Faatoaga faatoaga

E faʻapefea ona faia se taavale perosyamnoy ia oe lava

O le gaioiga o salu pe a uma le fasi, o le taimi lea ma e le vave tele. I le taimi nei, e tele ituaiga o meafaigaluega e faʻafaigofieina ma faʻavavevave ai le faapipiiina. Perosquermnuyu masini mo salu e mafai ona faia i le lima pe faʻatau se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻapisinisi. Ina ia faia se filifiliga, e tatau ona faʻatusatusa masini eseese, o latou taʻiala o le faʻatinoina ma le faʻatinoga.

Mataupu faavae o le taotoga

O le vaega galue o se tane faʻaaogaina; i luga o lona fogaeleele i se mamao tutusa mai le tasi ma le isi o loo i ai tamatamailima lima. I luga o faʻataʻitaʻiga centrifugal, o loʻo i totonu o le pusa tioata. I luga o meafaigaluega masini ma ni paʻu mo se fofo, e pipii tamatamailima i le pa, lea, aʻo fesuiaʻi, o le galuega.

O tamatamailima e faia i le paʻu o meaʻai ma o se pusi faʻatasi ai ma se faʻalelei poʻo se mea mataga. O le sini autu o lenei luga o le faʻaoga ma aveese le peni.

Faitau atili e uiga i aoga o moa ma fuamoa.

O le iunite o loʻo taʻavaleina e se masini e tasi le vaega lea e fesuiaʻi le pu e faʻaaoga ai se pulou fusi. O le fesootaiga i le va o fulufulu ma tamailima tamatamailima e mafua mai i le vai, o le vai galue. O le mea lea, ao le i amataina le galuega, o le manulele o le a tuʻu i totonu o le vai.

Faʻavasegaina masini perosemnyh

E vaevaeina masini Perosemnye ile fale ma fale gaosi oloa. O le eseesega tele i le va oi latou - o le tele, auala e fafagaina ai le tino ma le fesuiaiga.

O masini e faʻaaogaina i faifaatoaga laiti e vaevaeina i:

  • aiga;
  • meafaigaluega masini;
  • sosoʻo.

O le mea sili ona taatele o se masini centrifugal, o se vili faʻatasi ma tamatamai lima paʻu, vaʻavaʻa. E mafai ona faʻapipiʻiina i se masini mo le faʻafefe vai ma fulufulu, se masini mūmū masini, se masini e pulea ai lea e faʻatonutonu ai le vave faʻavavevave.

Siaki i meaʻai sili ona lelei.

E masani lava o le faʻapipiʻiina ua faʻaaogaina atoa ma e le manaʻomia ai le fesoasoani a tagata. O le masini faʻataʻitaʻi o loʻo faʻatusalia e se paʻu lea e faʻapipiʻiina ai se pamu faʻatasi ma manoa lima. I le taimi o le taotoga, e tatau i le tagata faʻapipiʻi ona tausia le tino maliu na gaosia i tafatafa o tino faigaluega mo le aveeseina o le peni. O faʻataʻitaʻiga o aiga o loʻo faʻatusalia e pulu i luga o le fofo. E faia i le lava lava ituaiga e pei o le paʻu o le masini, ae maua se laʻititi laʻititi. E fetaui mo tamai fagaga tutoʻatasi e iai taimi manaʻomia mo le gaosia o gaʻo.

Saili pe faʻafefea ona fafaga manufeʻai i le fale.

Centrifuge

O le faʻapipiʻiina e tutusa ma se masini e fufulu ai luga ma e aofia ai:

  • paʻu (paʻu);
  • motoa;
  • Paʻu ma se fata e faʻafefe ai le vai.

O le tino o loʻo taamilo i le paʻu e paʻi i tamatamailima, o lona pito e pipii atu i fulufulu ma fetogi i fafo. Faʻapipiʻiina i lalo ole aʻafiaga o feeseeseaiga. I le faagasologa o le galuega, e sasaa le tino i le vai mai se laʻau ina ia fufuluina ese fulufulu mata. I le pito i lalo o le fausaga o loʻo i ai se fata e faʻafefe ai le vai ma fulu. I le faaiuga o le gaioiga, ua aveeseina le oloa ua maeʻa mai le masini ua tape, ua fufulu ese le fulufulu manu. E faʻatatau i le tele, e mafai ona utaina ni nai salu i totonu o le iunite i le taimi. E mafai e le faʻataʻitaʻiga o le centrifugal ona oʻo atu i le 600 pepe i le itula.

E taua! Mo le tauleleia lelei, e tatau ona togafitia le tino maliu i le vevela, sasaina i totonu o le vai ma aveese mai le vai e tusa ma le 10 taimi. E faʻaleleia le fulufulu fulufulu.

Meafaigaluega masini

O le masini masini e aofia ai:

  • o le laau lea ua faamautu ai le pusa;
  • eletise eletise.

O le umi o le uʻamea e ono ese. Le numera o tamatamailima - mai le 48, faʻalagolago i le tele o le faʻapipiʻiina, lea o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaa. O le tino ua fafagaina i le uʻamea ma o loʻo umia e le tagata faʻapipiʻi aʻo faagasolo le gaioiga. O le le lelei o lenei masini o le eleelea o le nofoaga lata ane ma se peni ao faagasolo le taotoga. Ina ia aloese mai i lenei mea, ua faʻapipiʻiina se mea faʻapitoa sela poʻo se palasitika paʻu i luga o le au. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e le faigofie tele mo le gaosia o salu laiti.

Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i auala e teuina ai salu, auala e fafaga ai, ma pe a oʻo mai foi le taimi o le fuamoa o fuamoa i le ola ma le aofaʻi o fuamoa e ave i le aso.

Aiga

Perosemnaya paso i luga o le fofo e aofia ai se paʻu ma se tamai pamu na faʻapipiʻi i ai. Faʻamau i luga o se vili poʻo se sikulipili. O loʻo taʻavaleina e se pulu faʻataʻitaʻiga. I le faagasologa, e na o le 1 le tino maliu e mafai ona fafagu i le taimi e tasi.

Faʻaauau le:

  • totonugalemu o paʻu uʻamea;
  • seti tamailima tamailima.

O le umi o tamatamailima mo salu o le 5 cm, mo moa ma geese e 9 cm. O le numera i luga o le paso e 12-24. Pepa faatulagaina - i le tulaga o le "lima" i luga o le totoa o dominoes. Taimi e gaosi ai le taimi ole pasi - 30 sec., Chicken - 1.5 minute. O le faʻasiga e i ai se tapulaa e le maalofia: e naʻo le 1 le tino maliu e mafai ona naʻo le taimi.

Faamasani oe lava i le faʻamatalaga ma mea faʻapitoa o mea o loʻo i ai ituaiga o salu e pei o le vali Saina, auro Manchu, Farao, Iapani, Texas ma Estonian.

Faataitaiga o taavale lauiloa

Faatasi ai ma le meafaigaluega ole perosemnoe o loo i ai masini o Italia, Siamani, Saina, Rusia, Ukrainian, Belarusian ma isi gaosi oloa. Soo se faʻataʻitaʻiga e lua uma ona lelei ma faʻafitauli.

O mea sili ona taatele o meafaigaluega mai fafo o:

  • vaega taualoa faamaonia;
  • malosi faʻavae;
  • le tumau o le masini;
  • saogalemu o mea tau eletise.

O le le lelei tele o tagata mai fafo o le tau. E mafai ona naʻo le taimi e galue ai i se faatoaga tele. E le gata i lea, o le a le mafai ona faʻaaogaina e le e ona le auaunaga a le kamupanī, talu ai o le toʻatele oi latou e le faia ni nofoaga faapitoa mo tautua. O le mea lea, o le faʻatulagaina o vaega atonu o se faafitauli. O le maketi faʻaonapo nei ua tumu i masini eseese ma le lelei o analogues a Europa e le o la latou aia faapitoa. E mafai foi ona filifili se faʻataʻitaʻiga aupito sili ona lelei i le lotoifale.

E taua! Ina ia aua nei gauia le paʻu o le manulele ao faagasolo, faʻaaoga le faʻapipiʻi ile tamatamai lima vaivai.

NT 300

O le masini e mafai ona faʻaaogaina NT 300 e faʻaaogaina mo salu, moa ma isi tamaʻi manu felelei.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga:

  • fua - 320x320x570 mm;
  • mita o le paʻu - 300 mm;
  • mamafa mamafa - 10 kilokalama;
  • le taimi na faʻaaluina i le 1 bird - 20-30 sekone;
  • aua o le tasi avega o loʻo gaosia - 1-6 sene;
  • fesoʻotaʻi i lima ma se voltage e 220 V;
  • gaosiga - Volgaselmash, Rusia.

O le lelei o le faʻataʻitaʻiga o:

  1. Vaega aupito maualuga. O le uila e faia i le silasila mama, lea e faʻateleina ai lona faʻalagolago ma le tumau.
  2. E lelei le faʻamamaina o le masini - e oʻo atu i le 98%.
  3. E gaosia e le kamupanī se tausaga e tasi.
E taua! O le sola e tatau ona le itiiti ifo i le 1 mita le mamao mai le masini ma luga aʻe o le taʻavale o loʻo taʻavale. Faʻatauina le faʻapipiʻiina o le puipuiga faʻapitoa ma le faʻavae.

NT 400

O le machine Perosёmnaya NT 400 o loʻo tuʻuina atu ai fulufulu o fulufulu manu ma manu felelei - moa, moa, pato. O le mamao i le va o tamatamailima paʻu e sili ona lelei mo le faʻamautinoa o le aveesea maualuga o le 'ie. O le faʻaleleia e faigofie ona faʻamausali, fufuluina ma faʻamaʻi. Faamatalaga faʻapitoa:

  • fua - 560х560i850 mm;
  • faʻapipiʻiina se pamu ma se limite o le 400 mm;
  • taloina o le taimi - 10-20 sekone;
  • 3-10 suauu ua faʻapipiʻiina i le mamafa;
  • uila afi - 1.1 kW;
  • fesoʻotaʻi i lima ma se voltage e 220 V;
  • gaosiga - Volgaselmash, Rusia.
O le a aoga foi mo oe le aʻoga pe faapefea ona fai se faga fafaga, se pusa pia ma se salu mo salu, faʻapea foi ma le auala e fausia ai se faʻaoloa o salu i ou lava lima.

O le lelei o le faʻataʻitaʻiga o:

  1. O le tino ma le paʻu o loʻo faia i le uʻamea. E lelei le faʻamamaina o le masini - e oʻo atu i le 98%.
  2. E faigofie lava ona faʻaoga ma maua lelei le faʻatinoga.
  3. E faʻamaonia e le kamupanī le toe faʻafouina o le iunite mo le 12 masina, ma tuʻuina atu foʻi le 'auʻaunaga mulimuli ane.

T600mm

O le t600mm masini taʻavale taʻavale e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai moa uma ma manu felelei. Faʻatulagaina e taulimaina manuʻa tele-siʻosiʻomaga. Galuega faʻatino - a itiiti ifo ma le 100 tino oti i le itula. I le taimi lava lea e tasi e mafai ona utaina 3 manuʻa.

E te iloa? O fuamoa o le suamalie e aoga mo tamaiti e faʻaleleia ai o latou atinaʻe faaletino ma mafaufau. E tatau i tamaiti aʻoga Iapani ona 'ai i le 2 selu sikoa ao lei amataina vasega

Faamatalaga faʻapitoa:

  • fua - 750x750x1050 mm;
  • faʻapipiʻiina se pamu ma se mita e 600 mm;
  • mamafa mamafa - 73 kg;
  • uili afi - 2.2 kW;
  • fesoʻotaʻi i lima ma voltage e 220 V.
O le tino ma le paʻu o loʻo faia i le uʻamea ma le faʻapipiʻiina o tamatamailima mai mea lelei.

"Octopus-1000"

Perosyomny machine "Sprut-1000" ua faʻaaoga e aveese ai le fulufulu mai manu felelei uma. E faigofie tele ona faʻatino ma tausia. Vaega aupito sili ona mautinoa le tumau ma le faatuatuaina o le galuega.

Faamatalaga faʻapitoa:

  • fua - 960х1000х1070 mm;
  • faʻapipiʻiina se pamu ma le lautele - 1000 mm;
  • mamafa mamafa - 71 kg;
  • gaosiga o salu ma moa - 1000 fasi vaega i le itula, mo kusi ma isi manulele lapopoa - e tusa ma le 200 vaega;
  • tasi le taimi e faʻatauina ai manulele laiti - 20-25 vaega, lautele - e tusa ma le 5 fasi vaega;
  • mana e 1,5 kW;
  • e galue mai se fesoʻotaʻiga o le 380 V, o se avanoa i meafaigaluega i lalo o le eletise masani eletise - i lalo o le poloaiga.

Mea o loʻo faʻaogaina - faʻasologa ua vaneina. Mea o le pikiapu - mea taumafa o le polypropylene. O le faʻaaogaina o meafaitino i totonu o le alalafaga taumafa e faʻamaonia e se tusi faʻamaonia. O loʻo i ai se pusa faʻapipiʻi mo le aveesea o manulele manu. I le i ai o le eletise faatonutonuina o le afi.

O le avanoa e mafai ai ona toe faʻaleleia le masini i elemene fesoasoani:

  • faʻavaivai faʻapipiʻi ma le amataina vave;
  • laulau tali mo le gaosia o tino maliu.
E te iloa? O fuamoa o le seleni e le faʻaleagaina, aua o loʻo aofia ai le lysozyme - o le amino acid lea e puipuia ai le atinaʻe o microflora pathogenic. O le gafatia o le lysozyme e faʻaumatia ai le atigi siama o siama siama e mafai ai ona tau faasaga i siama o le kanesa.

Matou te faia se taavale perosyamny e lima

Mo se faatoaga faʻatasi ma se lafu laititi, o le faʻatauina o se masini e faʻamalosi ai masini e ono le aoga. Afai e te filifili e fai se iunite i ou lava lima, o le ae manaʻomia se seti o vaega ma se meafaigaluega mo le faʻaopoopo. O le fofo sili ona lelei o le faia lea o se masini perosunnoy e faʻavae i luga o le masini fufulu mama - pepe. O le faia o se faʻataʻitaʻiga centrifuge e manaʻomia:

  • pusa tioata po o le lapotopoto;
  • le pito i lalo mo le uila, faia i se apa uʻamea;
  • upega lima;
  • faavae;
  • le afi.

E mafai ona tutoʻatasi le paʻu, e taʻitaʻia e taʻiala nei:

  1. O le uila ua faia i le palasitika po o le sila. E tatau ona faigofie ona mama ma tumau.
  2. Diamita - pe a ma le 70 cm.
  3. Maualuga - e tusa ma le 80 cm.

O ia ituaiga o le a maua ai le avanoa e tuu ai le tino o se manulele tele ma nisi o gaʻo o tagata laiti. Ae e mafai ona e filifili isi lapopoa e fetaui lelei ma mea e gaosia. E le faia e tamatamai tamatamai lima, o lea e faʻatau ai i le faleoloa e pei o se seti. I le averesi, latou te manaʻomia le faʻaaogaina o le 250-300 fasi pepa. E mafai ona fuafua le lanu i:

  • salu - o le lapoa o le paʻu 10 mm, umi 50 mm;
  • moa, turikeni, pato - 20 mm mita, umi 90 mm.

O le afi e sili atu ona tuʻu i tafatafa o le faʻavae mo le faʻatūina o le paʻu galue. O lenei mea o le a faʻaleleia ai le mautu o le faʻapipiʻiina ma faʻaitiitia le ono mafai ona paʻu pe paʻu i le taimi o le gaosiga.

Faatonuga mo le fatuina o taavale:

  1. O loʻo faʻatulagaina pe faʻapotopotoina le taʻiala mo le fausiaina. E mafai ona faia i luga o le uʻamea poʻo le fafie. Mo tulaga o loʻo taʻua i luga, e tatau ona i ai ile atumotu ole 90x90 cm.
  2. O le mamanu e tatau ona tuʻuina atu i se afi eletise 1-1.5 kW, lea e fesoʻotaʻi atu i le ulu o le paʻu ma se pulou fusi. Ua faʻapipiʻiina le afi i luga ole fausaga.
  3. I luga o pusa o le kulini galue o loʻo faʻamauina mo le faʻapipiʻi o tamatamailima. O le limite o le pu e mafai ona 9 po o le 19 mm, mo tamatamailima ma le diamita o le 10 po o le 20 mm.
  4. I luga o le pito i lalo mo le uila ua togiina ia pusa tutusa. O le limasefulu o pupu e tatau ona i ai ina ia aua nei paʻuʻite tamatamai lima i taimi o le paʻu o le tino. O pu e faia i laina ma le mamao i le va o tamatamailima lata ane - 3 cm. O le laina pito i lalo o pusa paʻu e tatau ona maualuga atu nai lo pito i lalo o tamatamailima. O le mamao mai le laina mulimuli i le pito i lalo e oo i le pito o le disc e tatau foi ona le itiiti ifo i le 50 mm.
  5. E tuʻu tamatamailima i pupu. Ina ia faʻaleleia le faʻafefe, e mafai ona faʻaaogaina aʻo leʻi faʻaofiina.
  6. O le pito i lalo o le paʻu o loʻo tuʻuina i luga o le pito o le faʻavae ma fesoʻotaʻi i le afi.
Vitio: auala e fai ai perosquermnuyu masini mo salu

Po o le a lava le eseesega o le masini feaveaʻi e te filifili e faʻaaoga i luga o le faatoaga, muamua ona gauai atu i le malosiaga afi afi faʻapipiʻiina: e tatau ona maua ai le saoasaoa o le suiga o le 1,400 tours i le minute.

E taua! Afai o le faʻataʻitaʻiga na faia mai se masini tuai fufulu, e mafai ona e faʻaogaina le pu vai e faʻafefe ai le vai ma le peni ao taʻavale le iunite.

E sili atu ona taua le malosi ma le tumau o le mataupu, o le eletise elemene o le mamanu. Ma, i lalo ifo o tulafono faigofie, o le masini perosemna o le a avea ma fesoasoani tele i le faifaatoʻaga, faʻapolopolo taimi ma faʻamautinoaina le gaosiga o le tele o moa.

Faʻamatalaga mai le upega tafailagi

O masini piʻamea e taugata tele, e sili atu ona faigofie le faia o le tele o le masini tuai fufulu. Manaomia e faatau na o tamatamailima. Ma i le iuga, o sea matagofie, lea e le ese mai i le gaosiga o mea tau masini.
Hakuna
//farmerforum.ru/viewtopic.php?t=2707#p11993

Na faia e loʻu toalua ia te ia mai se masini tuai fufulu ma tamatamailima lima na faatauina i le maketi. Faʻaaogaina na o le manulele matua, i manu laiti e gase ai le paʻu, faʻaleagaina foliga vaaia o manuʻa.
Nata-72
//www.pticevody.ru/t2957-topic#169749