Tala Fou

Fugalaau fugalaau, poʻo le faʻaleleia o fualaau faisua matagofie?

I le taunuu mai o le tautotogo, o tagata mafanafana uma ma le fai togalaau ua amata ona faia ana fuafuaga. O se tasi togalaau e mafai ai ona e totoina uma fua o faatoaga i le taimi e tasi, faatasi ai ma fugalaau ma laau.

Ae o le toatele e faatapulaa i le tele ma ina ia faamalieina lo latou manaomia o fualaau faisua ua avea i latou ma ni tagata faufautua moni.

Mo le tagata e toʻatasi, o le togalaau o se avanoa e faʻatumu ai le pulou i le tautoulu, mo le isi - se tulimanu filemu filemu mo le agaga. Ma o le a le mea o le ai ai lau togalaau? E leʻi faʻauuina?

E tele mafuaʻaga e faʻalelei ma faʻapitoa i le mamanu o le togalaau. O nisi nei o:

  1. O lenei faʻatoʻaga e faʻatagaina ai oe e teu avanoa i totonu o se vaega laitiiti.
  2. E mafai ona e totoina lau laau, fugalaau, ma fualaau faisua teuteu i le lata ane o moega fugalaau ma moega e leʻi faia.
  3. O moega vaʻavaʻagofie e mafai ona faigofie i le aoina ma le auʻiliʻiliga, pe'ā tatau.
  4. E mafai ona tuu ia moega teuteu teuteu i autafa o le fale ma o le a matagofie.
  5. "Moega Budok" e le gata ina mafai ona totoina le laau e manao i ai, ae ia tausia foi lau uo e fa-vae. Faafetai ia i latou, o le a amata ona vevela le pusa i le tau malulu ma malulu i le taumafanafana.
  6. Faʻatalatalata ane i le fale e faʻamautuina le faʻavaveina ma faigofie.
  7. Faatasi ai ma le fesoasoani o moega teuteu, e mafai ona e liliu se togalaau i se tulimanu matagofie.
  8. O le veleina, pikiina ma isi galuega i le tausiga o laau i luga o moega e sili atu le vave ma faigofie.
  9. "Miti a le faipule"! E le tatau ona e savali atu i le isi pito o le togalaau i aso uma e piki ni nai tamato po o se faaputuga otaota. O lenei ua saʻo i latou!
  10. O le totoina o fualaau faisua latalata i le fale e faigofie ai ona toe gaosia meaʻai.

E tele auala e teuteu ai se togalaau fualaau aina ma faʻateleina lona gaosiga.

Pusa le koneteina

O le auala faigofie lea. E fetaui mo vaega laiti po o togalaau e le lelei le palapala.

O koniteina e mafai ona tuʻu i soo se mea ma tumu i eleele e talafeagai mo fualaau faisua.

I le matafaioi a le pusa, e mafai ona e faʻaaoga pusa eseese e tofu uma ma: pusa tuai, paʻu, pakete, vailaʻau ma ipu.

Ma o ou mafaufauga o le a fesoasoani i le faia o se galuega moni o se vailaau mai se pakete vevela po o se fala. O pusa e tatau ona tele, a itiiti ifo i le 10 lita, ma loloto mo le atinaʻe masani o le aʻa. Ma afai e te filifilia mea o loʻo i totonu o le atigipusa, e tuʻuina atu i le maʻa ma le palasitika, e sili ona umi.

E tatau foi ona manatua i le mafaufau e tatau ona sili atu le tele o le suavai mo pusa o pusa, talu ai e vave ona pala le eleele. O le koneteina e taua tele i luga o le pusa.

Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai e soo se faletalimalo a le taulaga ona gafatia e ola e le gata o fugalaau, ae faapea foi nisi o fualaau faisua ma laau.

Moega faʻasolo

Afai ei ai i luga o le laupepa ia moega masani masani, e manaia! Tuu fasi vaega ma liliu le togalaau i luga o se laupapa. I totonu o potu taʻitasi, e mafai ona e totoina ni vailaʻau eseese poʻo isi mea eseese o le tasi.

Ma faʻapea foi i le eseese o ituaiga e ala i le faia o tafatafa tolu, oval, liʻo lapotopoto. O ia moega e mafai ona faia o le tele ma mo lo latou gaosia soʻo se mea e talafeagai.

Togalaau laʻau

O le isi lea auala e faʻalelei ai le togalaau.

  • E mafai ona e faʻaaogā pusa eseese, faʻatulagaina i le telē, mai le tele i le laʻitiiti, poʻo le faʻatulagaina i se faasologa tatau.
  • Laʻau totō punavai faʻaleleia po o vaieli tuai, tuʻuina atu ia i latou se foliga olaola ma olaola.
  • Faʻatulaga le uʻamea ata i autafa o moega, ma i le ogatotonu o se faʻatagata tele po o se koluma.
  • O nei lava koluma e mafai ona teuteuina i totonu o pusa, faʻatulagaina togalaau.
  • Pe o le nofoaga atoa foi e faatulaga ai moega maualuluga ma itu eseese.

Vaitafe mata

O lenei ituaiga moega e mafai ai e oe ona tupu atili laau toto i totonu o se vaega laitiiti.

O loʻo tuʻuina i luga o le puipui o le fale poʻo le pa, fatuina o ni koneteina.

O puipui o Arbor po o togafitiga faapitoa o le a mafai ai e laau toto ona felefele ma auauna atu o se punavai faaopoopo.

E mafai ona faʻafetaui ni ogalaau i lalo o se togalaau tutotonu pe faʻapipiʻi koluma ma pu.

Bed "Keyhole"

O le faʻamoemoe o na moega e pei o le pa. E na ona natia le lua faapalaga i totonu ia te ia lava, ae o le pa laau e mafai ai ona nana lona faamoemoega moni ma nofo i tafatafa o le avanoa.

Pizza Garden

E maua lona igoa ona o le taamilosaga lapotopoto e pei o se pizza e tipi i ni fasi. O ia moega e masani lava ona faia le 2 mita le lautele ma vaevaeina i vaega tafatolu ma auala. O lenei auala e mafai ai ona e latalata atu i vaega taitasi o le togalaau.

"Togalaau" Boka

O le igoa lava ia e faamatala mai ai o moega o loʻo tuʻuina i luga o le fale. Ioe, ioe, i luga o le mea lava e tasi e nofo ai le taifau. O se koneteina e tumu ile alavai ma le palapala ua faapipii i luga ole taualuga. A e fausiaina se moega, e tatau ona e manatua e uiga i le le faʻamamaina ina ia le faʻaleagaina le fagafaʻai i le taimi o le faususu.

Ma pe a totoina ia mautinoa e te amanaʻia le aʻa ma le nofoaga o le pusa i luga o le saite.

Aua e te totoina i laufanua malulu ia laau malu-alofa ma vice versa. O nei moega o le a puipuia le taualuga o le pusa mai le siʻitia i le taumalulu ma le vevela i le taumafanafana.

Faatoaga togavao

O isi ituaiga o moega teuteu. Arches e tuʻufaʻatasia le matagofie ma le faʻatinoga ma mafai ona faia i soo se mea.

Faatasi ai ma la latou fesoasoani, tupu vine ma vine tetele.

E mafai ona i ai ni foliga ma ni maualuga, e fausia ai ni paʻu paʻu, e pei o arbors, pe fesoasoani e puipui se togalaau masani mai le la.

I le faʻaaogaina o togalaau faʻalaʻau, ua totōina laau i le eleele ma i totonu o pusa o loʻo tuʻuina i luga o le faitotoa faʻapipi poʻo le masalomia mai ona elemene.

Telefoni togafiti

O nei mea laiti laupapa e faʻapipiʻiina i uili. La latou faʻatagaga e mafai ai ona e faʻaaoga lelei le avanoa o le 'upega tafaʻilagi, faʻagasolo ai moega, faʻafefiloi fugalaau ma fualaʻau. O ia moega e mafai ona gaioi i le aso i le la po o le paolo, e fuafua i ituaiga o meaola.

Totonu o le togalaau

O nei moega maualuluga o ni koneteina, e masani ona faʻapipiʻi ma vaega o tafaoga. E pei o nofoaafi togalaau, faʻasalalauga ma fale puipui. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻafesootaʻi elemene elemene o le fausaga, tuʻuina atu ia i latou foliga matagofie.

Faʻaopoopoina o laau i luga o le moega lava e tasi

Pe a faʻatupulaia le tele o ituaiga o laau i totonu o le moega lava e tasi, e tele mea taua e ao ona mafaufauina:

  1. E le talafeagai le totoina o le numera o sui o se tasi ituaiga meaola poʻo aiga ona o faʻamaʻi tutusa ma meaola faalafua.
  2. Mafaufau i le totoina o foliga o le aʻa.
  3. Laʻau maualuga ma le maualalo e faʻaopoopoina e lo latou malamalama ma le faʻafefe.

O tuaoi lelei o:

  • Kāreti, i tafatafa o tamato, riki, letisi, pi.
  • Kukama ma le radis, letus, kapisi, pi.
  • Tomato, i tafatafa o le pepa, pasili poo le siʻi.
  • Mo pateta - o le tuaoi pito i lata ane i le kapisi ma le isalaʻelu.

I luga o le nofoaga o moega, e mafai ona totō fualaau faʻasolo togafitiga, pei o calendula. O lenei mea o le a fesoasoani i le osofaia o meaola faalafua.

O le faʻamaopoopo faʻatasi o le totoina o fualaau faisua o le a fesoasoani e faʻaleleia lo latou tofo ma avatu le faʻamuamua i moega