Taavale felauaiga;
  • Loto le faupuega;
  • Faʻateleina;
  • Fulufulu;
  • Snowthrower;
  • Tagata tafao;
  • Pump

O le a se mea e mafai ona savali ai le taʻavale i lau togalaau?

O le faʻaaogaina o le tiller e tatala atu i lē e ona le tele o tulaga lelei! Ona e aoaoina ai lea o mea uma e uiga i auala e sili atu ona e faʻaaoga ai le Neva savali i le togalaau poʻo le fanua. O le ae matua laveaiina lou taimi ma au taumafaiga, faʻapea foʻi ma le vave faʻatinoina o galuega nei:

  • Lotoina o le eleele.
  • Totoina.
  • Faʻasalaga mo le totoina o fualaau aina.
  • Mauga;
  • Lisiina o le seleselega.
  • Lotoina o le eleele.

O le sili atu ona lelei galuega o tillers i vaega laiti ma eleele eleele. E tatau ona e faʻapipiʻi se suauʻu poʻo se paso talafeagai, ona fetuunai saʻo lea. E tatau ona matou faia e pei o nei:

  1. Nai lo uili afifi afifi, lea o loʻo faʻaeʻe i luga o mea faʻaogafesoʻotaʻi.
  2. Fesoʻotaʻi le suotosina i le taula. Fetuunai ia nusi faʻamau ina ia faigofie ona fetuunai le suotosina. O le puipuia atoatoa o mea e le talafeagai.
  3. Lua pine toe faaleleia le suotosina i le maualuga o le eletise.
  4. Faʻaali le iunite lugs luga tu. Faʻasaga le tulaga i lalo o lona vae lagolago ina ia le feliuliuai le tagata o loʻo i lalo i le suotosina.
  5. Fesoasoaniga e filifili e fuafua i le loloto o le faʻaaogaina o le eleele. I le taumalulu, o le maualuga o gaʻo e tatau ona 25 cm, i le tautotogo - 15 cm.
  6. Faʻapipiʻi le savali, fetuunai le toto o le suotosina fetuutuunai fetuunaiga. Seti le mulivae o le moa e tutusa ma le eleele.
  7. Ave ese le tagata savali mai tu ma faatu le uili ina ia i ai ona peni i le maualuga o lou fusi. O le mea la pe a lūlūina ou lima o le a matua vaivai lava.
E taua! Aʻo le i faʻauluina le palapala o le palapala e faʻaalu ai le pule. I lenei auala, o le a mafai ona iloilo pe lelei ona fetuunai le suotosina, o le lelei o le palapala ma le loloto o le uʻu. Afai e saʻo mea uma, ona sosoo lea o le selu lona lua ma le tasi muamua. O le mamao i le va o moa e tatau ona i totonu o le sefulu senetimita. E le tatau i luga o le uila lona lua ona toso muamua le mea muamua ina ia aloese ai mai le palapala palapala. O le uili sao e tuu i le ogatotonu o le mata o le pito muamua.
  • Fausia le savali
E mafai ona faʻaaogaina le uila afi o se tagata galue, ma o le Neva MB 2 o loʻo ogatasi lelei ma nei sini. E fuafua i le tulaga o le eleele e tatau ona totoina, E lua auala e faia ai lenei faiga.

Afai o le saite e ufiufi i vao mafiafia, ona tatau ai lea ona faʻailoa ma ave i fafo atu o tapulaʻa. O le faʻaleleia o le eleele e tatau ona ono masina aʻo lei totoina fua, i le tele o asiasiga. O le uluaʻi pepa na vaʻaia i totonu o le turf ma faʻamalo le eleele. E lua vaiaso o le turf e mamae. E sili le lelei o le galuega i le vaitau o le sogasoga o le la, o lea e te lafoaia vao vao.

Afai e masani ona togafitia le saite, Ma, i le taimi muamua, e tatau ona faʻaaogaina le faʻalaʻau ona tatau lea ona faʻaleleia le eleele. Afai i le faagasologa o le faila o le faifaatoʻaga e tumu i mutia po o aʻa, ona faigofie lea ona mama. E talafeagai le aofia ai o se mea e fesuiai ai ma tafe i le tele o taimi ile eleele.

  • Sauniuniga o faʻalauteleina i lalo o le tulaʻiina i luga o le poloka afi
A faʻamamaina le eleele ma faʻaleleia lelei, Manaomia le faia o se fuga mo le totoina o fualaau faisua. O le a fesoa- soani foi i le tagata savali, ae e tatau ona tuu i luga o uili uʻamea ma le mea e afaina ai ma tuu i totonu o le okuchnik ogatotonu. Faʻapipiʻi le mamafa ma le fusi, o lea e te faafaigofie ai lau galuega.

Tuʻu vaevaeina le fanua i ni afa se lua. Sue le maea i le ogatotonu e maka ai le laina muamua. Ona i ai lea i se liʻo i se auala e le masani ai, tipi le tootoo o totoe. Faʻasaga i laina e sosoo ai e tatau ona i luga o le pito o le pito i luga.

  • Luga o taʻavale i luga o mauga

E mafai e le motoblock ona faʻaigulaina aʻa laau. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o lugs ma Hillers. E tolu taimi e manaʻomia ai le mauga.

O le taimi muamua na faailoga ai laina o laau. O seevae savali i seevae uʻamea. O le lona lua e tutusa, na o le vaiaso ma luga o isi uili uili. O le tumutumu lona tolu e leʻi umi ae toso laina. Soʻo se mea e faʻaleleia i luga o le lalolagi, e faia i luga o le lautele o tagata sosoʻo. O le ogaoga o loʻo faia i le pito i luga o le galuega. O le mea lea, ia maua ni laʻau matagofie, ma o le tele o vao o le a aveesea.

  • Lisiina o fualaʻau aʻa
Mo nei faʻamoemoega, e faʻaaogaina ai se masini pateta o loʻo maua ai uili maualalo pe maualuga. Muamua e tatau ona e faʻatutu saʻo. Faʻamaofiofi le mea faʻapipiʻi i luga o se tulaga i luga. Seti le loloto o le kosi. O le laau e tatau ona taoto i luga o se palapala palapala palapala. O loʻo i lalo o le lafoaʻi, lea na atiaʻe ai fatu.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e savali i se laasaga e tusa ma le tolu mita, ia tilotilo solo ma fuafua pe oi ai ni mea ua faaleagaina i totonu o paluga ua palu. Afai ei ai faateleina le loloto o le kosi, toe savali i nai mita ma asiasi i fatu. Ona tatala lea o le laina i se suo ma vaai pe iai ni tubers iina.

E tatau ona eli i totonu o le laina. O le mea lea, o kulupu e tumau ma e le faaleagaina e uili. E le gata i lea, o le a le totoina le tagata savali i le itu o se taunuuga o le eseesega i le traction ma le palapala.

E te iloa? I le 15 tausaga o le seneturi mulimuli i le setete o Alabama i Amerika, na faʻaumatia e le peʻa o le vao le toetoe lava o vao uma i totonu o le tolu tausaga. Sa le iloa e le aufaifaatoaga pe faapefea ona latou faʻaumatia o ia, ae na i ai se manatu na avea ma mea lelei. Latou te totoina se pusa vavao ma le sini o le a faʻafefe ai e le pusi. Talu ai o manoa o se oloa lauiloa, na faʻaleleia tupe maua a le aufaifaatoaga pe a faatusatusa i le tuputupu aʻe o le cotton. O faifaatoaga a Amerika na latou fausiaina se maafaamanatu tele i le alole o le faapaologa o se faailoilo e oo lava i faafitauli matuia e mafai ona avea ma faatosinaga e ausia ai se lumanai faamanuiaina.

Auala e faʻaaoga ai le savali Neva MB 2

O le faʻagasologa o le suaina o le eleele e mafai ona sili atu ona atoatoa. O le suamalie o le a sili atu, ma o le ae faʻaalu se taimi ma se taumafaiga.

  1. Muamua fua le lautele o le fanua arable ma ou laasaga.
  2. Vaevae taunuʻuga i le 2 ma toe solomuli tonu i le ogatotonu mai le amataga o eleele eleele o le iuga.
  3. Sue le uila i le mea lona lua. O le saoasaoa o le afi e tatau ona teuina i totonu o le averesi. E tatau ona e tietie i le ogatotonu o le togalaau, e le o le loloto o le loloto ma e le oʻo atu i le pito mamao i le mamao e te maua pe a fuafuaina ia fua.
  4. Suʻe le agavale 180 tikeri.
  5. Toe foʻi i tua taʻavale le tagata savali i luga o le augavale tauagavale ma faʻaauau pea ona faimalaga. Ia mautinoa o le itu tauagavale o le iunite o loʻo faʻavaivai atoa i le eleele, pe afai o le itu taumatau atonu o loʻo taoto i luga o le fogaeleele. I le taimi nei, e le mafai ona e mulimuli ia te ia.
  6. Maʻea i le iuga liliu i le agavale ma savali i le isi itu i le nofoaga o le amataga. Alu, ia mautinoa o le suotosinaina o ou ala ma auala o le kiona moto. Faia lenei mea i le itu tauagavale, i le faia tutusa o se faailoga fou mo le isi vaitau. I le faagasologa, ia mulimuli ma le faaeteete i le savalivali agai atu i le vao e suatia ma le loloto.
  7. O lea, ua e oʻo i le vaega mulimuli o le galuega. Ia liliu nei i luga o le pito o le tua ma faʻagesegese galue i totonu o le lapisi i le loloto e mafai ai, pasia le nofoaga. O le iuga o le a avea o se fanua laugatasi mafolafola e aunoa ma ni vaega ua misi.
E taua! Afai i le eleele malulu e amata ona magoto le tagata savali, ona toe fetuunai lea o le tagata fai togafiti lelei i luma i luma.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o Neva MB 2

  • O le aoga sili o le motoblock Neva MB 2 o le o le taotoga sili ona faigofie. Ina ia galulue faatasi ma ia e te le manaʻomia ni tomai faapitoa ma malamalama.
  • Neva MB 2 ua faaauupegaina masini muamua ma le mautinoa mai kamupani lauiloa lauiloa - Subaru, Honda, Briggs & Stratton. O loʻo faʻaalia i le faʻaleleia o le lelei ma le maualuga o punaʻoa. O le mea lea, o masini, faʻapipiʻiina ia ituaiga eletise, e faʻaaogaina e oʻo lava i tulaga sili ona faigata. O le Neva MB 2 e le faʻaaogaina foi malosiaga eletise e faia i Saina.
  • O le laconic and functional system of gear shifting of the motor block o le a fesoasoani e filifili saoasaoa lelei mo ituaiga o galuega taitasi. Ole fuainumera o saoasaoa e faalagolago i le fesuiaiga o le motoblock. I le avea ai o se tulafono, o le mea muamua o loʻo fuafua mo galuega faifaatoaga i eleele mamafa.
  • Neva MB 2 e mafai ona galulue faatasi ituaiga eseese o mea faʻapipiʻi. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina lenei tagata i soʻo se vaitau i le maualuga.
  • I luga o le uila e faigofie ona e pikiina tulaga maualuga o le taʻitaʻiga. Afai e le fesoʻotaʻi le uʻamea i le maualuga, ona mafai loa lea e le uili ona faʻaleleia le tulaga ma e le faʻaumatia ai le vao.
  • Neva MB 2 O le mataupu e matua faʻatuatuaina, faʻalelei ma sili atu mea lelei. E puipuia ai le faʻavaeina o auala mai le faaleagaina, palapala, susu ma le pefu. E faʻapipiʻi manoa, o le a le faʻalavelaveina oe i le tele o le vibration.
  • O nei tillers utaina i taavale. O le tausiga o fesoʻotaʻiga e fesoasoani e faʻaaoga ai iunite mo le tele o tausaga. O le a leai foʻi ni faʻafitauli i ni vaega, e pei ona tuʻu saʻo atu e le vailaʻau i atunuu tuaoi.

E te iloa? O le uluai folasia o le vai na fausia i Mesopotamia e tusa ma le 7 afe tausaga ua mavae.