Fualaau aina

Mirapto cocktail mo le mamafa o le mamafa. O le fua mo se gaʻo mu mumū o kefir, faʻaoʻo, namamoni ma le pepa mumu

Soʻo se teineitiiti a itiiti ifo ma le tasi i loʻu olaga na taumafai e aveesea le mamafa e ala i meaʻai ma suʻega eseese. Ma o le aso nei o se tasi o auala sili ona lauiloa o le taumafataga o le kefir e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se paluga o le kefir, faʻamaufaʻailoga, namamoni ma le pepa mumu.

Ona o le galuega, o le toatele e leai se taimi mo se olaga ola malosi ma o na pauna faaopoopo ua faaputuputuina, ona mafai lea ona e fafaga i lenei vai inu.

O lenei tusiga o le a tilotilo atu i aoga o mea maloloina ma fua o meaʻai.

Vailaau faʻamaʻi

Seʻio tatou suʻeina foliga o vaega taʻitasi e aofia i le taumafataga:

  1. Kefir - oloa gaosia susu susu, lea e fesoasoani e faaleleia ai le gaogao ma le setete o le microflora, e fufulu le tino o toxins.
  2. Ginger - faʻamaʻi-inflammatory agent, e mafai ona faʻaaogaina mo le tale, mo le faʻamaʻi tiga, ae faʻapena foi ona i ai le lelei o le faʻaogaina o le tino i luga o le tino, ma mafai ai ona talepe le tino o le tino ma se aafiaga lelei i luga ole tino puipuia.
  3. Laʻau mumu ona o le malosi e mafai ona faʻaititia ai le manaʻo, ma faʻapupulaina ai le fua faatatau ma le malosi ole metabolic.
  4. Onamamoni faʻavaveina le vaevaeina o suka i totonu o le tino ma le metabolism, o se aafiaga lelei i le faʻafefeteina, faʻaleleia lagona.

    Afai e te faaopoopoina le kinamoni i meaʻai, e mafai ona faʻaititia le taumafa o le suka.

O le mataupu faavae o le taumafa gaʻo

E ese lava, o mea taitasi o mea aoga e tele naua mea lelei, ma afai e te faʻafefiloi ia mea, o le ae maua se mea inu ese e mafai ona vave faʻavaveina le faiga o le metabolic i totonu oo tatou tino ma faʻaumatia ni nai pauna faaopoopo. Le lelei o lenei faʻasalalauga:

  1. Calories aupito iti.
  2. Vaʻa lelei.
  3. Faʻaitiitia le lagona o le fiaaai.
  4. Faʻamatalaga o mea faʻapitoa.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

Faʻaaliga:

Ina ia ausia se mea e manaʻomia i le mamafa o le paʻu, faʻaopopo i se paluga, e tatau ona e taʻalo i taaloga, inu lau vai i le aso ma, pe a mafai, fetuunai au meaʻai. Ma na o le pau lava le mea o le a iloagofie. O le meaʻai e fesoasoani e paʻu ai le mamafa e aunoa ma se faʻaleagaina o le tino, aua o lona fatuga e le o aofia ai ni faʻaopoopoga faʻaopopo ma faʻatoʻaga.

Contraindications:

  1. O le faʻasaina o le mafanafana o lefir ma le faʻaoʻoina o meaʻai e faʻasaina mo tagata e maua i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. Mo se faʻataʻitaʻiga, gastritis poʻo le maʻi papa. E mafua ona o le vevela vevela pepa ma le faʻaogaina, o loʻo i totonu o vaega autū o le cocktail lefir, e mafai ona faʻamalosia ai faʻafitauli i le taimi nei ma le manava.
  2. E faʻamaonia foi le faʻaaogaina o le gaʻo e mu ai le gaʻo i le taimi o le maitaga, i le taimi o le lactation, i le taimi o le faʻamaʻaloga o allergies ma le totoga i totonu.
  3. O le le faʻavaivaia o soʻo se vaega e mafai, i lenei tulaga foi, e le mafai ona e faʻaaogaina lenei vaiinu.

Gaʻo kuka ma le taliaina

List of ingredients:

  • se ipu tioata o le palafiti;
  • afa afa sipuni o le sukanamon eleele;
  • afa afa sipuni o le eleele poʻo le totōina aʻa;
  • se pine o le pepa mumu.

Kuka:

  1. Liligi se ipu kefir i totonu o se ipu tioata poʻo se pesini o se mea e faʻafefeteina, ona faʻaopopo lea i le pepa mumu, faʻaoʻo ma le sipona.
  2. Ma le isi, e tatau ona e matua faʻamafanafana seia maeʻa.
  3. O le inuina o se paluga e tatau ona vave maeʻa sauniuniga, a leai o le a le afaina tele.
E taua! Aua neʻi faʻafefeina i le pepa mumu, a leai o le a le fiafia oe i le tofo o le mea e maua ai le taumafataga. Afai e le mafai ona e gaosi pe manaʻo i se mea manaia, e mafai ona e faʻaopopo faʻi poʻo le meli.

Faʻaauau auala:

O faʻamatalaga e uiga i le taimi e inu ai se gaʻo manogi mumu ua vaevaeina. O nisi e talitonu e tatau ona e inu i le kefir ma le totino aʻo leʻi 'aʻai, aua e faʻaitiitia ai le manaʻo.

O isi, i le isi itu, talitonu pe a maeʻa se taumafataga, ona o le faʻamalolo e faʻateleina ai le metabolism. E i ai foi se "uiga auro" - o le afa o le kefir e inu aʻo leʻi 'ai, ma le afa i le maeʻa. O lenei paluga e mafai foi ona suia le taumafataga o le afiafi, pe a fai e te ave i le po, ma o nisi e mafai ona faʻaaoga se taumafataga i aso uma nai lo meaai, faatulaga se aso e anapogi ai. Ae aua le faʻaleagaina aso anapogi, e mafai ona faia i se mea se tasi i le vaiaso.

O le a le umi e faʻatali mo le iuga?

Ina ia ausia se taunuuga lelei sili ona taua - inu i taimi uma. Masalo i aso muamua o le ae le vaʻai i le aafiaga. Ae afai e inu faalua i le aso mo se masina, o le taunuuga o le ae maofa ai. Mo le masina, e mafai ona e leiloa mai le 4 i le 6 kilokalama. O se taunuuga sili lea ona lelei, talu ai e te le faʻamapulaʻaina oe lava i le 'ai ma aua le faʻaaluina le po i le faletaalo. Ma ao faagasolo le aso e lafoaʻi ai e mafai ona e leiloa e tusa ma le 1 kg.

O le faʻafefiloi ole kefir ma le faʻamaʻi ile mea e aoga, o le a le gata ina fesoasoani e mumu ese pauna, ae faaleleia ai foi le paʻu, faʻapipiʻi i vailaau aoga ma faʻamalolo le tino o toxins ma toxins. A maeʻa taunuʻuga, o le a sili atu lou faʻaeteete i au mea taumafa ina ia aua le toe toe faʻaaogaina ai le kilo. O le mea lea, o lenei vaiinu e faʻamalosi ai foi e taʻitaʻia se soifua maloloina ma lelei.