Maota, fale mautotogi

Aveese parasites mama! Laʻau moa mo pusi

O taimi na umi ai le gasologa o le faʻatau ma le tausia o se pusi.

O le taimi nei e seasea lava i totonu o le fale poʻo le falemautotogi e leai se fagafaʻalele.

E le afaina po o le a le ituaiga o fagafao - o se pusi mamā po o se pulu masani. Faʻatasi ma le fagafao o le gaʻo e foliga mai o faafitauli e fesootaʻi ma le tausiga ma le soifua maloloina o le pusi.

Faailoga o vaʻa i se pusi

Mataʻitu lau pusi. E masani lava o se mea toʻafilemu ma le faʻamalosia. Afai o fagafao amio amio le mautonu, pinepine, taumafai e fafaga se mea mai le fulufulu mamoeona o nei faailoga o le i ai o vaʻa i lau "sofa tig".

A matamata mai se pusi manuʻa e mafai ona maua i luga o le paʻu, feteenaʻi. O le meaola manu e le masani ai mo oe, taumafai e taʻavale i luga o le fola, faʻamamaina ia lava. Pe a lūlūina le faʻanoanoa o se fagafao, o le a paʻu'ū i luga o fualaʻau ua totoina. Ina ia mautinoa o lea, tuu le mataua o le vai i luga o se tasi o maʻalaʻau. Afai e faʻamaʻape le falesa, ma o le vai e lanu enaena, o le mea tonu lava lea o se mea e gaogao.

Fola togafitiga

O le taimi nei i le faʻatau atu, e tele fualaau e maua mai ai le pusi mai vaʻa. O nei laulaua eseese, pulupulu, uʻamea, ufiufi.

Laʻau

Faʻaaogā i le ua mamae o le manu, faʻapea foʻi ma le vili atoa. Fai mai kamupani gaosi oloa o le fualaau faasaina ua i ai se faaumiumi aafiaga, puipuia le pusi mo le 1.5-2.0 masina. Faitau ma le faʻaeteete le faʻamatalaga ma le afifiina o le vailaʻau. Afai ei ai se mea e masalosalo, lafoai le faʻatau, o loʻo i ai se avanoa e maua ai se mea sese.

O le pulumu

Le tele o taimi faʻaogaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi. O le ofutele o le fagafao e faʻamamaina atoatoa, e tatau mo le 25-30 minute e puipuia ai le manu mai le sasaina o lana uila, a le o le pusi e mafai ona ona oona. Ona fufuluina lea o sauniuniga faʻaaogaina i le vai mafanafana. I le saʻo ma saʻo le faʻaogaina, e saogalemu le palamole mo tamaiti.

Faʻafetai

Masalo o le mea sili ona lauiloa ma sili ona faʻaaogaina. Ae paga lea, o loʻo i ai ni faʻafitauli:

  • Le mafai ona faʻaaogaina meaola i le maʻitaga;
  • Le naunau o Pet e fai se pu;
  • Le manogi le manogi mai le kola mo se taimi umi lava;
  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi, e oʻo i le alofagia o le paʻu i lalo o le pusi.

Sulu

O se tasi o auala sili ona agamalu ma aoga. Ae o le gaioiga e manaʻomia ina ia faʻatinoina i lea taimi ma lea taimi, pe a ma le tasi i le masina. O le mea lea, e sili atu le tuʻufaʻatasiga o le taeleina o se meaola faatasi ai ma togafitiga mulimuli o le fulufulu mamoe ma se moli. Faʻamataʻititi atili e uiga i le faʻafeiloaʻiga o loʻo ofoina atu mo le faʻatau.

Shampoo Overview

O le tele o taimi i luga o fata o atunuʻu o loʻo ofoina atu ai faʻamalo mo pusi tuʻuina atu oloa o kamupani "Celandine", "Phytoelite", "Mr. Kiss", "Pasi".

Phytoelite

O le sampo o loʻo i ai se faʻamaʻi pipisi i luga o pusa, mea e mafua ai le oti.

O le vailaau faʻasaina e maua i ituaiga e lua, mo manu matutua ma mo tamaʻi tama, i fagu palasitika 220 ml. O le tau o le afifiina i Rusia e eseese i totonu o le 80-110 rubles.

O se mea faʻapitoa o le faaitiitia o le taimi e gaosia ai le fulufulu mamoe.

O le 5 minute nai lo le 10-15 mo isi shampoos.

Faatau faʻamafu i na o fale faʻapitoa poʻo vailaʻau faʻatoʻaga, e puipuia ai i latou mai le mauaina o faes.

Barsik

O se tasi o shampoos sili ona lauiloa o tagata gaosi Rusia. I le tuufaatasiga o loo i ai se fualaau faasaina permethrinlea e faʻapupulaina i lalo o le paʻu o le pusi, ma, pe a afaina, mafua ai le maʻi mai le neuromuscular i parasite. Mo se manu, o le vailaʻau e matua leai lava se aoga.

Maua i fagu o 200 ml. Tau faʻatatau laina mai le 40 i le 60 rubles. Ona o le mamanu e mafai ona faʻaaogaina e sili atu ona masani nai lo isi kalu. E le afaina ai le fulufulu o le manu ma e fesoasoani i le vave faʻamalolo o le nofoaga e goto.

I le taimi nei o loʻo i ai se faʻalauteleina o lenei faʻasalalau ua taua o le "Leopard". E iloagofie e le sili atu le lelei o le tuufaatasiga ma le i ai o suauu taua i totonu o le kulimi, lea e puipuia ai le fulufulu mai le faʻafefeteina, e oʻo lava ile paʻu umi pulu.

Faʻalogo: o le shampoo i lona tuufaatasiga e le mafai ona taʻua e matua leai se aoga, o lea ao leʻi faʻaogaina, ia faitau ma le faʻaeteete faatonuga i luga o le afifiina o le oloa.

Laʻau

E tusa ai ma faʻamatalaga na maua mai i tagata o loʻo umia fualaau lelei. Faʻavae o loʻo i ai, i le faʻaopoopoga i iniseti, mea na maua mai vailaʻau faʻamaʻi. Fesoasoani i le faʻamautuina o le metabolism o le paʻu o lau fagafao. E i ai le maualuga o le mautonu pe a faʻaaogaina vai o soo se mea faigata.

Faʻafefiloi le polymer, 250 ml. Ua tuʻuina atu le faʻamalosi mo le faʻatau atu i faleoloa faapitoa ma vailaʻau faʻatoʻaga. Tau o tau mai le 120 i le 150 rubles.

Celandine

O lenei pulou sei vagana ai le permethrin I lona tuufaatasiga o se isi iniseti. O le fipronil.

E ala i le faʻaaogaina o fualaau e lua aoga tele. E aofia ai vailaʻau i lona tuufaatasiga e le faʻafefe ai foliga mucous o au fagafao.

E tusa ai ma le talosaga e le vaevaeina ona o le matua o le manu, ma e talafeagai foi mo taifau. E mafai ona maua i totonu o le 180 ml pulu fagu, tau masani o le 75-90 ru.

E taua: o togafitiga e faʻamautinoa ai le faʻaumatia o le taʻavale o loʻo i luga o le pusi, ae e le o faia se inisiua e faasaga i le faʻailoga faifaipea. Faaaoga le auala e puipuia ai faʻamaʻi pipisi.

Mr. Kiss

O le sampo o loʻo i ai i lona fatuga o le atinaʻeina fou o veterinarians Suetena, e le faʻafefe ai le paʻu ma mucous membranes o pusi.

O loʻo iai faʻamalosi i totonu o fagu o 200 ml.

Faʻavae lua i le tasi. E aofia ai e le gata o le kuka, ae o se mea e fesoasoani e aveese le paʻu vevela pusi ma faigofie ona ufiufi le fagu o le manu. O le tau o le afifiina i Rusia e eseese mai le 130 i le 180 rubles.

BioWax

O se togafitiga lelei e e le gata ina faʻaumatia ai vaʻavaʻa, ae faʻapipii foi.

Ua fautuaina tagata veterinarians e faʻaaoga masini ma pulumu pe faʻafefe mo le puipuia o le toe faʻaleagaina o pusi.

E maua i le 210 ml polymer bottles.

Faatatauga tau i le lautele o le 100-140 rubles.

Ae e te leʻi faʻatau mai le pala, faʻafesoʻotaʻi ma tagata atamamai. O lenei mea e aofia ai le matua, tulaga o le manu, faʻapea foi ma le maualuga o faʻamaʻi pipisi. O le fautuaga a le Veterinarian, faʻapea foi ma suʻesuʻega maeʻaeʻaeʻa o faatonuga, o le a fesoasoani e aua nei afaina ai lau fagafao ma aloese ai mai le faʻateleina o faʻamatalaga i vaʻa.