Tala Fou

E faʻapefea ona filifili le faʻailo saʻo mo le tuʻuina atu?

O le faafitauli e popole tele o le saogalemu oa latou meatotino, o loʻo i totonu o fale o le atunuu i le taimi o le vaitau. A aunoa ma se polokalama saogalemu faapitoa, e faigata ona fai se polokalama faʻamaonia mautinoa.

Po o le a lava le malosi o puipui, puipui, puipui ma pupuni i le faitotoa, i le toesea o tagata e ona, na oo ai i tagata faomea e ulu atu i totonu o le fale.

O le mea lea, o se fesuiaiga filifilia lelei o le siosiomaga malupuipuia e na o le pau lea o le auala e mafai ai ona taofia malo mai le ulufale atu i lona teritori.

O le a le mea e taʻitaʻia pe a filifilia?

Pe a filifilia ma faʻapipiʻi se faʻailo, e tatau ona e malamalama e le tatau ona e teuina, ma o le tupe e teu faʻafaigaluega o le a totogia tele.

O le faʻatulagaina tatau o le puipuiga o se fale o le atunuʻu, e le gata o le a le faatagaina ai tagata gaoi e ulu atu, ae faʻasaoina foʻi le tele o namu mai tagata e ona, e mafai ona nonofo i le aai e aunoa ma le popole i le tamaoaiga o latou atunuu.

Ae ina ia toʻa ma mautinoa o le a mautinoa le faigaluega i le taimi tonu, o le a lava se taimi e filifili ai.

O le fesili o le filifilia o le faailo e tatau ona matua talanoaina ma tagata atamamai o polokalama saogalemu. O polokalama faʻaonaponei faʻaonapo nei e le na o le malamalama ma le leo faʻalogo.

O loʻo aofia ai faʻamatalaga e taʻu atu ai i tagata e ona le taimi na alu ai le faʻamalo, aua e taua lenei mea. E mafai ona faia le fetuutuunaiga o faiga faʻaonaponei i se auala e ono afaina ai faʻamatalaga, e le gata i tagata e ona, ae faapena foi ile ofisa ole puipuiga malu poo le ofisa ole leoleo.

Faʻafetai i tekinolosi faʻatekinolosi ma satelite, o le tuʻuina atu i luga o laina eletise o faʻamaumauga i le setete o le polokalama malupuipuia e mautinoa.

Asiasiga o masini ma faʻafoega mo masini malupuipuia

Afai e te manaʻo i le tulaga maualuga o le saogalemu ma le faʻatuatuaina, e tatau ona e iloa o le tau o le faʻatau ma le faʻatulagaga o le a tusa ma le 8-10,000 rubles.

O le mea moni, e mafai ona e faʻapipiʻi 4 taimi taugofie a le gagana Saina, ae afai e te fiafia i se polokalama malupuipuia atoatoa, ma se 100% faʻamautinoa, e sili atu ona lelei le faʻatau o tau. E le gata i lea, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga taugofie, e ono tulaʻi mai faafitauli tau auaunaga.

Afai e te faʻapipiʻi se faʻailoga lelei, e mafai ona e siakiina le tulaga o le mea puipuia i soo se taimi o le aso, e faʻaaoga ai le faʻatonuina o le galuega e ala i le telefoni feaveaʻi.

O se vaega atoa o meafaigaluega puipuia, e aofia ai ata vitio, masini eletise ma le tatalaina, vevela, afi ma le kesi, faʻafefea oe e nofouta i mea faʻalauiloa, ma tausia mea uma i lalo o le pulega atoa.

E ala mai i le telefoni feaveaʻi o le laulau i luma o oe o loʻo i ai se ata na faia e kamera, ma e te iloiloina mea o loʻo tutupu i le taimi nei i tulaga eseese.

Vaega o le faʻataʻitaʻiga mo le tuʻuina atu o le gsm

O se tasi o faʻataʻitaʻiga, faʻalagolago ma faʻatinoina faʻatinoga. Polokalame faʻavevesi GSM. O le Guardian o se tasi o faʻatau sili, faʻafetai i ona gaioiga ma faʻatulagaga faigofie.

Faʻalogo leo lautele, faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi laina eletise ma laina eletise. O le mea e taua o le tau e taugofie lava lenei pusa.

Faʻapitoa:

  • faigofie i le faʻapipiʻi, aua o le masini e leai se initaneti;
  • O le mamao mamao e mafai ai e oe ona auina atu tulaga ma manaoga faʻalesoifua maloloina;
  • Faʻalogologo i nofoaga ma fale e mafai ai ona tuʻuina atu faʻamaumauga;
  • Faailoa atu i le e ona le mataupu o mea e faaaoga ai malosiaga, tulaga leaga o le tau;
  • Mataitu le faagaoioia o masini eletise;
  • Faʻaaliga vave i le tulaga o le ulu atu i totonu o nofoaga o tagata e leʻi faʻatagaina.

Leoleole Alamalie o se filifiliga sili mo se fale tumaoti o loʻo faʻatinoina le tele o galuega manaia ma aoga. E oo lava i le mafanafana ma le vai e mafai ona pulea i le fesoasoani a se telefoni. Auʻaunaga lelei o le puipuiga atoatoa o se fale ile atunuʻu i soo se taimi o le tausaga.

Polokalame faʻapitoa tupe faʻapitoa Sapania

O se tasi o mea e sili ona taua i le faiga o Sapsan o le faigofie lea o le faʻatulagaina ma le faʻatinoga. O le faʻasalalauga vave e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le ulufale atu i le teritori o tagata leaga o tagata e faalavelave.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se telefoni feaveaʻi, e mafai ona e pulea uma gaioiga faʻapipiʻiina i totonu o faʻataʻitaʻiga eseese o le polokalama malupuipuia. Faʻaliliuina atu o faʻamatalaga i lē e ona e tusa lava po o fea o loʻo i ai. O le saogalemu Sapsan system e leai se fesoʻotaiga, lea e faigata ai ona faʻafeteina le vaega o tagata e le faʻaaogaina.

O le faʻaogaina o faʻailoga faʻaaogaina i totonu o fale o le malo e faʻamaonia atoatoa ai le faʻamoemoe O le lalolagi faʻaonaponei o loʻo i ai se maualuga maualuga o solitulafono.

O le mea lea, o faʻalavelave faʻamaoni ma le maualuga o le puipuia o le puipuiga o le a le gata ina puipuia ai le meatotino ma le amiosaʻo o fale ma fanua faʻasaoina, ae faʻatagaina foi tagata e tausia o latou neura i le soifua maloloina lelei.