Taumafa

E faʻapefea ona e taʻua o se 'oti?

O le fananau mai o tamaiti ile aiga e mafua ai le tele o lagona lelei, ma i lenei tulaga o le fesili o le filifilia o se igoa tauvalaau mo le pepe faatoa fanau mai ua vave tulai. E mafai e tamaʻi'oti ona faʻaleleia, latou te amanaʻia tagata e ona ma faʻapipiʻi ia i latou, o lea la, o le filifilia o se igoa mo i latou e tatau ona matua taua. O a taʻiala e taʻitaʻia ai le filifilia o igoa tauvalaau, e mafai ona e valaʻau i se manu o se igoa o le tagata, sei o tatou vaʻai.

Taiala mo le filifilia o se igoa tauvalaau

O faʻatoʻaga masani a manu, pe a filifilia se igoa, fautua muamua lava e taulaʻi atu i isi faʻafitauli o le manu. Afai e ola aʻe povi mo le gaʻo po o le susu o susu, e le mafai e se tasi ona faia e aunoa ma se igoa. Ae le fautuaina e piki le igoa o se artiodacty, o le a le pine ae faatagaina e fasia, talu ai e ono tulai mai ni faafitauli faalelagona ma le taumafaina o ana aano o manu.

Faʻalagolago i le vaitau

O le masani masani o le fananau mai o pepe e tupu i le vaitaimi mai Fepuari ia Aokuso. E masani lava, o igoa tauvalaau mo 'oti e filifilia e faʻavae i luga o le taimi o le tausaga poʻo le masina lea na tupu ai le tafaoga. O igoa pei o Yulka, Augustine, Noa, Martha, Julian, May, Spring, Noyabrina, ma isi o le a sili ona lelei.

O nisi taimi o le faitalia o le filifiliga o mea tau tau na tutupu i aso fanau o le fanau - Rain, Snowball, Rain, Rainbow, Sunny.

E te iloa? I le amataga o le seneturi mulimuli, i Pale, i totonu o le faʻavae o le World Congress of Pediatricians, o le susu o le susu na lauiloa o le sili sili lea ona suitulaga mo le susu o tina.

E tusa ai ma uiga i fafo

E lauiloa ma sili ona talafeagai, o igoa o 'oti e fesootaʻi ma mea i fafo o mea e le faʻaaogaina: lanu, ituaiga. O tamaʻi'oti ma'oti e ono maua i le lanu mumu, lanu uliuli, lanu paʻepaʻe ma lanu, ma o le mea lea, ia tusia igoa Red, Chernysh, Squirrel, Daw, Smoke, Chernushka, Flower, Brown, Rosochka. E masani lava, faʻalagolago i uiga i fafo o le meaola, o le igoa faaigoa lava ia.

I luga o eseesega o foliga vaaia

I le faaopoopo atu i le lanu tulaga ese, e tofu le manu ma mea taua i fafo, lea e masani ona fesoasoani e filifili se igoa. O se 'oti e i ai lona tulaga muamua i luga o le muaulu o le a fetaui lelei ma le igoa tauleleia Star, faatasi ai ma le i ai o se tamai ava - le Old Woman, faatasi ai ma le tuputupu aʻe i foliga o taliga taliga i taliga - Fashionista poʻo Modelka.

O se matafaioi taua i le filifilia o le igoa tauvalaau e taʻalo i le mamafa ma le alualu i luma o le meaola. O sui o tamaʻi laiti e fetaui ma le igoa Pepe, Baby, Masya, Krosh, Miniature, Thumbelina. O manu tetele ma manu tetele e mafai ona taua o le Giant, Giant, Fortress, Champion.

E ala i uiga

O peti taʻitasi o le tagata lava ia, e iai sona uiga uiga ese ma masaniga. O i latou ia, i le tele o tulaga, e mafai ona latou filifilia le igoa o le lumanai ma le saʻo aʻiaʻi. O tamaiti taaalo e mafai ona tauia i le igoa Igrun, Fidget, Toy, tagata ma le tagata faʻatauvalea - Badass, Bullybore, Fighter, Fidget, Ares, Perun. Artiodactyls ma se malosi malosi e fetaui tonu ma igoa Boss, Chef, Tsar, Sultan, Madame, Baron, Boyarya, Iron Lady, ma tamaʻi manaia ma le alofa - Milashka, Mila, Laska, Nezha, Tychonya.

E taua! Ua maitauina o igoa tauleleia o manu e i ai se aafiaga tuusao ia latou amioga, o lea e le fautuaina ai e faaoso se fagafao ma faaigoa o le Mauga o Onion, Puapuaga, Pulu, Manua.

Igoa i fafo

E i ai se faiga masani pe a pikiina'oti i ni igoa ese mai fafo, e masani ona le tutusa le lalolagi ma sili atu ona lelei mo alii ma tamaitai: White, Knight, Big, Love, Time, Hope. I se tulaga eseese, e mafai ona e vaʻai i igoa taufaʻailoga e fesoʻotaʻi ma le peʻa poʻo le tusiga ata: Superman, Batman, Cinderella, Santa, Shrek, Rapunzel, Peter, Elsa.

E mafai faapefea ona ou taʻua se 'oti: o se lisi o igoa pito sili i le faasologa o le pi faitau

O loʻo i ai se numera tele o nicknames sili ona lauiloa mo tagata e savavali i luga, e aofia ai ma faifaatoaga aupito sili ona faigata ma faʻaogaina meaʻai o le a mafai ona latou maua ni auala sili ona talafeagai.

Mo tamaʻi teine

Mo tamaʻitaʻi, 'oti e maua ni laumei matagofie, maliega ma uluaʻi igoa e faigofie ona manatuaina e manu.

Tusi o le alafapetaSuafa igoa
AAugustine, Aurora, Ala, Amur, Asya, Amelia, Orange, Aphrodite, Ariel
BSquirrel, Snow White, Bun, Lingonberry, Bead, Bambi
I totonuWaffle, Vanilla, Spring, Twig, Viola
RJackdaw, Carnation, Grace, Gretta
DFaalua, Jamal, Jessica, Julia, Dora, Dunya
EEva, Europa
FJasmine, Gilles, Gisele, Juju
HBunny, Zita, Zlata, Zoya, Cinderella, Dawn
MaWillow, Ilana, Toffee
IStrawberry, Sweetie, Beauty, Baby, Curly, Katie
LWeasel, Lemon, Alofa, Lola, Lyalya, Layla
MMadame, pepe, Mandarin Duck, Marie, Martha, Masya, Fashionista
HManatua-e leai, Nicole, Nochka, Nona, Nyashka
OiOktyabrina, Olympia, Orchid
FPalesia, Pelagia, Bun, Victory, Pat
RRapunzel, Rainbow, Ritka
MaPuff, Snowball, Snowflake, Kepu, Stella
TTavriya, Grass, Troyechka
LeLuck, Ulya, Ustin,
FFanya, Fimka, Frida, Frosya,
XChloe, Honda, Persimone
FFugalaau, Tsiferka, Gypsy,
HChernushka, Chereshyonka, Bilberry
SCharlotte, Susu, Shimka
UYukka, Yula, Yuliana, Yulka,
O aʻuBerry, Yary, Yalta, Jamaica,
UhAle, leai

E te iloa? E i ai i gaugati le gafatia e le gata ina taulotoina o latou igoa, latou te tali lelei ma malamalama i le intonation na taʻua ai le igoa tauvalaau. Afai e te manaʻo e viia lau fagafao, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi ia te ia i se leo agamalu, agamalu, filemu ma filemu. Afai e te manaʻo e fao se 'oti, ona faia lea o le leo ma le leotele.

Mo tama tama

Faatasi ai ma igoa tauvalaau mo 'oti sili ona lauiloa o:

Tusi o le alafapetaSuafa igoa
AApricot, Aokuso, Amur, Aperila, Arnold, Athos, Athanasius, Arey
BBaron, Bill, Bodybuilding, Pule, Tagata Faʻailoa, Lototele, Bublik,
I totonuVaska, Venka, Wolf, Snarling, Vyatik
RGuy, Gambit, Carnation, Hudson, Earl
DIoane, Don, Saua, Fuimu
EYevsei, Emelia, Yeniisi, Eroshka
FJean, Zhigalo, Zhivchik, Tane, Georges, Zhuzhik, Zhul
HStar, Zeus, Zigzag, Zorkiy, Zorik
MaIvashek, Emerald, vine, Irwin, Iris, Frost
IKarapuz, Chevalier, Casanova, Cedar, Cyprus, Krikusha, Krosh
LLazar, Lavrik, Likhach, Lexus, Leo, Jigsaw
MMichael, Marquis, May, Matini, Macho, Merlin, Mustang
HNarzan, Nick, Nilson, Ninja, Neptune, Nobel, Novema, Newton
OiOketopa, Oscar, Oligarch, Oswald, Oris
FPale, Peter, Peach, Donut, Porthos, Prince, Pusik
RRichard, Rambo, Ricky, Riddick, Robert, Rodic, Bagel, Rodrigo
MaSawa, Samurai, Sancho, Sensei, Senya, Snowball, Spartak
TTarzan, afā, Tibet, Timka, Timmy, Tomato, Tulupchik, Tulip
LeTupe, Ulrich, Umka
FFaun, Federico, Fima, Toma
XHunter, Hard, Hefer,
FTsar, Gypsy,
HChaplin, Cheburashka, Champion, Chernysh
SShaitan, Chef, Bumblebee
USherbet
UYuka, Julius, Jupiter, Europa
O aʻuArdent, Yashka, Yasa
UhEllik, Telefoni

E mafai ona taʻua se tamaititi o se igoa o le tagata?

E masani lava, o tagata e ona le manaʻoga e faʻaigoa se 'oti po o se tamaititi igoa. Ae ui i lea, ao le i faia sea filifiliga, e fautuaina e fua le lelei ma le lelei.

E taua! E fautuaina i igoa mo artiodactyls e le faʻaaogaina le tele o le vevela po o le paʻu o leo. E tatau ona manatua e masani lava ona tatau ona faasino i se manu i le auala lava e tasi - tusa lava pe i lona igoa atoa, pe faʻaititia foi, e le mafai foi ona toe faʻaigoaina meaola.

Faʻaauau

E toatele faifaatoʻaga e leai se mea sese i le valaʻau oa latou manu i igoa o tagata. O suʻesuʻega faʻamaumauga na faia i Rusia Tutotonu e faʻaalia mai le 10 i le 30% o manu uma o le faatoʻaga e faaigoa i tagata. O nisi e sili ona lauiloa o: Vaska, Manka, Mishka, Yashka, Borka, Dusya.

I le tele o tulaga, o igoa o tagata e faʻaaogaina i le igoa ole igoa o manu i foliga laiti - Zosya, Gul, Dunya. I le taimi lava lea e tasi, e le o taʻua uma ia oti le igoa atoa. O le filifiliga o se igoa tauvalaau tagata e aafia i aganuu i Sisifo, ma o le taunuuga lea e aliali mai ai igoa e pei o Jack, Michael, Suzy, Gita, ma Carmen.

Faʻasologa

Filifilia se igoa o le fagafao manu e le o taimi uma e manaʻomia.

E le fautuaina e faifaʻatasiga faʻamaonia le faaigoaina o 'oti i lenei auala mo ni mafuaaga se tele:

  • atonu ei ai tagata ei ai le igoa lava e tasi i totonu o le siosiomaga, ma e foliga mai latou te le fiafia i lenei mea faʻapitoa;
  • mai le vaaiga o le faaKerisiano, ia valaau soo se meaola o le igoa o se tagata ua taʻua o se agasala, aua o tua o igoa taitasi atonu o feau a le au paia.
E le gata i lea, e toatele e finau faapea o le tuʻuina o se tagata ma se meaola i se laina se tasi e le faʻamalosi.

Saili pe fia le susu o le 'oti e aumaia i le aso.

Filifilia o se igoa tauvalaau mo 'oti e mafaufauina e le toatele e avea ma mea faigofie ma le taua. Ae ui i lea, e le tatau ona galo ia i tatou o le amio, amio ma e oʻo lava i le afaina o le fagafao o le a masani lava ona faalagolago i ai. O fautua e fautuaina e gauai atu i faigofie, tasi-pe lua-syllable, igoa tutusa ma le le faaituau o le a vave ona manatua e le manu ma faigofie ona faalauiloaina e lē e ona.